شما که شهریه ثابت رو ریخیتد به حساب. مشکلی نیست.نقل قول:
خوب برید تعین و تکلیف کنید تا مشکل بر نخورید . :11: که برای معافیت تحصیلی مشکلی پیش نیاد.
Printable View
شما که شهریه ثابت رو ریخیتد به حساب. مشکلی نیست.نقل قول:
خوب برید تعین و تکلیف کنید تا مشکل بر نخورید . :11: که برای معافیت تحصیلی مشکلی پیش نیاد.
حالا اگه دانشگاه نرم مشکلی پیش بیاد؟ چون دانشگاهم خیلی دوره:19:نقل قول:
بله عزیزنقل قول:
شما باید یک سر زحمت بکشی بری دانشگاه و تعین تکلیف کنی
باید معافیت تحصیلی رد بشه نمیشه همین طور ول کرد.
راستی یه چیزی الان که رفتم دانشگاه نگن دیگه دیر شده شما خودتون الان مراجعه کردید مشکلی پیش نیومد؟:40:نقل قول:
ما انصراف رو چند روز قبل از ثبت نام دادیمنقل قول:
و ترم دوم رو ثبت نام کرده بودیم . و وضعیت معلوم بود که دانشجو هستیم
اما شما ترم دوم رو ول کردید به امان خدا
باید بروید تعین تکلیف کنید که معافیت تحصیلی رد بشه .
سلام دوستان
من دانشجوی ترم 1 دانشگاه آزاد بودم و از رشتم رضایت نداشتم و ترم بعد انتخاب واحد نکردم و انصراف هم ندادم!
تو سایت هم زده 350 تومان بدهکارم! نمیدونم مرخصی اجباری دادن یا ...!!!!
من هم کنکور آزاد و هم سراسری شرکت کردم! و متولد نیمه دوم 70 هستم
از لحاظ خدمت مشکلی پیش نمیاد؟ خدمتم میافته تا بعد از کنکور؟
خیلی استرس دارم که یه وقت نشه کارت کنکور صادر نکنن این همه درس میخونم!!!
اگر این کارو کنن خیلی نامرده و نشنیدم واسه کسی از این کارا کنن!!! خوب فوقش خدمتم رو تمدید میکنم نه؟
استرس دارم به هر حال ممنون میشم کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
اولا که خیالت راحت باشه شما نباید الان انصراف میدادی چون دانشجو بعد از انصراف حداکثر 4 ماه وقت داره خودشو به نظام وظیفه معرفی کنه و شما اگه انصراف داده بودی اون وقت به مشکل بر میخوردی
اون 350000 تومان هم شهریه ی ثابت ترم 2 هست دیگه،ان شالله شهریور که نتایج اومد اگه شما قبول شده بودی موقع انصراف و تسویه حساب ازت می گیرن
الانم باید بری دانشگاه و درخواست مرخصی رو برای ترم 2 بدی.
سلام من تو اسفند تو آزمون دانشگاه آزاد ثبت نام کردم
ولی بعدا فهمدیم انتخابام درست نبوده
مثلا اولین انتخابم ترازش 5500 هستش دومی 6000
من تو این فرصتی که دادن میتونم دوباره ثیت نام کنم با انتخابای جدید ؟
ممنونز
کسی نیست جواب بده ؟
مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي اعلام كرد كه آن دسته از داوطلباني كه در اسفندماه گذشته موفق به ثبت نام در آزمون سراسري اين دانشگاه نشده اند مي توانند از امروز شنبه سوم ارديبهشت ماه 1390 نسبت به ثبت نام خود اقدام كنند.
به گزارش آنا، آن دسته از داوطلبان آزمون هاي غيرپزشكي و علوم پزشكي سال 90 كه به دليل نداشتن سابقه تحصيلي، موفق به ثبت نام در اين آزمون نشده اند؛ مي توانند از ساعت 10 صبح روز شنبه، سوم ارديبهشت ماه، با مراجعه به پايگاه اينترنتي مركز آزمون به نشانيمراحل ثبت نام خود را به انجام برسانند.کد:www.azmoon.org
فروش اينترنتي كارت اعتباري ثبت نام براي داوطلباني كه در اسفندماه موفق به تهيه كارت اعتباري نشده اند نيز از طريق همين پايگاه اينترنتي صورت مي گيرد و دفترچه راهنماي آزمون نيز در طول مدت ثبت نام بر روي اين پايگاه اطلاع رساني قابل مشاهده و دريافت است.
مهلت ثبت نام مجدد در آزمون سراسري رشته هاي غيرپزشكي و علوم پزشكي دانشگاه آزاد تا پايان روز پنج شنبه، هشتم ارديبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
ثبت نام داوطلبان آزمون سراسري سال 1390 دانشگاه آزاد اسلامي در اسفندماه 1389 انجام گرفت كه به دليل تقاضاي داوطلبان و وجود مشكلاتي همچون در اختيار نداشتن سوابق تحصيلي برخي از آنها، مهلت دوباره اي براي ثبت نام متقاضيان درنظر گرفته شده است.
سلام
یه سوال داشتم :
من پارسال کنکور ازاد شرکت کردم مهندسی نرم افزار دماوند قبول شدم ولی نرفتم
امسال دوباره شرکت کردم انتخاب اول زدم مهندسی نرم افزار رودهن .ترازی حدود 4900 لازم داره
من چون دیگه اصلا از بعد کنکور پارسال لای کتابا رو باز نکردم :دی الان در چه حد باید بخونم بتونم این تراز بگیرم ؟
در ضمن کارنامه نهایی من اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با همین نمرات مثلا چقدر تراز میگیرم ؟ در کل میخواستم یه راهنمایی کنید تا چه حدی بخونم که بتونم قبول شم ؟ چون من همش پای اینترنتم و این اینترنت معتادمون کرده و نمیذاره درس بخونیم مگر نه سراسری قبول میشدم حالا باید برای قبول شدن تو ازاد هم دلهره داشته باشیم
مرسی
دوست عزيز شما چه رشته اي يوديد و تراز كل شما چقدر بود؟كدوم شهر بودي؟درصد رشته هايي كه زده بودي يادت هست؟نقل قول:
مهلت ثبت نام در آزمونهای غیرپزشکی و علوم پزشکی دانشگاه آزاد برای آن دسته از داوطلبان که به دلیل عدم وجود سابقه تحصیلی موفق به ثبت نام در این آزمون نشده اند، تا ساعت 24 فردا پنجشنبه 8 اردیبهشت ماه ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار مهر، مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی فردا پنجشنبه 8 اردیبهشت را آخرین مهلت ثبت نام برای جاماندگان از کنکور پزشکی و غیر پزشکی این دانشگاه اعلام کرد.
فروش اینترنتی کارت اعتباری ثبت نام جهت متقاضیانی که در اسفندماه 89 موفق به تهیه کارت اعتباری نشده اند، از طریق پایگاه اینترنتی، امکانپذیر خواهد بود.کد:www.azmoon.org
دفترچه راهنمای آزمون سراسری در طول مدت ثبت نام بر روی این پایگاه قابل مشاهده و دریافت است.
به گزارش مهر، آزمون شماره یک (رشته های غیرپزشکی) روزهای پنجشنبه و جمعه 16 و 17 تیرماه 90 و آزمون شماره دو (رشته های پزشکی) دانشگاه آزاد روز جمعه 31 تیرماه 90 برگزارخواهد شد.
کسی سوالات ریاضی سال 89 صبح وبعد از ظهر رو داره؟(همراه کلیدش)
حــذف شــود______
شهریه ثابت رشته های فنی به طور میانگین 360000 تومان هستش.واحد ها هم جدا حساب میشه واحد های پایه حدود 15000 ت واحد های تخصصی حدود 90000 ت واحد های عملی حدود 40000 ت
دوست عزيز منم مثل تو هستم.نمرات كارنامم خوبه ولي اصلا واسه كنكور نخوندم.من خودم نتربي هستم سال اولم دارم كنوكر ميدم اولويت اولم مهندسي عمران مهاباد زدم ترازش 4000 بوده.واقعا اگه فقط زبان انگليسي بتونم 50 درصد بزنم ميشه 4000 آورد؟نقل قول:
هر جفتتون اشتباه خیلی خیلی بزرگی کردید.نقل قول:
میدونستید 47% شرکت کنندگان درس ریاضی رو 0 و زیر 0 میزنن؟؟
شما فقط کافیه هر درس اختصاصی رو 10 درصد و هر درس عمومی رو 50 درصد بزنید.ترازتون بالای 5000 میشه
من خودم معدل سومم 14 بود.برای کنکور 3 ماه آخر روزی 2-3 ساعت خوندم
رتبه سراسریم شد 23 هزار.تراز آزادم شد 6300
فوق العاده آسونه
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
شما اگر درستون افت نکرده باشه.نقل قول:
کمه کم باید 6500 رو بیار.ببین کی گفتم
سازمان امید دهی با پشت کنکوریها :11:
اره بابا تو اصلا نری سر جلسه هم بالاتر از 4000 میشی :27:نقل قول:
نقل قول:
افت که کرده من از پارسال هیچی دیگه نخوندم زیاد یادم نمونده البته 3-4 روزه شروع کردم به درس خوندن روزی یکی دو ساعت رودهن هم خوبه رفیقام هم همون جا بودن زدم انتخاب اول
من پارسال که شرکت کردم ازاد 5500 شدم دماوند قبول شدم نرفتم
6500 که خیلی زیاده :دی اگه میتونستم بیارم این ترازو که سراسری میخوندم قبول میشدم این اینترنت نمیذاره درس بخونیم که
تراز 5000 هم بیارم بسه برای قبول شدن :دی
لطفا پاک شود. در جای اشتباهی زدم.
سلام دوستان یه سوال
من الان دانشجوی مهندسی نرم افزار دانشگاه ازاد هستم الان مقطع تحصیلی من کارشناسی است یا مهندسی؟
و چه مقاطع تحصیلی غیر از کارشناسی و کاردانی در دانشگاه ازاد هست؟
ممنون
خواهشا جواب بدید
کارشناسی.نقل قول:
کاردانی
کارشناسی
کارشناسی ارشد
دکترا
سلام به همه دوستان و خسته نباشید
من ممکنه پیش دانشگاهیم رو نتونم تا شهریور تموم کنم از طرفی میخوام کنکور بدم.میخواستم بدونم اگه تو آزاد رشته ای که میخوام، دربیام باید چیکار کنم؟من رشته هایی که زدم برق قدرت و برق الکترونیک و عمران و مهندسی کامپیوتره(نرم افزار).میشه 1ترم مرخصی گرفت؟باید شهریه ثابت رو بدم؟چقد باید بدم؟اصلا کلا هزینه ی این رشته ها تو آزاد چقدره؟یا میتونم برم سر کلاس ها به شرط اینکه تا دی مدرک پیشم رو بدم؟کارشناسی زدم نه کاردانی
قضیه ش چیه؟
ممنون میشم کمکم کنید
باتشکر:10:
منتظرم
مهندسی هستنقل قول:
نقل قول:
بدون مدارک ثبت نام نمیکنن ، برای گرفتن مرخصی هم باید ثبت نام کنید و نصف شهریه ثابت رو پرداخت کنید
دانشگاه آزاد تا یک سال بدون ثبت نام ، جا رو برای اونایی که قبول شدن و ثبت نام نکردن ، رزرو میکنه
.
ببخشید دوستان من گیج شدم الان مقطع تحصیلی من میشه مهندسی (به قول جناب فرشید عزیز) یا میشه کارشناسی (به قول جناب لایف 24 عزیز) ؟
ببینید من الان میخوام یه فرم خیلی مهم برای کار را پر کنم و وقتی تو سایت ثبت نامش وضعیت تحصیلی را دانشجو انتخاب میکنم
سه تا چیز باز میشه
1.رشته تحصیلی
2.گرایش
3.مقطع تحصیلی
رشتمم مهندسی(لیسانس) نرمافزار دانشگاه ازاد هست
خواهشا کمک کنید
نقل قول:
عزیزم ممنونم ولی یچیزی رو متوجه نشدم.شما میگید بدون مدرک ثبت نام نمیکنن و برای مرخصی هم باید ثبت نام کرد و از طرفی میگید دانشگاه آزاد یک سال بدون ثبت نام جا رزرو میکنه.خب اتوماتیک این رزرو میشه؟و اینکه باید همین شهریه ثابت که شما میگید رو پرداخت کنم یا رایگان اینکارو میکنه؟
tnx
نقل قول:
سلام
من پارسال کنکور قبول شدم و نمیخواستم از مهر برم رفتم دانشگاه گفتم میخوام از بهمن بیام گفت خوب از بهمن بیا!
گفتم الان نباید رزرو کنم گفت نه اینقدر جای خالی داریم برو هروقت خاصی بیا !
فقط بهمن شهریه ثابت ترم قبل را تمام و کمال ازم گرفتند
اصلا مقطعی با نام مهندسی نداریم،مقاطع تحصیلی رو Life24 عزیز چند تا پست بالاتر گفتندنقل قول:
1.رشته ی تحصیلی :مهندسی کامپیوتر
2.گرایش:نرم افزار
3.مقطع:کارشناسی
نقل قول:
البته یه اصلاحی کنمنقل قول:
اصلا مقطعی با نام مهندسی نداریم،مقاطع تحصیلی رو Life24 عزیز چند تا پست بالاتر گفتند
1.رشته ی تحصیلی :مهندسی کامپیوتر
2.گرایش:نرم افزار
3.مقطع:کارشناسی
رشته تحصیلی : کامپیوتر
گرایش : مهندسی نرم افزار ( اگه تکنولوژی هست باید بنویسید مهندسی تکنولوژی نرم افزار )
مقطع: کارشناسی
----------------------------------------
از جناب فرشید و احسان و لایف 24 تشکر ویژه میشه
بچه ها این سوالات کنکور سه سال اخیر ازاد رو کسی با جواب تشریحی میدونه از کجا باید گیر بیاریم؟
سلام بچه ها خوبید؟
منو یادتونه؟
من همونم که اخرین کارنمومو وقتی اینجا گذاشتم که قلمچی بو ترازم 7200 بود دیگه از اون موقع گفتم نمیام واسه درس فک کنم بهمن بود یادتونه؟
اون موقع رشتم تجربی بود ولی تغییر رشته دادم رفتم ریاضی بعدش یه اتفاقی برام افتاد که تا الان با اون تراز های خوبم خداحافظی کردم داغون شدم تا الان برام دعا کنید نمیدونم چی کت کنم دارم میخونم برای عمران تهران جنوب ترازش 6500 هست میترسم نتونم بگید چی کنم نسبت به اون موقع ها واقعا ضعیف شدم کمک کنید خواهششششششششششششششششش میکنم
دوست عزیز من .منم سال اولم همین کار شما رو کردم.من درسم تو رشته خودم تجربی خیلی عالی بود ولی چون به مهندسی علاقه مند بودم رشتمو ول کردم برای ریاضی اومدم درس بخونم.اتفاقا رشته ای تی هم قبول شدم ولی اراک نه تهران جنوب.الانم دوباره دارم کنکور میدم ولی تجربی .البته شرایطم خیلی با شما تفاوت داره.ولی به عنوان یک برادر کوچیک می تونم بهت بگم سعی کن فقط هر جور شده امیدتو از دست ندی .
سلام دوستان یک سوال داشتم
من الان کاردانی به کارشناسی دارم میخونم . ترم اول هستم ( ورودی بهمن 89 ) میخوام انصراف بدم آیا باید هزینه انصراف بپردازم ؟ خیلی جاها گفتن زیر 2 ترم نیاز نیست . آیا این قانون برای کاردانی به کارشناسی ها ( که 5 ترم هستند ) هم صادقه ؟
2 تا سوال داشتم
1-تاثیر معدل کنکور که میگن 25% هست مال دانشگاه دولتی رو دیدم (ریاضی- فیزیک) 3 تا زیر مجموعه داشت
ولی دانشگاه آزاد رو پیدا نکردم
2-سوالای دانشگاه آزاد که با سالای قبل فرقی که نکرده؟
یه پند از من که 2 بار کنکور دادم.
اگر هدفت آزاده.10 دوره از سوالای کنکور آزادو بزن.مطمئن باش 1 ساعت زودتر از امتحان میای بیرون.چون همه ی گزینه ها رو حفظی.
مطمئنا 50 درصد سوالا تکراری هست
من که هدفم آزاده با این حرفت بهم امید دادینقل قول:
راستی یه چیزی در دانشگاه آزاد دروس عمومی مهم ترند یا اختصاصی؟
اگه کتابی رو سراغ داری معرفی کن که 10 دوره رو داشته باشه ممنونت میشیمنقل قول:
کسی نبود ؟ :دینقل قول:
خیلی 9کرم :31::31::31::11:نقل قول: