بازه هنوزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رای هم دادم هویژوری برای امتحان
Printable View
بازه هنوزنقل قول:
رای هم دادم هویژوری برای امتحان
این نظرسنجی بسشتر به پر کاربرترین شرکت شباهت داره تا برترین...!!!! وگرنه کلی شرکتای بهتر از شاتل توو شیراز هست...نقل قول:
با دروود
من به سبب وسوسه شدنب رای دریافت سرعت 2 مگابیت با بهای سرویس های 128 ارمنت،از این شرکت خریداری کردم که سرنجام سرعت 512 به من داده شده و بیشترین سرعتی که از زکان آ؛از به کار با این سرویس تا کنون داشته هم 68کیلوبایت بر ثانیه بوده است.
در حالیکه پینگ گه گاهی قطعی دارد ...اما سرویس دهنده پیشن من از این نظر ها عالی بود.
ارم نت امروز افتضاح.... تایم اوت شدید... اسپید کلافه کنندس...
جالب اینکه هرزمان هم با پشتیبانی تماس میگیرم مادام مگیند که از سمت مخابرات مشکل پیش آومده و در حال رفع اون هستیم!!
من به آقای ریاضی رایانامه زدم و رونوشتی هم به آسایتک ارسال کردم شاید بلکه بشه!
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=378ms TTL=47
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=451ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=388ms TTL=47
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 378ms, Maximum = 451ms, Average = 405ms
سایت آسیاتک با آی پی ایران (خود ارم نت)باز نمیشه اما با آی پی خارج از ایران باز شد.
الان 5 روزه که منتظرم خطم از رانژه در بیاد (شاتل) هنوز خبری نشده به نظرتون تاثیری داره پاشم برم مخابرات دستغیب؟
پشتیبانی شاتل هم دقیقا همینو میگفت هر دفعه. توی 3 سالی که شاتل داشتم 1 بار هم نمیشد زنگ بزنم بگن مشکل از ماست پیگیری میکنم.نقل قول:
جالب اینکه هرزمان هم با پشتیبانی تماس میگیرم مادام مگیند که از سمت مخابرات مشکل پیش آومده و در حال رفع اون هستیم!!
من به آقای ریاضی رایانامه زدم و رونوشتی هم به آسایتک ارسال کردم شاید بلکه بشه!
همیشه مخابرات مشکل سراسری داشت :)))))
قبلا تاثیر داشت ولی الان نه... قبلا یه خانم خوشکله بود خودش قطع رانژه میکرد ولی دیگه شرکتا شکایت کردن این کارو نمیکنن....نقل قول:
تایید میشه....نقل قول:
به هر حال من هم به شرکتت ارم نت رایانامه زدم و از کیفیت شکایت کردم و هم به آسیاتک!سه شنبه هم با هر دوشرکت تماس نلفنی می گیرم!!من الان یک صفحه ساده (سایت روزنامه صر ارتیاط)رو باید 10 بار بازیابی(refresh)تا باز بشه!!!!اینم اینترنته؟؟؟
به نظرم از همه دوستانی که از ارم نت سرویس دارند به آسایتک شکایت کنند و به پشتیبانی و یا مدیریت ارم نت هم شکایت خودشون رو ببرند!شاید بلکه ای بشه!شاید!
سلام
اینترنت ارم نت به صورت اتوماتیک کانکت نمیشه(pppoe)،با کانکشن کانکت میشه.شما هم این مشکل رو دارید؟
با دروود
امکان استفاده از حلت ppoe هم هست!شاید مشکل شما در جایی دگیر باشد!
هرچند من خودم این مورد رو نیازمودم اما دوستانی دارم که از این حلت استفاده می کنند.
سلام دوستان ، سرعت دانلود 256 برای شما چقدر هست؟
دروود
از کدام سرویس دهنده؟کدام مرکز مخابراتی؟
من ارم نت هستم،درخواست سرویس 128 رو داشتم که مانند روال پیشین بایستی 2 مگابیت می بود که متاسفانه اینگونه نیست و بیشترین سرعتی که تجربه کرده ام 70 کیلوبایت بوده است!
تقریبا 512!
رفتم مخابرات دستغیب میگم 1 هفته شده هنوز خطم از رانژه در نیومده میگه مخابرات تجهیزات نداره !!!!
یعنی باید ر. . . توی همچین مملکتی
بچه ها کسی خبر نداره اسم رئیس مرکز مخابرات دستغیب چیه؟
حدس میزدم تا از رانژه در بیارن ک... ادمو پاره میکنن.... باید زنگ بزنی بپرسی اسم رئیس چیه... ولی بازم فکر نکنم کارت راه بیوفته.... من دوستم 2 ماه بدون اینترنت موند....
تا چند ماه پیش یه نفر بود به اسم آقای محمدی...یه روز در هفته هم ملاقات مردمی داشت برای رفع مشکلات..دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم دوشنبه بود.زنگ بزن روزشو بپرس!!!نقل قول:
---------------------------------------
دوستانی که از ارم نت سرویس دارن سرویس 128 دانلود روزانه و شبانه و پینگش چطوریه؟!
روز = 2 مگابیت = 240 کیلوبایت / شب=90 تا 100 کیلو بایت= البته باید چند تا فایل رو با هم بزاری که مجموعش بشه 90 تا 100 / پینگ 4.2.2.4 معممولا بین 200 تا 300 . شبا یه خورده تایم اوت زیاد میشه.نقل قول:
دوستان پیش شماره من 847 هست . میتونم adsl بگیرم یا نه ؟
اگه نمی تونم باید چکار کنم ؟
چجوری پیگیری کنم ؟
ممنون . مخابرات امیر کبیر هستیم .
امروز رفتم پیش رئیس مرکز مخابرات دستیغب یه لیست گذاشت جلوم 170 نفر تو نوبت بودن که خط از رانژه در بیاد !!!
میگفت سیم کم آوردیم
140 نفر هم تو نوبت بودن واسه رانژه کردن خط !
فک کنم باید برم یه آنتن بخرم برم تو کار وایرلس
بچه ها کسی خبر داره اینترنتی که خود مخابرات میده چطوره؟
کسی داره اینجا؟ نمایندگیش داخل مرکز مخابرات ولی عصر هست میگفت ضریب اشتراکش 1 به 3 هست
نقل قول:
داداش مشکل من برعکس قضیه هست در حالت bridge کانکت نمی کنه ولی در حالت ppoe کانکت میشه .... نمی دونم چکار کنم ؟..........
نقل قول:
منم تو همین فکر هستم ... اینترنتم در حالا بریج کانکنت نمی کنه ومشکل دارم ...........
اینترنت نا محدود 512 ارم نت
گفتم که حداکثر 8 کیلوبایتهنقل قول:
در مورد مشکلات وایرلس که بهت گفتم چطوریه!!! همیارنت یه زنگ بزن بپرس وایرلسش ساعت رایگان داره یا نه...اگه داشت و خونتون رو پوشش میداد که خوبه اگه نه اصلا سمت وایرلس نیا..هر چقدرم معطل بشی برای ای دی اس ال باز یه ساعت رایگان داری برای دانلود!!! حالا اگه اهل دانلود نیستی حرفش جداس.نقل قول:
بچه ها کسی توی آسیاتک آشنا داره؟
یا کسی پنلشو داره؟
سلام
یکی از دوستانم یکسال هست که از ADSL ماتریکس استفاده میکنه
چند روز قبل از شرکت باهاش تماس گرفتند و گفتند ما دیگه نمیتونیم به شما سرویس بدیم!
چون شما فیبر نوری هستید و مخابرات دستور داده همه فیبرنوری ها رو قطع کنیم!!
این حقیقت داره؟!
کسی هست که فیبرنوری باشه و از ماتریکس باهاش تماس گرفته باشند؟
در ضمن خطشون از ابتدا فیبرنوری بوده! از چند سال قبل!
اتفاقا به همین دلیل از ماتریکس ADSL گرفته، چون ماتریکس به فیبرنوری سرویس میداد.
یکسال هم داشته استفاده میکرده ... !
بنظر شما عجیب نیست؟!
خطشون شده فیبر نوری یا قراره بشه؟ تو شیراز تقربیا فیبر نوری رو فقط آسیاتک ساپورت میکنه بقیه جاها هم ظاهرا با هزینه بیشتر این کار رو میکنن مثل شاتل که میگه باید حتما سرویس 2 مگ بگیری...به نظرم بیشتر قضیه پول باشه!!!نقل قول:
از ابتدا فیبرنوری بوده! از چند سال قبل!
اتفاقا به همین دلیل از ماتریکس ADSL گرفته، چون ماتریکس به فیبرنوری سرویس میداد.
یکسال هم داشته استفاده میکرده ... !
بنظر شما عجیب نیست؟!
نه داداش اینجوری نیست.الان همین ماتریکس مثلا وایرلس هم میده با همون قیمت adsl شبانه رایگان و همه چیز دقیقا مثل adsl فقط باید آنتن بگیری که خرج میره بالانقل قول:
این ماتریکسی که وایرلس میده اون ماتریکسی که ای دی اس ال میده نیست...این ماتریکس نمایندگی همون لیوار فارس هست.تو یه پست دیگه هم گفتم کلا دو تا شرکت اصلی هست : لیوار فارس و همیارنت..بقیه هر چی هست زیر مجموعه ایناست.این ماتریکس وایرلس هم شبانه رایگان نداره و تعرفه اون هم کلا با ای دی اس ال فرق داره....نقل قول:
نمیدونم والا چیزی که اینجا نوشتهنقل قول:
قیمتاش همونه بالای 4 گیگ هم شبانه رایگان باید داشته باشه. به پشتیبانی هم که زنگ زدم گفت همینه دقیقا مثل سرویس adsl مون هست
به هر حال من آنتن مجانی گیرم میاد.. .
مشکلی نیست
تا خط از رانژه در بیاد و دوباره رانژه بشه یه تست میزنم ببینم چی میشه
ارم نت و آسیا تک یه شرکت هستن؟
بله ارم نت نماینده ی اسیاتک هست.نقل قول:
جالبه چون من قبلا رفتم پرسیدم از خود ماتریکس گفتن که وایرلس نداریم و اون نمایندگی لیوارفارس هست.قبلا این تو سایت ماتریکس نبود.اگه این جوری باشه که عالیه و میرزه چون من مجبورم فعلا وایرلس داشته باشم و آنتن هم که اجبارا خریدم.شنبه حتما زنگ میزنم.ممنون ...نقل قول:
آره ارم نت نمایندگی آسیاتک تو شیراز هست.نقل قول:
کسی پنل ارم نت رو داره؟
دروودنقل قول:
سرعت م نبیشتر از 60 70 نمیره پینگ هم معمولا با 20-50 درصد پاکت لاس،بین 200 300 هست (آی پی های گوگل) روز و شب تقریبا سرعت همین حدود ههست
دروود بر شمانقل قول:
تشریف ببرید مخابرات مرکزی پیش مسئول بخش دیتا (چند سال پیش خانمی با فامیلی توکلی بودند که پیگیر هم بودند.)و مسئله رو بیان کنید .