دوست عزیز کارت گرافیک برای کار با 3dmaxو گرفتن رندر وکاربانرم افزارهای معماری میخوام.
قیمتشم تا1 باشه
دوست عزیز کارت گرافیک برای کار با 3dmaxو گرفتن رندر وکاربانرم افزارهای معماری میخوام.
قیمتشم تا1 باشه
سلام
لطفا قیمت این مانیتور هارو به من بگید ممنون
E2391VR
E2281VR
E2260V
IPS226V
ممنون
لطفا تاپیک جدا بزنین.نقل قول:
دوستان گرافیک 7970 الان تو سایت امازون 355 دلاره که حدود 1100 در میاد حالا من دیگه مالیاتشو نمیدونم ولی خیلی ارزون تر از قیمت هایی که تو سایت ها بفروش میرسه البته rayan saba نیست الان دیگه کسی هست که قیمت الان بازارشو بدونه ممنون میشم
بسته به نوع برند و ريفرنس بودن يا نبودن قيمتهاى متفاوتى داره ولى حدودا 1.600 هست.نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز..
قیمت GTX 770 ASUS OC و GTX 770 Gigabyte WF رو میخاستم...هر دو هم ۲ گیگ هستن
یک و شیشصدو نود ASUSنقل قول:
گیگا بایت ایران نیومده هنوز این مدلش
سلام دوستان نازنین و با خسته نباشید به مدیران محترم فوروم
ممنون میشم اگه راهنمائی فرمائید :
برای کار با فارکس 24 ساعت مانیتورم باید روشن باشه و برای بهتر دیدن چارت ،، صفحه بزرگتر برام مهمه ،، مانیتور قبلی که یکی دو سال پیش خریده بودم aoc 24 اینچ بود لامپش صعیف شد و صفحه نمایش تاریک،، تعمیرکارها گفتند باید بندازی دور
حالا با توجه به نوع نیازی که دارم یعنی گیم و تلویزیون و اینجور مسائل برام اهمیت نداره ،، حتی بلندگو هم نداشته باشه مهم نیست ولی صفحه ساده و ریزولیشن بالا برام مهمه و عمر لامپش زیاد باشه بنظرم LED و اینکه پایه بلند نباشه ،،اگه حدود قیمت هم بفرمائید دیگه حسابی شرمنده ام کرده اید
منتظر محبت شما هستم ضمنا شیراز هم هستم،،
نقل قول:
تاپیک جداگانه زده شود:n16:
سلام قیمت asus GTX 650Ti Top DCUII چنده ممنون قیمتکف بازار تهران بعدش گیر میاد کسی میشناسید داشته باشه
810 تومن الی 776 تومننقل قول:
تشکر ممنوننقل قول:
با 400 تومن گرافیک خوب میشه خرید ؟
آقا جایی هم تهران میشناسی بتونم بگیرم چون فردا از اصفهان می خوام بکوبم بیام تهران این کارت گرافیک با یه سری چیز دیگه بخرمنقل قول:
اگه 460 تومن دارین پ.خ بدین تا راهنمایی کنم از کی و چه طور بخرین!نقل قول:
کسی نمی دونه از کجا باید بگیرم یه راهنمایی بکنین لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 600 تومن هم میتونم بدم ولی هرچه کمتر بهتر
حتما هم نو باشه و دسته دوم نباشه.
لطفا برام پخ کنین
سلام میخواسم مانیتور سه بعدی بخرم میخواسم یه مدل عالی معرفی کنید که تصویر سه بعدیش عالی با عمق تصویر خوب اندازه مانیتورشم از 23 به بالا باشه ممنون اگه قیمتشم میدونید لطفا بگید
سلام. لطفا تاپیک جدا بزنین.نقل قول:
سلام
قیمت گرافیک xfx radeon 6450 hd ddr3
باتشکر
دوست من این کارت فسیل شده!نقل قول:
نوشو که نمیتونین پیدا کنین ولی دست دوم میشه پیدا کرد که قیمت نمیتونیم بدیم باید وضعیت کارتو دید و....
سلام.نقل قول:
ولی من این گرافیکو با گارانتی سازگار از سال 2013 تا 2015... و230 خریدم ومیخواستم ببینم می ارزه یا نه؟
144 تومن یک گیگش هست و اکش هم هست تازه این فروشگاه گران فروش هم هست تقریبا 120-125 هستنقل قول:
کد:http://www.mihanmarket.com/Products/19126/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-VGA-Graphics-Card-%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%D9%81-%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3-XFX-HD6450-1GB-DDR3
سلام
میخواستم یه مانیتور بخرم 20-22 اینچ که هم TV باشه (دیجیتالی) ،و هم به کامپیوتر وصل شه (گرافیکم خروجیHDMI هم داره).قیمتشم نهایتا 600 -700 باشه.کیفیت تصویر هم عالی باشه .بی ریخت هم نباشه.چی پیشنهاد میدید؟
مرسی
دوست من درسته ولی این کارت محاله نوش پیدا بشه اگه بشه حدودا 180 تومننقل قول:
ولی دست دوم همون شرایط بالا
Powercolor 7950 3GB، غیر رفرنس هست، نوش چقدر میرزه دوستان؟
تقریبا 1.200نقل قول:
دست دو که 2 ماه کار کرده چقدر میرزه بخرم؟
این کارت واسه اور مناسب هست، در حد مدل msi هست ؟
برای قطعات دست دوم و کارکرده قیمت دقیقی نمیشه داد ، بستگی به تمیزی و کارت هم داره ولی در حالت کلی به نظر من حدودا 900 ارزش داره. البته نظر شخصی بنده هست.نقل قول:
مدلهای ریفرنس خیلی برای اور مناسب نیستن و خنک کنندگی مطلوبی ندارن ولی در حد معقول امکانش هست.
داداش رفرنس نیست این مدل مگه رفرنسه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله. سری PCS از این برند معمولا غیر ریفرنس هستند.نقل قول:
من گفته بودم غیر رفرنسه شما میگی مدل های رفرنس واسه اور مناسب نیستن، انگار که کارت رفرنسه :دی
خب ارزش خرید این کارت غیر رفرنس دسته دوم 900 تومنه؟ بهم قیمت 1 میلیون دادن، نگیرم؟
بله ، درست میگین. من پست شما رو درست نخوندم و فکر میکردم منظورتون ریفرنس هست.نقل قول:
قیمت مدلهای غیر ریفرنس بسته به مدلشون متفاوت هست. قیمت نوش حدودا از 1.300 شروع میشه و قیمتی که برای کارکرده دارین مناسبه.
سلام.من یه کارت گرافیک دارم که یکی می خوادش .دسته دومه ولی سالمه می خواستم بدونم چند بدم بهش .مدلش اینه :gigabyte 5770 1gig ddr5 128bit
ممنونم
برای قطعات کارکرده قیمت دقیقی نمیشه و بسته به تمیزی و سالم بودن قیمتهای متفاوتی داره.نقل قول:
به نظر من حدودا 300 ارزش داره.
نه علی جاننقل قول:
260 آخرشه!
ممنونم .کاملا سالم و تمیز هستش و فقط 6 ماه استفاده کردم ازش و گارانتیش تازه تموم شده .خونه تو کارتنش گذاشته بودم
دوست من نوــه این کارت 280 تا 300 ــه حالا چه کار کرده چه نکرده دیگه فسیل شده !(البته خیلیا طرفدارشنا،خیلی ام کارت مناسبیه نسبت به قیمتش!)ولی در هر حال ساساتش کشیده شده!نقل قول:
تمیز تمیزم که باشه 260 آخرشه بالاتر برنمیدارن ازت!
کدوم برند گرافیک بهتره یا اصلا فرقی خم میکنه از لحاظ قدرت چون توی بنچمارک ها من در حد 1 فریم اختلاف xfx با giga مثلا بوده -با بودجه 150 تا نهایت 220 چه گرافیکی با این اوضاع خوبه ؟جیفورسه یا amd ؟مدل های جدید با تنکلوژی سرعت کمتر یا قدیم با تکنولوژی قدیمی با سرعت بیشتر ؟مثلا hd 6570 1g ddr3 یا gt440.
در ضمن خبری از hd7730 1g ddr5 با قیمت 60 دلار توی ایران نیست؟
لطفا تاپیک جدا بزنین.نقل قول: