دوستان این سرویس جدید که نوشته طرح زرین اعتباری چی هست؟
ظاهرا هم فقط برا دو تا تا پیش شماره فعال هست
الان که دارم این مطلب رو مینویسم رفتم یه سر زدم یه طرح دیگه به اسم طرح زرین ویژه نمایشگاه هم اضافه شده(دیشب که رفته بودم تو سایتش این نبود!)
Printable View
دوستان این سرویس جدید که نوشته طرح زرین اعتباری چی هست؟
ظاهرا هم فقط برا دو تا تا پیش شماره فعال هست
الان که دارم این مطلب رو مینویسم رفتم یه سر زدم یه طرح دیگه به اسم طرح زرین ویژه نمایشگاه هم اضافه شده(دیشب که رفته بودم تو سایتش این نبود!)
مرســــــــــــــــــــــ ــــی:n16:نقل قول:
خبر خیلی خوبی بود
امیدوارم زودتر شبانش را بی افته:n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه طرح هایی بوده؟؟
دوستان من از اریا فون اینترنت درخواست کردم که بعد از استعلام معلوم شد پورت خالی ندارن. از مخابرات هم درخواست کردم که گفتن امکانات فنی ندارند. چند روز بعد یعنی امروز به مخابرات درخواست دادم که پاسخ مثبت دادند و ظاهرا پورت خالی ایجاد شده جدیدا..
الان سوال من اینجاست که شرکت اریا فون برای استعلام مجدد کی اقدام میکنه؟
چون در حال حاضر که به پنل اریافون مراجعه میکنم پاسخ میده که قبلا استعلام شده و پورت خالی وجود ندارد.در صورتی که پورت خالی ایجاد شده است.
دوستان برای استفاده از شبانه شبکیه باید یوزر و پس عوض کنیم یا بدون تغییر مثل قبل خودش کم نمی کنه اگه باید عوض کنیم چجوریه؟
با سلام دوستانی که adsl مخابرات اصفهان دارن
از این به بعد شارژ ماهیانه که خود مخابرات هر ماه میزنه اگر ظرف همون ماه مصرف نشه از بین میره و برای ماه بعد قابل استفاده نیست :n03:
این دیگه چه وضعشه به جای اینکه شبانه رایگان بذارن تعرفه را گرون کردن - تخفیف شبانه را برداشتن و حالا هم ترافیک باقیمونده رو سوخت میکنن :n21:
اینا واقعا چی فکر کردن که مردم عاشق قیافه شونن که با این شرایط با این شرکت سرویس بگیرن؟؟ :n21::n21:
من خودم در اولین فرصت سرویسم را عوض میکنم - بای بای مخابرات :n18:
ageh mitooni hatman in karo bokon
سلامنقل قول:
با عرض ادب و احترام از شما درخواست اجازه برای تصحیح سخنتان را دارم :
در پنل دو بخش وجود دارد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم باقی مانده: حجمی است که توسط خود کاربر خریداری شده و تاریخ انقضاء ندارد. ( که شما اشاره نکردید )
ترافیک اعتباری باق مانده: حجمی است که خود سامانه ماهی یک بار شارژ کرده و تاریخ انقضاء به مدت یک ماه دارد.
من به جای مخابرات از یکی از شرکت های آریافون - پارس آنلاین - شاتل یا نداگشتر را انتخاب میکنم به نظرتون کدومشون بهتره ؟؟نقل قول:
از این به بعد باقیمونده ترافیک مصرفی adsl مخابرات سوخت میشه و از بین میره
با سلام و عرض ادب آقای payam178
اولا در اینکه شما از طرف مخابرات این پیام را زدید شکی نیست :n09:
ثانیا اینکه من خودم adsl مخابرات را به دو دلیل انتخاب کردم یکیش تعرفه ارزونش بود که گرون شد و یکی دیگه اش این بود که اگر اینترنتم را استفاده نکردم برای ماه بعدی بتونم استفاده کنم که این را هم برداشتن حالا شما بگو دیگه من دلمو به چی این مخابرات خوش کنم به شبانه رایگانش ؟؟؟؟ :n27:
اینی که شما میگی حرف خنده داریه :n08:نقل قول:
سلام
با عرض ادب و احترام از شما درخواست اجازه برای تصحیح سخنتان را دارم :
در پنل دو بخش وجود دارد:
حجم باقی مانده: حجمی است که توسط خود کاربر خریداری شده و تاریخ انقضاء ندارد. ( که شما اشاره نکردید )
ترافیک اعتباری باق مانده: حجمی است که خود سامانه ماهی یک بار شارژ کرده و تاریخ انقضاء به مدت یک ماه دارد.
شما میگی ( ترافیک اعتباری باق مانده) که همون شارژ ماهیانه مخابرات است و در حقیقت شارژ اصلی مخابرات است بعد از هر ماه سوخت میشه اما ( حجم باقی مانده ) که شارژ اضافی توسط کاربر هست سوخت نمیشه
خوب این به چه درد میخوره مثلا من چند ماه نمیرسم از شارژ یک گیگ که هر ماه برای من خودکار زده میشه استفاده کنم بعد از چند ماه که میام و میخوام به جای اون موقع استفاده کنم می بینم اونا از بین رفته :n29:
ثانیا شما غصه نخور دو روز دیگه مخابرات تصویب میکنه همون شارژ اضافه هم بعد از یک مدت سوخت میشه :n23:
مثلا مخابرات یه قانون دیگه به نام شارژ شبانه داره ؟ حالا این چی هست بذارید تا براتون بگم : هر کی ترافیکش را تا آخر استفاده کنه قاعدتا باید اینترنتش قطع بشه تا یا دوباره شارژ بزنه یا صبر کنه تا ماه بعدی که شارژ ماهیانه زده میشه اما طی این قانون به محض اینکه اینترنت را تا آخر مصرف کنید مخابرات خودش بدون اجازه شما دوباره براتون شارژ میزنه و پولش روی قبض تلفن میاد ( اسمش را هم گذاشتن شبانه و گفتن اگر اینترنت در شب خلاص بشه این اتفاق می افته !!! اما بعدش ما دیدم توی روز هم به محض خلاص شدن اینترنت مخابرات خودکار شارژ میزنه ) :24:
همین ماه قبل اینترنتم نزدیک بود تموم بشه و حدود 50 مگ ترافیک داشتم تا خلاص بشه جالبش این بود که روز 31 ماه بود گفتم یک روز را صبر می کنم و توی اینترنت نمیرم تا شارژ اضافه خودکار برام زده نشه و فرداش برام شارژ ماهیانه زده بشه گذشت و فرداش دیدیم شارژ ماهیانه زده نشد روز دوم ماه هم گذشت و شارژ ماهیانه را نزدن آخر مجبور شدم خودم شارژ اضافه بزنم بعدش دیدم شارژ ماهیانه روز سوم زده شد . حالا من برای این ماه دو گیگ دارم که شارژ ماهیانه را اگر در مدت یک ماه استفاده نکنم سوخت میشه
تمام این سیاست ها در این جهت که کاربر را مجبور به زدن شارژ اضافه کنن و پول بیشتری بگیرن و گرنه چرا چنین قانونی میذارن؟ چرا ترافیک مخابرات این قدر زود تموم میشه ؟ چرا قانونی درست کردن که هرکی اینترنتش تموم بشه خودکار دوباره براش شارژ زده بشه ؟ هر کی بخواد خودش دوباره شارژ میزنه
بابا مخابرات دیگه شورشو در آورده :n21:
البته قانون سوخت شدن ترافیک را بقیه شرکت ها هم دارن اما عوضش اونا شبانه رایگان و سرعت بهتر و ... ارائه میدن که مخابرات نمیده :n18:
دوستان بریم اعتراض کنیم اینجوری که فایده نداره دفعه قبل برداشتن 2500 رو 3500 کردم هیچکی هیچی نگفت الان این کار رو میکنن
مثلا ماهی 1 گیگ 3500 میگیرید دیگه چی هست که بسوزنید؟؟؟؟
خیلی نامردی هست
شرکت های خصوصی که ترافیک رو میسوزونن طی دوره میسوزونن نه اخر ماه مثلا کسی که دوره سه ماهه داری کل گیگ اون یه دوره سه ماهه رو یه جا بهت میدن و اگه تا اخرش تموم نکردی میسوزونن اینا مثلا شش ماهه (طرح نوروزی رو میگم) رو ترافیکش رو ماه به ماه میدن اینجوری که سوزوندن نداره!!!!!! شاید یکی بخواد دو ماهش جمع بشه تا مثلا باش یه چیزی رو دانلود کنه تازه دوره 6 ماهه هست نه یک ماهه همین که کل ترافیک دوره رو یه جا نمیدن کلاه برداری هست چه برسه به اینکه ترافیک رو ماهانه بسوزونن
من بر اساس تجربه ای که دارم میگم:نقل قول:
آریافون و که نمیشناسم اما میدونم جدبدا شبانه گزاشته و زیر نظر مخابراته!!
پارس انلاین هم خوبه اماFair Use Policy داره
شاتل هم که کلا بیخیال شو!!
نداگستر بین اینا بهتر همس البته اون هم قانون Fup داره اما نه در حد پارس آنلاین.
در ضمن آقایون گول شرکت آسیاتک که جدیدا اومده تو اصفهان و داره مشتری جمع میکنه رو نخورید.
یکی از بدترین شرکتاس!!
ما قبلنا زیاد رفتیم فایده نداره مثل این میمونه شکایت دزد رو به رئیس دزد ببری:n02::n09::n29:
دوستان یه شرکت بگین نامحدود بده سرعت خوب و قیمت مناسب این قانون مسخره مصرف منصفانه نداشته باشه سپاهانشهر هم ساپورت کنه. آخه مگه نمیگین نامحدود پس مصرف منصفانه تون دیگه چیه
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
من نظر این دوستمون رو کاملا قبول دارمنقل قول:
مخابرات داره الان در حق مشتری هاش اجحاف میکنه. من از سال 89 از مخابرات adsl گرفتم. اما الان برام هیچ سودی نداره که بازم بخوام ازمخابرات بگیرم. کاش 1000 تومن میذاشت روی ترافیک هر گیگش اما شبانه رایگان داشت.
بنا به دلائلی که دوستمون گفتن منم بخاطر اینکه مخابرات حجم مونده رو سوخت نمیکرد و همچنین تعرفه پایینش تا حالا ازش خدمات adsl میگرفتم. اما حالا دیگه 100 درصد تصمیم دارم برم از یه شرکت دیگه بگیرم.
مخابرات واقعا دیگه هیچ دلخوشی واسته کاربراش نذاشته. نه شبانه رایگانی، نه تعرفه پایینی و نه سوخت نشدن حجمی ......:n24:
خلاصه اینکه اگه خدمت مدیر عامل محترمش میرسیدم میگفتم این نشد مشتری مداری این یه نوع کلاه گذاریه !:n25:
سلام دوست مننقل قول:
اولا من هیچ ربطی به مخابرات ندارم و این جمله ی شما که مرا به مخابرات ربط میدهد از روی قضاوت جلو جلو شما است. بهتر است هرگز چیزی را که از صحتش مطمئن نیستید به کسی نسبت ندهید
ثانیا من خودم هم پارسال همین ماه شهریور بود که از روی ناچاری برای اینترنت مخابرات درخواست دادم ( در صورت تمایل میتوانید ببینید در پست هایم هست )
ثالثا من به هیچ وجه از مخابرات و این عمل بی معنایش دفاع نکردم و فقط تفاوت این دو بخش را باهم نوشتم .
تمام این مطالب را قبول دارم و فقط قصد من از پست قبلی توضیح تفاوت این دو گزینه بودنقل قول:
مثلا مخابرات یه قانون دیگه به نام شارژ شبانه داره ؟ حالا این چی هست بذارید تا براتون بگم : هر کی ترافیکش را تا آخر استفاده کنه قاعدتا باید اینترنتش قطع بشه تا یا دوباره شارژ بزنه یا صبر کنه تا ماه بعدی که شارژ ماهیانه زده میشه اما طی این قانون به محض اینکه اینترنت را تا آخر مصرف کنید مخابرات خودش بدون اجازه شما دوباره براتون شارژ میزنه و پولش روی قبض تلفن میاد ( اسمش را هم گذاشتن شبانه و گفتن اگر اینترنت در شب خلاص بشه این اتفاق می افته !!! اما بعدش ما دیدم توی روز هم به محض خلاص شدن اینترنت مخابرات خودکار شارژ میزنه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین ماه قبل اینترنتم نزدیک بود تموم بشه و حدود 50 مگ ترافیک داشتم تا خلاص بشه جالبش این بود که روز 31 ماه بود گفتم یک روز را صبر می کنم و توی اینترنت نمیرم تا شارژ اضافه خودکار برام زده نشه و فرداش برام شارژ ماهیانه زده بشه گذشت و فرداش دیدیم شارژ ماهیانه زده نشد روز دوم ماه هم گذشت و شارژ ماهیانه را نزدن آخر مجبور شدم خودم شارژ اضافه بزنم بعدش دیدم شارژ ماهیانه روز سوم زده شد . حالا من برای این ماه دو گیگ دارم که شارژ ماهیانه را اگر در مدت یک ماه استفاده نکنم سوخت میشه
تمام این سیاست ها در این جهت که کاربر را مجبور به زدن شارژ اضافه کنن و پول بیشتری بگیرن و گرنه چرا چنین قانونی میذارن؟ چرا ترافیک مخابرات این قدر زود تموم میشه ؟ چرا قانونی درست کردن که هرکی اینترنتش تموم بشه خودکار دوباره براش شارژ زده بشه ؟ هر کی بخواد خودش دوباره شارژ میزنه
بابا مخابرات دیگه شورشو در آورده :n21:
البته قانون سوخت شدن ترافیک را بقیه شرکت ها هم دارن اما عوضش اونا شبانه رایگان و سرعت بهتر و ... ارائه میدن که مخابرات نمیده :n18:
پیشنهاد میکنم اگر باز هم مطلبی بود در پروفایلم پیام بگذارید.
موفق باشید:»
آقا اینو جواب بدین. حالا نامحدود هم نداشت حداقل سرعت خوب با قیمت خوب بدهنقل قول:
پیشگامان 2 مگ یک سالش 300 تومنه و 1 مگشم 170 تومن نامحدود ولی سرعتشو نمیدونمنقل قول:
عزیز سایتش چیه؟ مطمئنی یک ساله نامحدود 1 مگ 170 تومنه؟ بد نیست تعرفه اش برای یک سال.نقل قول:
اگرشد آدرس سایتش رو بذار ممنون
من نوروزی یه مگ دارم بدون شارژ یعنی خودش برام نمیزنه تا وقتی خودم نزنمنقل قول:
آقا یه اعتراضی چیزی بکنیم. امضا جمع کنیم بفرستیم برای رئیس جمهور. امکان داره فرجی بشه. چطوره؟؟؟
pnj.irنقل قول:
من رفتم چک کردم نامردا 2 مگ ماهیانرو کردن 90 تومن تاچند وقت پیش خوب بودا
من از آریافون سرویس دارم و روزهای اول سرعت شبانه 350 بود و شبی 3.5 تا 4 گیگ دانلود میکردم ولی به مرور سرعت کمتر شد تا حالا سرعت شبانه شده 20 که شب تا صبح 500 مگابایت بزور دانلود میشه :n28:
من شبانه خیلی دانلود کردم شاید توی یک ماه و نیم 80 گیگ دانلود کردم شاید بخاطر همینه سرعتم کم شده و وقتی سرویس جدید بگیرم درست بشه !:n13:
آیا آریافوت هم مصرف منصفانه داره ؟
دوست عزیز شبانه بر اساس مصرف کاربراس قبلنا کسی بلد نبود واسه همین دان نمیکرد سرعتم بالا بود ولی الان همه فهمیدن میزارن دان بشه سرعت شبانه اومده پایین سرویسم دوباره بشارژی بازم همینهنقل قول:
ولی خداییش اریافون نسبت به شرکتایی مث اسیاتک که نه روزا خوبن نه شبا عالیه طرف میگه من 120 تا سرعت دان دارم کلی به به چه چه براش میکنن انوقت ما روزا 300 تا سرعت دان داریم یادمونم نیست تازه شبا یه گیگ تا یک و نیم گیگ دان میکنند نه این ور رو دارند نه اونور
اریافون مصرف منصفانه نداره چون اصن نامحدود نداره که بخواد محدودیت بزاره شما پول میدی مصرف میکنی کسی هم نمیگه چرا
اما توی شرکتایی که الان هست یکی همین اریافونه خوبه بعدیشم های وب که من دیدم فعلا خوب سرویس میده که البته هنوز شهر ما نیومده همین که اومد میرم سراغش
Sent from my HTC One X
شما فکر میکنی مگه چند تا کاربر بیدارن و یا گذاشته اند در دانلود؟ خیر سیاست اینهاست که کابرا نتونن جبران مافات کنند در شب و مجبور بشند حجم بیشتری بخرند .نقل قول:
من الان آریا فون دارم و به شدت مزخرفه روزش که افتضاح شبش که یه چیزی در حد دایل آپ ، سرور های خارجی که ابدا حرفشو نزن
قسمت عمده ای از اینترنت مخابرات بر خودروی ملی سوار است .
من امروز زنگ زدم آریا فون گفتم کاربر مخابراتم می تونم مشترک شرکت شما بشم گفت آره و حتی نیاز به تعویض پورت و رانژه نداره ... فقط گفت طرح شبانه تا آخر شهریور هست و بعد از اون دیگه شبانه اش نیم بها میشه ..و علتش هم گفت اینکه به علت افت شدید سرعت شبانه این طرح را می خواهند بر دارند... ولی گفت شارژ خود کار نداره و هزینه باید به شرکت بپردازی و کاری به قبض نداره ..
شرکت دیگری هست که قیمتش خوب باشه و شبانه داشته باشه ؟؟؟
رفتم تعرفه های های وب را هم دیدم اصلا بدرد نمیخوره ...
یعنی واقعا آریافون میخواد شبانه رایگانش را برداره ؟ ؟ ؟ بدرسته سرعت پایینه ولی بازم بهتر از اینه که نباشه ...:n27:
پس چطور یکی از دوستام از پارس آنلاین سرویس گرفته شبی 7 گیگ دانلود میکنه اونوقت ما شبی 500 مگ تا 1 گیگ هم رایگان نداشته باشیم ؟؟؟؟؟؟؟
ای خدا توی این کشور اینقدر حق مردم پای مال میشه که بعضی موقع ها شک میکنم توی مملکت اسلامی دارم زندگی میکنم :n28:
سلام دوستان
برای من فقط یه تعرفه وجود داره باید چکار کنم؟؟؟
شک نکن ما واقعا تویه ملکت مجازی اسلامی هستیم اسلم هست ولی وجود خارجی ندارهنقل قول:
آریا فون میخواد شبانه رایگانشو برداره
میگه به علت مشکل سرعت کاربران ! اخه کاربران که از ساعت ۲ میذارن برای دانلود چه مشکلی دارن ؟ یعنی با برداشتن دانلود رایگانش مشکل برطرف میشه ؟
اینکه شبا سرعت نصف میشه بخاطر خود سیاست اریافون هست نه بخاطر اینکه ملت شب دانلود میکنند
من که از رنگین کمان امدم بیرون و رفتم شاتل...شبی 1گیگ میگیرم و راضی هم هستم و بینش هم یه استراحت میدم که جز پرمصرف ها نشم.
رنگین کمان و اریافون با پنبه سر میبرن.
همه شرکت های سرویس دهنده دزد هستند ولی شیوه دزدیشون متفاوته :n02:
سلامنقل قول:
درست حرفی که شرکت رنگین کمان بهم زد ، گفت برای کم نشدن سرعت کاربران ما شبانه نمی گذاریم و الان هم تعرفه شده گیگی 3700 ت ...ادم لااقل 5 تومن میده ( گرچه زوره ) ولی شبی ی فایلی که احتیاج داره دانلود میکنه و میدونه که از حجم اصلی کم نمی شه
موقعی که میخواستم از رنگین کمان تخلیه کنم ، میخواستن مخمو بزنن که بمونم ولی دررفتم:n02:
شاتل خطوط DLC رو ساپورت نمیکنه .
یه شرکت معرفی کنید که شبانه رایگان بده !! سرعت شب هم رو 100 باشه برام کافیه .
دوستان انشاالله من میخام مخابرات را بدرود بگویم :n01:
به نظرتون خودم برم قرارداد فسخ کنم یا خود آی اس پی جدید این کار را انجام میده؟
تا جایی که من اطلاع دارم و بر اساس تجربهنقل قول:
باید از isp خودتون تخلیه کنید
مگه isp جدید گفته ما تخلیه می کنیم؟
اول باید حضوری برید مخابرات و تقاضای تخلیه خط بکنید بعد از isp جدید سرویس بگیریدنقل قول:
فقط حواستون باشه اگه خطتون رو فیبر باشه فقط از مخابرات می تونید سرویس بگیرید
قبل از هر کاری پرس و جو کنید اگه خطتون رو فیبر نبود اونوقت باخیال راحت تخلیه کنید
نقل قول:
دوستان انشاالله من میخام مخابرات را بدرود بگویم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون خودم برم قرارداد فسخ کنم یا خود آی اس پی جدید این کار را انجام میده؟
کمی شفاف تر با توجه به پست urmuchiنقل قول:
منظورم از تخلیه isp همون شرکتی هست که الان سرویس دارید و می خواهید تخلیه کنید
آرمین جان ، نوشته دیگه: مخابرات ، بدرود و ... :n02:نقل قول:
به همین خاطر پست خودم رو نقل و قل کردمنقل قول:
منظورم شفاف تر شدن پست خودم بود
و پست شما تاییدی بر پست من و مطمئن شدن خودم از پست خودم بود
:دی
حواسم نبود پست خودتو نقل قول کردینقل قول:
ولی میتونستی بجای اینکار پستتو ویرایش کنی
محتوای مخفی: ...
ممنون از همتون
عجب دعوایی هم راه انداختم:n09: