سلامنقل قول:
دقت کنید که توی اسم فایل کاراکتر های غیر مجاز مثل : > < ! ; و .. نباشه. معمولا اسکرین شاتر ها تاریخ و ساعت رو توی اسم فایل ذخیره می کنن و از کاراکتر های غیر مجاز استفاده می کنن که باعث میشه که ویندوز نتونه اون هارو باز کنه
Printable View
سلامنقل قول:
دقت کنید که توی اسم فایل کاراکتر های غیر مجاز مثل : > < ! ; و .. نباشه. معمولا اسکرین شاتر ها تاریخ و ساعت رو توی اسم فایل ذخیره می کنن و از کاراکتر های غیر مجاز استفاده می کنن که باعث میشه که ویندوز نتونه اون هارو باز کنه
دوستان من هنوز با چیلتر شکن موشکل دارم سیسکو هم سرعتش خیلی پایینه لطفا کمک کنید پولی یا غیر پولی هر چی فقط سرعتش یه جوری باشه بشه کار کرد من ک گیج شدم :n03:
همین سیسکو تو ویندوز خوبه ولی لینوکس بده؟ نمی دونم منظورتان از اینکه مشکل داره چیه.:n13:نقل قول:
شاید مشکل از isp تان هست
shadowsocks استفاده کنین احتمالا درست کار کنه.
من که لینوکسم و مشکلی با اینا ندارم
داداش من هم با مخابرات هم شاتل سرعتش خیلی خیلی پایین اصلا نمیشه کار کرد به دوستم هم دادم همینطور بود! مشکل فقط من نیست کلا این پروتکل هم فاتحشو خوندن هر چی بود! موندم به چی پناه ببرم!:n28: هم ویندوز هم لینوکس مشکل دارم کلا سیسکو سرعتش پایین اومدهنقل قول:
shadowsocks از کجا بگیرم چیلتر نباشه؟؟؟ اصلا رایگانه یا باید سرور باز داشته باشم که وصل بشم چجوریه ؟
تو اوبونتو که با pip می تونید نصب کنیدنقل قول:
رایگان نیست باید سرور داشته باشهکد:apt-get install python-pip
pip install shadowsocks
یا اکانتش رو بخرین(نمی دونم می فروشن یا نه) یا از سرور های رایگان استفاده کنین یا اینکه یک سرور شخصی تهیه کنین(ماهی ۱۵تومان اینا بشه شاید) و خودتان نصب کنین
بعد از نصبش به کمک راهنمای لینک زیر بازش کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات سرور رایگان که از گوگل دیدم یکیش اینه
بعد از اینکه استارت زدید یعنی شما soc ks رو تو پورتی که تو کانفیق گفته این فعال کرد اید.(مثلا پورت 1080 لوکال تان) حالا با هر برنامه به این پورت وصل بشین حلهکد:IPv4: auto.v4.omicronplus.com
encryption method: aes-256-cfb
Port: 4000
Password: v2ex
Europe servers -1:
IPv4: eu1.v4.omicronplus.com
Europe servers -2:
IPv4: eu2.v4.omicronplus.com
North American server -1:
IPv4: na1.v4.omicronplus.com
Port: 5420 <- Note that the port is 5420, not 4000
North American servers -2:
IPv4: na2.v4.omicronplus.com
واسه اینکه مثلا ff یا chrome بتونه وصل بشه addon foxyproxy رو نصب کنین و سپس ip 127.0.0.1 پورت مثلا 1080 و پروتکل soc ks v5 رو بهش بدین و تمام.
کمی دنگ و فنگ داره ولی تو ویندوزم تقریبا اینطوریه
دوستان من هر کار میکنم ی چیزیو نمیفهمم
من الان یه فایل دارم به اسم Cisco-AnyConnect-64bit.gz تو پوشه x
حالا تو ترمینال مینویسم
cd /x
sudo tar -xzf /x/Cisco-AnyConnect-64bit.gz
بعد این دو تا دستور یه پوشه تو همین فولدر x باز میشه به اسم anyconnect-3.0.11042
حالا من موندم از اینجا به بعد جحوری ./configure بنویسم گیر نده؟؟؟هر کار میکنم میگه مسیر وجود نداره فلان گیج شدم اساسی :n13: الان من موندم این فایل .make چرا تو home میره قضیش چیه؟ پس این فولدره anyconnect-3.0.11042 چی هست باز ؟؟
ممنون میشم یه توضیحی tip کوچیکی چیزی بدین :n02::n12:
داخل فولدر برید و configure رو بزنیدنقل قول:
سپس make
make install (پرمیشن روت میخواد)
کلا واسه کامپایل همه برنامه ها مخصوصا برنامه های رسمی تو فایل تکست readme یا install اینا دنبال راهنمای نصب بگردین احتمال ۹۰درصد راهنمای نصب داخل فولدر هم هست.(چون همیشه قرار نیست configure بزنین شاید برنامه ای کامند دیگه ای بخواد)
بچه ها من اوبونتوم ی طوری شده دکمه shutdown میزنم بعدش کامپیوتر رو همون صفحه قفل میشه ن پیغام میاد ن موس میتونم تکون بدم با ریستارت مشکلی ندارم فک کنم!! کلا اینو از کجا میتونم ریشه یابی و حل کنم؟ اوبونتو 15.04 جدیدترین اپدیت هست ببخشید زیاد میپرسم
پ.ن: چرا این همه مشکل پیدا میکنم اون از وایرلس اینم اضافه شد
با تغییر توزیع حل میشه این گیر ها؟ بخدا ن دستکاری میکنم ن چیزی چند ماهه اوبونتو دارم گیر زیاد داره :(
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
عجب.نقل قول:
shutdown از داخل اوبونتو بدون مشکل هست؟
راستش نمی دونم مشکل چیه اگر دوست داشتین توزیع رو تغییر بدین به linux mint :n36: یجورایی میشه گفت توزیع برتر لینوکس واسه دسکتاپ الان لینوکس مینت هست(اوبونتو دوم شده)
خوش دسته.
از هم داخل اوبونتو مشکل داره حالا دقیق تر برسی میکنم میگم :n35: کلا ن موس حرکت میکنه ن صفحه تغییر داد میشهنقل قول:
دستور زیر خاموش می کنه سیستم رو و log میگیرهنقل قول:
با دستور gnome-system-log هم میشه فایل /var/log/kern.log رو خوند و دید دقیقا چی میشه....کد:sudo shutdown -v -h now
اوبونتو رو آپدیت کنین
اگر لپ تاپ هست اینو نصب کنین
و مثل همیشه خودتان هم گوگل کنین ببینین چی میگه.:n36:کد:sudo apt-get install laptop-mode-tools
با sudo halt هم این مشکل هست؟
بعلهنقل قول:
کلا یا کرش میکنه قفل یا اینکه رو صفحه بنفش اوبونتو میمونه خاموش نمیشه با دستور halt
بعلهنقل قول:
کلا یا کرش میکنه قفل یا اینکه رو صفحه بنفش اوبونتو میمونه خاموش نمیشه با دستور halt
یه سیستم عاملی که خیلی از سورس ها ی نرم افزار روش باشه و خیلی راحت بشه آفلاین هر چی خواستیم روش نصب کنیم...؟
مهم نیست چند دی وی دی باشه...
اما همه چی آفلاین...
اگه نیست راهکار یا مجمونه نرم افزار وجود نداره ... که مثلا اوبونتو رو نصب کنیم بعد از طریق مجموعه نرم افزار بشه از نرم افزارها استفاده کرد.
متاسفانه یا خوشبختانه پکیج ها و برنامه ها در لینوکس هر روز آپدیت می شوند.نقل قول:
نیازی به آپدیت لینوکس از طرف شما نیست.
می توانید یکبار نصب و برنامه های مورد نیاز را نصب کنید و تمام.
اگر نیاز به برنامه های بازکردن flash mp3 و ... دارید لینوکس مینت نصب کنید
----------
با اینحال حجیم ترین توزیع debian هست (۱۳ dvd)
ولی باز هم برخی پکیج ها داخلش نیست(مثلا کودک باز کردن mp3 داخ این dvd ها نیست و باید جداگانه دانلود کنین => دلیلش اینه که دبیان به معنای واقعی کلمه رایگان و آزاد هست و این لایسنس این کودک ها هنوز آزاد نیست و دبیان به صورت رسمی برنامه غیر آزاد داخل خودش نمیگذاره )
(احتمالا کروم و فلش پلیر اصلی هم نیست) ولی دیگر فلش پلیر ها + مرورگر کرومیوم احتمالا داخش باشه.
همانطور که عرض کردم دسترسی به اینترنت در لینوکس بیشتر از ویندوز اهمیت داره ....
نقل قول:
خوب راهکاری ندارین ... که مثلا اوبونتو نصب کنیم .............. بعد یک دی وی دی نرم افزار هم داشته باشیم ...
بتونیم نرم افزار ها رو از روی دی وی دی آفلاین نصب کنیم....
یعنی این همه توزیع اراءه شده ...
یک نفر نیست که مجموعه نرم افزار بزار ه بشه دانلود کرد....
مثلا یک دی وی دی نرم افزار کاربردی باشه...؟
بعد از نصب اوبونتو چه نرم افزار های دیگری نیاز دارید نصب بشه؟نقل قول:
هر کسی تعریف خاصی از مجموعه نرم افزار دارد.
شاید باشد خبر ندارم.
اگر راه دیگری ندارید پیشنهاد می کنم کل مخازن اوبونتو رو دانلود کنید.(همه پکیج های ارائه شده از طرف اوبونتو) ولی حجم خیلی بالا میره (احتمالا ۵۰-۶۰گیگ بشه)
تو اینترنت جستجو کنید Local Repository On Ubuntu راهنمایش را ببینید:(ولی کاری فنی هست و شاید خوشتان نیاد)
یه چند تا نرم افزار واسه پلیر...نقل قول:
یه چند تا نرم افزار مرورگر...
یه چند تا نرم افزار واسه فایل های آفیس...
نرم افزار های کاربردی ...
همون تعریف های خاص دیگران که از نرم افزار کاربردی دارن...
واسه ویندوز مجموعه نرم افزار کاربردی زیاد هست ... که موضوعات مشخص شده چند تا نرم افزار معرفی کنه...
مثلا یه چیزی شبه به این:
که البته این واسه ویندوز هست... و قدیمی...
میشه دوستان فعال در زمینه لینوکس در این مورد یک سریچی بزنن نتیجه رو بگن؟
................................................
سلام فلش مموری adata ue700 بنده تو اوبونتو کار نمیکنه و ارور درایور میده چیکار کنم ؟
البته فقط در پورت usb3 اینطوریه اگه به usb2 بزنم وصل میشه ولی من به تمام سرعت فلشم احتیاج دارم.
اوبونتو 14.10 هست تو vm
ممنون :n16:
مال vm هست رو لایو اجرا کنید سیستم عامل رو ببینید بازم همین طوره
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
دوستان من خیلی وقته نیاز به یه موردی تو ubunto دارم ک بتونم کلا ویندوز رو پاک کنم ولی بخاطر همین نیازم هنوز سر جاشه ویندوز :n03:
آقا ما یه نرم افزاری دارم برای ویندوز به اسم auto power and shutdown این سر ساعت لپ تاپ روشن میکنه سر ساعت خاموش میکنه یه نرم افزار idm هم هست که لیست دانلود میدم سر ساعت به ترتیب دانلود میکنه و سر ساعت هم تموم میکنه ک پی سی خاموش بشه (دفت کنید ک تو بایوس لپ تاپم گزینه ای برای روشن شدن سر ساعت فلان از sleep نداره بخاطر همین از نرم افزار اولی استفاده میکنم)
حالا شما پیشنهادی برای این دو مورد هر کدوم جدا دارین ؟ دنبال یه نرم افزار یا راه جایگزینم پیدا نمیکنم
خیلی ممنون :n16:
فعلا به عنوان دانلود منیجری که کار باهاش شبیهه IDM باشه به شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
در مورد نرم افزار برای روشن و خاموش کردن خودکار هم اگه موردی پیدا کردم این پست رو ویرایش میکنم.
-----------------------------------------------------------------------------------
برنامه ای که دقیقا بتونه این پروسه رو انجام بده پیدا نکردم، ولی میتونین کار رو به اینصورت در نظر بگیرید:
۱.روشن شدن کامپیوتر، که توسط بایوس کامپیوتر قابل انجامه
2.اجرای برنامه دانلود منیجرو بعد از مدتی خاموش شدن، با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------------------------------
برای روشن شدن خودکار کامپیوتر:
به منوی تنظیمات بایوس بروید. سپس به بخش Power
۲.اگر رایانه شما این مورد را پشتیبانی کند، در این قسمت گزینه ای به اسم resume by alarm یا power on by alarm را خواهید دید.
3.آن را در حالت Enabled قرار دهید و زمان روشن شدن رایانه را تنظیم کنید.
برای روشن کردن سیستم میتونید از rtcwake استفاده کنید.
نحوه ی کار برنامه به این صورته که بعد از اجرا٬ سیستم میره روی استندبای و سر زمان مشخص شده روشن میشه. البته اگر سیستم ساپورت کنه میشه تنظیمش کرد که به جای استندبای کلا سیستم رو خاموش کنه.
برای خاموش کردن هم که shutdown
همه ی این هارو میتونید توی یک cron تنظیم کنید که سر زمان مشخص انجام بشه
برای استفاده از cron هم میتونید لینک زیر رو مشاهده کنید. البته توی ubuntu اتوماتیک cron نصب هست و نیازی به نصب نیست
سلام
من رو Ubuntu یک برنامه نصب کردم ولی وقتی سیستم رو خاموش و روشن میکنم دیگه اون برنامه اجرا نمیشه و میگه
program "..." not currently installed
راه حل چیست؟
۱.اسم برنامه چیه؟نقل قول:
۲.ترمنال رو باز کنید و بنویسید:
کد:where name
name اسم برنامه هست.کد:which name
یه احتمال اینه که برنامه به یه سری برنامه دیگه وابسته بوده ولی تو لیست وابستگی هاش نبوده و قبل از نصب این برنامه وابستگی هاش نصب نشدن. احتمال داره برنامه هایی که تو دستور زیر هستند وابستگی های اون باشن.این دستور رو در ترمینال بزنید:
و رمزتون رو وارد کنید تا برنامه ها نصب شن. بعدش برنامتون رو مجددا نصب کنید. در هر صورت نصب این برنامه ها پیشنهاد میشه چون ممکنه برنامه های دیگه که در آینده نصب میکنید نیازمند این برنامه ها باشن.کد:sudo apt-get install build-essential bison openssl libreadline5 libreadline-dev curl git-core zlib1g zlib1g-dev libssl-dev libsqlite3-0 libsqlite3-dev sqlite3 libxml2-dev
Ali_RNT@
خیلی ممنون دوست عزیز.
اسم برنامه gromacs هست.
انگار بعد نصبش باید کد زیر رو می زدم تا یه سری چیزای دیگه رو دانلود و نصب کنه!!
sudo apt-get install gromacs
برای نصب درایور کارت گرافیک باید چکار کرد؟ من سرچ کردم کلی مورد بود و گیج شدم. کلا اولین باره دارم با لینوکس کار میکنم. درایور رو میشناسه یا باید نصب کرد؟
کارتم ati هست
ممنون
سلامنقل قول:
به طور پیشفرض درایور های ازاد نصب هستن. اگر مشکلی ندارید بهتره با همون کار کنید.
سلام
معنی این خطا چیه و چکار باید کنم؟
make: *** No rule to make target `install-libs'. Stop.
خیلی ممنون
اسم برنامه ای که میحواید نصب کنید و در صورت امکان فایل فشرده رو هم بفرستید تا ببینم مشکلش چیه، احتمال زیاد مشکل از سورس برنامست.نقل قول:
سلام.
من حس میکنم آیکن های داخل دسکتاپ زیادی بزرگن
یعنی ۹ سطر آیکن فقط جا میشه به نظر شما این طبیعیه؟ اون ظرافتی که آیکن ها با توجه کیفیت صفحه باید داشته باشن رو انگار ندارن!!
اول بررسی کنید که کارت گرافیک و مانیتور به درستی تنظیم شدن یا نه، بعد فایل منیجر رو باز کنید (میتونید یه پوشه رو باز کنید) و از منو گزینه ی Prefrences رو انتخاب کنید. بعد Default zoom level یا چیزی شبیه به اون رو برابر ۱۰۰٪ قرار بدید.نقل قول:
سلام. ممنون از اینکه پاسخ دادید
من میخوام شبکه ی IMS رو پیاد ه سازی کنم، برای اینکار باید این شبکه را توی محیط اوپن سورس OpenIMSCore و روی لینوکس نصب کنم و بعد باهاش کار کنم
یکسری سورس کد از اینرنت گرفتم و وقتی میخوام آنها را اجر کنم این جواب را بهم میده
فایلی که کدها و نحوه ی پیاده سازی توش باشه دارم ولی نمیدونم چطور براتون بفرستم اگه ایمیل بدید ممنون میشم.
توی یه سرویس اشتراک گذاری فایل مثل 4shared.com یا persiangig.com یا دراپ باکس آپلود کنید تا اگه بقیه هم خواستن بتونن بگیرن و استفاده کنن.نقل قول:
مطمئن بشید که به پوشه /opt/OpenIMSCore رفته و فولدر ser_ims را ساخته اید و داخل این فولدرید.نقل قول:
----------
جای شما باشم image های vmware اش را دانلود و استفاده می کنم.
تو ویندوز یا هر سیستم عامل دیگری که دارید vmware نسخه پولی یا رایگان player رو نصب کنید.
image این برنامه رو از لینک زیر دانلود و باز کنید و تمام.
ممنون از پاسخ شما
1- مطمئن هستم که توی پوشه ser_ims و توی دیرکتوری opt هستم
2- اگر ایمیج ها رو نصب کنم دیگه نیازی به این کد نویسی نیست؟
راستش قبلا ایمیج ها نصب کرده بودم ولی نتونستم باهاش کار کنم. میتونید تو کارکردن باهاش کمکم کنید؟
1. از راهنمای لینک زیر (یا لینک های دیگه) استفاده کنید و مطمئن بشید که دقیقا انجام میدین دستورات رونقل قول:
2. سه فایل
+
برنامه vmware player
رو نصب کرده اید؟
اگر موردی داره بگید شاید تونستم کمکی کنم
فایده image اینه که نیاز به نصب نداره همین. بله این کد نویسی های مرتبط با نصب کردن رو لازم نداره
سلام دوستان
من سه تا مشکل دارم
۱ - من یه مدت به اینترنت دسترسی نداشتم واسه همین نتونستم سیستم عامل رو آپدیت کنم الان خیلی از اون تاریخ گذشته و یه علامت تعجب فرمز بالا قرار گرفته. ولی هرچه رو آپدیت میزنم هیچ اتفاقی نمی افته کلا هیچ چیزی کار نمیکنه بعضی وقتا هم پیغام میده که اینترنت وصل نیست.
من فکر میکنم سروری که استفاده میکنم مشکلی پیدا کرده.
راه حل واسه آپدیت از یک سرور دیگه چیه/؟؟؟
۲-
من حس میکنم آیکن های دسکتاپ بیش از حد بزرگ هستن و اون ظرافتی که باید داشته باشن رو ندارن
به نظرم بیش از حد بزرگ هستن
۳- من قبلم تم مک رو روی سیستم نصب کردم اما نمیدونم چرا جایی رو پیدا نمیکنم که اینا رو به حالت اول برگردونم یه سریهاش رو پاک کردم اما یه سریهای دیگه اش مونده !!!!
اگر احتمال دون بودن سرورها و این صحبت ها رو کنار بذاریم، شاید ورژنی که شما داری دیگه براش اپدیتی نمیاد؟؟؟ میدونید که؟ هر ۶ ماه یکبار! و نسخههای LTS و ....! شاید ورژنی که داری دیگه واقعا ساپورت نمیشه؟؟؟؟نقل قول:
۱ - من یه مدت به اینترنت دسترسی نداشتم واسه همین نتونستم سیستم عامل رو آپدیت کنم الان خیلی از اون تاریخ گذشته و یه علامت تعجب فرمز بالا قرار گرفته. ولی هرچه رو آپدیت میزنم هیچ اتفاقی نمی افته کلا هیچ چیزی کار نمیکنه بعضی وقتا هم پیغام میده که اینترنت وصل نیست.
با این حال، با sudo apt-get update رو تست کنین و ارور بخصوصی داشت رو بذارید ببینیم جریان چیه!!
من خودم هم با این مثلثه چند باری تو اخرین نسخه که همین ۱۵.۴ و ۱۴.۱۰ روبرو شده بودم و که خودش خود به خود حل میشد!!!
عمممممنقل قول:
از توی etc/apt/sources.list این ریپازتوری ها لیست شدن که باید بگردید و پیدا کنید و اوکی کنید اونایی که ارور میده......
ولی فعلا همون دستور update رو از تو ترمینال بزن ببین چی ارور میده و چی نمیده! :))))
به نظرم سایزها اوکی هستن؟نقل قول:
من حس میکنم آیکن های دسکتاپ بیش از حد بزرگ هستن و اون ظرافتی که باید داشته باشن رو ندارن
Edit > Preference > tab Views توی یه پوشه برو به این ادرس! همون تب اول یه گزینه برای ریسایز کردن داره.....
فک کنم tweak-tool هم گزینه هایی برای سایز داشت اگر نصب کرده باشی! ولی درست یادم نیست!(چقد تنبلم من! الان تویک تول رو باز کردم: نداره اشتباه گفتم! :) )
- - - Updated - - -
اگر احتمال دون بودن سرورها و این صحبت ها رو کنار بذاریم، شاید ورژنی که شما داری دیگه براش اپدیتی نمیاد؟؟؟ میدونید که؟ هر ۶ ماه یکبار! و نسخههای LTS و ....! شاید ورژنی که داری دیگه واقعا ساپورت نمیشه؟؟؟؟نقل قول:
با این حال، با sudo apt-get update رو تست کنین و ارور بخصوصی داشت رو بذارید ببینیم جریان چیه!!
من خودم هم با این مثلثه چند باری تو اخرین نسخه که همین ۱۵.۴ و ۱۴.۱۰ روبرو شده بودم و که خودش خود به خود حل میشد!!!
عمممممنقل قول:
از توی etc/apt/sources.list این ریپازتوری ها لیست شدن که باید بگردید و پیدا کنید و اوکی کنید اونایی که ارور میده......
ولی فعلا همون دستور update رو از تو ترمینال بزن ببین چی ارور میده و چی نمیده! :))))
به نظرم سایزها اوکی هستن؟نقل قول:
Edit > Preference > tab Views توی یه پوشه برو به این ادرس! همون تب اول یه گزینه برای ریسایز کردن داره.....
فک کنم tweak-tool هم گزینه هایی برای سایز داشت اگر نصب کرده باشی! ولی درست یادم نیست!(چقد تنبلم من! الان تویک تول رو باز کردم: نداره اشتباه گفتم! :) )