الان قیمت این گوشی چقدر شده ؟
الان قیمت این گوشی چقدر شده ؟
من که 455 سفید و مشکی قیمت گرفتم 2 روز پیش!نقل قول:
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
دوستان خرید این گوشی به صرفه هست هنوز؟ با توجه به اینکه گوشی 2 سال پیش هست برای کسی که میخواد تازه بخره؟؟
تو این رنج بهترینه هنوزنقل قول:
و این که ساپورت دولاپر ها ازش خیلی خوبه
همین الانش ICs رو براش کوک کردن (هرچند داغونه:دی)
تشکر دوست عزیزنقل قول:
من یک کم هول هولی اینجا پست دادم
الان دیدم که نسخه ی گوشی رو زده :
نسخه ثابت نرم افزار 2.3.3
نسخه باند پایه I9000jxhv6
نسخه اصلی 2.6.35.7 - I9000jv6
شماره ساخت GINGERBREAD.JPJV6
ولی یکی از دوستان گفتند که نسخه ی اولیه گوشی 2.3.2 است
الان به نظر شما این نسخه خوبه یا اینکه به نسخه ی 2.3.5 ارتقاش بدم ؟ هرچند میگن فارسی رو خوب ساپورت نمیکنه
کمی گیج شدم . منتظر یک راهمایی خوب از طرف شمام که ادامه بدم یا همین خوبه و دیگه برای چمه و از این حرف ها:31:
JVR و JVT یکم سرعتشون بیشتره ولی در کل هیچ فرقی ندارن این رام که شما داری کاملا فارسی هست یعنی منو ها هم فارسی ان ولی اونا ورژن اروپاست و باید فارسی شون کرد التبه منو ها فارسی نمیشه ولی مشکلی واسه وب و اس ام اس ندارننقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد من اینه که شما فعلا با همین رام کار کنید مطمئن باشید چیزی رو از دست نمیدید
موفق باشید
عزیز فرق محسوسی ندارن اصلا....همین که شما الان داری خوبه...فعلا همینو کار کن یه چند ماه...بعد اگه خواستی رام cyanogen یا miui رو امتحان کن...نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال منظور از ساپورت نکردن کامل فارسی در 2.3.5 چیه؟ یعنی اس ام اس و وب بدون برنامه و دستکاری روت نشون میده؟نقل قول:
یعنی باید فارسی ساز بریزی تا مسیج و وب فارسی رو داشته باشی...منو ها هم فارسی نمیشه خوشبختانه!! واقعا منوی فارسی خیلی ضایعه! :دینقل قول:
سلام
من اخرش رفتم وگوشی گلکسی اس خریدم
اما الان یه مشکل بزرگ دارم
گوشی قبلی من نوکیا سری ان بود و با نرم افزارPCSuiteیاNokia Ovi Suite
راحت به کامپوتر وصل میکردم و توسط نرم افزاز با کامپوتر پیامک میدادم یا هر کار دیگه ای کلا گوشی رو توسط کامپوتر کنترل میکردم اما الان با گوشی گلکسی سامسونگ نمیشه نرم افزاز مخصوص نداره و من هنوز با نوکیاکارمیکنم
حالا از اهالی با تجربه اگه کسی نرم افزاری سراغ داره بمن معرفی کنه
بلاخره منم سفارش دادم گوشیو!! تا برسه به دستم
تو کارتن گوشی دو تا مینی سی دی نبود!!! برنامش تو اونه اسم برنامه ی مخصوص سامسونگ kies هستنقل قول:
یه سوال فنی داشتم:31:
گالکسی تشخیص دستخط داره واسه نوشتن SMS ؟ (با ساپورت فارسی یا حداقل عربی)
کلا" گوشیای آندرویدی همچین چیزی دارن؟
بله برنامه تشخیص دست خط هست،میتونی نصب و استفاده کنی،ولی کاملا بی کاربرده واقعا برای تاچ خازنی بی کاربرده مگر برای تفریح!نقل قول:
با ساپورت فارسی تا حالا ندیدم ولی باید پیدا شه
بعضی نرم افزار های ارسال پیام مثل Go
هم از تشخیص دست خط استفاده میکنند
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
تشخیص دست خط بیشتر یه چیز باکلاس و هیجان انگیز هست تا یه چیز کاربردی!! وقتی میشه با یه حرکت یه حرف رو انتخاب کرد مسخرست که مجبور باشی شکلشو بکشی...تازه از هر 4 بار 3 بار نرم افزار حرف رو اشتباه تشخیص بده :دینقل قول:
تشخیص فارسی هم که فکر نکنم باشه..چون حروف جدا و پیوسته داریم براش خیلی پیچیده تر از انگلیسی هم هست مطمئنا.
در کل بیخیالش شو عزیز :دی
نقل قول:ممنونمنقل قول:
آخه مشکل اینه که من انقد انگشتام گندست تازه با صفحه 4" هر دکمه رو میزنم اصولا" احتمال لمس بقلیشم بسیار بالاست:31::5:
واسه این پرسیدم شاید بشه اینجوری کاری کرد
شما گوشی رو تو حالت لند اسکیپ بگیری دکمه ها بزرگ میشن یا اینکه از کیبورد t9 گوشی استفاده کن اونم دکمه هاش بزرگهنقل قول:
موفق باشی
چطوری میشه پایین صفحه نمایش گوشی رو اینطوریش کرد؟ با هزار امید به 2.3.4 ارتقا دادم ولی بازم اینطوری نشد :37:
دوستان همه برید به 2.3.5 آپدیت کنید!
مصرف باطری خیلی خوب شده! حداقل برای من:31:!
قبلا که رام 2.3.4 روی گوشی بود، حتما باید دوروز یک بار شارژ میکردم! ولی حالا دو روز تمام شده و در روز سوم هستم و باطری هنوز 50% شارژ داره!:8::8:
بنظر من سرعتشم بهتر شده!
درضمن من تو 2.3.4 دقت نکرده بودم، امکان عکاسی پانوراما بود؟ تو ورژن 2.3.5 با 8 تیکه عکاسی ممکن هست!
(گوشیم I9000 هست!)
عزیز این عکس که گذاشتی مال یه برنامه لانچر هست...فکر کنم اسمش launcher pro باشه...اون میریزی بجای لانچر اصلی گوشی...اینطوری میشه.نقل قول:
من تازه این گوشی خریدم! آندروید زده 2.2.1 چه جوری میتونم به اخرین فریمور رسمی سامسونگ ببرم؟
مبارک باشه..چند صفحه قبل برای یکی از دوستان توضیح داده بودم...نقل قول:
برنامه ADW Launcher رو بریزین ، این شکلی میشه...نقل قول:
رسمیه؟؟؟ واسه خاورمیانس؟؟؟نقل قول:
مال خاورمبانه نیست!نقل قول:
مال اروپا هست، i9000XXJVT!
اول i9000XXJVT رو ریختم رو گوشی بعد از ریکاوری چند تا فایل دیگه رو ریختم رو گوشی!(اموزش کاملش تو موبایلستان هست)
خلاصه خیلی خوبه!
حیف که این رام میویی خیلی خوشگله نمیشه ازش دل کند!! وگرنه تستش می کردم :دینقل قول:
بچه ها کسی از خروجی برای تلویزیون استفاده کرده تا حالا؟ من یه کابل دیدم یه سرش واسه جک 3.5 بود و یه سر دیگش دو تافیش زرد و مشکی داشت...همینه ؟ چه چیزایی رو میشه انداخت رو تی وی؟
2.3.5 فارسی پشتیبانی میکنه؟ یعنی اس ام اس فارسی نشون میده؟
اگه 2.3.4 مشکل فارسی نداره اونو بریزم! چون داشتن فارسی ساز برام مهمه اس ام اس و وب...
میشه راجب کیفیت تصویرش یه کمی توضیح بدید !
نسخه گلکسی پلاس که اومد از این چه چیزایی سر تره؟؟؟
عزیز هر رامی که بریزید میشه فارسی رو بهش اضافه کرد!نقل قول:
کیفیت تصویر GS بسیار عالی هست، اون هم به خاطر صفحه SuperAMOLED هست که داره...نقل قول:
رنگ مشکی تولیدی توسط این Display به طور کامل و 100% مشکی هست، چیزی که در مانیتور های LCD و LED Backlit به طور سرمه ای و آبی تیره هست.
کیفیت رنگ ها هم عالی و طبیعی هست، زاویه دید هم بسیار عالیه...
در کل خیلی عالیه تنها ضعفش کمی پیکسل پیکسل شدن صفحه هست که اگه حساس نباشین خیلی مهم نیست...
SAMOLED+ هم نسبت به SAMOLED بزرگترین تفاوتش زیاد شدن تعداد Sub-Pixel ها از 8 به 12 عدد هست که باعث میشه همون مشکل که ذکر کردم هم از بین بره:
نسخه S+ هم از GPU ضعیف تر و CPU قوی تر بهره میبره + ممکنه در آینده ازش بهتر ساپورت بشه(از نظر ROM)
پیروز باشید.
اس پلاس سی پی یوش کلاکش رو 1400 هست...خود اس رو هم میشه با یه برنامه اورکلاک کرد به 1300...نقل قول:
جی پی یو اس هم قویتره...
ساپورت نرم افزاری هم روی اس خیلیییییی قویتره
کیفیت تصویر گلکسی اس واقعا خوبه...در حال حاضر بعد از سوپر آمولد پلاس...بهترین دیسپلی هست...خودم از نزدیک با آیفون 4 مقایسه کردم و بطور محسوسی سر بود...
کنتراست این دیسپلی بی نهایت هست و در واقع معنیش اینه که طبیعی ترین رنگ مشکی رو داره...
بله حق با شماست همون صفحه نمايش gs1 از آيفون بهتره gs2 كه جاي خود
كلاك cpu در 9001 - 1.4 هست و چيپست ها هم فرق مي كنه :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=493569[/HTML]
دوستان اس پلاس به اندروید 4 اپدیت میشه؟
ممنون واسه جواب كاملتون !نقل قول:
حالا من يه سوالي داشتم اگه بخوام GS بگيرم بوجم به اس 2 نميرسه ولي اگه بخوام اس يا اس پلاس بگيرم !
به نظرتون چه انتخابي داشته باشم !
اونقد اس + از اس بالا تر هس كه ارزش اينو داره كه بيشتر هزينه كنم ؟؟
ممنون از همه دوستاي گلم !!
سلام
شب گوشی را کامل شارژ میکنیم ، تا صبح فقط یک بار برای بیدار شدن زنگ میزنه
وای فای و جی پی اس رو هم غیر فعال کردم
صبح که نیگاش میکنم یک سوم باتری توش مونده
جریان چیه ؟ چرا باید بدون هیچ کاری اینقدر زود خالی بشه ؟
این بخاطر اینه که باطری شما کالیبره نشده...می تونید دستی این کار رو انجام بدید...یا چند روز که کار کنید و پر و خالی شه هم من شنیدم خودش درست میشه...برای کالیبره کردن دستی گوشی باید روت باشه حتمانقل قول:
مشکلی نیست در کل
S+ برتری به S نداره... مگر ساپورت ROM جدیدتر که اون هم قطعی نیست.نقل قول:
CPU قویتر داره که در عوضش GPUـش ضعیف تره...
باز از دوستان فعال این بخش بپرسید بهتر راهنمایی میشید.
پیروز باشید.
همون طور که عرفان گفت S+ ، CPU قوی تری داره و GPU ضعیف تر ، اما از نظر ساپورت موافق نیستم... به نظر من سامی هر ساپورتی بخواد واسه این دو تا پیاده کنه ، یکی هستن... اما میمونه ساپورت دولوپر ها که مشخصه ساپورت S از طرف دولوپر ها بهتر از S+ ــه...
سلام , من چندتا سوال دارم ..
این S+ توسط دولپر ها بیشتر ساپورت میشه یا S ؟
بعد دقیقا این GPU چیه ؟
- آندورید 4 براشون میاد ؟
ممنون
از نظر من S ! و این که سوال آخرتون دولاپر ها حتما آندو 4 رو براش میارن :دینقل قول:
Gpu : پردازنده گرافیکی
ممنون بابت پاسخگویی ...نقل قول:
پس فکر نکنم برای بالا آوردن هیچ کدوم از بازی ها مشکلی داشته باشه ؟
راستی قیمتش الان چنده ؟
چون من اول خواستم s2 بگیرم ولی فکر کردم دیدم پول هدر دادنه چون تقریبا تمام کارهایی که میشه با اون انجام داد و اینم میتونه !
در حال حاضر میتونه ولی در آینده نزدیک خیر!نقل قول:
قیمت 470باید باشه
به نظرم اگر توان مالی خرید Gs2 رو دارید که خیلی بهتره!