دمت گرم دادا بالاخره موفق شدم :26::26::26: م_________رسي:12::12::12::40:نقل قول:
بايد تو قسمت آيپاد سينك مووي رو مي زدم بهدapply مي كردم
Printable View
دمت گرم دادا بالاخره موفق شدم :26::26::26: م_________رسي:12::12::12::40:نقل قول:
بايد تو قسمت آيپاد سينك مووي رو مي زدم بهدapply مي كردم
دوستان اگه کسی قیمت ipod3 8 گیگ رو میدونه بگه لطفا
تولید نمی شه. iPod touch 4thg 8gb از 260 تا 280 قیمتش متغیره.نقل قول:
یعنی نوش تو بازار ایران گیر نمیاد اصلا ؟نقل قول:
دوستان وقتي مي خوام sync apps بكنم ميگه اين نرم افزارا(اوناي تو كامپيوتر) جايگزين نرم افزاراي توي آيپاد ميشه حالا من چي كار بكنم كه بدون اينكه انرم افزاراي داخل آيپادم پاك نشه جديدا هم بريزم
پيشاپيش ممنون از همه دوستان:11:
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------
اينم خود پيغامه
are you sure you want to sync apps?all existing apps and their data on the ipod will be replaced with apps from this itunes library
؟؟؟بابا يه چيزي بگين شديدا نيازمند كمكم:40:نقل قول:
اگه وايرلس داري براي برنامه هاي كوچيك صرف نمي كنه با خود كامپيوتر دانلود كني. وقتي هم ميخواي برنامه جديدي رو Sync كني بايد حواست باشه همه اونهايي كه توي ليست تيك خوردن نصب ميشن پس اونايي كه نميخواي تيكشون رو بردار.نقل قول:
اگه هم برنامه كرك شده ipa هست فقط فايلشو Drag كن تو آيپادت.
ممنون اما متاسفانه وايرلس ندارم و adsl دارم من اين برنامه هارو از توي iphoncace.coدان كردم با درگ هم جواب نداد و تو آيپادم نرفت :41:راهش فقط سينك هست حالا به نظرتون چي كار گنم؟:40::40::40:نقل قول:
درگ کن یعنی فایل ipa رو بکش ببر توی iTunes سمت چپ اونجایی که اسم آیپادت رو نوشته خودش سینک میشه.
من الان 4.2.1 دارم از نرم افزار قانونی هم استفاده میکنم
اگه بخوام جیل کنم آخرین نسخه چنده که راحت جیل میشه ؟4.3.5 میشه؟
اگه جیل کنم نرم افزاری قبلیم که خریدم نصب میشن یا نه؟
من وایرلس ندارم که با jailbrekme.com جیل کنم سدیا رو حتما باید با نت رو آیپاد دانلود کرد ؟
بعد جیل نرمافزار کرک شده که با پی سی دانلود شده رو چطوری میشه نصب کرد ؟
دوستان یه سوالی دازم خیلی مهمه الان جوابشو میخوام تو آیتونز ارور میده یعنی وارد نمیشه یوزرو پسمو که میزنم باید مثل قبلنا از فیلت.... استفاده کنم؟؟؟؟ اخه قبلن اینجوری بود و من یه مدت زیادیه که نرفتم!!!!
این ارورو میده: we could not complete your itunes store request. a secure network connection could not be established.
PLEASE HELP ME
واسه اینه یه مدته سایت آیتونز رو ف ی ل * * کردن (از مخابرات ایران)نقل قول:
واسه دیدن App میتونی از سایت 148App و سایتای دیگه استفاده کنی
یعنی چی 148؟نقل قول:
نه اخه من تو آیتونز یوزر دارم میخوام با اون برم و آپ دانلود کنم. یعنی منظورم اینه که میخوام از تو ایتونز برم باید از فی.... استفاده کنم دیگه؟!؟!
اه اینام که همه چیو فی... میکنن:2:
اين كارو كردم نشد:19:يعني اسم بازيها ميره تو ليست ولي تيك نخوردن و نميشه اونارو تيك زد بالاي ليست نوشتهsync apps و كنارش جاي تيك زدن داره وقتي تيك مي زنم همون پيغامرو ميده و وقتي بدون اون تيك سينكو مي زنم خوب معلومه بازي ها نمي ره تو آيپاد :13:حالا به نظرتون چي كار كنمنقل قول:
دوستان يه راهنمايي راه حلي چيزي بگين پوسيدم از بس اومدم تو اين تاپيك و دريغ از يه كلمه راهنمايي:41::41::41:
جان من يه راهنمايي چيزي بگين ممنون:40:
من دیگه نمی دونم مشکل از کجاست. Appsync هم نصب کردی؟ بدون نصب اون امکان اضافه کردن بازی کرک شده رو نداری.
نه :13:نقل قول:
لطف مي كني لينكشو بدي:40:
دوست عزیز app sync رو باید از طریق اضافه کردن سورس تو برنامه cydia اضافه کنید !
اگه سورس cydia.hackulo.us رو دارید که هیچ اگه ندارید تو برنامه cydia اضافش کنید و بعد توش دنباله برنامه appsync 4 بگردید
قبلا بدون فی ل * * میشد وارد شد ولی دانلود نمیشد کرد الان بدون فی ل * * وارد هم نمیشه شدنقل قول:
من قبلا از نرم افازرای قانونی استفاده میکردم ولی الان سرعت دانلود با فی ل * * خیلی پایینه اصلا نمیشه از آیتونز دانلود کرد بهتره شما هم برید سراغ نرم افزار کرک شده
دقيقا خيلي بهونه خوبيه براي رفتن سراغ جيلبريك!!نقل قول:
فقط براي شروع دانلود به IP گير ميده بعدش مشكلي نيست.
آره ! اگه بعد از شروع دانلود قند شکنتون رو هم قطع کنید میشه ادامه داد
نقل قول:
با سلام
جایی رو برای تعویض باتری ایپاد تاچ نسل چهارم ipod touch 4G سراغ دارین ؟ (اگه گرون باشه لااقل تضمینی باشه ایپاد مارو داغون نکنه :31:) قیمت همین حدوده که گفتین ؟
من فیلمشو دانلود کردم اما چون اون کابل آخری واسه تاچ و صفحه حساس و کمیابه ترجیح میدم بدم بیرون
(کلا اگه ادرسی از یک تعمیراتی معتبر هم واسه اپل سراغ دارین ممنون میشم بگین )
اگر هم امکان داره راجع به این باتری های اضافی که به صورت کیس یا جانبی وصل میشن یکم توضیح بدین
مثلا با ای پیل ipeel یا باتری اضافه mili میشه طول باتریو بیشتر کرد ؟
پیشاپیش مرسی ار دوستانی که نظرات و تجربیاتشونو میگن:10:
salam mitoonam beporsam chie ina?apple fake?نقل قول:
دوستان من كه مي خواستمappsync رو اينستال كنم وسط اينستال پيغام مي داد و بايد return to cydia مي كردم من واسه ورزن مثبت 4.0اينستال مي كردم مشكل از كجاست؟
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
وبعد از اينكه نشد وقتي مي خواستم از installous بازي دان كنم دان مي شد ولي نصب نمي شد قبلا اينجوري نبود :41:چي كار كنم؟:19:
من هم دیشب برای آیپاد یکی از فوامیل!! همین رو نصب کردم ولی هیچ کدومش بعد از دانلود نصب نشد. ارور میداد:نقل قول:
Invalid IPA
نکنه کلا کرک شده ها محو شدند؟ :دی
برا منم همين پيغامو مي داد ميگم دانلود كه نمي خواد يه كله گزينه instalو بعدconfirmرو مي زنيم ديگه:20:نقل قول:
دوستان عزیز خبری از release شدن ipod 5 ندارید ؟
نه فعلا. تا آیفون بعدی معرفی نشه منتظرش نباشید. به خصوص که با اومدن iPad مشتریای iPod touch نسبت به قبل خیلی کم شده.نقل قول:
دوستان من چگونه عكس تو آيپادم بريزم:20:تو آيتونز تو لايبري pic نداره
ممنون:40:
تو قسمت لایبرری نیست ! تو همونجا که سینک میکنید یه تب هستش به اسم photos که باید روش بزنید و آدرس فولدری که عکسا توشه رو بدیدنقل قول:
ميشه يكم دقيق تر توضيح بديه همونجا كجاس؟ كجا بايد آدرش فولدرو بدم؟نقل قول:
ممنون:40:
این قسمتی که تو این عکس با رنگ قرمز مشخص شده ! باید روش بزنی و بعدش Choose Folder رو انتخاب کنی تا آدرس فولدر عکسها رو بهش بدی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون جدیدا کسی شارژر برا دستگاهش نگرفته؟ اون فروشگاهی که 16.000 میده کسی ازش شارژر خرید کرده؟
دوستان اون فولدري كه توphotosجديد ايجاد ميشه رو نميشه اسمشو عوض كرد؟
ممنون:40::11:
من! البته اصلیشو از store.apple.com/de!! باتوجه به اینکه اصلش 30 دلار/30 یورو هست اونی که 16 تومنه بعیده ربطی به اصلش داشته باشه. اما یه مساله هست، تو پکیج اصلی یه کابل USB هم هست که اون خودش 20 دلار/20 یوروه، مگر اینکه هر کدومشو جدا بفروشن.نقل قول:
درهر صورت فکر کنم اگه دسترسی به خارج از کشور ندارید، بهترین راه استفاده از شارژر های USB اصلی سونی اریکسون و سامسونگ و بقیه ی عزیزانه، که مطمئن باشید به دستگاتون صدمه نمی زنن. راحتم تو ایران پیدا می شن. البته درصورتی که آمپراژ و ولتاژشون با آیپاد همخونی داشته باشه.
ویرایش: قبلش تست کنید، جون آیپاد هزشارژری رو قبول نمی کنه. ممکنه بگه شارژ کردن با این وسیله پشتیبانی نمی گردد.
ممکنه چند تا از شارژرهای متفرقه که می دونید با iPod همخوانی دارن معرفی کنید یا اگر لینکی برای خرید هست برام بفرستید؟نقل قول:
دوست عزیز من با شارژر hdc هم شارژ کردم مشکلی نداشت زیاد فرقی نداره یه شارژر معمولی در حد خوب بگیرنقل قول:
اگه جیل کنم نرم افزاری قبلیم که خریدم نصب میشن یا نه؟
نقل قول:
آره !
خیلی ها هستن که جیلبریک میکنن اما برنامه و بازی کرک شده نمیزیرن و فقط برای امکاناتی که جیل اضافه میکنه بریکش میکنن :دی
سلام دوستان.
من ipod touch 4g 8 gig دارم.ایا صلاحه بفروشم و پول بزارم روشن یه iphone 3gs بخرم؟ ایپاد چی داره که ایفون 3gs نداره؟ایا فقط ایپاد cpu قوی تری داره یا چیز های دیگه ش هم قوی تره؟لطفا جواب بدینتو دوراهی موندم.