اگه قرار بود درست کنن توی این چند هفته درست میشد.دیال آپ وضعیتش از این اینترنت به اصطلاح پرسرعت بهتره
Printable View
اگه قرار بود درست کنن توی این چند هفته درست میشد.دیال آپ وضعیتش از این اینترنت به اصطلاح پرسرعت بهتره
من الان با دیال آپ اومدم از 2 مگی که داشتم سرعتش بیشتره:n05:نقل قول:
سرعت سایت خارجی افتضاح
نقل قول:
الان دقیق دهمین روزیه که اینترنت اینطوری شده.....
معلوم نیست پیش خودشون چی فکر کردن که ده روز از سی روز که یک دورس باید اشکال داشته باشه! بدون خسارت! هر جای دیگه بود باید به مشترکشون یک دوره کامل خسارت ترافیک و حجم میدادن
اما اینا حتی یه عذرخواهی هم نکردن!
که نشان از شعور ضعیف و عدم احترام به مشترکینه
دوستان کسی از جشنواره زمستانی صبانت اطلاع داره؟
دیشب ساعت نزدیکای 2 بود سرعت من طبیعی شده بود با قند شکن 260 کیلو دانلود میداد از سایت خارجی . ولی احتمالا 1 لحظه بوده جو گیر شده :n09:
الان از محل کار با حسابگر آن هستم .
سلام به دوستان
بعد چند روز بالاخره الان وصلش کردم نت رو...256 گرفتم!
وقتی نتم قطع شد ، هر سایتی باز میکردم یه صفحه از مخابرات باز میشد که میگفت : سرویس شما به علت اتمام حجم یا پایان دوره قطعه!نقل قول:
تموم شد قطع نکن!! امروز به منم گفتن خسارت نمیدیم!!!!!!
خداییش حق با مشتریست!
حالا الان که 256 رو وصل کردم بعد 5دقیقه کار کردن دوباره صفحه مخابرات باز میشد برای هر سایتی...رفتم تو پنل کاربری دیدم اعتبار فعلی رو زده 0.21- ...زنگیدم 2020 درست شد:n02:
20صفحه این تاپیکم خواندم...همه ناراضین مثل اینکه:n02:
ناراضی بودن واسه 5 دقیقه اولشه.نقل قول:
هیچکسی هم پاسخگو نیست. 2020 هم که از 10 روز پیش هی میگه 2-3 روز دیگه درست میشه. نه شرم میکنن نه حیا. دریغ از یک مقدار ارزش قائل شدن برای مشتری
وضع 256 شما چطوره؟نقل قول:
شما راضی هستی؟
حیف شد اکانتت رو فعال کردی! الکی داره از دورت میره
یه ثانیه با 150 میگرفت 1دقیقه قطع میشد!نقل قول:
نقل قول:ممنون بخاطر سرعت عمل:n02:نقل قول:
والا همین الان تست کردم سرعت سرور های ایرانی 35 تا رو داره و سرور خارجی هم حدودا 20 تا....ولی یکم سایت ها رو دیر باز میکنه...شاید بخاطر اینه که به 1مگ عادت کرده بودم:n02:
در مورد تمدید کردن هم مجبور شدم...یه کمی کار اداری داشتم...به ما نرسیدن:n02:
شبا اکثرا سرعت بهتر می شه !نقل قول:
حتی چند شب برای من حدودای ساعت 3 صبح به 190 می رسید:n07:
اینم یک تست من،البته سرویس مخابرات مازندران نیستش،روی خط دیگه از یک isp خصوصی سرویس گرفتم.،تست از سرور هلند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش صد رحمت به دیال آپ!!نقل قول:
زنگ زدم صبح میگم چراغ adsl خاموشه میگه ساعت 3 تا 6 زنگ بزن میگم دیروز 6 زنگ زدم گفتن صبح زنگ بزن .ساعت 3 زنگ زدم میگه کی گفته 3 زنگ بزن همون صبح انجام میدادند( تو روحشون) .بلاخره گفت ثبت میکنم شمارت شنبه چک میکنند :n21::n21::n21: از سه شنبه تا شنبه واسه یه چک کردن پورت .تازه شنبه هم اگه درست کنند:n21::n21::n21::n21::n21::n21:
متاسفانه با سرعت 2 مگ حتی نمیتونم توی گوگل سرچ کنم!!
کی باورش میشه!!! 2 مگ!!!!!!!!
خدا ازشون نگذره!!
این چه آشغالیه!!
دوست عزیز مجددا تماس بگیرنقل قول:
یعنی چی تا شنبه؟؟؟؟
فکر نکنم با PPPoE درست شه .چون چراغ adsl خاموشه که یعنی پورت از مخابرات مشکل داره .نقل قول:
چطوری کانکشن PPPoE درست کنم شاید درست شد.مرسی
میگه پنج شنبه و جمعه تعطیله و میفته واسه شنبه دیگه انقدر حرف زدم باهاش دیگه خودش قطع کردنقل قول:
نه به کانکشن اصلا ربطی ندارهنقل قول:
به احتمال خیلی زیاد فیوز خطط سوخته
کاشکی صبح خودت پا می شدی میر فتی مرکز مخابراتی بخش mdf اونجا سریع درستش می کردن
ادرسش کجاست ؟حداقل فردا صبح برم درستش کنندنقل قول:
یعنی از این اینترنت مسخره تر و بیخودتر ندیدم تا حالا.ده روزه داغونه هیچ کسی هم جوابگو نیست.برای لود شدن یه صفحه معمولی 5 دقیقه باید منتظر بمونی
فردا که تعطیله...نقل قول:
غصه نخور من الان دو هفتس قراره پورتم عوض شه هنوز نشده،
انشاالله میشه! عجله ایی نیست که!!!! فقط داری ماهی حدود 20 تومن میدی... از نظر اونا پولی نیست که
تبریک میگم که 256 ت با سرعت 20 دانلود میکنه!!!! ما که یک مگ داریم به 10 هم نمیرسه... خدا ازشون نگذره با این دزدی تو روز روشنشون!
64 هم سرعتش بیشتر از ماست!
دوستان ما یه ضرب المثل داریم که میگه یه دست صدا نداره.یه واقعیتی هم تو این کشور هست که کسی صدای کسی رو نمیشنوه منظورم مسئولینه.اینی که دیگران فلان چیز رو ندارند و یا بی عدالتی و ظلم هست دلیل بر این نمیشه که ما از حقمون بگذریم.ما اینجا نشستیم و فقط پست میدیم در حالی که مسئولان هر قانونی وضع میکنند و به ریش ما میخندن و ما باز هم نشستیم.اگه ما همه با هم به فکر هم باشیم و این اختلافات جزیی رو کنار بزاریم و در یک روز با گذاشتن قرار قبلی همگی پیش مسئول مربوطه رفته و حق خودمون رو به طور قانونی و محترمانه طلب کنیم قطعا اون مسئول هم به فکر می افته ولی تا وقتی چیزی نگیم اون شخص عمدا یا سهوا صدای ما رو نمیشنوه و اینو مطمئن باشین زمانی که حق با شما باشه هم خدا با شماست هم بندگان خدا.
داداشم کجای کاری! اینو ببین از یکی از سرورهای ماست(لینک غیر مستقیم آپلود باز):نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کلکا دیگه قدیمی شده :n08:نقل قول:
خوب مخابرات جدیدا پنج شنبه ها کلا بخش اداریش تعطیله!!!!نقل قول:
مرکز مخابراتی منطقه تون باید بری پیش شمارت چنده ببینم کدوم مرکزی؟
سرور داخل کشوره یا خارج؟؟نقل قول:
خوب نفهمیدم منظورت چیه:n06:
اون بنده خدا عکس سرویست رو گذاشته که مازندران دارن به ملت اینترت باحال می دن 20 مگ بهنای باند با سرور داخل و 4 مگ سرور خارج
وی پی اس رو از کجا گرفتی؟نقل قول:
راستی باران مووی هم یکی دو ماهی هست تعطیل شده : دی
لول مچشو گرفتن!!!
دوستان کسی بن تخفیف نوین نت داره؟؟
725نقل قول:
فکر کنم ولیعصر میشه
از شانس منم فردا هم پنج شنبه هم تعطیله .جمعه هم که تعطیله میفته واسه شنبه .
خب مطابق معمول ساعت سه نصفه شب پهنای باند ....... افزایش پیدا کرد :n25:
متم ولیعصرمنقل قول:
این مرکز استعدا . خاصی در تنبلی داره:-D
ساعت 8 صبح سرعت دانلود کاملا عادی 250!!!!!!!!!!!!!!!!! از سرور حارجی
سرعت دانلود من ساعت 5 صبح به ده نمیرسید الان هم حدود 30... سرویس یک مگ....
جالبه الان ساعت 11 صبح سرعت دانلود 280 بایت بر ثانیه!!!!!:n13
سرعت 30 کیلو ماکزیمم،خط 1مگ حجمی . 10 کیلوبایت 512 نامحدود:n21:
دیشب خوب بود 240تا بودم:n19: حدود 2.30 مجبور شدم نت رو قطع و وصل کنم یهو باز کم شد دیگه درست نشد:n21:
رو خط پر سرعتین اصلا دست بهش نزنین
من 1 هفته از قرار دادم مونده با مخابرات
نمیدونم بمونم یا برم صبا نت یا حسابگر