سلام
آقا من یه سال الکی درسمو کش دادم تا سال دیگه بابام پنجاه و نه سالش تموم شه من معاف شم، حالا بعد از این همه سال، زدن قانونشو برداشتن. اگه اینطوری بشه همه برنامه هام به هم می ریزه.
Printable View
سلام
آقا من یه سال الکی درسمو کش دادم تا سال دیگه بابام پنجاه و نه سالش تموم شه من معاف شم، حالا بعد از این همه سال، زدن قانونشو برداشتن. اگه اینطوری بشه همه برنامه هام به هم می ریزه.
شما خدمتت تموم شد بهت کارت ندادن؟ شاید بخاطر اینکه نیروی دریایی هستی وگرنهنقل قول:
توی ارتش قبل از اینکه خدمتت تموم شه تقریبا 2 ماه قبل از پایان خدمت کارتت میاد یگان تا هم فرمانده گردان امضا کنه و بهتم نشون میدن که ببینی غلط املایی مشکلی چیزی داره یا نه بعد برمی گردونن به ستاد لشگر بعد دقیقا همون روزی که تموم شدی کارت رو بهت میدن من فقط سپاه رو میدونستم که 2 3 ماه بعد ترخیص کارت می فرستن
ارتش چه ربطی به نیروی انتظامی داره؟ از کی پرسیدی؟نقل قول:
زنگ بزن جای دیگه از کسی دیگه ای هم بپرس ببین دقیقا باید چیکار کنی. تو وقتی اعزام شدی به یه استان دیگه مال اون استان میشی و دیگه استان خودت مسئولیتی نداره.
دوست عزیز ارتش ربطی به نیرو انتظامی نداره اما امور خدمت وظیفه مربوط به نیرو انتظامی هستنقل قول:
سلام دوستان
ببخشید برگه سفید که میاد توش فقط محل اموزش نوشته شده یا محل خدمت هم ذکر شده ؟ من واسه پذیرش شهرستان اقدام کردم زنگ میزنم سپاه میگه انشا الله درست میشه !!! اول دی هم اعزاممه ... توی برگ سفید میزنند که پذیرش شدم ؟
ارتش و سپاه قبلا 6 ماه مونده به پایان خدمت باید تکمیل پرونده میکردی و بعد مدارکت رو میفرستادن و اکثر اوقات قبل از اینکه خدمتت تموم بشه کارتت هم میگرفتی.نقل قول:
جدیدا دیگه کارت رو مثل قدیماش پست میکنن درب خونه ها.
البته کارتهای جدید به علت اینکه میخوان کارت هوشمند صادر کنن یه کم تاخییر رو دارن.
کارت من تقریبا 6 ماه طول کشید بعد از خدمت تا بیاد ازین کارتهای هوشمنده.
اتفاق میخوام بپرسم این کارتهای هوشمند چه طوریه دقیقا! فقط با وارد شدن تو دستگاهش اطلاعات رو میفرسته یا RFID هم هست؟ و چه اطلاعاتی روش ذخیره شده؟
من برای پیگیری کارتم زنگ زدم و رفتم حتی تو یگان مسئولش نگاه کرد به لیست مرجوعی ها گفت کارتت رو فرستادن درب خونه یا تو راهه. بعد خواست برای پیگیری تلفنی هم بکنه که دیگه خط نداد! گفت برو نظام وظیفه و پیگیری کن .. رفتم نظام وظیفه زد تو سیستمش دید هیچی از من ثبت نشده به غیر از اسم و فامیل و یه عکس غیر نظامی!! در صورتی که من همه چیز رو تکمیل کرده بودم. بعد هم اخمو شد گفت به ما ربطی نداره و ما نمیتونیم پیگیری کنیم و باید بری پلیس +10 و اگه کارت حل نشد باید بری مرکز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اعصابم به هم ریخت ولی نه تنها چیزی بهش نگفتم و در مورد وظیفش نپرسیدم ، تشکر هم کردم ازش رفتم پلیس+10 اونجا یه خانومی بود گفت امکانات ما از نظام وظیفه خیلی کمتره و فقط میتونم بهت برگ سبز اعزام اولیه رو چاپ کنم بدم!! که اونم نداد!!! دوباره رفتم زنگ زدم یگان با یکی دیگه صحبت کردم اون گفت به خاطر کارتهای جدیده و چند هفته دیگه پیگیری کنم که دیگه اصلا دنبالش نرفتم تا بالاخره مامور پست خودش کارت رو آورد بهم داد. از کارتهای قبلی کوچیکتر اما قشنگتره و اطلاعات زیادی هم روش نیست.
این همه هم به ما گفتن عکس با لباس بدون چروک و درجه مشخص و زاویه اینطوری بگیرین و هی رد کردن حالا فقط کله سرباز رو به صورت سیاه و سفید چاپ کردن تو عکس!
خدا رو شکر بالاخره کارت رو گرفتم! خدمت ضرورت آسونتر از اونی بود که فکرشو میکردم! شایدم من سختی هاشو رو فراموش کردم!!!
پشتش نوشته :
"استقلال آزادی جمهوری اسلامی
ماده یک قانون خدمت وظیفه عمومی :
دفاع از استقلال و تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی ایران و جان و مال و ناموس مردم وظیفه دینی و ملی هر فرد ایرانی است."
البته خدمت ضرورت و کلا خدمت فیزیکی و معنوی با هم بیشتر مال پسرهاست تا بقیه!
برید خدمت سعی کنید خوش بگذره نه اینکه از همین الان به خاطر حرف مردم ازش بترسید. آسونتر از 30 سال پیش شده.
والا تو جایی که من بودم همچین چیزی نبود...چون اصلا فرمانده گردانی وجود نداشت که بخواد امضا کنه!!همه کارهامون رو نیرو انسانی انجام میداد.نقل قول:
نقل قول:من هم فکر میکنم چون ما از طریق نیرو انتظامی اعزام شدیم پس کارتمون هم باید از همون جا پیگیری کنیم.نقل قول:
من حدودا 4 ماه قبل از پایان خدمت مدارکم رو دادم...ولی به نظرم به خاطر همین هوشمند شدن کارت ها همین اواخر دوباره برام درخواست کارت دادن که در این صورت باز هم رسیدن کارت بهم عقب میافته...شما کدوم قسمت از سازمان وظیفه رفتی؟میخوام برم از اونجا پیگیری کنم...خود یگان هیچ جواب درست و حسابی نمیدن!نقل قول:
ممنون از همگی:11:
دوستان این قانون جدید حذف معافیت کفالت الان اجرایی شده؟
با تشکر از دوستانی که جواب سوال قبلیمو دادن.
من چند تا سوال دیگه واسه یکی از دوستانم دارم. ممنون میشم کمک کنید.
این دوستم سابقه بسیج داره، فکر میکنم فعال هم باشه. البته از یه پایگاه جداس و مربوط به دانشگاهشون نیست.
حالا این سوالارو دارم.
1- کلا این سابقه بسیج به چه دردش میخوره؟
2- واسه اینکه سپاه بیافته خدمتش این سابقه بهش کمک میکنه؟ باید چه کارهایی رو انجام بده و از پایگاه چجور مدرکی لازمه بگیره؟ واسه نظام وظیفه چیو لازمه بفرسته؟
2- واسه کسری خدمت چطور؟ چکارهایی باید انجام بده؟ کجا باید بره و چه فرمهایی رو لازمه بگیره؟
3- آیا حداقلی هم واسه مدت عضویت در بسیج هم مطرحه؟
4- اینکارا رو میتونه بعد از اینکه دفترچرو پست کرد انجام بده یا حتما باید قبلش باشه؟ مثلا صبر کنه و توی یگان پیگیرش باشه.
5- اگه نکته دیگه ای هم داره ممنون میشم راهنمایی کنید.
------------
یه سوالم در ادامه سوال قبلیم!:
من توی مدارکم یه برگه دیدم که گویا یه گواهی برای اعزام به خدمت از سمت دبیرستانم صادر شده و رئیس آموزش و پرورش منطقه هم مهر و امضاش کرده، منتها تاریخش واسه چندسال قبله، همونو بفرستم مشکلی پیش نمیاد؟
کپی گواهی دیپلم و پیش دانشگاهیمو هم دارم البته. کافیه؟
با تشکر
سلام دوستان.
- آیا هیچ راهی برای معافیت سرباز متاهل دانشجو و تک فرزند وجود نداره ؟! اصلی فرقی داره ؟!!
- این جریان حذف کفالت پدر بالای 59 سال از کی اجرا میشه ؟!
- قانون جدید در مورد سربازان متاهل و حقوق سربازان چیه ؟!
ممنون
سلام . یه سوال داشتم . من معافیت کفالت پدر بالای 59 رو تو پلیس +10 ثبت کردم. نظام وظیفه گیر داد که پروندم تکمیل نیست دنبال تکمیل پرونده بودم که اعلام شد معافیت کفالت حذف شد میخواستم بدونم حالا تکلیف من چیه
ممنون میشم جواب بدید
سلام.نقل قول:
- شرایطی که گفتین باعث معافیت نمیشه. رفیق خود من متولد 62 بود و متاهل و تک فرزند ولی حتی تو شهر خودش هم نیفتاد!
- نمیدونم.
- قراره حقوق سربازا رو زیاد کنن علی الخصوص متاهل ها رو. ولی تا حالا که در حد حرفه و علیرغم اینکه میگن اجرائی شده من دارم هنوز مثل سابق حقوق میگیرم.
:41:کد:http://www.mardomsalari.com/Template1/News.aspx?NID=120361
ببینم این قوانین جدید مثله حذف معافیت کفالت شامل حال کسایی که در حال خدمت هستن میشه یا نه؟؟
الان این قوانین اجرایی شده یا نه هنوز؟
با سلام
تو رو خدا یکی جوابه منو بده؟خسته شدم انقدر پرسیدم
از دوستانی که در قسمت های مختلف ستاد ناجا ونک خدمت کردن(مثلا معاونت یا پشتیبانی یا.......) توضیحاتی درباره پست ها ، نگهبانی ها و مخصوصا ساعت کاری و مراسم صبحگاه بدن؟
خدمت در عقیدتی سیاسی راحت تره یا ستاد ونک؟
متشکرم
بچه های رسته عمران و اتحکامات 01 ارتش کجا می افتند ؟
01 قبلا افسریه بودننقل قول:
حقوق های ما رو چند روز پیش نصف کردن.از 110 تومن شده نزدیک 60 تومن.نقل قول:
نیرو دریایی ارتش بندرعباس.
سلام.نقل قول:
فقط جواب یه تکه از سوالتون رو دارم که بگم:
خدمت توی عقیدتی سیاسی بهترین جای ممکن هست.
میلاد جان سلام.نقل قول:
متاسفم که تو هم مثل من پارتی نداشتی و افتادی چابهار.
البته تیپ تفنگدار بندرعباس که ما هستیم فرقی با اونجا نداره.گردان های رزمی پوست از کله بچه ها کنده.
توی سختی به ترتیب برات میکم:
چابهار-تیپ بندرعباس-جاسک-سیرجان(اونم مربی گریش).
بقیه جاهای نیرو دریایی هتله.اگر خواستی با دلیل برات میگم.
سلامنقل قول:
عزیز بستگی داره کدوم قسمت پایگاه بیفتی.
اینطور نیست که بگی فلان جا سخت ترین هست و جای دیگه هتل هست.مهم اینکه آدم جاسک یا چابهار نیفته.
مثلا امکان داره یه افرادی باشند که چند ماه بعد از شما آمده باشند و همین قسمتی که شما خدمت می کنی باشند و خیلی راحت باشند!(بله که پ دارند).ولی کلا تیپ تفنگدار یعنی سخت گیری:31:
دوستان این سوال منم جا مونده!! ممنون میشم توضیح بدید.نقل قول:
چندتا مطلب دیدم اما کامل نبود. لطفا اگه میدونید یکم با جزییات بگین.
ممنون. موفق باشین
سلام.نقل قول:
حرف شما کاملا متین.ولی این 3 تا جا که گفتم فکر میکنید چقدر کار دفتری دارند؟
من خودم توی تیپ بندر توی دفتر کار میکنم.ولی هر روز فرمانده و جانشین سر میزنه و ما رو میشوره و تهدید به بازداشت.26 سال عمرم 1 تار موی سفید نداشتم.الان 7-8 تایی تو سرم پیدا شده.خیلی لاغر شدم.رژه داریم.کلاسای اموزشی داریم.
بچه های.گردان های رزمی که به فنا هستن.
:13:
شنیدم اگه کسی طرح نظامی ، دفاعی داشته باشه در صورتی که باهاش موافقت کنن اگه در دوره خدمت ضرورت باشه می تونه کارت پایان خدمت بگیره ...
کسی همچین چیزی یا مشابه این شنیده که توضیح بده ....
دوستان با تجربه اطلاعاتی در رابطه با این اگه هست بدین
اینی که شما میگین مربوط به فارغ التحصیلهای فوق لیسانس و دکترا هستش که اگه پایان نامه یا تز دکترا شون در ارتباط با طرحها وتجهیزات نظامی و اینطور چیزها باشه در صورت تائید وزارت دفاع از خدمت معاف میشن.نقل قول:
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
کاملا، پسر عموی من عقیدتی سیاسی یکی از پادگانهای ارتش بود قسم میخورد میگفت دژبانی حق نداشت نزدیکم بشه چه برسه بخواد منو بگرده، اینطوری راحت سیگار میبرد داخل پادگان و بین سربازا خیرات میکرد !نقل قول:
سلام به غیر از فرم 1و2 دفترچه فرم های دیگه نیاز نیست پر بشه ؟
راستی خدمت هنوز 18 ماهه ؟ یه زمانی قرار بود 24 ماه بشه .
دوستان خدمت هنوز 18 ماه هست که واسه لیسانسا 17 ماه می باشد.
دیگه به ازای بدی اب و هوا و منطقه عملیاتی اگر بیوفتین هم باز هر کدوم یک ماه کم میشه.
دوستان
به نظرتون اوضاع و احوال داخلی کشور و جامعه بین الملی می تونه تو سربازی تاثیر بذاره ؟؟
یا
سربازی صرفا با یه دوره اموزشی شروع میشه و متناسب با شانس و با استعداد تقسیم میشیم برای ادامه خدمت و ربطی به مسائل سیاسی و نظامی کلان کشور نداره ؟
اگه کسی اطلاعات یا خاطره ای داره بگه !!
من که پیش بینیم اینه که برج 10 که دارم میرم می افتم بدترین جا و سخترین جا و حساس ترین شرایط !! :41:
کاملا موافق نیستم!:31:نقل قول:
خدمت توی عقیدتی سیاسی بهترین جای ممکن هست
من هم نیرو دریایی بودم و بچه های عقیدتی رو میدیدم که رِ به رِ اضاف میخوردن ...سرِ چیزهای الکی که شاید حتی گفتنش خنده دار باشه...
فکر نکنید هرجا یگان خوبه پس تو بقیه پایگاه ها هم اون یگان باید خوب باشه!اینطور نیست!
تو هر پایگاهی یه یگان گل سرسبد بقیه یگان هاست...و بهترین جا برای خدمت کردنه...بستگی ب پایگاهش داره.
و اینکه اگر تو بدترین مناطق هم که افتاده باشی اگه بند پ داشته باشی اونجا بهترین جا برای شما هستش.شک نکنید!
موفق باشید:40:
سلام دوست عزیزنقل قول:
هیچوقت نباید چیزای منفی رو به خودمون تلقین کنیم شما اگه به خودت تلقین کردی که یه جای بد میفتی واقعا برات اتفاق میفته در ضمن آدم همیشه به امید زنده هست پس همیشه باید امیدوار بود.اون چیزایی رو هم که گفتین فکر نکنم به سربازی ربط داشته باشه
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
آقا یه سوال:با توجه به اینکه 10/1 روز پنج شنبه هست احتمال داره که بگن برید و شنبه بیاین؟؟؟
سلام.
آقا یه سوال!
تو خدمت میشه انتقالی گرفت؟حالا با هرچیزی که امکانش باشه(پارتی و...)
مثلاً بیوفتی راهنمایی رانندگی تبریز.بخوای انتقال بشی یکی از شهرستانها!
دوست عزیز انتقالی در این حد که بخواد رسته خدمتیت عوض بشه مثلا از راهنمایی رانندگی بری پلیس پیشگیری تقریبا امکانش صفره مگر داشتن پارتی بسیار گردن کلفتنقل قول:
اما اگر بخوای از راهنمایی و رانندگی تبریز بری به راهنمایی و رانندگی شیراز خیلی کار سختی نیست ولی باید یه مدتی تو یگانت بمونی بعدا انتقالی بگیری اما این مورد هم اگر پارتی داشته باشی خیلی زودتر انجام میشه :10:
---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:47 AM ----------
بله دوست عزیز معمولا همینجوری هست ماکه رفتیم اموزشی بهمون گفتند برید شنبه بیاید شنبه رفتیم گفتند برید شنبه هفته دیگه بیاید :18: ولی بعدش دهنمون رو سرویس کردند :31: اما خوب یکسال از اون موقع داره میگذره و همش شده خاطره :37:نقل قول:
انتقالی گرفتن کار سختی نیست......نیازی هم به پارتی و... نداره هرچند که پارتی میتونه کار رو براتون سریعتر پیش ببره ولی نبودنش هم غیرممکن نیستنقل قول:
شما کافیه که یه نفر رو تو شهر خودت پیدا کنی که اولا حاضر به جابجایی باشما باشه و در ضمن پایه خدمتیش با شما یکسان باشه بعد هردوتاتون درخواست مینوسید یکی شما یکی هم اون عوضتون و انتقال انجام خواهد شد!!
سلام دوستان این قوانین جدید سربازی از کی اجرا میشه؟
من 5 ام اذر امسال میتونم درخواست معافیت کفالت بدم! ولی مثه اینکه قوانین عوض شده!
رفتم پلیس + 10 گفت ما چیزی نمیدونیم!!!
طی نامه ای اعلام کردن یه سری قوانین عوض شده. یعنی میشه گفت بدتر شده
اول از همه معافیت تحصیلی واسه دوره ی کاردانی از 3 سال به 2/5 سال
دوره کارشناسی از 8 سال به 6 سال.
معافیت کفالت هم پدر بالای 60 سال برداشته شده وقانون جدید تک پسر با پدر با بیماری خاص و نیاز به مراقبت و همچین چیزی
واسه فراری ها هم گفتن غایبهای 3 ماه سنوات همون 3 ماه. ولی غایب های بیش از 3 ماه تا 6 ماه ؛ 6 ماه اضافه خدمت. از 6 ماه تا بیشتر، جزای نقدی ودادگاهی و از 6 ماه اضافه خدمت تا تبعید و ...
بهر حال سعی کنین در دوران خدمت هرگز فراری نشید که بد می بینید!
من خودم سعی کردم تا جایی که میشد آمار بچه ها رو نگه دارم ولی خوب اگه زیادی بشه دیگه نمیشه کاریش کرد!
یه راه بهتر جلو پات میذارم.بگو خانواده ات یک استشهاد محلی درست کنند و به امضای همسایه ها برسه و مسجد و پاسگاه پاس مهر بزنن.اگر شورا و اما جمعه هم مهر بزنن که صد برابر بهتر.بعد همراه درخواستت بده که تو کمیسیون بررسی بشه.دلیل استشهاد محلی باید بگی مثلا پدرم یا ماردم نیاز به مراقبت داره و از این مسخره بازیها که بدونن دلیلت چی بوده.نقل قول:
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
Hitboy عزیز میدونم که شما توی نوشهر بودید.ولی من توی 4 تا پادگان بودم(سیرجان-تهران-حسن رود-تیپ بندر).تو این 4 تا بهترین یگان همین عقیدتی بود و به قولی گل سرسبد بود.شاید از 100 تا پادگان 1 دونش اینجور باشه که شما گفتی.نقل قول:
:31:
آهان.ای ول.امضاء و مهر همه ی اینارو که گفتی دو سوته میتونم بگیرم :46::46: حتی مال نماینده شهر رو :5::5:نقل قول:
البته واقعاً هم پدرم از کار افتاده هست ها!
حالا بریم ببینیم چی میشه دیگه!
27 روز دیگه.....
سلام مرخصی کسایی که امریه می شن چجوریه . یعنی اگر تو اموزشی مرخصی نگرفته باشند اون اضافه مرخصی ها به دورانی که امریه اند منتقل میشه ؟ یا نه ؟
از این بگذریم کلا من 01 بودم جمعه ها مرخصی می دادند علاوه بر اون من 2 روز برای کنکور مرخصی گرفتم ایا اینها بعد این که امدم امریه بنیاد مسکن شدم مرخصی حساب میشه یا نه؟
مرسی
دوست عزیز مرخصی اموزشی ربطی به یگان خدمتی ندارهنقل قول:
یعنی از وقتی تو یگان میری ماهی 2.5 روز مرخصی می تونی بگیری ؟ وقبلش تو اموزشی هر چی رفتی نوش جونت؟!:18::31:نقل قول:
بازم ممنون