اقا این صبا برا بازی خوبه؟:31:
من دانلود زیاد ندارم یعنی تقریبا اصلا ندارم من داتک دارم فاجعست نامحدودم که هست ضریب اشتراک 1 به 800:31:
Printable View
اقا این صبا برا بازی خوبه؟:31:
من دانلود زیاد ندارم یعنی تقریبا اصلا ندارم من داتک دارم فاجعست نامحدودم که هست ضریب اشتراک 1 به 800:31:
سلام
من زمانی که ریز مصرفم رو میخوام ببینم میگه پسوورد اشتباهه !
ولی زمانی که یک کانکشن جدید ساختم و پسوورد رو دادم وصل شدم
چیکار کنم الان ؟
امروز اینترنت شبانه تون چطور بود؟:41:
برای من که بعد هفته ها اومدم دانلود کنم یک کلمه فقط افتضاح:13:
من که نمیدونم چرا اینترنتم هر 30 ثانیه قطع و وصل میشد هم روزانه هم شبانه یعنی رسماً رفته تو اعصابم چراغ adsl خاموش و روشن میشد:41:
سلامنقل قول:
از لینک زیر ریز مصرف چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
شما به احتمال زیاد مشکل داخلی دارید.نقل قول:
گوشی تلفن ها را قطع کنید و سیم رو مستقیم بزنید پشت مودم چک کنید باز هم چراغ خاموش و روشن میشه یا نه
سلام
من سرويس صبانت دارم و 23 فروردين مهلتش تموم ميشه.الان يك سه گيگ حجم اضافه عيدانه گرفتم الان رفتم ريز مصرف را ديدم نوشته 4 گيگ دارم (1گيگ ازقبل و 3 گيگ عيدانه)مي خواستم ببينم اين سه گيگ تا 31 فروردين هست يا همون 23 فروردين سرويسم قطع ميشه.
سلامنقل قول:
به دلیل اینکه دوره شما در 23 فروردین به پایان میرسه حجم اضافه عیدانه نیز برای شما فقط تا 23 فروردین قابل استفاده هست.
کسی نبود جواب ما رو بده؟:31: من بیشتر پینگ و pack lost برام مهمه
پینگ برای من خوبه...ولی به فاصله ی شما از مرکز مخابراتی ربط زیادی داره.منزل ما نزدیک مرکز مخابراتی هست.نقل قول:
سلام
صبانت سرویس 2 مگ رو چه سرعتی میبنده تو مخابرات؟؟؟ 4-5 مگ میبنده؟؟؟
سرعت شبانه افتضاخه شرکت صبانت هم ...
سلام و خسته نباشید..نقل قول:
من از این لینک هم وارد شدم باز هم پیغام میده که رمزتون اشتباهه ! چیکار باید بکنیم؟ لطفا راهنمایی کنید.
ممنونم..
سلامنقل قول:
چک کردم این لینک هیچ مشکلی نداره.
در وارد کردن یوزر و پسوردتون دقت کنید احتمالا اشتباه زدین
دوست عزیز شما باید dns های جدید شرکت صبا رو وارد کنید که از این قرار هستندنقل قول:
های جدید شرکت صبانتDNS 89.165.0.14
4.2.2.3
نه دوست عزیز سرعت را روی یک مگ بستن تازه اگه مرکز مخابراتش خوب باشه 1024 نشون میده اگه نباشه پایین تر نشون میده!نقل قول:
آقا این شبانه صبانت نمی خاد به حالت اولش بگرده؟ اگه نمی خواد بگرده تکلیف خودمونو بدونیم؟
من الان 128 دارم رو 2 مگ بستن با 220-240 دانلود می کنم میخواستم بدونم اگه خود 2 مگ رو بگیرم رو چند میبندننقل قول:
سلام اقا تکلیف ما چیه که اکانتمون 20 اسفند تموم میشه و اگه دیر تمدید کنیم سرویس قطع میشه پارسال هم همین طرح گیگ اضافه عیدانه رو داشتین به من تعلق نگرفت یه فکری هم برای ما بکنید لطفانقل قول:
تا آخر فروردین هر کسی دوره تمدید بکنه هدیه ترافیک اضافه هم همان لحظه به اکانت مشترک اضافه میشهنقل قول:
شما تا آخر فروردین فرصت دارید دوره خریداری کنید
فقط اگر الکترونیکی خریداری میکنید حتما سرویس خود با کلمه عیدانه رو انتخاب کنید تا عیدی به شما تعلق بگیره.
سلامsupport من الکترونیکی پرداخت کردم. ولی بعد پرداخت به سایت بر نگشت.
پول واریزی رو هم به حسابم برگردوندن.
حالا الان بازم بخوام الکترونیکی بریزم. مثل قبل میشه؟
من یکبار برای یک گیگ که شارژ الکترونیکی کردم بخاطر مشکلات درگاه پرداخت ، نه شارژ شد و نه به حساب برگشتنقل قول:
پیگیریها هم نتیجه نداد و باعث شد محض احتیاط ، فعلا دور شارژ الکترونیکی رو بویژه برای مبالغ بالا خط بگیرم
از طریق بانک ملت دوباره انجام بدین احتمالا بانک مشکلی داشتهنقل قول:
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
اگر به مشکلی برخورد کردین طی 72 ساعت مبلغ رو بانک به حساب شما عودت میده و اگر واریز نشد باید حتما از بانکی که به عنوان درگاه انتخاب کردین یه رسید دیجیتالی بگیرین که ثابت میکنه اون مبلغ به حساب صبانت در تاریخ مشخص واریز شده و اگر واریز شده باشه دفتر مرکزی فروش اون شارژ رو به شما اضافه خواهد کردنقل قول:
تا به الان همه کاربرانی که رسید دیجیتال ارائه داده اند شارژ آنها انجام شده
دوستان با وضعیت فعلی تمدید اشتراک اصلا به صرف نیست . مثلا در تمدید 1 ساله که 6 گیگ هدیه داره حدودا 90 تومن پرداخت میکنید . خوب مسلما کمتر کسی 14 گیگو در 2 ماه تموم میکنه پس یعنی حداقل 2 ماه از سرویس شبانه پر سرعت محروم میشید . یعنی حداکثر 40 گیگ دانلود شبانه دارید ( در حالیکه باید حداقل 100 گیگ باشه ) که با قیمت فعلی برق اصلن به صرف نیست که واسه 600 مگ ، 5 ساعت pc روشن بمونه . متاسفانه عدم پاسخگویی شرکت بمنزله تایید وضعیت فعلیه و نشون میده که دیگه توان رقابتو در بازار ندارن.
دوستان دیشب شبانه برای شما کانکت بوده تا ساعت 7 ؟؟؟
والا من دیشب تا 2.5 شب بیدار بودم ولی ارور 691 میداد و کانکت نشد فکر کنم دزدیای قدیم صبا سیرشون نکرده دارن از مدت زمان شبانه هم میدزدن
دوست عزیز شبانه از ساعت 3 شروع میشه تا 7نقل قول:
پس من چی گفتمنقل قول:
والا قبلا که من از ساعت 2 کانکت میشدم منظور منم همون بود دیگه یکساعت رو زدن زیرش به عبارتی هم از زمان کم کردن هم از پهنای باند غیر دزدی اسم دیگه هم میشه گذاشت
خدا پدر مادر سهامداران شرکت شاتل رو بیامرزه که از ساعت یک تا هشت صبحه با اون همه که حجم به بهانه های مختلف مثل تولد عید یا خرابی خطوطشونو میدن این صبا هم ابگوشتی شده البته ابگوشت فقط با لپه و اب
من امروز 4 گیگ ترافیک خریدم پرداخت هم با موفقیت انجام شد ولی هنوز شارژ نشده چکار باید کرد؟
یه پیشتیبانی درست و حسابی هم نداره:angry:
سلامنقل قول:
یوزر خودتون در پیغام خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم
من که دیگه تصمیم قطعی را گرفتم!!!بعد از پایان شارژم میرم یک شرکت دیگه،شرکت قبلی را هم برای همین سرعت پایین شبانش عوض کردم!!!البته پشتیبانی و لحن صحبت اینها کجا و آنها کجا!!!
همه باید از صبانت باید خارج بشیم شرکتی که توان پاسخگویی به نیازهای مشترکانش را نداره همین بهتر که ورشکست بشه دیشب حجم دانلود شبانه ام 600 مگ بود زنگ زدم پشتیبان جواب سر بالا میده والا من قبلا با شبانه شاتل 2 گیگ دانلود داشتم
شبی 600مگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ایول،بازم خوب دانلود کردی...من رفته بودم پیش پشتیبانی،می گفت اگر شبی 30 مگ هم دانلود کنی خودش خیلی خوب و عالیه!!!!نقل قول:
حرفت 100 درصد تایید میشه...
سلام
من تاریخ17/12/90اکانت خود را شارژکردم ان موقعه کلمه عیدانه درشارژوجودنداشت وحجم عیدانه اضافه نشده.تکلیف چه می باشد
با تشکر فراوان
صبانت خاک تو سرتون 200 مگ دانلود داشتم دیشب شایدم 150 مگ :37::wac:نقل قول:
جناب پشتیبان،خواهشا تکلیف ما را مشخص کن...سرعت شبانه به روال قبلی خودش بر می گرده یا به همین صورت میمونه؟فقط خواهشا نگید که شرکت از پس سرعت شبانه و ... بر نمیاد که رفیق من چند تا خیابون اونطرف تر داره با 300 تا دانلود می کنه و به این کار هر کلامی میشه نسبت داد به جز عدم توانایی شرکت در ارائه ی امکانات...خواهشا یک جواب صادقانه بدید تا ما بدونیم که چیکار باید بکنیم...من قبلا هم محدود بودم ولی 1،2،3 نهایتا 4 هفته محدود بودم در 3 ماه نه 2 ماه و اندی!!!
پیشاپیش از پاسختون سپاسگزارم...
ممنون
یاعلی
درست شد.....
راست میگه پشتیبان جایی که ما هستیم اینترنت مخابرات طرح بعثت میدن سرعتش میگن وحشتناکه لطفاً یک بررسی کنید ببینید چه خیره سرعت شبانه بر میگرده به جالت قبلش؟نقل قول:
مشکل از برنامه نویسی سایت صبانت هست تو قسمت پرداخت الکترونیک مشکل داره و قبول هم نمی کنن مشکل از اوناست ، و میگن مشکل از بانکه!نقل قول:
تا حالا 3-4 بار این مشکل برام پیش اومده ، درگاه بانک ملت تو سایتهای دیگه این مشکل رو نداره که نتونه به سایت مبدا برگرده
والا بانک مشکلی نداره، خب جناب مشکل از سایت شماست که ملت مجبور میشن برن رسید بگیرن!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
رفیق شما هم از صبانت سرویس داره که 300 دانلود میکنه ؟ :18:
واقعا خوش به حالش
آقا به خدا من چندین بار مشکلات شما رو گزارش دادم و اطمینان داشته باشید که پست های شما هم همگی توسط مدیران صبانت خوانده میشه و اگر قرار بود کاری بکنن تا به حال باید راه حلی پیدا میکردن.
من که دیگه واقعا نا امید شدم از شبانه.
از وعده های دروغ هم بیزارم که مثل پشتیبانی های دیگه همش امروز و فردا بگم به همه
شما واقعا حق داری اگر بری از جای دیگه سرویس بگیری فقط امیدوارم از چاله تو چاه نیوفتی