کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟؟
Printable View
کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟؟
تو سایت ایرانسل راهنمایی فکر کنم کرده چطوری تنظیمات رو انجام بدینقل قول:
کسی درباره این بخش قطع و وصل موقت میتونه بهم توضیح بده ؟
دقیقا کاربردش چیه و چطوری میشه قطع و وصل کرد ؟
آخه فقط تاریخ میگیره. میترسم برای امروز بزنم برای آزمایش بعد دیگه نشه وصلش کرد تا فردا.
شما شاید کامپیوترت رو حالت sleep بعد از 30 دقیقه هستشنقل قول:
sleep رو باید never بزارین وگرنه قطع میشه شبکه
شما در موقع اشتراک فقط یک بار میتونید از این سرویس استفاده کنید؟؟نقل قول:
آنهم به مدت 2 ماه حداکثر
یعنی اگه امروز درخواست قطع موقط دادید و 2 روز دیگه در خواست وصل دادید ؟؟دیگه این سرویس برای شما در طول مدت قرار دادتون غیر فعال میشه و دیگه نمیتونید قطع کنید؟؟؟
استفاده از این سرویس بمنظور این هست که شما مثلا حدود چند هفته احتیاج به اینترنت ندارید و با این سرویس میتونید ترافیک و روزهای استفاده نشده رو برای خود محفوظ بدارید؟؟؟
آخه میدونید که سرویس ایرانسل اگه شما ماهی 6 گیگ حجم دانلود داشته باشد و ازش استفاده نکنید سر ماه میسوزه و به ماه بعد منتقل نمیشه؟؟
1- این مودم های Bm632w دکمه پاور نداره؟؟؟ من که دیدم پیدا نکردم؟؟؟؟ چطوری باید خاموش کرد؟؟؟
2- این سوکت تلفن روی مودم برای چی هستش؟؟ کاربردش چیه؟؟؟؟ چون این که به خط تلفن وصل نیست؟؟؟
3- یه فیش زردرنگ کوچیک داره اون برای چیه؟؟؟
من فکر نکنم از سمثثح باشه مشکل از اینه که خود مودم استند بای میشه؟؟؟نقل قول:
حالا نرم افزاری سراغ دارید که کم حجم باشه و هر 10 دقیقه خودش یه گشتی تو اینترنت بزنه؟؟
مثل مثلا آدیت ویروسکش ؟؟؟؟ولی حجمش می خوام کم باشه؟؟
نه پاور نداره مستقیم باید از پلاک بکشیشنقل قول:
برای Voip هستش که هنوز راه اندازی نشده
اون برای access point هستش میتونین واسه تقویت سیگنال استفاده کنید
مطمئنی؟نقل قول:
با 707 تماس بگیر سوال کن ازشون
خیر نمیشناسم
من ميخوام وايمكس بگيرم بين مبين وايرانسل موندم !
ميشه منو راهنمكايي كنيد !
می خواستم بدونم وایمکس ایرانسل در پهنای باند های بالا مانند 1m و 2m به چه صورت عمل کرده آیا کیفیت مناسبی ارائه داده؟ 1m مبین نت دارم حدود یک ماه هست به شدت قطعی داره می خوام ایرانسل خرید کنم
من در اصفهان زندگی میکنم
دوستان این لیست سیاه دیگه چیه؟؟
من 128 حجمی دارم از وقتی شکل سایت عوض شده واسه من می زنه در "لیست سیاه قرار دارد بله "
سلام
وایمکس ایرانسل توی شیراز کسی داره؟
سرعتش چطوریاست؟
قطعی ذاره؟
مبین نت پوشش سراسری دارهنقل قول:
شبانه رایگان داره
قیمتاش ارزونتره
-------------
ایرانسل فقط 7 شهر تحت پوشش داره
شبانه رایگان نداره
در عوض دارای سرویس های نامحدود هست!
آقا یعنی چه؟؟نقل قول:
برای منم زده "بله" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورش چیه؟
ولی تو قسمت "اطلاعات مشتریان> اطلاعات پرونده" قسمت اطلاعات لیست سیاه نوشته در لیست سیاه قراردارد بعد جلوش زده "خیر" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تقریبا یک هفته است که وایمکس ایرانسل 1 مگابیت من ، نوسان شدید سرعت داره بخصوص از عصر تا آخر شب و امروز جمعه که از روزهای قبل هم بدتر بود و سرعت دانلود من که باید 128 باشه روی حدود 30 -40 کیلو بایت بود. آیا دوستان دیگه همین مشکلو داشتن؟
کجا زندگی می کنی من تازه می خوام 1 مگ ایرانسل بگیرم ، نظرت چیه؟نقل قول:
من تهرانم سمت پاسداران - در کل ایرانسل از لحاظ سرویس دهی بد نبوده البته قطعی و نوسان سرعت گاهی اوقات دارهنقل قول:
اما تا حالا مشکل ایرانسل بیشتر مساله حساب و کتاب مالی و تسویه حساب و بهم ریختگی چندین ساعته سرویس و خوردن پول یوزر بصورت ترافیک آزاد (که برای خود من هم پارسال پیش اومد )، در اول هرماه بوده .
دوست عزیز من الان حدود 8 ماهه سرویس 1MB ایرانسل رو دارم و همیشه هم سرعتم روی 130 هستش هیچ مشکلی هم ندارم از لحاظ سرعت و نوسان سرعت:46:نقل قول:
منم سرویس 1 مگ دارم و حدود 1 ماه پیش برای مدت 1 هفته سرعتم نوسان داشت که زنگ زدم پشتیبانی گقت برای منطه شما پهنای باند کم اوردیم و ظرف یک فته لینک جدید اضافه میشه که بعد یک هفته مشکل حل شد . در طول 5 ماهی که 1 مگ دارم غیر از اون 1 هفته میشه سرعت رو 130 بوده و پایداریش واقعا خوب بوده . اگر از FTP برای اپلود استفاده کنی اپلود هم حوالی 64-66 هست که از قراردادم یک خرده بالاتر میره !
آیا با تغییر فرکانس اتصال وایمکس توی کنترل پانل -> Scanset میشه مشکل نوسان سرعت رو حل کرد ؟
این رو زنگ بزنید از پشتیبانی بپرسید.. من تو کنترل پنل FBR-105 اینو ندارم و جواب دقیق نمیتونم بهتون بدم.
من هم وایمکس ایرانسل دارم و نسبتا راضی هستم. سرویس 128 مگ با محدودیت 3 گیگ. نمیگم خیلی عالی یا حتی خیلی خوبه ولی در مجموع خوبه. بنده خداها سرویس رو هم 2-3 روزی بعد از اینکه از مدت زمانش بگذره قطع نمیکنن تا اگر شما مشکلی داشته باشین مبلغ رو بتونین واریز کنین.
ممنونم. یعنی مودم همینطور 24 ساعت روشن هست مشکلی نداره؟؟؟ اگه بخوام خاموش کنم که باید فیش آداپتور رو بکشم از پشتش و راه دیگه ای هم نداره برای همین گفتم اگه مشکلی نداره دیگه این کار رو نکنم که صدمه ببینه. ولی چه فکری کردی پاور نزاشتن نمیدونم. تمام موده های adsl داخل بازار پاور داره. مودم های دیگه وایمکس ایرانسل هم همینطوره؟!نقل قول:
راستی این acces point چی هست از کجا باید بگیرم؟؟ آنتن وایرلس هست درسته؟؟؟ چه نوع آنتنی باید بگیرم؟ برد وای فای میبره بالا یا برد خودئ مودم رو که از دکل میگیره؟؟؟
بکشیش از آداپتور مشکلی واسش پیش نمیادنقل قول:
من خودم از اردبیهشت ماه این مودمو دارم شاید 1000 دفه کشیده باشمش:31:
بله درسته
والا از کجاشو نمیدونم
ولی فکر میکنم دیگه مثل وایرلس عمل بکنه هم برد وایفای هم سیگنال وایمکس
زنگ بزن 707 بپرس چه نوعی گرفته بشه
نتیجه هم اعلام کن
ممنونم. حالا كلا مودم روشن باشه مرتب مشكلي داره؟؟؟ چون مودم هاي adsl داشتم 2 سال مرتب روشن بود مشكلي نداشته تا حالا:31:نقل قول:
خواهشنقل قول:
من که خودم الان 15 روز نه مودم خاموش شده نه کامپیوتر:31:
ولي انصافا خيلي كيفيتش خوبه يعني اگه اين پهناي باند اختصاصي به يك نفر بدن واقعا روي 512 هستش من الان با 67 ثابت دانلود دارم و ديروز تا الان 3 تا فيلم دانلود كردم خيلي وقت بود فيلم نگرفته بودم :))
آره فکر میکنم 1 به 8 هست هر پهنای باندنقل قول:
من تقریبا روزی 5 یا 6 گیگ دانلود دارم:31:
باید به فکر هارد اکسترنال باشم دیگه:10:
هارد اكسترنال من 500 دارم يكي هم 320 وسترن ديجيتال كه بايد يه هارد 1 ترابايت بگيرم و پارتيشنش كنم به 2 تا 500 مدل خوبي سراغ داري/ يه مدلي هست اسمش معروف نيست ولي برند شاخ تو زمينه هارد هست پاساژ علائالدين بودم يكي دنبالش بود كسي نداشت.نقل قول:
از چه سايتهايي فيلم دانلود ميكني؟ به منم بده. راستي اين سايت هاي فيلم ها اصلا رده سني رو نميزه. مثلا فيلمهاي +18 تا +33 بخواي از كجا بايد دانلود كرد :31: ديروز يكي كره اي دانلود كردم :5:
در مورد روشن بودن مودم من خودم هر چند ماه یک بار اونم یه وقت لازم باشه فیش مودم رو در میارم تقریبا ماله من همیشه روشنه و مشکلی نداره حتی شب تا صبح که ازش استفاده نمی کنم همیشه روشنه پس خیالت راحت باشه از این نظر مشکلی نداره حالا خودت دوست داشتی می تونی بزاری روشن باشه یا موقع هایی که لازم نداشتی فیش آداپتور رو در بیارینقل قول:
راستی چند تا سایت فیلم هم برات پ خ کردم
سلام
سیستم e - care با مشکل مواجه شده؟
توی بخش مشاهده پرونده اطلاعات مشتریان جلوی قسمت لیست سیاه نوشته خیر اما تو حساب تو همسن قسمت نوشته بله!
در ضمن من 14 روز سرویس نامحدود 3 ماه رو ثبت نام کردم!! و حجم دریافتیم هم حدودا 4 گیگ بوده تو این 14 روز، با این حال تو لیست سیاه ام؟!!! نا محدود یعنی 4 گیگ؟ :|
از طرف دیگه جلوی باقی مانده ترافیک رایگان ام، مو جودی حسابم رو نوشته 7369188 و تا اخر همین ماه هم اعتبار داره.(در بخش اطلاعات حساب اختصاص داده شده.)
کسی تا به حال همچین مشکلی براش پیش اومده؟
کسی توضیحی نداره؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز اون سوال شما جاش اینجا نیست !!!! باید زنگ بزنید پشتیبانی پرسید که ایا e-care مشکل داره یا نه ! ما همه یوسر هستیم و بیشتر از شما نمیدونیم !
%۵۰ تخفیف ویژه مودمهای وایمکس!
به مناسبت عید سعید قربان، با ثبتنام در تاریخ ۱۴، ۱۵ و ۱۶ آبان ۱۳۹۰، از ۵۰ درصد تخفیف ویژه در قیمت مودمهای Wi-Fi و USB بهرهمند شوید.
توجه :
- مراحل ثبت نام و عملیات پرداخت باید ظرف مدت ۳ روز از زمان ثبتنام انجام شود؛
- در طول دوره این پیشنهاد تخفیفی، هر نفر تنها میتواند یک حساب وایمکس ثبت نام نماید؛
بدیهی است در صورت ثبت نام برای بیش از یک حساب، ثبت نام های اضافی ملغی میگردد.
دوستان مودم FBR105 با BM632 خیلی فرق داره؟ الان که 105 رو نصف قیمت میدن بگیرم یا برم 632 رو با قیمت کامل بگیرم؟ 105 پورت لن داره؟ در کل چیکار کنم؟:دی
آقا این مشکل عوض شدن ای پی دردسر بزرگیه یعنی به جز استفاده از چی پی ان هیچ راه حلی نداره؟؟
از ساده ترین سایتها مثل دانلودها هم با مشکل برخوردم!!!
لیست سیاه منظورش چیه ؟
والا اونطوری که تو سایتش نوشته یعنی دیگه نمیتونی سرویسهای نامحدود بگیری مخصوص مشترکینی که بیش از حد دانلود میکنننقل قول:
البته من خودم حدسم اینه که یه چیز الکیه و اون هم که نوشته تو لیست سیاه هستیم مشکل از سیستم کنترل حساب اینترنتی هست!
دوستان من میخوام برام واریز کنم این منطورش چی هست تو سایت رده؟؟؟ پرداخت بايد با در دست داشتن «شناسه پرداخت»،
من دارم 2 مگ میگیرم ولی فکر کنم الکی باشه این طوری باشه مفتش گرونه - لیست سیاه انگار بگو فراری میخوان بگیرن :))))نقل قول: