سلام.اینترنت من 2 روز قطعه.2 چراغ اصلی کلن خاموشه .به 2020 هم زنگ میزنم مگه در حال بررسی. کسی دیگر مشکلی نداره(مخابرات امیر کبیر)
Printable View
سلام.اینترنت من 2 روز قطعه.2 چراغ اصلی کلن خاموشه .به 2020 هم زنگ میزنم مگه در حال بررسی. کسی دیگر مشکلی نداره(مخابرات امیر کبیر)
من مخابرات مجلسی ندارم مشکلی..نقل قول:
این تاپیک بیا بپرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه کلا هر دانلود و اپلودی حساب میشه حالا چه با مرورگر چه بی مروگرنقل قول:
من رو 250 260 دانلود دارم سرعت روز و شب هم تغییری نداره علتش بیحسابی قیمتهاش هم که گفتم نمیدونم حتی تهرانم پاسخگو نبود برای اطلاع از سرویسهاش هم زنگ بزن صبان کاملا راهنمایی میکنندنقل قول:
ببین اگه فاصلت با مرکز مخابرات مرربوطه زیاد باشه که اصولا مشکلات به خودیه خود هست ولی شما میگی چند سال پیش تو این چند سال خیلی چیزا تغییر کرده دادن سرعت بالا هم مایندگی با نماینگی فرق داره مثلا من اونموقع زنگ زدم یه جای دیگه گفت 15 هزینه رانژه در صورتی که نداگستر مجانی بود حتی خود صبانت هم دقیقا یادم نمیاد ولی بالای 5 تومن هزینه رانژه میگرفت من تو پستهای بالا هم گفتم من از سرویس 2 مگ 3 تا 5 متغیر دانلود کردمنقل قول:
سلام
من شیراز خانه پدریم اینترنت آسیاتک گرفتن 256، شبا با 300 دانلود می کنه
خودم ساکن اصفهانم خیابان سهروردی (مخابرات استقلال)
سوالم از دوستانی که تو این محدوده یا کلا تو اصفهان آسیاتک دارن، اینه که سرعت دانلود شبا چنده؟ من بیشتر از تورنت دانلود می کنم.
و اینکه تو این محدوده (سه راه سیمین-مرکز مخابرات استقلال) چه سرویس دهنده ای سرعت دانلود شبانه و کلا کیفیت بهتری داره؟
سلام
دوستاني كه پرنيان نت دارن لطف كنن بگن شبانش چند ساعته و سرعت دانلود سرويس ١ مگش در ساعات رايگان چقدره؟
من مركز رجايي آسياتك دارمنقل قول:
از سرويس هاي ٥١٢ و ٢٠٤٨ تا الان استفاده كردم
سرعت شبانه سرويس ٥١٢ كيلوبيت، ٦٤ كيلوبايت و شبا ١ گيك ميتوني دان كني
براي سرويس ٢ مگ سرعت ١٢٨ كيلوبايت و شبا ٣.٥ گيگ ميتوني دانلود كني
کسی پارس انلاین 2 مگ نداره بگه سرعت شبانه رو چنده
با نام خدا و سلام
دوستان من تا الان مخابرات داشتم که با توجه به مصرفم مه میانگین ۱۰ گیگ در ماه هست میصرفه به طرحه نا محدود بگیرم ..
کدوم از شرکتا نامحدوداشون محدودیت حجمی ندارند ؟؟؟
وایمکس ایرانسل تو اصفهان چطوریاس ؟؟
های وب چی ؟؟
با سپاس
پيشگامان و فن اوا محدودیت حجمی نداره نا محدودشدن در مورد پيشگامان که میدونم خوب نیست و سمتش نرو.نقل قول:
های وب هم یکی از دوستام داره راضی نیست
با نام خدا و سلامنقل قول:
سپاس
چرا این شرکتا این طوری شدند !!! همشون یه جاشون میلنگه :n03: :n13:
حالا بین فن آوا و های وب دوستان کدوم یکی رو پیشنهاد میکنند ؟؟؟
وضعیت فعلی من با طرح زرین مخابرات اصفهان اینطوریه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سرویس میخوام در این حد ولی نامحدود
سلام
vci و vpi مخابرات چنده؟
سلام بر دوستان و اساتید:n16:
فعلاً برای دانلود شبانه کدوم شرکت خوبه ؟
کسی نیست جواب بدهنقل قول:
من می خواستم به شرکت ÷یشگامان یا شبکیه اینترنت بگیرم
میخواستم کسی از سرعت دانلود شبانه رایگان برای سرویس 512 این دو شرکت اطلاعی دارد؟
کاملا افتضاح
سلام به همگی
من قبلا شاتل-صبانت را تست کردم:-)
1سال هم هست مخابرات هستم
الان دوباره میخوام از مخابرات کوچ کنم!
به نظرتون کدوم شرکت بهتره!؟-نظر خودم شاتل هست
نظر شما!؟
بیشتر وب گردی دارم-ولی خب ماهی 8گیگ را نفله میکنم:دی
شاتل الان با طرح بهاره که گذاشته و 37تومنه به نظرتون خوبه!؟
این طرح دقیقا چیا میده!؟
ترافیکش چند گیگه!؟
و اما یک مورد دیگه:
مثلا من 4شنبه بخوام کوچ کنم به شاتل،تکلیف رانژه چی میشه!؟
خودم باید برم درخواست قطع رانژه مخابرات بدم!؟-یا شاتل خودش انجام میده!؟
اصلا حسش نیست خودم برم دنبالش:-)
ممنون
کسی لطفا جواب دهدنقل قول:
دوستانِ اصفهانی که راجع به پارس آنلاین سوال دارند و میخواهند از این شرکت سرویس بگیرن میتونند از طریقِ پ.خ با بنده در تماس باشند. :n02:
نقل قول:
عزیز من که جواب دادم کاملا افتضاح
چند هفته ای هست نداگشتر سرعت اینترنت شبانه رو خیلی اورده پایین. من نیاز دارم که نقل مکان کنم به یه شرکتی که شبانه رایگان با سرعت دانلود بالای 120 داره. چه شرکتی رو پیش نهاد میکنید ؟
نقل قول:
منطقه مخابراطیتون رو اعلام کنید تا بچه ها بهتر کمکتون کنم ولی به نظر من پاس انلاین خوبه بد نیست بسته به منطقه تون داره
من ارتش میشینم. مخابرات استقلال میشهنقل قول:
من هم همین مشکل را دارمنقل قول:
منطقه فیض
دوستان صبانت تازگی سرعت ها رو برای شبا محدود کرده من خودم تهران تماس گرفتم گفتند مال مخابراته و خوب میشه البته چیزی جز مزخرف گفتن نبود به خاطر همین نقل مکان کرردم الان یه سرویس از پارس گرفتم سه ماهه 3 گیگ با سرعت 1 مگ 7 هزار تومان شبا هم متغیر دانلود میکنم 2 الا 6 گیگ هر شب کمتر از 2 گیگ نگرفتم بیشتر از 6 گیگ هم نگرفتم ولی متوسط بیشتر شبها سه گیگ و هفتصد هشتصد دانلود دارمنقل قول:
من هم زنگ زدم. معلومه چرت میگن چون تو روز سرعت خوبه. پس من هم نقل مکان میکنم به پارس آنلایننقل قول:
سلام ایا اینترنت نامحدود پیشگامان نصف جهان خوبه سرعته یگ مگابیتیش چه طوری می ارزه
اگه پست های مربوط به پیشکامان رو بخونی میفهمی که کاملا سرویس بیخود و بیکیفیتی هستش البته من نداشتم و لی کسی رو تو این تاپیک ندیدم ازش تعریف کنه همه از سرعت کم و قطعی زیاد صحبت میکنند به نظر من ریسک نکن وسراغ سرویس نامحدود نرو البته پیشگامان سرویس محدودشم همین طوره اصلا دوره پیشگامان رو خط بکش اکثر شرکت ها روزهای خوبی دارند وشبانه رایگان افتضاحی ببین تو منطقه خودتون کدوم شرکت ها سرویساشون به سرعت و قیمتشون میارزهنقل قول:
سلام می خواستم نظر شما را درمورد اینترنت پیشگامان نصف جهان بپرسم من می خواهم تعرفه 3070kb را سفارش بدم به نظر شما خوبه دانلود شبانه اش خوبه و حد اکسر چه سرعتی را می ده به نظر شما بگیرمش یا برم سراغ شبکیه کسی از شما در نجف اباد پیشگامان داره
سلام
دوستان من موقعی که تلفن خونمون زنگ میخوره، اینترنتم قطع میشه !
تلفنمون هم پاناسونیک هستش. اسپیلیتر هم دارن جفتشون. هم مودم و هم تلفن
مشکل چیه ؟
دوستان عزیز لطفا help
من یه مدتی بود که به خاطر مسائل مالی کلا این پکیج نوروزی رو دیگه تمدید نکردم تا الان که دیدم سرعت نت معمولی مخابرات شده 500 میخام بدونم کسانی که از طرح کمپین نوروزی استفاده میکنند سرعتشون تو شب زیاد شده یا نه منتظرم خواهشا یه پیام خصوصی بهم بدن و جوابشو بدن که بدونم بخرم یا نه خیلی نیاز دارم اگرم کسی حاضره شراکتی هزینه رو پرداخت کنیم و نصب نصب استفاده کنیم باهاش موافقم
شما داخل تنظیمات مودم ببین snr روی چنده.نقل قول:
احتمالا خطت نویز زیاد داره.
این تاپیک چقدر خلوت شده یه موقعی خوب بازدید کننده داشت
دوستان من از پیشگامان سرویس 512 دارم حدود 1 ماهی شده که سرعت رایگان حسابی افت کرده یعنی رو 20 30 دانلود میکنه اما قبلا رو 150 159 دان میکرد واسه شما هم همینطوره؟
بله برای من هم با همین سرویس 512 از آخرای فروردین رفت رو 20 کیلو بایت که قبلا 240 بود. دزدن دوست عزیز. دزززززززززززززدنقل قول:
یه مدت سرویس خوب میدن ولی بعد که مشتری جذب شد گند میزنن بهش. ولی من از هفته پیش درخواست جمع آوری خط دادم و اومدم روی صبانت. حالا ببینم این چطوریه
دوستان کسی این طرح ولادت تا ولایت را گرفته؟تا 10 مگم میدن.بعد که از 2-7 رایگانش چجوری؟99% شبا رایگانش هست
من این طرح را فعال کردم ولی سرعتش 10 مگ نیست شاید 2 یا 3 باشه سرعت دانلود شبانه اش با روزانه اش یکی هست از ساعت 2 تا 7
تایید میشه، سرویس 256 تا یک هفته پیش سرعت شبانه حدود 130 بود اما الان 50 الی 60 شده.نقل قول:
سلام دوستان عزیز ...
اینترنت وایرلس در اصفهان چه شرکتی را پیشنهاد میکنید ؟
چرا این تاپیک اینجوری شده انگار زامبی حمله کرده به اینجا ...نقل قول:
سلامنقل قول:
من حدود ٣ ماه از شبكيه سرويس داشتم سرعتم با سرويس الماسيش ١٠ مگابيت بر ثانيه بود البته با دانلود منيجر، نصفه شبا سرعتم تا ٢٠ مگابيت هم ميرفت اونم تك كانكشن و لينك از سرور هاي خارجي پينگشم عالي بود و با سرور هاي اروپايي بين ٩٠ تا ١٢٠ بود
تنها مشكلش حجم خوريش بود من فقط از اين سرويس براي بازي آنلاين استفاده ميكردم اما حجمم در مقايسه با زماني كه از adsl استفاده ميكردم خيلي زود تموم ميشد...