من که گوشیم اصلا کارت گارانتی نداشت ، ولی گارانتی اصلی بود ، اصل همون sms یا زنگ به همون شماره هستشنقل قول:
Printable View
من که گوشیم اصلا کارت گارانتی نداشت ، ولی گارانتی اصلی بود ، اصل همون sms یا زنگ به همون شماره هستشنقل قول:
عجب... من گوشی مو 2 تا 2.5 ساعت باید بزنم برای فول شارژ... 2 روزم نگه میداره...
البته فکر میکنم بیشتر داره مشه ... روز اول که یک روز بزور نگه داشت.
تا یک روز هیچی از شارژش کم نمیشه ولی بعد از اون تمام 7 خط شارژ تو یک روز کم میشه... خیلی جالبه:31:
یک چیزی هم هیت اگه گوشی و خاموش بزنی شارژ شه خط ها دیر به دیر کم میشه
اینم یه عکس از جعبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جعبه جدیدا که توش کابل TV و غیره نیست، هستش؟نقل قول:
میشه 1 نفر روش کار با power mp3 رو توضیح بده
هر فولدری رو که باهاش باز میکنم میگه اهنگی توش نیست در صورتی که هست اونم فراوون
شاید نسخه ای که من نصب کردم خرابه(ver:1.16 copyright:2008-2009mobifactor)
نسخه ی جدید یا درستش اگه هس بذارین
ممنون
نه الان دیگه تجهیزاتش کامل نیستنقل قول:
سری اول که اومد کامل بود و فنلاند
ولی بعد تحت لیسانس فنلاند اومد و وسایل جانبی رو بر می داشتن
الانم که یه سری از دوستان اومدن گفتن که دوباره جدیدا هندسفری ها رو عوض کردن!!!!
حالا نمی دونم اونی که به شما گفته کامل بت میدم از کجا آوورده یعنی هنوز پک کامل گیر میاد؟؟؟؟
من الان گوشیمو از شارژ در آووردم
مدت شارژ از ساعت 6:20 تا 8:05 بود (1:35 دقیقه طول کشید)
سلام دوستان. من نقشه های OVI رو برای GPS نصب کردم، کرج داخل نقشه نیست. دیروز که رفته بودم تهران حتی اسم بن بست ها رو هم نشون می داد اما برای کرج نقشه نداره. باید چکار کنم؟ نقشه های دیگری هست که دانلود کنم و بریزم؟
امروز نرسیدم برم اونجا گرفتار کارها شدیم! فردا برم ببینم! طرف که میگفت داره همه چی!نقل قول:
نقل قول:
کاملا تصدیق میکنم!!
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
شمارش که 23013!نقل قول:
sms به چند بزنیم!:46:
سلامنقل قول:
شما داخله my music که میرید بعد options رو میزنید و گزینه update music رو انتخاب میکنید و بعد هم محل رو کل مموری انتخاب میکنید تا همه آهنگها اضافه بشه.
رم 16 گیگ خوب واصل که مثل8گیگ خودش الکی نباشه چنده؟
از کجا بفهمم خوبه؟
و تو این جدیدا بازم مشکل رم هست؟(دوستایی که تازه خریدن)
به 200023013 فکر کنمنقل قول:
برادر چیزه خاصی ندارهنقل قول:
Options --> Play folder --> open
برای من 1.17 هست
توی mobile 9 چندین ورژن مختلف داره
تو همین انجمن هم بود گمونم
برای منم همین حدوداسنقل قول:
من که اصلا آخرم نتونستم GPS اش رو راه بندازمنقل قول:
اینطور که پیداست بیشتر برای کسایی که ایرانسل دارن و GPRS کار میکنه
یکی ما را منور سازد راهه دوری نمیره
هم maps خوده گوشی رو کاراش رو کردم هم smartcom
از جای معتبر بخری مشکلی ندارهنقل قول:
قیمت هاشون هم 4 تا قیمت کنی باید تو یه رنج باید باشه
مشکل رم داشت مگه قبلی ها؟
من گوشیم 5230 هست. رفتم رم براش بگیرم، خواستم 16 گیگ بگیرم، بعد پشیمون شدم و 8 گیگ خریدم.نقل قول:
رم 16 گیگ توشیبا اصل ژاپن: 48 تومن و 8 گیگ توشیبا اصل ژاپن (که من خریدم): 23 تومن.
یعنی چی؟ من متوجه نشدم. کجاش مشکل دارین؟ من که همون روز اول گوشی رو خریدم، با بلوتوث به کامپیوتر وصلش کردم بعد هم با برنامه NOKIA OVI Maps Loader نقشه های ایران رو ریختم توش. یه راهنمای سخنگوی فارسی هم برای رانندگی داشت که دانلود کردم و نصب کردم. برای تهران نقشه هاش واقعاً عالیه. حتی اسم تموم بن بست ها و کوچه ها رو هم نوشته، اسم مکانیکی، سوپر مارکت، جلوبندی سازی، باطریسازی و هر چی که فکرشو بکنید رو نقشه هست. اما من ساکن کرج هستم و نقشه کرج رو می خوام. ظاهراً بعضی از دوستان از نقشه های Garmin استفاده می کنند. اگر امکان داره به قول این دوستمون ما رو هم منور بسازن، ممنون میشم!نقل قول:
ممنون برادرنقل قول:
یعنی چی؟ من متوجه نشدم. کجاش مشکل دارین؟ من که همون روز اول گوشی رو خریدم، با بلوتوث به کامپیوتر وصلش کردم بعد هم با برنامه NOKIA OVI Maps Loader نقشه های ایران رو ریختم توش. یه راهنمای سخنگوی فارسی هم برای رانندگی داشت که دانلود کردم و نصب کردم. برای تهران نقشه هاش واقعاً عالیه. حتی اسم تموم بن بست ها و کوچه ها رو هم نوشته، اسم مکانیکی، سوپر مارکت، جلوبندی سازی، باطریسازی و هر چی که فکرشو بکنید رو نقشه هست. اما من ساکن کرج هستم و نقشه کرج رو می خوام. ظاهراً بعضی از دوستان از نقشه های Garmin استفاده می کنند. اگر امکان داره به قول این دوستمون ما رو هم منور بسازن، ممنون میشم!
من همین ovi رو دانلود کردم ریختم توش
اسمارت کام رو هم هم فایلش رو هم نقشه هاش رو نصب کردم
الان توی نقشه ها مشکلی نداره اینا خیلی هم خوب هستند
منتها بچه ها حالا چه همین نوکیا سری E که دارن چه اریکسون راحت وقتی که تو جاده هم هستیم خیلی خوب نشون میده اطلاعات رو + سرعت + ارتفاع و ...
نوکیا هه که با همین اسمارت کام کار مکیرد سونی اریکسون هم مسنکه با google earth
حالا برسم این garmin رو هم یه تستی بزنم
ورژن جدیداش مسنکه اینا رو داره! اونی که من گرفتم فقط اسم خیابون ها و ... رو دارهنقل قول:
حتی اسم تموم بن بست ها و کوچه ها رو هم نوشته، اسم مکانیکی، سوپر مارکت، جلوبندی سازی، باطریسازی و هر چی که فکرشو بکنید رو نقشه هست
بلهنقل قول:
نه تنها واسه خودم چندین جا به طور وفور شنیدم!
مثلا یه فولدر که 300 مگ هست میپره ولی حافظه رم هنوز پره!
یا تو گالری هیچی نیست ولی تو رم هست و حافظه پره !
دیگه برام عادت شده !3هفته یه بار یه مشکل پیش میاد تا فرمت نکی درست نمیشه!هر دفعه 2 ساعتی وقت میگیره!(برای کپی دوباره فایل ها رو موبایل)-از هر کی پرسیدم گفت به خاطر کیفیت پایین رم هست!
حتی همین جا 10 -12 بار مطرح شد وگفته شد مشکله رمه!
-------------------------------------------------------------------
بخه خاطر gps یه سیم کارت ایرانسل خریدم براش !ولی نمیسرفه!تازه با بسته افزایشی پول زیادی میگیره!
به نسبت با روش های دیگه!البته خودم روش های دیگشو نمیدونم فقط شنیدم!:31:
برای من هم که فعلاً از نقشه های خود نوکیا (OVI) استفاده می کنم اطلاعاتی که گفتید رو می نویسه، چون این اطلاعات ربطی به نقشه نداره و جزو قابلیت های خود GPS هستش.نقل قول:
خوب بالاخره ما هم 58 شدیم! رنگ نقره-مشکی با گارانتی اصل 270 (اون پک کامل هم بیخیال شد یارو رفتم اونجا گفت نداریم!!)
نکاتی که تا الان دیدم:
تاچ بسیار خوب (برعکس اونی که فکر میکردم) - اتصال gps سریع (بدون اینترنت و در هوای بارونی امروز) - سرعت راضی کننده - صدای بلند در هدفون و اسپیکر
نکات منفی : کابل اتصال بسیار کوتاه (در حد یه تبدیل) - هدفون متوسط یه تیکه و سفید:41:!
سوال: حسگر نور این گوشی کار نمیکنه چرا؟ تو تنظیماتشم فقط تنظیم دستی هست و بس!:19:
هممم عجیبهنقل قول:
خوشبختانه منکه تا به حال از این جوز مشکلات پیش نیومده برام
ویروسی چیزی نیست؟
بهه
پس کلا مسنکه بدونه اینترنت جواب نمیده
برادر با اینترنت یا بی اینترنت؟نقل قول:
برای من نشون نمیده
یعنی توی خوده MAP باز همون موقه که نقشه ی تهران رو ریختم و .... خونمون رو پیدا کرد ولی دیگه از اون موقع از روش جم نمیخوره! 200 کیلومتر اونورتر هم باشم باز روی خونمونه:31:
بدون اینترنت. نهایت 10 ثانیه طول می کشه وصل شه. تازه گوشی من 5800 نیست، 5230 هست! فوق العاده دقیق هم هست. مثلاً 5 متر می رم جلو، دقیق می نویسه 5 متر رفتی (تو بخش Trip) و نمایشگر سرعتش هم دقیق دقیقه.نقل قول:
چرا کار میکنهنقل قول:
سوال: حسگر نور این گوشی کار نمیکنه چرا؟ تو تنظیماتشم فقط تنظیم دستی هست و بس!
شما احتمالا نور صفحه رو تا ته زیاد کردی ، این جوری خب کار نمیکنه
ولی اگه نور صفحه رو کم کنی میبینی جاهایی که نور زیاده صفحه هم پر نور تر میشه
بازم نشد! رو نصف میزارم از تاریکی تا روشنایی هیچ عوض نمیشه!نقل قول:
ممنون:10:
والا من یه ساعتم گزاشتم همینوطری علامته ست لایت هم میاد بالاش ولی خبری نمیشهنقل قول:
بدون اینترنت. نهایت 10 ثانیه طول می کشه وصل شه. تازه گوشی من 5800 نیست، 5230 هست! فوق العاده دقیق هم هست. مثلاً 5 متر می رم جلو، دقیق می نویسه 5 متر رفتی (تو بخش Trip) و نمایشگر سرعتش هم دقیق دقیقه.
راستی اگر گوشیت 5230 هست پس اینجا چی کار میکنی؟:31:
[QUOTE=DaRiOuShJh;4907944]هممم عجیبه
خوشبختانه منکه تا به حال از این جوز مشکلات پیش نیومده برام
ویروسی چیزی نیست؟
نه ویروس نیست !همه جا مطرح کردم عده ای همدردی کردند و گفتند مشکل خود نوکیاست !
احتمالا مال تو ازدستشون در رفته ویه رم خوب انداختن!:46::31:
نقل قول:
مبارک انشاالله زنگش برات بزنه!
موارد اول خوبه تایید میشود!:20:(بدون اینترنت چه جوری gps وصلوندی؟
موارد دوم به خاطر اصلاح الگوی مصرفه!:31:
جواب سوالم نمیدونم!:jealous:
اصلا کجاست مگه داره؟:eh::ohno:
بسیار ممنونم:10::40:نقل قول:
gps رو یه توضیح بدم! بدون نت هم وصل میشه! حتی بی سیم کارت هم امتحان کردم شد! باید بری تو
منو>برنامه ها>مکان>داده GPS>موقعیت
بعدش گزینه ها رو بزن و بعد وضعیت ماهواره. یه سری خطوط میان که باید آبی بشه چندتاشون تا راه بیوفته ( حدود 3 تا 4 دقیقه طول میکشه واسه من) ورژن گوشی 40
راه دیگه رفتن به نقشه هاست مستقیم. من ورژن رو گوشیم 3.01 بود که از سایت نوکیا ورژن 3.03_10wk1_b05_s60_5.0 رو ریختم سرعت اتصال بهتر شد و قابلیت راهنمایی حین رانندگی هم مجانی بود.
حسگر نور هم کنار دوربین دوم هست که قاعدتا باید نور صفحه نمایش یا کلیدها رو بر اساس شدت نور محیط کم و زیاد کنه! که واسه من نمیکنه
من زیاد با OVI کار نکردم و فقط با GPRS نزدیک خونه خودمون رو زوم کردم که اسامی به فارسی بود ولی بعد از آپدیت اسامی انگلیسی شده.نقل قول:
نقشه کرج گارمین هم خیلی خوبه ولی همه مناطق کامل نیست.مثلا از میانجاده به سمت غرب فقط خیابونهای اصلی رو داره ولی مرکز شهر رو خیلی کامل و با کوچه پس کوچه هاش داره.
سرعت و مسافت و ... هم داره.
فقط نصبش یک کم قلق داره که اونم اگه طبق راهنمای صفحه اول تاپیک خودش پیش بری هیچ مشکلی نداره.
GPS منم بدون اینترنت وصل میشه و کار میکنه ولی حدود 5 دقیقه طول میکشه تا وصل بشه.
برادر من اون مسیری رو که میگی میرمنقل قول:
البته اگه درست برم ( چون گوشیم انگلیسیسه) تو قسمته position همینطوری هی میگرده و هی میگه تو فضای بسته GPS خوب جواب نمیده و ...
بیرون هم تست کردم همین رو میگه
نکنه gps مشکلی داره برم بندازم سره گارانتیش؟!×!
ایمان یعنی فقط برنامه رو اجرا میکنی؟ کاره خاصه دیگه ای نمیکنی؟نقل قول:
من این گارمین رو هنور نصب نکردم
چرا نورو کمو زیاد میکنه ولی احتمالا کمه شما متوجه نمیشینقل قول:
ببین برای این که چک کنی که درسته یا نه :
نور صفحه رو تا آخرین حد کم کن بعد نور یه چراغ قوه رو بنداز روی حسگر - میبینی که نور صفحه زیاد میشه
شما اگه یه سر به تاپیک 5230 بزنید متوجه میشید. سوت و کور....نقل قول:
در ضمن من فقط اومدم چند تا سؤال بپرسم. راه نمی دین؟!!! :31:
بابت توضیحاتتون ممنونم دوست عزیز. حالا این نقشه های Garmin رو از کجا دانلود کنم و بریزم؟ یه راهنمایی می فرمایید.نقل قول:
دوستان عزیز کسی هندزفری بلوتوث استریو خوب برای این گوشی تهیه نکرده؟من می خوام یه هندزفری بلوتوث استریو (دو گوشی) برای گوشیم بگیرم گفتم نظر شما رو هم بپرسم که چه مدلی و از کدوم برند بگیرم. تا 70 تومن می خوام خرج کنم.
یه برنامه هست به اسمه smartlight
اونو نصب کنید این کار رو هم میکنه گمونم
سلام
من نمي تونم gps گوشيمو فعال كنم اين پيغامو ميده.
gps works poorly and in enclosed areas
اره کلا برای منم همینطوره
میگه تو فضاهای بسته ضعیف عمل میکنه
من رفتم بیرون تو خیابون هم امتحان کردم همین پیغام رو میداد
عجیبست!×!
سلام من از وقتی به ۵۰ آپ دیت کردم(با خود گوشی) فوق العاده هنگ می کنه
الکی الکی همین جور گوشی دستمه یا رو میزه یهو ریستارت میشه خود به خود
با ۷۳۷۰ هم ریستارت کردم فایده نکرده
واسه چیه؟
کسی راه حلی داره؟
ببین ویروسی نیست؟ اگه سرعتش هم اومده پایین حتما ویروسیه!نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز این گوشیا ویروس نداره.
کارای که میگم انجام بده انشالله مشکلت برطرف میشه.
مموری رو کامل فرمت کن.بعد دوباره چیزایی که میخوای رو بریز توش.
خود گوشی رو حتما ریستور فکتوری کن یا کد 7370
بعد از آپدیت همیشه یه ریست کنین بهتره.
نقل قول:
حقیقتش مطمئن نیستم!
ولی شنیدم 5800 ویروس خورش ملسه!مطمئنی؟(مخصوصا رمش!که از طریق کامپیتر و بلوتوث ویروسی میشه)
اگه اطلا عاتی داری ما رو هم در جریان بزار ممنون میشم:10:
اخه خودم با چش دیدم واسه این میگم!یکی از دوستان که به شدت از سرعتش ناراضی بود برد بیرون (خودم باهاش بودم)باusp وصل کرد به کامپیوتر با مک آفی اسکن کرد 3 فایل پیدا کرد یه تروجان دو تا ویروس !بعد دیلیت کرد مشکلش حل شد!
با تشکر از توجهتون!:10:
ببین دوست عزیز.من از خیلی با گوشیهای سیمبین کار کردم.نقل قول:
سیمبین های قبل ان73 ویرووس براشون بود و نوشته میشد اما از ان73 به بعد دیگه چیزی دیده نشده.
اما در مورد اون چیزی که میگید.
ببین گوشی موبایل هم مثله کامپیوتره.دیدید بعضی موقع هارد رو دفرگمنت میکنن سرعت بالا میره؟
خوب ببین ممکنه بعضی موقع ها گوشی با یه فایلی مشکل داشته باشه حالا به هر دلیلی حتی ممکنه آهنگ باشه و حتی بازم ممکنه فقط با اسمش مشکل داره که اسم فایلو عوض کنی درست بشه حالا اینا به خیلی چیا ربط داره مثل باگ سیستم یا ...
ولی در کل اینو برای این توضیح دادم که بدونی ویروسی برای این سیستم عامل نوشته نشده به صورت مستقیم یا هیچ ویررس کامپیوتری رو این سیستم مشکل ایجاد نمیکنه.