مبارک باشهنقل قول:
نه کره ای نیستن و tv های سامسونگ اکثرا مالزی هستند و نگران چیزی نباشید
سام سرویس اسم مدل ها رو تغییر میده مثلا 55d8000 رو به اسم 55d8880 میفروشه که اینم خودش جای سواله که واقعا چه نیازی به این کاراست
مبارک باشهنقل قول:
نه کره ای نیستن و tv های سامسونگ اکثرا مالزی هستند و نگران چیزی نباشید
سام سرویس اسم مدل ها رو تغییر میده مثلا 55d8000 رو به اسم 55d8880 میفروشه که اینم خودش جای سواله که واقعا چه نیازی به این کاراست
نقل قول:
از شما هم die my darling عزیز ممنونم که در مورد مصرف برق راهنمایی کردید...
حالا اگر مصرف برق برام مهم نباشه و بامشخصات بالا و قیمت زیر 1500 چه led هایی رو به ترتیب پیشنهاد میدید...
کیفیت 2D هم از 3D برام مهم تره....
کسی از دوستان نظری نداشت؟؟نقل قول:
در کل باید بگویم که با نظر شما موافق نیستم من قبل از خرید 6960 یک پلاسمای pv80 داشتم وقتی با 6960 گیم بازی کردم واقعا از خرید خود پشیمان شدم از شما هم دعوت میکنم اگر تهران هستید تشریف بیاورید منزل ما تا از نزدیک این مسئله را با پوست و استخوان خودتان لمس کنید تصویر پلاسما در مکانهای خیلی روشن زیاد جالب نیست ولی در منزل که نور محیط کنترل شده هست به راحتی برتری خود را به رخ میکشد بی دلیل نیست سالیان سال هست که این تکنولوژی به عنوان بهترین تکنولوژی تصویری از سوی منتقدان انتخاب میشود.نقل قول:
خسته شدم از بس تو اينترنت سرچ كردم راهنمايي كنيد
از بانه ميخوام بگيرم
دنبال يه TV ميگردم LED باشه ... FULL HD باشه ....سايزش 42" يا 46" ...قيمت
ميخوام فلش مموري بزنم بهش فيلم هاي mkv 1080 رو نشون بده زيرنويس هم ترجيها فارسي ساپورت كنه
برند فقط : سوني - سامونگ - ال جي
.............. قيمت نهايتا تو بانه 1.400 باشه
راستي : به نظرتون lcd با اين قيمت بهتره و كيفيت بالاتره يا led ????????
سلام
بعد از کلی اینور اونور کردن آخر تصمیم گرفتم از همین تهران خراب شده tv بگیرم و به دلایل بسیار, قید ریسک کردن و خرید از بانه رو بزنم و پی هزینه به مراتب بیشتر با گارانتی(حالا مگه این گارانتی اینجا چه پخی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به تنم بمالم
انتخابم "sony nx720 40 بود که متاسفانه اینجا هنوز وارد نشده و از هر فروشگاه مرکزی سونی هم که سوال کردم هر کی یه جواب میداد یکی میگفت این مدل اصلا برا این منطقه خاورمیانه نیست! یکی میگفت اصلا در کاتالوگ 2011 ما نیست! یکی میگفت 10 رو دیگه میاریم! یکی دیگه میگفت...تو رو سر کار گذاشتیم!!!
خلاصه نتیجه این شد که بین sony nx710 که اینجا هست و samsung D7000 که 40 اینچش تا چند روز دیگه وارد بازار میشه(یارو این یکی رو جون مادرشو قسم خورد که میاد!) یکیش رو انتخاب نهایی قرار بدم,
چیزی که برا من خیلی اهمیت داره motion flow هست که تو nx710 سونی 100 هرتز هست و البته ایرادی که من تو این مدل میبینم اینه که همچنان از موتور پردازش bravia engine 3 استفاده میکنه
ولیmotion flow در D7000 سامسونگ نمیتونم رو پیدا کنم .دوستان کسی اطلاع داره؟ واینکه بین این دو مدل کدوم رو انتخاب بهتر میدونن در مجموع؟(قیمت رو در نظر گرفته نشه)
سلام.نقل قول:
تمام ال اي دي بازا هم رو اين مسئله اتفاق نظر دارن كه پلاسما خوراك گيم و اسپرت و اكشنه ( ديگه چي كه نيست :31:)
خودتم كه در مورد برتری پلاسما توی زمان پاسخگوییش و رنگاي طبيعي و 100 ابته كنتراست 1:6.000.000 پلاسما هم گفتي ، ميمونه در مورد برايتنسش كه اونم مشكلش تو NEO PDP ها حل شده.
در مورد رزولوشن دستگاه هم كه UPscaler كنسول Xbox يكي از بهتريناس ، تو هر جفتشونم يه جور كار ميكنه ولي تو پلاسما بهتر جواب ميده .
عزيز من ضرري نداره كه يه سري به جمهوري بزني يا يه گيم نت بري و از نزديك ببيني . مشكلت اينجاس كه تا حالا رو به روي يه پلاسماي ننه بابادار ننشستي .
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما که ex710 خریدی، لطف کن بعد از استفاده مزایا و معایبش رو بازگو کن. چون من هم بین سونی ex710 و پاناسونیک 42D25 موندم.
با تشکر
سلام دوستان
یه سوالی پرسیدم دیدم هیچکی جواب نداد از طرفی چون عجله داشتم و تا دوهفته دیگه می خوام تلویزیون بخرم مجبور شدم حدودا بیش از 50 صفحه رو یه جا بخونم...
حالا تلویزیونی میخواستم
1-بالای 40 اینچ
2-غیر 3بعدی
3-FULLHDا
4-کیفیت بسیار بالا
5-FULL LED درصورت امکان
6-گیرنده دیجیتال در صورت امکان
7-قیمت 1200 تا 1600
نهایتا این مدل ها رو تو نوشته ها دیدم که تعریف بیشتری شده بود...
Sony NX710
Sony NX720
Sony HX800
Panasonic D25
Samsung C6900
Samsung C6960
Samsung C650
Samsung D6920
LG 42LD650
تقاضا میکنم از دوستان که به ترتیب بگن کدوم تلویزیون ها برترند
اگر تلویزیون دیگه ای مد نظرتون هست هم بگید
ممنون میشم که راهنمایی کنید جای خالی دوستان ناظر و پرفشونال و ... واقعا احساس میشه...
به ترتیب
1640:NX720
1200:HX800
1440:NX710
1430:D6920
C6960:1549: یا همونC6900
D25:1725
C650و D25 و C6900 (بی گارانتی) دیگه نیستن
نبود ؟ كسي راهنمايي نميكنه؟نقل قول:
نقل قول:
ای ناظر ها ای اهل فن ای پیشکسوتان خواهشا پاسخ بدید به این سوال ما دیگه چند بار بپرسم....
لطفا این مدل ها رو که مینویسم به ترتیب کیفیت 2D دسته بندی کنید....اگر مدل دیگه ای هم با این رنج قیمت بود اضافه کنید...
Sony NX710
Sony NX720
Sony HX800
Samsung C6900
Samsung C6960
Samsung D6920
همه 40 اینچ
راستی مدل c6900 و c6960 یکی هست و اگه این طور باشه D6960 معادلش D6900 هست یا نه؟
حالا جالبه باز سوال دومم رو جواب میدید سوال اول میمونه.....:31:
نقل قول:
سلام دوستان
یه سوالی پرسیدم دیدم هیچکی جواب نداد از طرفی چون عجله داشتم و تا دوهفته دیگه می خوام تلویزیون بخرم مجبور شدم حدودا بیش از 50 صفحه رو یه جا بخونم...
حالا تلویزیونی میخواستم
1-بالای 40 اینچ
2-غیر 3بعدی
3-FULLHDا
4-کیفیت بسیار بالا
5-FULL LED درصورت امکان
6-گیرنده دیجیتال در صورت امکان
7-قیمت 1200 تا 1600
نهایتا این مدل ها رو تو نوشته ها دیدم که تعریف بیشتری شده بود...
Sony NX710
Sony NX720
Sony HX800
Panasonic D25
Samsung C6900
Samsung C6960
Samsung C650
Samsung D6920
LG 42LD650
تقاضا میکنم از دوستان که به ترتیب بگن کدوم تلویزیون ها برترند
اگر تلویزیون دیگه ای مد نظرتون هست هم بگید
ممنون میشم که راهنمایی کنید جای خالی دوستان ناظر و پرفشونال و ... واقعا احساس میشه...
بزرگواران کسی نیست جواب بده....نقل قول:
:18::45::37:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من خودم چند وقتی بید که دارم می گردم البته من فقط برند سامسونگ و اون سونی ها رو اصلا تا به حال نرفتم دنبالش و ندیدمنقل قول:
ولی سامسونگ ها رو من به نتیجه رسیدم
c6960 بهترین بید کیفیت تصویر بهتری داره و یک به هفت میلیون کنتراسش بید و تازه سری 6 بید
و از اون یکی ها هم کمی خوشگل تر بید
همه چیز رو داره و به نظر من بعد از این می شه سه بعدی دار
این نظر منه
البته دوستان که تخصصشون این بید باید اطلاعات بدن
من گفتم بگم تا ناراحت نباشی کسی جوابت رو نمی ده
خوب اگه سوالی بود باز بگو من یا دوستان حرفه ای تر جواب می دیم
نقل قول:
ممنون- از شما که توقعی نیست منظور من بیشتر ناظرا بودن که تو این زمینه خیلی کارکشته هستن....
یعنی منظورتون اینه که بعد از تحقیقاتی که کردید بهترین 2D از لحاظ کیفیت D6960 هست...
حالا این D6960 همون 6900 هست؟:question:
این که میگن 2 مشکل کشیدگی تصویر های سریع و رنگ مشکی غیر طبیعی داره صحت داره؟؟:45:
سوال هم که هنوز همون سوال قبلی هست تا به طور کامل به نتیجه برسه....
سلام دوست عزیزنقل قول:
اول بگم که من ناظر نیستم
دوم اینکه با توجه به چیزایی که شما تو این چند پستتون نوشتید به شما پیشنهاد میکنم که برای اینکه هم با مدل ها دقیقتر آشنا بشید و هم کیفیت تصویر رو از نزدیک ببینید، یه سر به بازار برید و با دقت مدل ها و کیفیت تصویر 2D آن ها رو ملاحظه کنید
در مورد مدل های سامسونگ هم خدمتتون بگم که اینطور نیست که6960 الزاما معادل 6900 باشد
D6960 یا معادل D6400 یا D6600 است البته تو LED و مثلا توی پلاسما مدل D6960 معادل D6900 است
در مورد کیفیت هم یه توضیحی بدم که اینکه شما از ما بخواهید که یک سری TV رو از نظر کیفیت تصویر 2D مقایسه کنیم به نظر من اصلا منطقی نیست چون کیفیت تصویر به نظر من تا حدی می تونه سلیقه ای باشه و شما برای اینکار میتونید به سایتهایی که RIATE میدهند و یا REVIEW می گذارند مراجعه کنید اما در آخر این شمایید که باید کیفیت تصویر رو بپسندید
مثلا من کیفیت تصویر SHARP LE820 رو میپسندم اما ممکنه شما نپسندید
مثلا من با رفیقم رفته بودیم بازار که یه مغازه دو مدل 40D6000 و 40EX720 رو در کنار هم گذاشته بود و هر کدوم از ما کیفیت تصویر یک کدوم رو می پسندیدیم
در آخر برای انتخاب کیفیت بیش از هر چیز به چشم خودتون اعتماد کنید:27:
امیدوارم کمکتون کرده باشم
(هر چی گفتم نظر شخصی بود و بس)
نقل قول:
اول همه که شاتباه نشه سری D این هاش سه بعدی بیدن C سع بعدی نیستن
برعکس یکی از چیز هایی که از همه شنیدم اینه که این مشکل تو این درست شده و دیگه مثل مدل های قدیمی تصویر های سریع رو داغون نشون نمی ده درست نشون می ده و راحته
البته خوب این دومی رو اون هایی که دارن باید بگن
من خودم دنبال یک تلویزیون با رنگ های روشن و درست و حسابی بیدم من از دقیق 6900 رو ندیدم تو نمایندگی ها نبود و اگر هم بوده من ندیدم
ولی C 6960
به نظر من خلی خوبه یک پله از این بالا تر می شه سه بعدی دار
البته بدنه ی زیبایی هم داره
من که تو این هفته این ورو اون ور زیاد رفتم به این نتیج ه رسیدم 6960 چیز خوبی بید در رنج قیمت خودش و اندازش
و چیزی بالا ترش ندیدم
حالا ممنون می شوم با تجربیا شما هم آشنا بشوم چون هنوز من تحقیقاتم تموم نشده ممنون می شوم چیز هایی که شنیدید رو با من درمون بگذارید
راستی بچه ها وقت یمن رفتم نمایندگی یک جمحوری به من گفت مدل D5550 از این C6960 بهتره ولی هر جای دیگه هر کس دیگه شنیدم تعجب کردم ولی چون این نمایندگی یک بود تعجب خیلی زیاد شد نظرتون چیه
این ها که حتی شفافیت تصویرشون هم با هم فرق زیادی دارن حتی قاب هاشون و سری هاشون
به نظرتون چرا ؟
البته دوست عزیز بالای ما درست می گن نظر شخصی خیلی خیلی مهمه
ولی یک سوالی D این ها مگه سه بعدی نبید من که فقط سه بعدی هاشون رو دیدم
با این قیمت به نظر من ال ای دی بگیرید بهتره و تفکیک تصویر در ال ای دی نسبت به ال سی دی بهترهنقل قول:
برند سامسونگ FULL LED نداره بنابراین کنار میره
برند سونی هم MKV رو پخش نمیکنه
میمونه ال جی که فکر کنم 2 مدل FULL LED داره البته قیمتشون بالاتره 1.400 است
بنابراین جوابی نمیمونه مگر اینکه شرایطتون رو تغییر بدید
یعنی سامسونگ تبلیغات دروغ میکنه که میگه FullHD?نقل قول:
نقل قول:
سامسونگ می گه Full HD هست اما Full LED نیست
کیفیت فول اچ دی رو داره اما کاملا از LED ساخته نشده
درسته به ها
دوستان میشه یه سایت خارجی برای مقایسه کنار هم تلویزیون ها بگید...
می خوام NX720 و HX800 و D6960 و C6960 رو با هم مقایسه کنم...
ممنون:20:
Full LED بودن مزیت به حساب نمیاد مثلا بعضی برندها مدلهای Full LED دارن ولی در عمل کنتراستشون در حد مایوس کننده ای پائین هست البته پشت ویترین مغازه ها که نور محیط زیاد هست خریدار متوجه این موضوع نمیشه ولی وقتی پنل رو در منزل نصب کنند و در محیط کم نور قرار بگیره توانایی بازتولید رنگ مشکی عمیق رو از نداره و از عمق و زیبایی تصویر به شدت کاسته میشه
LCD TV ـهایی که از بک لایت LED برای نوردهی استفاده میکنن و به اونها LED TV گفته میشه (در حالیکه در عمل همون LCD هستن) از نظر آرایش و نحوه قرار گیری LED ـها به چند دسته تقسیم میشن:
Direct LED:
که نور LED ـها مستقیما از پشت به صفحه LCD تابیده میشه و بعضی برندها به اونها Full LED میگن.
بعضی از Direct LED ـها سیستمی برای کنترل نوردهی به صورت منطقه ای دارن که به اونها Local dimm میگن و کنتراست واقعی بالاتری نسبت به انواع LED ـها دارن البته قیمتهای بالاتری هم دارن.
مثل سامسونگ B8500 یا LG LE8500 و LX9500
Edge LED :
که LED ـها در گوشه های کابینت پنل جاسازی شدن در این مدلها مصرف انرژی پائینتر از سایر مدلها هست و دیزاین پنل هم به دلیل نحوه قرار گیری LED ـها معمولا باریکتر و زیباتر هست.
مثل اغلب مدلهای سامسونگ و پاناسونیک
در مورد کیفیت تصویر سری D6 این پنلها از نظر کیفیت تصویر دو بعدی جزو پنلهای "خوب" هستن ولی بهترین نیستن.
دوستان تو رنج زیر 1500 چی رو پیشنهاد می کنین؟
گزینه هام هم سام و سونی اند
40c5550 یا سونی cx520
6960 سام و 5550 چه تفاوتی با هم دارند؟
ال ای دیex520 سونی چجوریه؟
کلا ال ای دی های سونی هم به اندازه ال سی دی هاش قویه؟
چند صفحه گذشت ولی کسی منو راهنمایی نکرد:41:نقل قول:
سلام بهترین tv با این مشخصات چیه:
زیر 800 باشه
بالای 40 اینچ باشه
نوع پنلش مهم نیس
تصویرش روان باشه و درحرکت ، تار نشه
اگه بتونه تصویر رو روی کول دیسک ضبط کنه خیلی خوبه
فول اچدی بودن زیاد مهم نیست برام
نظرتون درباره پلاسما 42pj350 الجی چیه؟
یکی از آشناهامون یه پلاسما پاناسونیک 42 خریده 600 تومن
واقعا کیفیتش از lcd 32 اینچ 1.300 تومن خودمون بهتره!!
تازه ضبط هم میکنه!
اساتید لطفا کمک کنن.. چه مدلی مناسبه؟
سلام
دوستان ، 40اینچ تا 1میلیون چی پیشنهاد میدین؟
و 32 اینچ تا 600تومن؟
واسه گیم و فیلم میخوام
و فقط کیفیت مهمه
راستی ال سی دی 585 سام در مقایسه با ال ای دی 5550 قوی تره یا نهنقل قول:
چون من می خوام برای پدر و مادرم بخرمش و اونها جز تلویزیون ایران چیزی نمی بینند
585 سام براشون کافیه می خوام ببینم این 5550 از اون پایین تره یا نه!؟
بطور خلاصه:نقل قول:
وضوح 3D سامسونگ دو برابر ال جی است.
سامسونگ عینکهاش شارژی اند ولی ال جی بدون نیاز به شارژند.
سامسونگ عینکهاش گرونند که تا نمونه های 220.000 تومانی هم داره ولی ال جی حدود 10.000 تومنه.
بزای خرید زیاد روی 3D سرمایه گذاری نکنید چون تکنولوژیش ناقصه و پر از عیبه.کیفیت 2D رو در نظر داشته باشد و یه گوشه چشمی هم به 3D.
مدلهایی که جدیداً وارد بازار شده یا تا چند روز دیگه میشن مربوط به 2011 است. برای ورود مدلهای جدیدتر به بازار ایران باید تا سال دیگه همین موقع صبر کنید.
دوستان کسی از این سایت خرید کرده؟
کد:http://banehvitrin.org
من از گارانتی سایت بانه مارکت در شهرمون سوال کردمنقل قول:
نماینده تک سرویس بود
بانه مارکت 50 60 تومن می گیره اجناسش رو گارانتی می کنه
گفت که همش چینیه
البته گفت بعد از تحر....یم ها تمامی محصولات داخل ایران هم چینی شده اند
البته گفت که کیفیتش تا حالا که با فروش داخلی ها فرق نداشته
همین طور گفت که ما حتی اگه گارانتی هم نشه تمامی قطعات رو تامین می کنیم
البته من هنوز به این سایت اطمینان ندارم و می خوام از تو شهر خودمون خرید کنم!
ممنون از توضیحاتنقل قول:
من از گارانتی سایت بانه مارکت در شهرمون سوال کردم
نماینده تک سرویس بود
بانه مارکت 50 60 تومن می گیره اجناسش رو گارانتی می کنه
گفت که همش چینیه
البته گفت بعد از تحر....یم ها تمامی محصولات داخل ایران هم چینی شده اند
البته گفت که کیفیتش تا حالا که با فروش داخلی ها فرق نداشته
همین طور گفت که ما حتی اگه گارانتی هم نشه تمامی قطعات رو تامین می کنیم
البته من هنوز به این سایت اطمینان ندارم و می خوام از تو شهر خودمون خرید کنم!
اخه قیمت بدون گارانتی سامسونگ ال.ای.دی سری5 2011 40اینچ 890تومن هست
ولی با گارانتی 1500
600تومن اختلاف هست
من عذر میخوام توی پست قبلیم فکر کرده بودم که شما گفتید FULL LED باشه در صورتی که شما گفتید FULL HD باشه بنابراین جوابمو تصحیح میکنمنقل قول:
همانطور که گفتم برند سونی پسوند MKV رو اجرا نمی کنه پس کنار میره
از برند سامسونگ شما میتونید به این مدل ها فکر کنید
46D5500 و اگر 40 اینچ مشکلی نداره میتونید 40D6000 رو بردارید که 3D هم است
از برند ال جی هم من 42LED5600 رو پیشنهاد میکنم
آقا کسی نیست راهنمایی کنه؟نقل قول:
در سری D سامسونگ D6960 و D6940 سه بعدی هستن ولی D6920 سه بعدی نیست....نقل قول:
لطفا" در باره NX 720 40 SONY راهنمايي نماييد:20:
با این قیمت و بالای 40اینچ،مگر این که بدون گارانتی بخوای بخری که نسبتا خوب باشه پ خ رو چک کنیدنقل قول:
سلام دوستان.
با 1-1.5 بودجه چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟
سایز هم 40 یا 46 باشه.
ببینید دنبال اینکه آخرین مدل رو بخرم نیستم.یه مدلی بگید که افت قیمتشو کرده باشه و امکاناتش و مخضوصا کیفبتش در حد معمول به بالا باشه.
بانه EX700 رو گفتن حدود 1 میلیون.
یه نفر سامسونگ D5000 معرفی کرده تمام ال ای دی.کدومو پیشنهاد میدین؟سامسونگ یا سونی؟
اگه میشه زود جواب بدین.
ممنونم
سلام.
من میخوام یه 3D tv توپ بگیرم ولی بین آخرین مدل سونی که hx-925 55 اینچ و vt 20 پاناسونیک گیر کردم از یه طرف پانا امتحانشو به خوبی پس داده از یه طرف سایز بالاتر از 50 اینچ نداره و یه جورایی مال 2010وداره قدیمی میشه میدونم 4 یا 5 ماهه وارد ایران شده ولی خوب 2010 دیگه ولی vt30 اسفند میاد که من شهریور از بانه قصد خرید دارم.البته یه نگاهه هم به st30پاناسونیک داشتم ولی به نظرم vt20 سرتره(واسه تاییدیه thxو...)اینم بگم که ممنون میشم نظرتون رو علاوه بر این ها راجع به pnd8000سامسونگ بگید واین که کی وارد ایران میشه.اینم بگم مثل اینکه سونی با این مدل آخرش خیلی کیفیتشو به پلاسما پاناسونیک نزدیک کرده.
کلا یه جمع بندی:میخوام یه 3dtv high-end بگیرم در سایز حذاقل 55اینچ وحداکثر 65.
خیلی ممنون.
سری HX9 پنل فوق العاده گرون قیمتیه و از نظر بالانس قیمت/کیفیت پنل بی ارزشی محسوب میشه .نقل قول:
به دلیل سیستم کنترل نوردهی منطقه ای عمق رنگ مشکی بالایی داره ولی جزئیات در سایه ها و رنگهای نزدیک به مشکی در نماهای تاریک در این پنل فوق العاده کم جزئیات هست.
مشکل هاله نور داره که اطراف اجسام روشن بر روی بک گراندهای تیره دیده میشه.
کیفیت تصویر SD متوسطی داره.
سه بعدی این پنل نسبت به سال پیش جهش خاصی نکرده و موقع نمایش تصاویر سه بعدی سیستم نوردهی منطقه ای با مشکل مواجه هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راجع به THX هم این تائیدیه برای زمانیکه شما فیلم های بلو ری اورجینال میبینید میتونه مفید باشه یعنی شما بدون داشتن اطلاعات کافی و یا پرداخت هزینه اضافی بابت کالیبره کردن تصویر میتونید به راحتی با انتخاب این مد تصویری , تصویر نزدیک به یک کالیبره حرفه ای از پنل بگیرید! (بنا به ادعای سازنده ها)
ولی شما میتونید معادل یا حتی در مواردی تنظیماتی بهتر از تنظیمات THX رو با یک کالیبره حرفه ای از پنلتون بگیرید به شرطی که گزینه های تنظیمات تصویر کافی باشه مثل این نمونه:
پلاسمای V10 روی مد THX:
پلاسمای V10 کالیبره شده روی مد کاستوم:
پلاسمای PND8000 سامسونگ پلاسما پنل بسیار خوبی هست و در بین ریویوهای حرفه ای , سایت Cnet اون رو به عنوان بهترین پنل در مجموع (با توجه به قیمت و طراحی و امکانات و بالانس کیفیت/قیمت) و از نظر کیفیت تصویر هم بعد از VT30 در بین مدلهای 2011 بهترین دونسته البته Cnet عنوان کرده Firmware ـهای پلاسمای VT30 در منطقه آمریکای شمالی دارای یک باگ هستن که اجازه نمیدن رنگها به درستی کالیبره بشن ولی با همه این حرفها همچنان کیفیت تصویر VT30 رو بهتر دونسته و گفته که پنلهای VT30 رو بعد از ریلیز شدن Firmware جدید دوباره تست میکنه.
اما با توجه به بقیه ریویوها از این پنل به خصوص ریویوهای منطقه پال که سیستمی مشابه با منطقه خاورمیانه داره:
از نظر کیفیت تصویر به خصوص عمق مشکی و کنتراست پنل D8000 باید بیشتر با GT30 مقایسه بشه تا VT20 و VT30.
در نهایت پیشنهاد من به شما انتخاب بین مدلهای LGLX9500 و Panasonic VT20 هست.
با سلام.خدا وکیلی از تحقیق کردن در اینترنت خسته شدم.چون اکثرا سلیقه ای و بدون اطلاعات کامل جواب داده میشه البته اگه بشه.یه شخصی هم در این تاپیک هست هر کسی میپرسه چی خوبه فقط میگه پاناسونیک vt20 انگار به جز این tv دیگه tv وجود نداره و همه شرکت های tv به خصوص led و lcd ها باید تخته بشن.(محض اطلاع ناظرین این تاپیک)
ناظرین محترم اگه به این سوال حقیر جواب بدین ممنون میشم
بين انتخاب شارپ کواترون مدل lc-52LE820M و سامسونگ مدل c7000 سري led سايز 55 کدام را انتخاب کنم؟
آيا ريويو از اين 2 مدل در سايت شما هست؟
آيا 3d بودن و اسمارت بودن سامسونگ را فداي کيفيت تصوير بالاي شارپ کنم ؟؟
آيا سري جديد تلويزيون هاي smart tv را ميتوان شاخص مهمي در خريد تلويزيون دانست؟
در ضمن در فروشگاه وقتی مدلهای led و lcd سامسونگ در سایز 55 کنار هم بود کیفیت تصاویر هیچ تفاوتی نمیدیدم.ولی در تصاویر اکشن و سریع تمام مدل های سامسونگ چه led و چه lcd و حتی در سایز 46 هم شطرنجی میشد علت چیست؟؟؟
از بین مدل های سامسونگ در سایز 55 کدام گزینه را برتر میدانید؟؟؟
در کدام فروشگاه میتوانم تمام مدلهای tvاز هر برندی را در کنار هم ببینم؟؟؟