آقا روون اجرا شدن بازی فقط به پینگ مربوط میشه دیگه؟؟
Printable View
اجرا نمیشه
مثل همیشه
به FPS هم ربط داره . که اونم به مشخصات کامپیوترتون ربط داره .نقل قول:
سلامنقل قول:
منظورت تسلیت هست!
تا یک مدت باید با یک champ که overpowe هست بجنگیم ، تا پچ بعد که نرفش کنند!
جدیدا همه passive ها رو یک جور میگذاره riot!
من تو این مدت اصلا به مشل لاگین نشدن بر نخورده بودم ولی دیگه لاگین نمیشه الان.:n28:
نمیشه رئیس جمهور همین الان انتخاب شده همه چی درست شه؟ :n16:
بچه ها من الان حجم نتم 30 مگه ، الان بازی غیر از اون پچ 2 روز پیش که 100 مگ بود یه پچ دیگه اومده ؟ آخه میخوام بدونم اگه باز کنم پچ باشه و اگه ببندم حجمش زیاد میشه ، حالا بگین آپدیت اومده یا نه ؟
الان استارت کردم داره آپدیت میگیره!!!:n04:نقل قول:
نمی دونم دوباره داره همون 100 مگ رو میگیره یا جدیده
ی پچ 30 مگاباتی بود
بازی رو آپدیت می کنیم صبح میام شاد میبینم آپدیت شده :n27: میبندمش برم تو بازی دوباره میبینم دوباره آپ اومده
چه گناهی کردیم آخه :n28:
اقا یکی پیدا میشه حال بده بیاد با ما هم بازی شه،لگ نفله کرد مارو...اخرش مادامل بن میشم
1v1 رفاقتی دوستانه کسی هست ؟
لول خونم کم شده
1v1 بدونه شیلتر شکن بالا میاد ؟؟؟؟نقل قول:
والا مال من که بدون هیچ نرم افزار کمکی بالا اومدهنقل قول:
اقا اگه دوستانه پایه هستی خوشحال میشم
اگه دوسته دیگه ای هم باشه که دیگه معرکه میشه
سلام دوستان ببخشید این سوال رو میپرسم آخه دنبال جواب گشتن بین 566 صفحه سخته........
من این بازی رو از سایت میهن دانلود دانلود کردم و بعد آپدیتش کردم بعد با هزار ذوق و شوق وقتی روی play کلیک کردم یه صفحه سیاه اومد.گفتم مال نته بالا خره بالا میاد ولی 20 دقیقه گذشت و هیچی نیومد.تو اینترنت هم خیلی کسایی بودن که به خیال خودشون مشکلو حل کرده بودن ولی من هر چی راه گفته بودن رو رفتم حتی کار های رو که سایت lol گفته بود انجام دادم به غیر یکی اونم دانلود دوباره بازی.خواهش میکنم حتی اگر مطمعن نیستید 100% عملیه ولی برای خودتون جواب داده به من هم بگید.:n28::n28::n28::n28:
سلام
می گم شما یک بار سر صبح (ساعت 7 تا 9 صبح) تست کن ببین این مشکل رو داری ، معمولا اون موقع ها اینترنت fix ه ، اگر مشکل داشتی ، معلومه مشکلت از نت نیست ،بزن repait شه شاید درست شد.
آفا من مشکل log in و پینگ ندارم ولی جدیدن بعد champion select یا اصلا بالا نمیاد یا اینکه اگه بیادمم 100% میشه بعد میپره چیکارش کنم اینو؟ repair هم امتحان کردم نشد:n27:
ببخشید اونوقت repair دیگه دانلود نمی خواد .نا سلامتی ما تو ایرانیم.:n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27:
برا من که حتی Login هم نمی کنه لا اقل برم توی Spectate این Aatrox رو ببینم ...نقل قول:
دوستان به نظرتون از honبیام این ؟؟
حجم مصرفی در ساعت چه قدره ؟
دوست عزیز امروز جمعه است، روز انتخابات ه، آی لاو یو pmc:n02:نقل قول:
ببخشید آقا امروز که داغونه فردا صبح ساعت 7 الی 9 تست کن.
hon که در مقابل لول به نظر شخصی من آشغالی بیش نیست.نقل قول:
حجم مصرفی در ساعت چه قدره ؟
حجم مصرفیش هم زیاد نیست، شاید فوقش 20 مگ در ساعت. (اگه 24/7 بازی کنی و توی تیم فایتا باشی)
از همین میسوزیم دیگه، دز هر ثانیه شاید چندین بایت دیتا بفرسته (به کیلوبایت هم نرسه!) اما با این مقدار ناچیز همچنان لگه :n04:
من هم دوتا2 بازی کردم هم HoN , هیچکدومشون حالی که لول بهم میده رو نداد :دینقل قول:
فقط این لول مشکل پیدا کرده تازگیا ... یعنی ایران مشکل پیدا کرده با لول .
امیدوارم دیگه امروز و فردا خوب بشه ...
نظر شخصیت تو حلقمنقل قول:
hon که در مقابل لول به نظر شخصی من آشغالی بیش نیست.
از هر نظر (چه Playerbase) چه چیزای دیگه لول سرتر از HoN هستش.نقل قول:
نظر شخصیت تو حلقم
آره من هستم Skillcappedtork ,ewنقل قول:
یعنی play میزنی این صفحه واست باز نمیشه که لاگین کنی ؟ یا صفحه باز میشه و توش سیاهه ؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر فایل lol.launcher.admin رو اجرا کردی و سرور و region رو درست زدی و play کردی و صفحه سیاه اومد تنها راه اینکه وقتی بازی رو اجرا میکنی کنار دکمه close یه چرخ دنده هست وارد اون قسمت شو و repair رو بزن اگر بعد repair مشکل پا برجا بود.
کلن بازی رو از اول از طریق سرور خود سایت دانلود کن.
یعنی از لینکی که زمان ثبت نام و تعیین سرور بهت میده دانلود کن.
فعلن اوضاع اینترنت خوب نیست ما هم نمیتونیم بازی کنیم شما دوباره دانلود کنی و سرور خوب انتخاب کنی هیچی و از دست ندادی.
بهترین کار اینکه بری یک گیم نت یه کپی از بازی LOL رو بگیری.
می دونمنقل قول:
از هر نظر (چه Playerbase) چه چیزای دیگه لول سرتر از HoN هستش.
اصلا hon کپی دوتاس
نواوری نداشت اون موقع که من بازی می کردم تا اونجا که یادم میاد
حاجی این Aatrox برعکس همه چمپهای جدید که اکثرا شاخن بدجوری ضعیفه باف میخواد اسپل 1ش خیلی خوبه واسه جانگل اسپل 2 روشن کنی اتک خرکی میزنه اما ازت health میکنه خاموشم که باشخ 100تا Life steal داره در اتک اسپل 3 یه چیزه تیره پرت میکنه که چندان جالب نیست اما Ulti شاخی داره Passive هم تقریبا مثل مال Zac هست اما با کلی تفاوت
بازیهای آنلاین دیگه ای هست که هم رده لول باشه ؟؟؟؟
دوست من چقدر با این هیرو بازی کردی که میگی ضعیفه؟ :n04:نقل قول:
حاجی این Aatrox برعکس همه چمپهای جدید که اکثرا شاخن بدجوری ضعیفه باف میخواد اسپل 1ش خیلی خوبه واسه جانگل اسپل 2 روشن کنی اتک خرکی میزنه اما ازت health میکنه خاموشم که باشخ 100تا Life steal داره در اتک اسپل 3 یه چیزه تیره پرت میکنه که چندان جالب نیست اما Ulti شاخی داره Passive هم تقریبا مثل مال Zac هست اما با کلی تفاوت
برو فرومای LoL بخون، کجاش ضعیفه این. OP ترین چمپین در حال حاضر است. :n04:
اونم که هلث کم میکنه کاست اسپل هاش هست، مانا نداره خب مثل ولادمیر. فرقش اینه وقتی بجاش W رو Toggle Off میکنی کلی هیل میده با هر اتک. اتفاقا تنها نکته ضعیفش به نظر من اولتش هست.
با تشکر مشکل من همونه که بعد play سیاه میشه... ولی سوال اینه که این repair دانلود می خواد و بعدشم خدا خیرت من خب گفتم با این ترافیک و سرعت نمیتونم دانلود و اگه بخوای یه چیز جالب بدونی اینه که من کل شیراز رو برای این بازی گشتم و هیچی پیدا نکردم.من نمیدونم شیراز یه کلان شهره اما برای پیدا کردن یه بازی پدر آدم در میاد ولی هر وقت می رم اراک از گمنام ترین بازی ها تا معروف ترینشون اونم آپدیت اونجا پیدا میشه.حالا کلا من تو سایت gamershop.ir این بازی رو برای فروش دیدم به نظرت بخرم یا نه...نقل قول:
من دیشب 2 گیم جلوش بودم تنها نکته بدش به نظر من اینه که 1ردیف لول میزنه نسف هلسش میره دیشب تو هر 2 گیم نذاشتم نفس بکشه :n02:نقل قول:
نه نخر چون ممکنه باز این مشکلو داشته باشی از سایت خوده بازی بگیری معتبرترهنقل قول:
اقا دمتون گرم من تقریبا 1 هفته نیومدم .... خلاصه الان 2 هفته هست دارم از page 505 تا page 568(همین page) تند تند میخونم :n02: اگه همینتوری پیش بریم تا چند روز دیگه از wow page هم جلو میزنیم :n10::n09:
ای وای من ، حالا یکی به ندای ما لبیک گفت اونم که تو سرور ew هستشنقل قول:
داداش من تو سرورای Usa و EUNE هردو بازی میکنم با اکانت NeverEverDown
متاسفانه سرور Ew رو اپدیت ندارم
ولی دمت گرم
اها راستی نت من روز به روز بدتر میشه :n29: الانم که همینجام به زور اومدم ,1 page می خوام عوض کنم باید 4 ساعت صبر کنم,دیگه حتی به زور به log in lol میشم چه برسه به اینکه بخوام بازی کنم :n28:
داداش مگه سرور آپدیتیه ؟ شما کلاینتت آپدیت میشه.نقل قول:
متاسفانه سرور Ew رو اپدیت ندارم
هر دفعه سرور عوض کنی فقط چند کیلوبایت یا مگابایت فایل دانلود میکنه.
حالا خیلی سخت نگیر ما وارد نیستم عادت داریم بین دوستان میگیم فلان سرور آپدیت دارینقل قول:
اره درسته تغییر دادم به ew اپدیت نمیخواست،ممنون از راهنمایی
ولی خب تو ew لول 2 هستم
منظورش آپدیت کلاینت سرور فلان بود,u به دل نگیر عزیزم :n16: حذف کلاینت به قرینه معنوی بود :n02:نقل قول:
بستگی داره چه فایلی مشکل داشته باشهنقل قول:
البته زیاد این repair تاثیر نداره، ظاهرن، من که تابحال ندیدم کسی از repair تو مشکلات بازی نتیجه گرفته باشه!! همیشه رفتن از دوستاشون کپیشو گرفتن
آره میتونید از همون گیمرشاپ بخرید منتها ظاهرن سر گردنس که 12هزارتومان از مردم میگیرن.
من باشم یه کامنت هم واسشون میزارم که "سگ خورد شما نیازمندی بیا این 12 هزار تومنو بگیر بازی رو بده"
.
امروز از صبح داشتم زور میزدم لاگین کنم اصن از صب از خونه بیرون نرفتم تا شب فک نکنم لاگین بشه حالا سعی میکنم ببینم وارد میشه ولی بیرون نمیرم تا شب.:n23:
بخاطر لول نمیرم ها :n02:
اقایون واسه من مینویسه logging in ولی دیگه وارد account ام نمیشه,3 ساعتم منتظر موندم ولی نشد :n27: خدایا آخه چرا اون بالایی ها اینجوری میکنن :n27:
همینجا گیر میکنه(screenshot)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]