از دوستان کسی تهران هست از این بانک گردشگری لطفا دو تا سوال بپرسه؟ شهر ما نداره این بانک رو
اولا این حساب یکساله 23 درصد کف مبلغ داره؟
همچنین سود ماهیانه واریز میشه و فقط اصل پول بلوکه میشه؟
Printable View
از دوستان کسی تهران هست از این بانک گردشگری لطفا دو تا سوال بپرسه؟ شهر ما نداره این بانک رو
اولا این حساب یکساله 23 درصد کف مبلغ داره؟
همچنین سود ماهیانه واریز میشه و فقط اصل پول بلوکه میشه؟
من سوال کردم از بانک ۲۳ درصد سود کف نداره اصل پول بلوکه میشه برای یک سال و سود ماهیانه به کارت واریز میشه و قابل برداشتهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
با تشکر. پس به پول اصلی نمیشه تا یک سال دست زد اگر بزنی جریمه دارهنقل قول:
این که میگفتن بعد یک ماه برداری مشکلی نیست اشتباه بود پس؟
من پنجشنبه گذشته سوال کردم اگر این چند روز تغییر کرده خبر ندارم البته خودم اونجا حساب کوتاه مدت دارم فردا میرم می پرسم دوبارهنقل قول:
آره لطفا این رو بپرسین و اینکه مشتری جدید هم همین شرایط رو میتونه داشته باشه؟نقل قول:
امروز شعبه های بانک اینده بقدری شلوغ بود ک صف تا بیرون اومد بود..چون سود کوتاه مدت 22 درصد دیگه نداره و داره تبدیل میشه به 10 درصد..بعد بانک اینده ب همه اس ام اس داده ک بیاین شعبه وهمه رفته بودن ک حساب اینده ساز باز کنن ..چون تا قبل 10 شهریور وقت داره..حساب اینده ساز هم سودش 23 درصده
برای 23% چقدر باید تو حساب بمونه؟ 1میلیون؟ 10میلیون؟نقل قول:
روز شمار یا تمام سال باید بمونه دست نخوره؟
دوستان توجه کنند منم چند روزی دنبال این مساله بودم ولی لطفا دقت کنید
بانکی که التماس میکنه بیایید حساب باز کنید مشکل داره به نظرم مشکل شدید نقدینگی
مگر بانکهای دیگر بلد نیستند سود بدهند!
پس بنابراین با احتیاط عمل کنید و تا حد امکان قید بانکهای تازه به دوران رسیده یا سود بالا رو بزنید.
البته بنده نه طرفدار بانک قدیمی و نه جدید هستم و فکر نکنید میخوام پولتون رو مثلا بزارین یه بانک خاص
صرفا گفتم تا بدونید
چقدر خوب بود مبگفتی عملکرد مردم در مورد باز کردن حساب سرمایه گذاری چطوری بود.نقل قول:
البته بخش بزرگی از جمعیت مربوط به مالباختگان موسسه افضل هست که با بانک آینده ادغام شدن.
فقط سوال اینکه ادغام شدن با موسسات ورشکسته چه عواقبی برای بانکها داره؟!
حساب 23 درصدی یکساله بانک گردشگری کف 50 میلیون هست و بعد از یک ماه میشه حساب رو بدونه جریمه بست. وقتی حساب هم باز می کنیم اسم حساب یکساله بشرط یک ماه در گواهی سپرده درج شده.نقل قول:
سلام
کسی در مورد این مبلغ چندرغاز سهامت عدالت می دونه چکار باید کرد تا بگیریمش تا زندگیمون عوض بشه! یه دو ماه پیش یه اس ام اس از طرف روابط عمومی بانک مسکن به من اومد که شماره شبای یک حسابم رو به من برای گرفتن سهام عدالت داد. منم نرفتم. اصلا این مبلغ به همه تعلق می گیره یا نه؟ میشه شماره شبای مثلا بانک پاسارگاد رو برای واریز ثبت کرد؟ من تا حالا هیچ برگه یا کاغذی در این رابطه نداشتم. الان که به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و شماره ملی رو زدم گفت که این شماره ملی ثبت نشده و بزن به چاک! این شماره ملی رو کجا باید ثبت کنم تا من رو تو سیستم عدالت پرور بشناسه!؟:n02:. اگر کسی از ابتدا انجام داده بگه کجا برم و چکار باید بکنم.
ممنون رفقا
بله درسته من هفته پیش سوال کردم ولی این هفته تغییرش دادن که این چند روز باقی مانده سپرده جمع کنننقل قول:
سلام،
این ابلاغیه کاهش سود به 10 درصد برای صندوق ها هم اومده. من تو گنجینه زرین شهر (آرمان سابق) که مال بانک شهر هست (نه اون آرمان که رفت رو هوا) حساب دارم، میخواستم ببینم پیشنهاد میکنین پولم رو کجا ببرم؟
و یه سوال دیگه، مبالغ بالا که انتقال پول نقد معنی نداره رو بانک چطوری به آدم برمیگردونه؟ چک میده مثلا؟
ممنونم.
بانک گردشگری حساب یکساله با کف 50 میلیون داره که بعد از یک ماه میشه بدون جریمه حساب رو بست، بانک شهر هم حساب 22 درصد یکساله داره که اونم بعد یک ماه میشه حساب رو بست و کف حساب 10 میلیون هست.نقل قول:
برای انتقال پول میتونید از شعبه ساتنا بزنید یا چک بین بانکی یا چک رمزدار بگیرید.
ممنونم، پول من حدود 50 تومن هستش. شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ ده صفحه آخر تاپیک رو داشتم میخوندم در مورد بانک پارسیان هم خوندم که سود 22 درصد داره، نمیدونم چقدر قدیمیه و هنوز هست یا نه.نقل قول:
در مورد بانک گردشگری، دوستان نوشتن بالاتر که پول برای یک سال بلوکه میشه که خیلی ایده آل نیست.
راستی مگه از 11 شهریور سودها کم نمیشه، پس چطوری اینها هنوز 22 درصد میدن؟
دوست عزیز درسته صندوق اشاره شده ولی مطمین باشید خیلی رو صندوق تاثیر نداره. نهایت 1 درصد. این کار رو کردن تا مردم برن پول بلوکه کنن در بانک.نقل قول:
یعنی از 11 شهریور به قبل قرارداد یک ساله 9 ماهه 6 ماهه ببندین (نه روزشمار ) اون قرارداد تا پایان دوره حفظ میشه
خیلی از بانکها ساتنا نمیزنن حالا به هر بهانه ای. میگن اینترنت یه چیزی خوندن ولی اینجا چک بین بانکی میدیم. شهر ما هم کلان شهر هست ولی نمیدونم دیگه شاید به خاطر گرفتن کارمزد چک نمیخوان ساتنا رایگان بزنن دزدهانقل قول:
اگه کد ملی تو نمیشناسه یعنی بی خیالش شونقل قول:
تعلق نمیگیره که حالا کار به شبا برسه.
امیدوارم زندگیت به هم نخوره رفیق :n39:
ممنونم از پاسخ شما.نقل قول:
جسارت نمیکنم ولی یکم سخته اعتماد به این حرف چون الان شرایط خوبی هست برای افتتاح حساب های جدید و ممکنه از دست بدیم و صندوق هم سود رو بیاره پایین و دیدیم که وقتی به نفعشون باشه چطور قانون رو تمام و کمال اجرا میکنن و تمام سیستم ها هم وصل و اینترنت هم مثل برق و باد کار میکنه.
در بانک گردشگری پولی بلوکه نمیشه، بالای 50 میلیون اگه دارید بعد از یک ماه بدون جریمه میشه حساب رو بست، بانک پارسیان بالای 100 میلیون 22 درصد میده و پول هم بلوکه میشه، البته نمیدونم این حساب پارسیان الان هم هست یا نه.نقل قول:
البته منظور از بلوکه شدن این هست که بستن حساب جریمه داره وگرنه در تمامیه حساب های بلند مدت پول بلوکه میشه و اجازه برداشت وجود نداره!
خودتون میگین از 11 شهریور الان هم که هنوز 11 شهریور نشده و این سود رو میدن!
جسارت نیس نظر شماست شما عقل خودتون رو بکار میندازی به هر حال هدف از همه این کارها بلوکه کردن پول مردم هست به خاطر همین. تازه خیلی از بانکها تمایلی نشون نمیدن برخی بانکهای خاص هستند که این کار رو انجام میدهند.نقل قول:
در ضمن هیچ قرارداد یکساله ای بلوکه شدن نمیگن بهش. میگن زودتر دست بزنی جریمه دارهنقل قول:
قانون کل بانکهاست اگر دست بزنید جریمه میشید و در واقع میان همون روزشمار حساب میکنن و اون اضافی سود رو پس میگیرن
ممنون. اون قضیه که گفتین این کاهش سود رو صندوق ها تاثیر خیلی کمی در حد 1 درصد داره رو از کجا شنیدین؟نقل قول:
شما ی سر برو بانک اینده ببین چه خبره همه دارن حساب باز میکنن ..ربطی هم به افضل نداره..دیشب اخبار گفت و سایتها هم گفتن ی بانکی داره 23 درصد سود میده ک منظورشون اینده بود..تمام شعبه هاش شلوغهنقل قول:
شما هر پولی بزاری روی همون پول 23 درصد حساب میکنه اگه ازش برداری میشه 21 درصد و اگه اضافه کنی تاثیر نداره...انقدر شعبه هاش شلوغ شده ک خودشون کلافه شدن
بانک کار افرین هم سپرده ویژه گذاشته برای حساب بلند مدت یک ساله ۲۰ درصد روزشمار با هر مبلغی میده بعد از یک ماه هم قابل برداشت بدون جریمه
بانک سامان حساب جاری/کوتاه مدت داره سود 15% با کف 10 تومان روزشمار. بانک خصوصی ولی مطمئن بدون دردسر
بانک سامان حساب جاری/کوتاه مدت داره سود 15% با کف 10 تومان روزشمار. بانک خصوصی ولی مطمئن بدون دردسر
قبل اینکه این موضوع رو شما مطرح کنی من خودم اون حساب 23 درصدی رو باز کردم.نقل قول:
اینکه شما چیزی از افضل نمیدونید ناشی از بی اطلاعی شماست...
سلامنقل قول:
این همون حسابی هست که سودش 3 ماه یک بار واریز میشه ؟
این حساب های 22 درصد رو چکار میکنه....نقل قول:
درود
بانک ایران زمین من دیروز بودم
زیر 100 میلیون با کف 10 میلیون یک ساله 22 درصد و بالای 100 میلیون 24 درصد و بالای 200 میلیون 25 درصد میده
سلام
اگر میخواید حساب کنین که سودی که میگیرین دقیقاً چند درصد هست , فرمولش اینه:
سود ماهیانه ضربدر 12 ضربدر 100 تقسیم بر مبلغ سپرده = درصدِ سودِ سالیانه
مثال
ماهیانه 500.000 تومن سود میگیرید و مبلغ سپرده هم 30 میلیونه
500.000x12x100÷30.000.000=20
یعنی سود سالیانه ی 20% پرداخت میشه به سپرده ی شما
من امروز رفتم بانک شهر حساب آرمانم رو ببندم متصدی باجه گفت اون کاهش سود ربطی نداره به صندوق ها و منم بهش گفتم که داره ولی جواب درستی بعدش نداد. همش میگفت فعلا که 22 درصد داره میده. بعد من گفتم این که الانِ و تغییر میکنه و گفت خیلی کم بشه میشه 20 درصد. گفتم گارانتی میکنین؟ گفت نه!
یه خانومی هم اونجا بود از بانک آینده میومد، درست نفهمیدم چی میگفت ولی میگفت حساب بلند مدت بانک آینده یه داستانی مثکه داره که من حتی رفتم تو همون بانک و چیزی دستگیرم نشد.
حالا فرصتی نمونده، به نظر شما چیکار کنم؟ یکی میگفت تو همون بانک شهر حساب 22 درصد باز کن، بلند مدت، ولی من تو سایتش درصد سودی برای بلند مدت پیدا نکردم.
تو سایت بانک این سود ها رو که نمیزنن حضوری باید بری شعبه بپرسی، بانک شهر حساب 22 درصد یک ساله با کف 10 میلیون داره که بعد از یک ماه بدون جریمه میشه حساب رو بست. بانک آینده هم حساب 23 درصد یک ساله داره که برداشت ها رو 21 درصد حساب می کنه. بانک گردشگری هم حساب 23 درصد یکساله داره با کف 50 میلیون که بعد از یک ماه میشه حساب رو بدون جریمه بست.نقل قول:
خوب مگه کار غیر قانونی دارن میکنن؟ بعد این حسابا رو فقط فردا میشه باز کرد؟!نقل قول:
برای اینکه بانک مرکزی بهشون گیر نده، فقط تا ساعت کاری 9 شهریور میشه این کار را کردنقل قول:
این حساب که بر روی کارتهای شتاب بود، به 10 درصد تبدیل میشن و اگر مایل باشی میتونی حساب دیگه باز کنی که کارت عابر نداره و آنلاین نیست. تنها میتونی از داخل شعبه انتقال یا برداشت انجام بدی و گفتن که 23 درصدیه.نقل قول:
از 8 شهریو به بعد ظاهرا دیگه نمیتونن کارتهای عابر رو بیشتر از 10 درصد سود بدن.
ظاهرا همه بانکها همین کار رو میکنن. حالا یه چند درصدی بیشتر یا کمتره و خیلی فاصله نداره. به غیر از بعضی بانکها که نیازی به این سپرده گذاری ها ندارن مثل ملی. پولشون از حساب دولت و فروش نفت تامین میشه. نیازی به این معامله ها با مردم ندارن.
با کاهش نرخ سود برای بانک و موسسات به 15% (حساب یکساله) و 10% (روز شمار)، آیا نرخ سود حسابهایی مثل "اتو خدمت" که سایپا راه انداخت و الان 23% روز شمار سود می ده هم کاهش پیدا می کنه؟ به احتمال زیاد باید یا جمعش کنه یا بکنش همون 10%. وگرنه ملت میرن سایپا یا امثال این شرکتها که این حسابها رو بوجود آوردن حسابی باز می کنن که بالاتر از نرخ روز شمار بانکها و موسسات بهشون بده. اگر کسی خبر داشت بگه بدونیم.
ممنون
به همه بخشنامه دادن برای کاهش سود از جمله خودرو سازها !! همه کم میشه.نقل قول:
دوستان اون وام 4 درصدی بانک مهر اقتصاد یا طرح ثمین 3 دوباره به اجرا در نخواهد آمد ؟ از بعضی شعبه ها پرسیدم گفتند مهر شاید بیاد، بعضی هام میگفتند نه.