حد اکثر زمان بازی 30 min هست.نقل قول:
Printable View
حد اکثر زمان بازی 30 min هست.نقل قول:
چه کار کرده این pes 2010
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 55 (48 کاربران و 7 مهمان)
CATALONIA, 4039+, 779, @liRez@, alex-sina, arash rashno, arash1614, ArminxXx, atheistboy, bahador2009, balloon, behnammazi, Capello, cescjoon, donya_pes, Дttractive ζ, esmaidorazahi, Google Spider, H&H, hadik1985, hesamat87, JUSTIN11, karnavaleroos, kouhsar j0n, krauser+, L.A.MESSI, Locker, mamadosein, mj198, mojtaba007, nasrGod, pedramakaay, pouyaabiboy, P_666, Rahim_F_72, ramin-v, seday baron, shahabprince, soheil_6666, swamp, Talar2009, troy200489, UP-SNAKE, vahi20, vistaix, اصولگرا, بردیا
خيلي عاليه
من همون اول كاري 200 ميليون واسه فرناندو تورس پيشنهاد ميدم :دي
خب بريم بخوابيم كم كم
سفارش كه داديم
اميدوارم هر چه زودتر دستم برسه
پنج شنبه دستم برسه عالي ميشه
مرسی حسین جان.در ضمن هزارمین پستت رو بهت تبریک میگم.:31:نقل قول:
بهادر جان به عنوان آخرین خواسته ازت میخوام بری تو قسمت ادیت پلیر تیم مارسی فرانسه یه عکس تمام قد از NIANG و BRANDAO بذاری.
خیلی خیلی ممنون میشم.
با گرافیک gt 8400 میشه بازی رو
رو high بازی کرد یا نه
من فکر میکنم اضافه شدن انیمیشنهای تکمیلی در جریان یک حرکت ( مثلا چرخش - قبلا صحبت این انیمیشن ها بود) سبب شده شما تصور کنین سرعت بازی بالاتر رفته .نقل قول:
بهادر جان آخرین باری که دمو رو بازی کردی کی بود شاید گیم پلی دمو کمی از خاطرت رفته باشه ؟
فکر کنم توی ایران از همه شبیه تر خسرو حیدر باشه.
احتمالا سازنده های بازی استقلالی بودن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس از تمرین:
من تو تهران فردا کجا برم 100 درصد آورده باشه ؟ آدرس دقیق لطفا .... پ خ ممنون میشم ...
حسین جان منم همین رو میگم شاید بخاطر افزایش انیمیشن های عکس العمل دچار اشتباه شدم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممکنه نسخه اصلی نسبت به این از نظر گرافیک و گیم پلی فرق داشته باشه؟ یا فقط تو ترنسفر فرق دارن؟
نسخه ی اصلی تنها فرقش اینه که می شه Online بازی کرد، خود konami قراره یه patch برای درست کردن ترانسفرا بده.
آقا میشه بگین سیستم پنالتی تغییری داده شده یا نه
آخه این نسخ نهایی هست دیگه چه تغییری .نقل قول:
============================
اینم آخرین سری عکس ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهادر جان ممنون از شما واسه اين عكس ها و توضيحات منم بازي رو از همين سايت خودمون سفارش دادم بياد
يه لطف بكن از تركيب تيم چلسي يه عكس بذار ممنون ميشم از شما اگه يه عكسم از دروگبا بذاري تمام قد كه ديگه تركوندي
سیستمش تغییری نکرده و همونجوریه.:41:نقل قول:
بهادر جان بازی زیر بارون و شب چه طوریه
حسين جون منم تبريك ميگم 1000 رومين پستت و ورود به باشگاه 1000 تايي ها رو
حسين جون من واسه اين ازت شيريني مي خوام . دي دي
شوخي ولي لطف كن يه اناليز تركيب وتاكيك مثله فرانسه واسه تيم چلسي داشته باش من بازيم 2 تا 3 روزه ديگه ميرسه تو رو خدا . دي دي
من مي خوام با چلسي مستر ليگ شروع كنم
سیستم جدید پنالتی که خیلی عالیه البته از فیفا تقلید کردن ( یادم نیست توی نسخه های کارنت چطوری بود ) .نقل قول:
بهادر جان فردا اگه وقت کردی ببین نسبت به دمو چه تغییری کرده امشب خیلی زحمت کشیدی دستت درد نکنه .
کسانی که بازی رو دارند ببینند میشه از طریق شبکه بازی کرد یا نه ؟
دوستان اين هم لينك خريد قيمتش 3500 هستش كه اگه امشب سفارش بديد شنبه مي رسه
مال فروشگاه پي سي ورلد رو نمي دونم
نقل قول:
کد:http://www.shop-ir.ir/index.php?route=product/product&product_id=97
بازی توی شب خیلی جذاب جند تا عکسم قبلا ازش گذاشتم ولی تو ابری بارونی من ندیدم و فق ط ابر هست یا سرد به نظر میرسه.نقل قول:
===================================
حسین جان منم بهت تبریک میگ بابت 1000 پست خوبت( که همش باسه ما آموزش بود) توی P30world. برای تغییرات هم فردا جفتش رو بازی میکنم دقیقتر بهت میگم چون الان دیگه دمورو پاک کردم . فردا نصب میکنم دوباره بهت اطلاع میدم.
درمورد بازی آنلاین هم فکر نکنم بشه چون من هرچی آزمایش کردم نشد.
بهادر جون ميدونم ديگه پررويي هستش ولي لطف كن يه عكس از لمپارد و تري و چك هم قرار بده
راستي اين تركيب چلسي من رو ترسوند اخه پيزارو وشوچنكو خيلي وقته از چلسي رفتن چرا هنوز تو تيم هستن !!!!!!!!
يعني اين نسخه كد نهايي نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسين جون شما بهتر ميتوني تشخيص بدي اين ريويو كد هستش يا كد نهايي لطف كن يه مشخصه حتمي از نسخه نهايي بگو كه فقط تو نسخه نهايي وجود داشته باشه و تو ريويو كد نبوده تا بهادر جون جواب بده ببينيم هست يا نه
دوستان خواهشا اینقدر عکس نخواهید
یه کم مراعات کنید
عزیز دل این نسخه نهایهنقل قول:
يعني اين نسخه كد نهايي نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسين جون شما بهتر ميتوني تشخيص بدي اين ريويو كد هستش يا كد نهايي لطف كن يه مشخصه حتمي از نسخه نهايي بگو كه فقط تو نسخه نهايي وجود داشته باشه و تو ريويو كد نبوده تا بهادر جون جواب بده ببينيم هست يا نه
حسين جون با اين تفاسير اين نسخه نهايي هستش يا ريويو كد كه واسه رسانه ها فرستاده بودن تونسخه نهايي تغيير عمده و مشخصي نسبت به كد ريويو داشته ؟ اگه اره چي بوده ؟
چون اين تركيب چلسي منو به شك انداخت نسبت به نهايي بودن ؟ لطف كن يه بررسي با بهادر بكن تا مشخص بشه
راستي حسين جون من تا 2 روز ديگه منتظر اناليز تركيب و تاكتيك تيم چلسي هستم چون مي خوام با مهران بشينيم با هم بازي كنيم من با چلسي ميام مهران با منچستر - پس حسين جون منتظر باشم ديگه ؟
آقا شما مطمئنی؟نقل قول:
عزیز دل این نسخه نهایه
فقط ترانسفر ها درست نیست که اون هم سیاست کونامیه که تو اخرین روز برای فروش نسخه اوریجنال ترانسفر ها رو درست میکنه
فقط و فقط و فقط فرقش تو ترانسفر ها هست
اگر شما چند روز صبر کنی و بری نسخه اوریجنال بازی رو بخری 50 هزار تومان نقل و انتقالات هم درسته
چرا این میگه؟
vistaix
با تشکر از ارسال این مطلب !
لطفا توجه فرمایید ، مطلب ارسالی شما بعد از تایید توسط مدیریت قابل نمایش است ... لطفا از ارسال چند باره مطلب خودداری کنید . با سپاس
بفرما:نقل قول:
کد:http://aksupload.ir/pic/October/2009-10-21_001228.jpg
ممنون مجتبي جان اخه منم سفارش دادم بياد ترسيدم نسخه نهايي نباشه پيش دوستاي خودم ضايع بشمنقل قول:
پس نسخه نهايي هستش - ممنون از راهنمايي
راستي بهادر جون اين عكس هاي تري و لمپارد وچك رو هم قرار بده من ديگه درخواستام تمومه . ممنون
همه ی افراد تازه وارد باید این مرحله رو بگزرونند که زیاد طول نمیکشه.نقل قول:
دوستان اگه دیگه چیز دیگه ای به نظرتون میاد بگید تا دربارش توضییح بدم اگه نه پس بمونه تا فردا.
patchi که konami قراره بده رو ما هم می تونیم استفاده کنیم، تنها مشکل نسخه ی crack شده اینه که نمی شه online بازی کرد باهاش
شبكه ميشه يا نه؟ :31:نقل قول:
پس چون بهادر میگه بعضی تیم ها لیسانس نشدن و نقل و انتقالات کاملا به روز نیست صلاح نیست از سایت بخریمش ؟؟
لطفا راهنمایی کنید
بهادر جان دستت درد نکنه بابت اطلاعات ولی عکسهای که میزاری بنویس کیفیت گرافیک رو کم گذاشتی اینجوری بعضی دوستان تازه وارد فکر میکنن واقعا گرافیک بازی همینجوریه
درمورد شبکه شدنش خبر ندارم.
و اما درمورد گرافیک من چند بار توضییح دادم و بازم عذر میخوام.
==============================
ولی خودمونیم بازی کردن بابرزیل و میلان و بارسلونا خیلی حال میده و همچنین رئال.
راستش در مورد تغییراتی که کد نهایی با کدهای قبلی داشته من هر چی به ذهنم رسید پرسیدم و هیچ مورد خاصی ندیدم که نشان از کدهای قبلی باشه بعنوان نمونه یکی از مهمترین تغییرات همون چند تیم جدیدی بود که توی نسخه نهای لیسانس شده بودن .نقل قول:
در مورد چلسی سعی میکنم سیستم بازیشونو تو تاپیک بذارم من زیاد به روش آنچلوتی توی چلسی آشنا نیستم باید تحلیل بازیهای این فصلشونو رو از سایتهای خارجی بگیرم متاسفانه توی سایتهای ایرانی هیچ اطلاعات خاصی درباره آنالیز بازی تیمها ( حتی تیمهای معروف ) پیدا نمیشه .
ممنونم دوست عزیز . نه بابا دمو رو دوباره نصب نکن حقیقتا راضی نیستم که بخوای بخاطر من اذیت بشی ایشالا فردا خودم بازیو میگیرم .نقل قول:
حسين جان فردا از كجا مي گيري؟
درهر صورت باسه من مشکلی نیست.نقل قول:
امیدوارم شما هم بتونین فردا بازی کنید تا بتونیم همه با هم لذت بازی کردن رو ببریم.