راستش بخش پشتیبانی باهام رفیق شدن از بس زنگ زدم! جواب همه سوالاتم: والا نمیدونیم! یا اینجا مشکلی نداریم!
Printable View
راستش بخش پشتیبانی باهام رفیق شدن از بس زنگ زدم! جواب همه سوالاتم: والا نمیدونیم! یا اینجا مشکلی نداریم!
منم چند زنگ زدم.قبلا بار یه خانم برمیداشت و هر چی میپرسیدم کامل جواب میداد ولی الان یه آقا هست که من شک دارم خاموش/روشن کردن کامپیوتر رو بدونه و فقط بلده وقتی اینترنت قطع هست گوشی رو برداره و بگه "سلام.اینترنت فعلا قطعه.اشکال هم از مرکز تهرانه.معلوم هم نیست کی درست میشه.":27:نقل قول:
ماشاالا به اون خانومهنقل قول:
من هم قبلنا هر وقت زنگ میزدم یه اقا برمیداشت همیشه میگفت برو تو command prompt بزن ping 4.2.2.4 :2:
در اخر هم خودم مشکلو پیدا کردم:31:
چی بود مشکل؟ بگو شاید ماله ماهم این باشه!نقل قول:
البته من میدونم مشکل ما بخاطر سرور بندر عباس هست!
راستی این یادم رفت!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا سرعت دانلو ددر هنگام دانلود با IDm در فایروال NOD32 مشاهده میشه که نوسان داره؟ چرا رو خط ثابتی حرکت نمی کنه؟ مثلا از 80 تا 105 دائما نوسان می کنه یا یوهو میاد 60 و این حرفا؟
درضمن دوستانی که تو تبریز 512 هماراسیتسم یا شرکتهای دیگه رو دارند میتونن بهم بگن موقع دانلود با IDm در حالت 8 خطی سرعت دانلودشون رو چند نوشن میده تو IDM?
سوال دیگه هماراسیستم رو ترجیح می دید یا مکس نت رو؟
منم آخر اومدم ماکس این قدر تبلیغ کردین ولی یه نکتش جالبه IPمجازی داره ولی torent مشکلی نداره!! هر وقت دیس می شم ip مجازی ثابته ولی ip واقعی عوض میشه!
منظورت از IP مجازی چیه؟دو نوع آی پی داریم ولید و اینولید که قبلا ماکس نت ولید اشتراکی میداد ولی الان برای هر نفر یه آی پی میده.یک مود دیگه هم استاتیک یا داینامیک بودن آی پی هست که استاتیک یعنی همیشه ثابت و داینامیک یعنی با هر بار قطع و وصل تغییر میکنه.نقل قول:
دوستان تا سایت رو ندیده بودم خبر نداشتم سرعت افت کرده چون یکی دو هفته ای نمی رفتن وب الان چند وقت این جوری من الان با 6 کیلو می دانم قبلا 110 الی 120 بود
اینجا هم که اصلا کار نمیکنهکد:http://www.speedtest.ir/
نقل قول:
اگه تو کانکشن نگاه کندید میبیند 2 تا ip هستش یکی با 192 شروع میشه و دومی با Ip واقعی اینترنت مودم من usb و فقط تک پورت استش من قبلا که از پارش داشتم هر دوتاش ماله اینترنت بود و هردوشون عوض می شد ولی تو ماکس Ip که با 192 شروع میشه همیشه ثابت هست و ماله اینترنت فقط تغییر میکنه:20:
آی پی هایی که با 192 شروع میشن مربوط به شبکه محلی میشن و در اینترنت قابل استفاده نیستن. احتمالا منظور شما آی پی مودمتون هست.نقل قول:
ولی خیلی مسخره بود! کلی شرایط و مراحل اداری!!! داره واسه خودش! یکی درخواست می ده،:43: بعد یکی دیگه می یاد اونو تایید می کنه:3: بعد یکی می ره دانلود می کنه!:21: مراحلش در حد تست هوش هست!کد:http://hamarasystem.net/?NEWS#106
کد:http://download.hamara.ir/
سلام
دانلود سرور هماراسیستم هم به کار افتاد
واقعا محشره
کارشون خیلی خیلی حساب شده هست.
مراحل اداری مداری ندیدم من :دی
چرا ما ایرانی جماعت عادت داریم همه چیز رو با بدبینی ببینیم؟؟؟؟!!!! :13:
:11:
سلام پینگ همارا سیستم کمتره یا مکس نت ؟ (256 نامحدود)
سرعت دانود شبانه ماکس نت برا سرویس Max Turbo 512~1024 دقیقا چه قدره؟ من الان همارا شب ها با همین سرویس 85 سرعت می گیرم، اگه ماکس نت بهتره، این سری از ماکس نت سرویس بگیرم.:5:
یکی هم اینکه ظاهرا سرعت دانلود شبانه برا 128 با 512 فرقی نداره ( تو ماکس نت!) واقعا!!؟:blink:
به به:26:
چه کرد این هماراسیستم:33:
چه حالی داد به مشترکاش...:thumbsup:
سرویس مستقیم کردن لینک هم که را افتاد به سلامتی:12:
در این نظر سنجی.کد:http://forum.hamarasystem.net/%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%89%D9%89%D9%87-%D8%AC%D8%AF%D9%89%D8%AF-%DA%86%D9%89-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D9%87%D8%9F-t83.htmlشرکت
چطوری هست اون وقت؟نقل قول:
این سوال جواب میخواد!:31:نقل قول:
اره تو مکس نت 128 با 256 با 512 با 1024 هیچ فرقی ندارهنقل قول:
من 128 دارم تو idm با سرعت 115 دانلود میکنم که همون سرعت 1024 رو داره
با سلام کسی از سرعت دانلود این سرویس خبر داره؟؟؟؟؟؟:20:
* تعرفه سرویس ADSL و ADSL2+ نامحدود سوپر ويژه سه ماهه ماكس نت براي كاربران خانگي
قيمت سه ماهه (تومان)ارسال / دریافتنوع سرویس128K / 128KMax-NH128
حداکثر 24 با نوسان زیاد .نقل قول:
تو سرویس 128 محدود مکس نت سرعت شبانش چقدره؟
توی شهر ما 10 تا 15 کیلو! تبریز رو نمیدونمنقل قول:
تو سرویس 128 محدود مکس نت سرعت شبانش چقدره؟
اگه از مشترکاش باشین لینک دانلودی از رپید شر که حداقل 1گیگ باشه رو میری سایتش و به قسمت مربوطه و بعد لینک رپیدشر میدید بعد از چند دقیقه لینک مستقیم تحولیل میگیرید.نقل قول:
هر روز یک گیگ میتونید مستقیم کنید بدون محدودیت.
چون تازه را افتاده تنها رپیدشر رو ساپورت میکنه بنا به گفته خودشون بزودی بیشتر سایتا دانلود سنتر رو ساپورت میکنه.
من نا محدود دارم با 45~50 دان میکنم:31:(تبریز)نقل قول:
هاااااااااااا!!!! فکر کنم منظورتون محدود باشه نه؟ من نامحدود دارم حداکثر سرعتش 27 هست :18:نقل قول:
خیر درست گفتن! الان ماکسنت توی 3 تا استان هست که فقط توی شهر تبریز خدمات خوبی میده! بقیه شهرستانها اکثرا ناراضی هستن! من که قطع کردم از ماکسنت! پینگ 800 به بالا و دانولد 20
من تبریز نیستم ولی سرویسش عالیه .:11:نقل قول:
دوست عزیز من همین سرویس رو داشتم همون دوروبر 65 یا 70 اونم با نوسان شدید الان 512 خالص دارم خیلی بهتر بدون نوسان 113 تا 118 رو میده از نظر من مال شما با 85 خوب تا مال مکسنقل قول:
دوره بعد 128 خالص رو بگیر . 3 ماهه . عین همین 512 هست که تو داری . من دوره ی قبل 512 داشتم . الان 128 . هیچ فرقی نکرده . :11:نقل قول:
می گن در ایام دهه ی فجر پهنای باند ایران 11برابر می شه یعنی چی ؟
به صورت کلی؛ هر چقدر پهنای باند یک کشوری بیشتر باشه هزینه تمام شده اینترنت کمتر خواهد بود.البته تو ایران رو نمیدونم ;)نقل قول:
سلام دوستان
رفیقم میخواد از اینجا اینترنت پرسرعت بخره :
میخواد تو تخفیف ویژش شرکت کنه همونی که 49 و 500 در میاد:کد:http://hamarasystem.net/
الان از من پرسید گفتم رفقا تو نت هستن که راهنمایی میکنن . به نظرتون ارزش داره؟ بگم بخره؟کد:http://hamarasystem.net/?ADSL_Form
سرعتش چطوره؟
الان اگه 64 باشه یعنی 6 کیلوبایت در ثانیه و این خیلی کمه و برا همچین چیزی 5 تمن بدی انقار انداخی دور
لطفا راهنمایی کنید
مرسی ممنون
دوره بعد 128 خالص رو بگیر . 3 ماهه . عین همین 512 هست که تو داری . من دوره ی قبل 512 داشتم . الان 128 . هیچ فرقی نکرده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من اینطوری فکر نمی کنم چون دوستم 128 محدود داره با 20 ای 30 میدانلوده راستی شما بچه تبریزید من شهرکم اینجا خطهاش خیلی نویزی + از کدوم نمایندگیش گرفتین من از چهارراه منصور ساختمان آرش گرفتم راستی اگه من به خوام از نمایندگی دیگه ماکس نت بگیرم بازم مجبورم اون 10 تومان مخابرات رو بدم یکی از بچه ها می گفت 2 تومان اینا 10 می گیرن
من 128 دارم این حرف رو میزنم . دوره ی قبل هم 512 داشتم . هیچ فرقی نمی کنه . دوست شما در منطقه ی بدی هست . شما که دارید با 512 این سرعت رو می گیرید مطمئن باشید با 128 هم همین سرعت رو خواهید گرفت . اگه 128 خریدی سرعتت کم بود من خسارتت رو میدم . :11:نقل قول:
یعنی یه کاسه بخور اش به همین خیال باش!!!!!!:exclamati:exclamati:exclamati:exclama tiنقل قول:
بچه ها ip منم رفته روی جنوب ولی سرعتم تغییر نکرده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سرور امارات سرعت رو کم نشون میده . ولی بقیه ی سرور ها همین سرعت رو میدن .
من 128 نامحدود 3ماهه گرفته بودم نگو اینا اشتباه زدن 128 , 3ماه 9گیگ , منم با دلِ سرخوش داشتم با 120 دانلود میکردم پریشب اس ام اس اومد که محدودیت داره تموم میشه, رفتم گفتم من نا محدود خواسته بودم چتو شد؟ گفت اوکی درست مینم الان, نامحدود رو فعال کرد الان حداکثر با 24 دارم دان میکنم تازه نوسان داره تا 12 هم میره !!! :((((
چه ذوق کرده بودما