سلام. شما الان چی میخونی؟میخوام ببینم با این رتبه بهترین رشته ای که میشه قبول شد چیه؟میانگین ترازت چقدر بود؟این رتبه کشوریه یا منطقه؟اگه منطقه است رتبه کشوریتونم بگین لطفا:11:نقل قول:
Printable View
سلام. شما الان چی میخونی؟میخوام ببینم با این رتبه بهترین رشته ای که میشه قبول شد چیه؟میانگین ترازت چقدر بود؟این رتبه کشوریه یا منطقه؟اگه منطقه است رتبه کشوریتونم بگین لطفا:11:نقل قول:
واقعا یادش بخیر چه دورانی بود :دینقل قول:
سر قضیه ی اعلام نتایج نزدیک بود بنمون کنن :دی
سجاد فولادی هم خیلی کمکون میکرد
کلا دوران کنکور خیلی حال داد :دی
دانشگاه اصلا سخت نیست من هم با نظر محمد موافقم :دی
خودت حرف خودت رو نقض می کنی!!!3 ترم پاس کردی به قول خودت 3 ساعت هم درس نخوندی ...یعنی اینکه تو دانشگاه مانع سختی تو راه نیست و راحت میشه پاس کردنقل قول:
به به . این هم خود مهرداد که گفتم 52 کشور شد . خوبی مهرداد ؟ ( یادته؟! چه کرمی سر اعلام نتایج ریختیم !!! )
من صنایع غذایی میخونم . به لطف شیمی 77 درصد ، شاید داروسازی و پزشکی رو میاوردم . شاید . ولی به هیچکدوم علاقه نداشتم . من اول به دندانپزشکی و بعدش به صنایع غذایی و بعد هم به علوم آزمایشگاهی علاقه داشتم .نقل قول:
دندون نیاوردم .:41: ولی وقتی وارد صنایع غذایی شدم ، دیدم چه بهتر که نیاوردم . غیر از اسم بزرگی که داره ، چیز قابل توجه دیگه ای نداره (گربه دستش به گوشت نمیرسید ، میگفت پ... :21: )
با 2100 رشته هایی نظیر علوم آزمایشگاهی و صنایع و زیست شناسی ها و شاید پزشکی هم بشه آورد . ولی هیچ کدوم رو در دانشگاه های تاپ نمیشه آورد .
رتبه ی کشوری من حدود 6000 شد . میانگین ترازم تو کانون 6200 بود . ولی 5 آزمون آخر 6600
بچه ها این صنایع غذای چی هست ؟
رتبه ی خیلی خوبی میخواد برای شبانه شهرستانای تهران؟؟؟
اینم بگم من اون وبلاگ بهادری رو خوندم نوشته بود ادبیات رو درسی نخونین
به نظرم درسته
من امروز مثلا همه ادبیاتو طبقه بندی کردم
تو ادبیات دوم و سوم و پیش بعضی فصلها شبیه هم هستش
مثلا سال دوم و سال سوم ادبیات پایداری داریم
اینا رو با هم بخونین
یا دوم و سوم و پیش دانشگاهی حسب و حال و زندگی نامه داره
یا مناجاتهای دوم و سوم و پیش
اینجوری به نظرم جالبه و همه در کنار هم هستن
برای دوم دبیرستان، مبتکران!نقل قول:
من خودم زده بودم.
ارتباط دادن این مباحث مشترک میتونه سوژهای برای طراح باشه. ولی به نظرم اگه موضوعی کار کنید (قرابت، املا و ...) نتیجه بهتری میگیرید. سبک سوالهای ادبیات با شیوه موضوعی بیشتر سازگار هست. ولی مثلا اگه برای دین و زندگی این کار را انجام بدید، به سبک سوالها نزدیکتر هست :)نقل قول:
خوب
اونم موضوعیه دیگه
به نظر شما درسای که مبحث اصلیشون ی چیزه بهم ربط ندارن ؟! بله املاء رو باید در کنار اینا کار کرد بعد معنی لغات یا تاریخ ادبیات یا درامدهای ادبیات اینا همش باید جدا جدا کار بشه روشون نه درس ه درس
اتفاقا بر خلاف شما من میگم اینکارو واسه معارف نمیشه کرد
معارف پراکنده س موضوعات درسیش
نمیشه درسای 3 سال رو بهم وصل کرد
سلام دوستان....
1 سوال داشتم از قلمچیکارای :46::5:عزیز :تو شیمی پیش آبکافت هم جز بودجه بندی این آزمون هست یا نه؟
راستی نمیدونم چرا به نظرم میاد این آزمون کلا بودجه بندیش خیلی زیاده....
این همه دانشجو آمده
به عشق کنکوری آمده
:31:
با سلام خدمت همه!
این وبلاگ واسه 4 نفره اول کنکور 88 که تو یه اتاقن تو خوابگاه
مشاوره ی درسی خواستین میتونن کمکتون کنن
4sharif.blogfa.com
اگه قبلا کسی گفته بود ببخشید
من گفتم که ارتباط مطالب میتونه برای طراح سوژه باشه. اما فکر میکنم طراحان ادبیات در سالهای اخیر کمتر به این موضوع توجه کردند. موضوعی مثل تاریخ ادبیات ظرفیت این نوع ترکیب را داره و با شما موافق هستم.نقل قول:
در مورد معارف اگه دقیقتر بررسی کنید، میشه. مثلا فرض کن رابطه طولی و عرضی هم سال دوم داریم هم پیش. برخی آیات بین کتابها مشترک هستند و موارد دیگه. شاید پیدا کردن این نوع ارتباط بین مطالب کمی سخت باشه، ولی طراحان کنکور هم بیعلاقه نیستند اینجور سوالها را مطرح کنند:27:
اگه منظور یه کتاب کمک آموزشی برای سال دوم هست من توصیه می کنم گاج سفید رو بگیرید.نقل قول:
خوب اگه شما می تونین
این ایات مشترک رو پیدا کنین
و ذکر کنین که کار ما هم راحت تر بشه!
سلامنقل قول:
راستش سر کلاس های دینی که معلم درس میده اگر آیه مشترکی باشه یا کلا توی متن درس هم مطلب مشترکی باشه میگه ما آدرس صفحه و توضیحاش رو مینیویسم.
مثلا چند تا از موردهای مهمش ایناس:
1. آیات صفحه 69 پیش و صفحه 20 دوم
2. آیه بسیار مهم صفحه43 پیش در مورد اهتمام به عمل صالح در صفحه 120 دوم
3. یا مثلا صحبت در مورد دوران جوانی و نوجوانی در صفحات 171 ، 58 ، 113 ، 141 دوم و صفحه 9 پیش
4. مطالب مهم در مورد مرجعیت علمی در صفحات 68 و 66 و 121 و 164 و 168 سوم
5. مطالب خیلی مهم در مورد ولایت معنوی در صفحات 74 ، 71 ، 75 ، 76 ، 81 ، 131 ، 139 ، 164 سوم
6. آیه مشترک در مورد عزت در صفحات 140 دوم و 198 سوم
7. ارتباط معنایی مهم (پیشبینی امسال) آیات 126 دوم و 118 و 119 سوم
8. آیه در مورد توحید عملی و نظری در صفحه 114 و 68 دوم و صفحات 19 و 25 و 30 و 31 پیش
9. مطالب و آیات در مورد نفس و روح در صفحه 74 و50 و 51 دوم
10. مطالب معاد جسمانی در صفحه 74 و 81 دوم صفحه 72 پیش(غیرمستقیم)
11. توحید در مالکیت در صفحه 18 پیش با صفحات 11 و 20 دوم
12. توحید در ربوبیت در صفحه 19 پیش با صفحات 114 و 68 و 25 و 170 دوم
و .........
دفترچه کنکور دانشگاه ازاد نمیاد امسال ؟؟؟
گویا دیگه نیازی به شهریه ندارن، دانشجو نمی خوان بگیرن!!!نقل قول:
فکر کنم شنبه یا یکشنبه دیگه بیاد این دفترچه...
خب معملومه که کارشناسی ارشد براشون با ارزشتره .... ولی من از یکی دو تا از مسئولینش شنیدم که شنبه حتما میادنقل قول:
ظاهرا دوشنبه میاد... خبرش تو تاپیک دانشگاه آزاد هست ...نقل قول:
اینا نیازی به پول ندارن؟!! :31: تازه امسال فکر کنم ظرفیتا افزایش پیدا کنه ( به دلایلی که خودتون حتما میدونین!30yaC) :41:نقل قول:
سلام بچه ها.همون طور که قبلا 1000 تا سوال (:31:) در مورد امتحان نهایی پرسیدم و شما جواب دادین این یکیم جواب بدین
من برای فیزیک(3)تست گاج میزنم (که خودتون هم میدونین چقد تستای آبکی و تکراری داره)چون معلممون همه امتحاناش تستیه که در حد مرگ سخته:19:.خب شما که همتون پارسال امتحان نهایی دادین بنظرتون:
1.اگه همینطور پیش برم امتحان نهایی فیزیک میتونم 20 بگیرم یا باز کتاب دیگه بگیرم.یعنی اصلا تستای گاج با امتحان نهایی شباهتی داره یا نه؟
2.برا حسابان هم بالاخره مبتکران گرفتم.بدرد امتحان نهایی میخوره ؟
مخاطب این سوالت من نبودم ولی یکی اینکه دبیر فیزیکتون کیه مگه؟خزایی؟نقل قول:
واسه امتحان نهایی هم مهم ترین چیز خوندن کتاب و سوالای سالای قبله.بعدشم تست زدن چه ربطی به نهایی داره؟؟
نه سیاف ه:2: .از شانس بد ما خزایی با ما نیفتاد:19:.حداقل خزایی توپ درس میده سوالاش هم همش از مبتکرانه :31:ولی این سیاف درس که نمیده هیچ امتحان تستیاش از انرژِی اتمی میده با نمره منفی(نمره منفیاش هم تصاعدی زیاد میشه مثلا یه غلط 0.5 نمره منفی داره بعد 2 تا غلط 1.25 نمره منفی داره):19:نقل قول:
از اول سال فقط ما یک مجموعه تست 200 وخورده ای درست کردیم
همین موجودی که اسمشو گفتم همش میگه امتحان نهایی مثل کنکوره فقط 4 گزینه شو برمیدارن:18:کد:بعدشم تست زدن چه ربطی به نهایی داره؟
مگه شماد تیز هوشانیا لای کتابو بازم میکنین؟:31:پس برم فقط توکار کتاب؟
وای چقد تایپیدم!!!
نمیشناسمش:-؟نقل قول:
ولی نه اصلا اینجوری نیس.امتحان نهایی کالا منحصر به فرد:دی
بعدشک نیستی بیای ببینی همین تیزهوشانیای امثال ما رنکای ته رو از بیخ گرفتیم به سیم نمیدیم:دی
(البته نه همه ها)
چرا دوس داری فقط بری تو کار یه چیز؟؟ خوب هم کتابو بخون هم تست بزن
تناقضی ندارن با هم که
سلام دوستان
از امسال می خوان 2 درس از پیش رو نهایی کنن + 2 درس هم که هر سال هماهنگ بود ، درسته؟
چطورین بچه های 88 ای !!!!نقل قول:
تاپیک 89 را کردیم محل احوال پرسیا :دی
نزدیک بود بنمون کنن من بیچاره یک ماه دسترسیم به اموزش عالی بسته شد :دی
اره خیلی دورا ن خوبیه :دی
ولی به نظر من دانشگاه سخته ها!!!!!! :(
تا جایی که من میدونم گویا یا 4 یا 5 اسفند دفترچه آزاد میادش
درسته.......نقل قول:
2 درس هم که هر سال هماهنگ بود ، درسته؟
بله! :( ولی تضعیف روحیه نکین! :دی 3ماه تابستون علافی دیگه جایی گیرمون نمیاد:دینقل قول:
ولی به نظر من دانشگاه سخته ها!!!!!! :(
پس کنکوریای عزیز خوب بخونین و هر وقت بین دو راهی درس و استراحت موندین، حتما برین سر درستون که بعدا نتیجه شو بیشتر از اونی که فکر میکنین میگیرین.
3ماه تابستون هر چی استرس کمتر باشه بیشتر خوش میگذره، پس با خوندنتون به خودتون اعتماد به نفس بدین
نقل قول:نه اینکه این کتالبو داشته باشی 90 میزنی...اگه تو حل کردن هیچ کدوم مشکل نداشته باشی میتونی رو 90 حساب کنی که خوب سخته..ولی انصافا کتاب خوبیه...حالا چرا میزنین؟؟:دینقل قول:
مجید بابا بیخیال...:27:
ریاضی 90 درصد؟؟؟؟؟:19::18:
من که ریاضی رو 50 بستم:27: 50 بزنم کلامو میندازم اسمون هفتم......:31:
آی گفتی.....ولی اینقدرا هم نیست دیگه..تو دانشگاه حداقل تکلیفت روشنه که چی میخونی و میخوای چی بشی...استرسش 1 صدم کنکور نیست...ولی کنکوریهای عزیز..خیلی هم فک نکنین عشق و حاله...تور رو خدا بخونین جای خوب قبول شین..:20:نقل قول:
ای کسانیکه فکر میکنید واسه کنکور خوندن شق القمره... زهی خیال باطل....
روز های بسیار سختی تو دانشگاه با درسا دارین...
ونباشند کسانیکه فکر میکنن مانع کنکوره نخیر مانع اصلی تو دانشگاه یقتونو میگیره..
وااای...یادش به خیر..تازه یه روز رفتیم یه فروم دیگه..1 روزه انداختنمون بیرون..بازم دم پی سی گرم....:دینقل قول:
واقعا یادش بخیر چه دورانی بود :دی
سر قضیه ی اعلام نتایج نزدیک بود بنمون کنن :دی
سجاد فولادی هم خیلی کمکون میکرد
کلا دوران کنکور خیلی حال داد :دی
دانشگاه اصلا سخت نیست من هم با نظر محمد موافقم :دی
بعدش هم که گروه زدیم اینقدر اسپم دادیم سیر شدیم..:دی چه دورانی بود مهرداد...یادش به خیر..ایشالا بچه های 89 هم این تابستون تجربه میکنن...
ولی pesarebaba من تو رو یادمه ها...:46::31:نقل قول:
از بچه های این تاپیک کسی رو نشناختم
در رابطه با اونی که گفتین درسته:نقل قول:
هر سال دو تا درس هماهنگ بود ولی امسال به ما گفتن علاوه بر اون 2 تا نهایی هم خواهد آمد!
کسی خبری نداره از این موضوع؟
خوب دوستان همونطور که همه میدونن ثبت نام آزاد هم از دوشنبه شروع میشه حالا خواستم بدونم دفترچه ترازهای پارسال رو از کجا میشه تهیه کرد تو سایت مبتکران گذاشتن ولی بخوای پای کامپیوتر بخونی دیوونه میشی
خواستم ببینم کتاب فروشی ها میارن؟
کانون کاری نکرده؟
کانون که آذر اون دفترچه رو بهمون داد!!!!!!
یه پست تو وبلاگم گذاشتم مرتبط با کنکوره. اگه خواستین مطالع اش بکنین:
کد:http://mecha.blogfa.com/post-50.aspx
چی میگی؟!!!!!!نقل قول:
کانون که آذر اون دفترچه رو بهمون داد!!!!!!
حالا چکار کنم برم نمایندگی میفروشه؟
یه کتاب فروشی؟
دفترچه چند صفحه ای هستش؟
من دوستم عضو کانون نیست، ولی رفت نمایندگی کانون بهش دادن. نمی دونم خرید یا مفتی گرفت!نقل قول:
اطلاعات دفترچه رو هم روی سی دی انداختن و سی دی انتخاب رشته آزاد زدن و می فروشن. خیلی جالب نیست.
تو که عضو کانون نیستی به چه دردت می خوره؟؟نقل قول:
کتاب "کنکورت را قورت بده انتشارات : خیلی سبز" بگیر (یه کتاب مشاوره ای عالی !) هم واسه ثبت نام آزاد به دردت میخوره هم دولتی هم مطالب مشاوره ای زیادی داره که انگزه زیادی بهت میده مثلا : روش های صحیح مطالعه ،ارزش دروس مختلف ، مقایسه چندتا کارنامه ، کارنامه های مختلف با رتبه های مختلف برای سلیقه های مختلف! ، کلینیک پزشکی ، اعتماد به نفس ، روحیه و ..... کلا یه انگیزه ای واسه درس خوندن بهت میده :46:نقل قول:
سلام به همه ي كنكوري هاي عزيز .
من علوي ميرم اينم درصد هاي اين آزمونمه كه نسبتا ضعيفه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شيميش اشتباه شده و 25 درصد زدم .
جامعه آماري 36 هزار نفره و بيشترين تراز هم 9000 هستش .
حالا من به نظر شما چيكار كنم درسم بهتر شه ؟
روزي 3-4 ساعت مفيد درس مي خونم .
كمكم كنيد.....
سلام دوست عزیزنقل قول:
نمره زبانت رو دیدم که خوب بود. رشته زبان رو می خواهی ادامه بدی یا نه؟ اگر جوابت مثبت بود توی زمان باقی مونده روی آن تمرکز کن.
روزی 4 ساعت خیلی کمه برای یک داوطلب کنکوری. زمان مطالعه ات رو بیشتر کن.
نه زبان رو نمي خوام برم ولي همينجوري كنكور زبان نوشتم .
مرسي از پيشنهادت .
من ديفرانسيل و فيزيك زياد مي خونم وتست ميزنم ولي وقتي ميرم سر جلسه نمي تونم حل كنم .
دليلش چيه به نظر شما !؟