سلام حمید بابا .چطولی ؟منم نرم 1 داشتم.زیاد سخت نبود.مخصوصا تستیهاش که خیلی آسون بودخط مبنا و سئوال 2 و 4 و 5 هم که مفت اسون بودنقل قول:
Printable View
سلام حمید بابا .چطولی ؟منم نرم 1 داشتم.زیاد سخت نبود.مخصوصا تستیهاش که خیلی آسون بودخط مبنا و سئوال 2 و 4 و 5 هم که مفت اسون بودنقل قول:
هنوز هم نمره تشریحی ها رو نزدن .... سرویس شدیم ... نمره تستی فیزیک اومد :31: .... 6 فصل اول رو نخونده بودم چون کلا مباحث دینامیک و سینماتیک رو بلد بودم همیشه. 7 و 8 هم که سر کلاس یه چیزی یاد گرفتم . 9 و 10 رو درس نداد اصلا استاد . این 2 فصل آخر رو فقط خوندم ... در کمال ناباوری و تعجب دیدم 14 تا صحیح / 4 تا غلط / 2 تا نزده ..... من همه رو زده بودم :31: .... چه دستگاهی دارن اینا آخه
4.90 ... میان ترم هم 6 ... حالا اون ور هم تشریحی که دیگه تمومه یا علی قبول :31:
سلامنقل قول:
سلام حمید بابا .چطولی ؟منم نرم 1 داشتم.زیاد سخت نبود.مخصوصا تستیهاش که خیلی آسون بودخط مبنا و سئوال 2 و 4 و 5 هم که مفت اسون بود
آسون نبود نسبت به قبل! من 7 تا تستشو اصلا هيچ جوابي نداشتم واسش :|
تشريحي ها هم هميشه از مدل هاي فصل 2 و ريسك سوال ميومد اينجا سوال نبود! تشريحياش سوال 1 و 2 و 4 اش براي اولين بار بود كه مياد اونم از جاهايي اومده بود كه اصلا فكرشم نميكردي ممكنه ازش سوال بياد!
خدا این طراح های سوال رو لعنت کنه که این قدر دانشجوها رو ناامید میکنن امروز سر جلسه پوستم کنده شد ! فردا هم که فیزیک دو الکتریسیته دارم و فقط بخش مدارهای الکتریکی رو خوب بلدم :41: الان داشتم سوالات ترم های قبلی رو نگاه میکردم برای امتحان فردا ناامید بودم ناامید تر شدم :13:خدا کنه از بخش مدارهای الکتریکی سوال تشریحی طرح بشه:42:
من که امروز حسابداری صنعتی 1 داشتم . . . با توجه به مقداری که خونده بودم خوب نوشتم ( کامل تشریحی بود ) 7 تا سوال 120 دقیقه . . . پدر کمر و صاب کمر دراومده بود :31: 2ساعت فیکس سر جلسه بودم :18::31:
این که چیزی نیست . . . امروز رفتم تو سایت نمره اقتصاد کلان دوستمو ببینم . . . از 40 تا تست " 19 تا درست 8 تا اشتباه " پس بقیش کو ؟ :18: جلوش رو نیگاه کردم دیدم زده 13 تا تست عدم پاسخ :31: دستگاه تصحیح سوالات تستی این ترم ریده :31:نقل قول:
سلام اصول 2 حسابداری که منو غافل گیر کرد همش تشریحی بود
من میان ترمشو ندادم نمرم از چند حساب میشه (چند بگیرم از 14 قبولم 7 یا 10 )؟
نمره های تشریحیو نمیدونم چرا نزاشتن تستیارو 3 روز بعد میزارن رو سایت اما تشریحی رو الان یه هفتست هنوز نزاشتن
آقا من یه سوالم تستی نزده نمیذارم :دی
چرا اینا برای هر درسی زدن چند تا نزدم من :-(
چه میشه کرد ؟ اعتراضی چیزی نیس ؟
آره برای منم دو تا امتحان تستی این طوری شده :41: به قول خودت منم تو ورقه سوالی رو بی جواب نمیزارم بمونه حتی چند بار سوالات رو نگاه میکنم تا یکی هم از دستم در نره :31: حیفه :27:نقل قول:
کلا مشکل دارن فردا میرم با مسول آزمون صحبت میکنم ببینم چی میگه ولی کلا برای سوالات تستی اعتراضی نیست باید با مسئول آزمون صحبت کنیم . مسئول آزمون دانشگاه ما یه فرد خیلی خیلی بد اخلاقه :3: آدم میترسه بره جلو باهاش حرف بزنه :31:
بريد يقه مسئول امتحاناتتونو بگيريد ديگه!نقل قول:
ین که چیزی نیست . . . امروز رفتم تو سایت نمره اقتصاد کلان دوستمو ببینم . . . از 40 تا تست " 19 تا درست 8 تا اشتباه " پس بقیش کو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلوش رو نیگاه کردم دیدم زده 13 تا تست عدم پاسخ
آقا من یه سوالم تستی نزده نمیذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودخوان باشي با 6.75 قبولي چون سيستم 9.5 رو 10 ميده :دينقل قول:
(چند بگیرم از 14 قبولم 7 یا 10 )؟
شما میتونید برای اینکه اصلاحیه جدید منابع درسی رو دریافت کنید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید تا دیگه مثل الان غافل گیر نشیدنقل قول:
چون میان ترم ندادی نمره مستقیم ضربدر 10 تقسیم بر 7 میشه . شما اگه از 14 نمره تشریحی 6.7 نمره بگیری قبول میشی
در مورد نمره های تشریحی باید بگم که چون مثل نمره ی تستی دستگاه تصحیح نمیکنه و خود استاد مربوطه تصحیح میکنه پس مطمئنن دیر تو سایت قرار میگیره :11:
من خودمم هیچ تستی رو نزده نمیزارم . . . همش بعد امتحان چک میکنم که تستی رو جا نذاشته باشم . . . مشکل از تست زدن ما نیست . . . اگه دقت کرده باشین این ترم بعد از مدتها پاسخ نامه ی تستی عوض شده ( کد سری سوال از 4 شماره به 8 شماره افزایش یافت ) . . . به نظرم مشکل از دستگاه تصحیح کننده ی تستهاست .نقل قول:
آقا من یه سوالم تستی نزده نمیذارم :دی
نقل قول:مگه امتحانا مسئولم داره ؟ ما که ندیدیم :-(نقل قول:
خوب تکلیف چیست ؟ :دینقل قول:
نقل قول:
نمیدونم راستش . . . یه احتمال دیگه هم میدم که اون عدم پاسخ هایی که میزنن شاید همون اشتباهات باشه که بعضی ها رو تو عدم پاسخ زدن . . . .
سلام
اگه میان ترم شده باشه 6 و پایان ترم از 14 نمره مثلا 7، چه نمره ای میره تو کارنامه، 13 یا 10 ؟
بعید میدونم که ایطوری باشهنقل قول:
برای خانم منم همین مشکل پیش اومده.
جایی هم برای اعتراض زدن نیست، هست؟
13 میشه . میان ترم که دارید ، با پایان ترم هم جمع میشه یا علی قبولینقل قول:
چقد بد!نقل قول:
ببین خودش رفته نگاه کرده مث اینکه گفتن به یه دلیل خاص از 23 خرداد بستن سیستمو
ولی همونطوری که دوستمون بالا گفت که شاید باز بشه و اگه اشتباه نکنم یکی دو ترم پیش هم این اتفاق افتاد،بنظرت ممکنه آخر امتحانا یا هر تاریخ دیگه ای باز بشه سیستم؟
اگه با قسمت آموزش و مدیر گروهمون 6باشیم(که هستیم اساس)میشه کاری کرد؟
(کلا شما که پیام نوری و خانواده ی پیام نوری حرفه ای داری هرفکری داری بگو،این درس یجوریه که فکر دوباره خوندنش واسه ترم گریه آوره)
ممنون
امتحان فیزیک 2 دارم صبح ساعت 8 ای خدا ... الان با دوستم فقط داشتیم چت و خنده و منده و ... !!!
چه شود این امتحان ، طرح های مهندسی معکوس تستهای سالهای گذشته رو هم بررسی کردیم دیدیم بیشتر گزینه ها
یا در ب بودن یا در ج ، ولی طبق بررسی هایی که ما داشتیم هیچ جوابی در گزینه د نبوده ، بنابراین ما امروز میخوایم بریم واسه گزینه ی
ب به امید خدا ، البته در این شکی نیست که ج جوابه :دی اینجا خونه ی ما آی لاو یو پیام نور :دی
براي دوستان خودمم اين مشكل وجود داره...بهتر بريد با مسئول اموزشتون صحبت كنيد...اشكال از سيستم تصحيحشون هست حتما...بريد اعتراض كنيد اسمتون رو داشته باشند تا اگه قرار شد درست كنن و موردي بود شما جا نمونيد.نقل قول:
بعید میدونم که ایطوری باشه
برای خانم منم همین مشکل پیش اومده.
جایی هم برای اعتراض زدن نیست، هست؟
نميدونم اين ترم چشوش شده همش ادمو به شك ميندازن كه ايا واقعا داره گزينه ي درست رو ميزنه!!امتحان قبليم 3 تا سوال اخر جواب درست همشون گزينه ج بود منم ج زدم ولي همش با خودم ميگفتم مگه ميشه 3 تا سوال پشت سر هم همشونم ج !!!نقل قول:
امتحان فیزیک 2 دارم صبح ساعت 8 ای خدا ... الان با دوستم فقط داشتیم چت و خنده و منده و ... !!!
چه شود این امتحان ، طرح های مهندسی معکوس تستهای سالهای گذشته رو هم بررسی کردیم دیدیم بیشتر گزینه ها
یا در ب بودن یا در ج ، ولی طبق بررسی هایی که ما داشتیم هیچ جوابی در گزینه د نبوده ، بنابراین ما امروز میخوایم بریم واسه گزینه ی
ب به امید خدا ، البته در این شکی نیست که ج جوابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا خونه ی ما آی لاو یو پیام نور
خدا اخر و عاقبتمون رو بخير كنه با امتحانا و نمره هاي اين ترم:42:
نقل قول:
sansi جان 3 تا که تازه چیزی نیست :دی ، امتحان اندیشه من خیلی خوب خونده بودم ، دیدم تقریبا 90% سوالها جوابشون گزینه ی "ب" هستش، خیلی عجیب بود ، با این که اون همه خونده بودم و مطمئن بودم از جوابها بازم شک کردم نکنه گزینه ها رو اشتباه میزنم.
امروزهم فیزیک رو دادیم رفت ببینیم چی میشه ، آخرشم یک درد و دل درست حسابی با استاد گرامی کردیم :دی
الان از سر جلسه فیزیک 2 بر میگردم خدایی 4 تا سوال تشریحیش خیلی عجیب غریب بود همیشه از سیم پیچ و گاوس میدادن این ترم معلوم نیست این 4 تا سوال رو از کجاشون در آوردن :27: سوال های تستیش خوب بود ولی تشریحی ها نه خدا رو شکر استاد فیزیکمون عقده ای نیست بهم میان ترم 6 نمره کامل داده :21:
بریم برای امتحان بعدی تربیت بدنی 1 :2:
منم 13 هم تربیت بدنی دارم / ولی بهترین روز برای خوندنش 12 هم هست:31:نقل قول:
10 نمره هم استاد ازش گرفتیم / یه 8 نمره هم بزنیم / ردیفه / اگر از این تربیت بدنی نمره بالا بگیریم:27:
الان یه نگاهی به کتابش انداختم فوری بستمش :31: خیلی درس مزخرفیه به قول خودت بهترین زمان خوندش همون 12 هم ـــه . بعد از تربیت بدنی 2 تا درس اختصاصی دیگه هم دارم که زمانی بهشون ندادن احتمالا بشینم اونا رو بخونمنقل قول:
بهترین راهی که به ذهنم میرسه و منطقی تر از همه راه هاست اینه که تشریحی رو اعتراض بزنه و تو متن اعتراض قید کنه که داره با 0.66 صدم میفته . . . استاد اگه یکم منطقی باشه یک نمره بهش اضافه میکنه و قبول میشهنقل قول:
نقل قول:
اما اون چهارتا سوال که راحت بود. خداروشکر که گاوس نبود !! همش انتگراله
تمومه دیگه شما 6 داشته باشی ، یه 3.5 برگه و .... !! حالا شانس مارو داشته باش ،
هر سری من امتحان دادم دقیقا صندلیم افتاد جلوی جلوی صندلی مراقبها، تقریبا چسبیدیم بهم !!
بعد مراقبه زل میزنه روی برگه ی من اصن دیگه خودتون میدونید چقدر تابلوه !! مام میخوایم شانسی بزنیم
رومون نمیشد ، با کلی مکافات شانسی زدیم یواشکی و بعد آخرش مراقبه با یه لبخند بهم میگه شانسی زدی آره ؟ :|
سلام
دوستان تربیت بدنی پیام نور چجوریه ؟ باس بدوییم ؟ :دی ترم تابستونی بگیریمش شرش از سرمون کم شه :دی
میشه 1 و 2 رو با هم گرفت ؟
دوست من نمیدونم بهت گفته بودم یا نه که امتحانمون متاسفانه کاملا تستی بود!!چیکار کنیم؟نقل قول:
چیکار کنیم که پ.رتال باز بشه؟(کیو گروگان بگیریم جواب مبده توی دانشگاه؟:31:)
ممنون
آخه من بیشتر وقتم رو شار مغناطیسی و قانون گاوس و سیم پیچ گذاشته بودم چون فکر میکردم سوالات تشریحی از این بخش ها طرح بشه بر طبق سوالات ترم های قبل :13: حتی از مدارهای الکترونیکی هم چیز خاصی نداده بودننقل قول:
وای خدا این اتفاق برای منم خیلی پیش اومده آدم سر جلسه با خاک یکسان میشه :31:
فکر نکنم تو ترم تابستون ارائه بشه چون واحد عملی هم دارهنقل قول:
من این ترم تربیت بدنی 1 برداشتم کلی بدبختی کشیدم تا به عمرم این همه ورزش نکرده بودم :31: بعد اولین جلسه کل بدنم درد میکرد :27: برا امتحان عملیش کلی دراز نشست و حرکات کششی رفتم
اما منم میخوام برای تابستون بردارم تربیت بدنی ،
فک نمیکنم مانعی باشه، چون دوستم بهم گفت:23:
واسه ما که همش فوتباله آخ جوووووووووون :دی
اما یک و دو باهم رو بعید میدونم بشه باهم اخذ کرد.
نقل قول:
سلام خدمت دوستان . . . والا تربیت بدنی 1 یه حالت عمومی داره یعنی اینکه بیشتر حرکات کششی و دو و از این چیزاس اما تربیت بدنی 2 باید یه رشته انتخاب کنی ( فوتبال . . . والیبال و . . . ) . . . ترم تابستان نمیتونی تربیت بدنی ور داری . . . چون تربیت بدنی عملی داره و تابستان اصلا دانشگاه کلاس نمیزاره که بری عملی بدی . . . تازشم 1 و 2 رو مجاز نیستی باهم ورداری . . .
نقل قول:
دوست من نمیدونم بهت گفته بودم یا نه که امتحانمون متاسفانه کاملا تستی بود!!چیکار کنیم؟
چیکار کنیم که پ.رتال باز بشه؟(کیو گروگان بگیریم جواب مبده توی دانشگاه؟)
وای اوضاع خراب تر شد . . . دیگه راهی وجود نداره . . . باید دوستت قبول کنه که درسو افتاده . . . تنها راه باقیمانده اینه که شماره استاد رو گیر بیاره و بهش بگه یه کوچولو نمره میان ترم رو اضافه کنه . . . ( تازه بعید میدونم بشه ) بازم سعیشو بکنه . . .
نقل قول:
اما منم میخوام برای تابستون بردارم تربیت بدنی ،
فک نمیکنم مانعی باشه، چون دوستم بهم گفت
واسه ما که همش فوتباله آخ جوووووووووون
اما یک و دو باهم رو بعید میدونم بشه باهم اخذ کرد.
به به داش امین خل خودم . . . خوبی؟ طرفای ما که اینجوری رسمه که تابستون واحد عملی نمیدن:31: طرفای شما رو نمیدونم . . .
خوب دیگه یادت رفت؟! بحث ما اینه که سیستم بستست وگرنه خدش گفت به همه6میدم تا هیچکس نیفته!!نقل قول:
چه کارکنیم واسه سیستم؟باز نمیشه بعد امتحانا اونجور که گفته بودن دوستان؟
نقل قول:
سلام مهدی !
مرسی خوبم. حق با شما بود ، الان منم پرسیدم گفتن نمیشه تابستون برداشت. حیفففففف..
با آرزوی بهترینها..
راستش دقیق خبر ندارم که سیستم باز میشه یا نه . . . چون تاحالا خودم احتیاج پیدا نکردم :31: . . . یه چیزی رو هم بگم که کار پیام نور مشخص نیست . . . نیمشه گفت چون سری قبل مثلا سایت رو بعد از امتحانا باز کردن این ترم هم همینکارو میکنن . . . باید دعا کنید که این ترم این کارو کنن . . .نقل قول:
حالا یه سوال : اگه استاد میخواست به همه میان ترم 6 بده چرا تو بازه زمانی که میان ترم وارد میکردن به همه 6 نداده ؟ :39:
حالا این دوستت کی هست که اینقدر سنگشو به سینه میزنی ( مذکر یا مونث :31: ) ؟
نقل قول:
سلام مهدی !
مرسی خوبم. حق با شما بود ، الان منم پرسیدم گفتن نمیشه تابستون برداشت. حیفففففف..
با آرزوی بهترینها..
فدای سرت . . . منم ور نداشتم تا حالا تربیت بدنی . . . . ایشالله اول مهر با هم ورداریم :31: تو فوتبال 2 تا دریبل زیدانی بهت بزنم کفت ببره :31:
من موندم کی میخوان آخه پاسخ تشریحی ها رو بزنن ؟ بابا 4 تا ورقه ی دیگه تصحیح کن بره پی کارش .... همه جواب ها رو فول ننوشتیم که 4 ساعت روی هر کدوم وقت بزارید
26 تیر میزنن
:39::39::27::31:نقل قول:
مشکلی پیش اومده امیر جان ؟ :18:نقل قول:
خب باید بگم که روشن بشه دیگه ، که اطلاعات درست به دست بچه ها برسه.
ولی اگه تابستون هم میشد اخذ کرد خیلی خوب بود ، آدم انرژی بیشتری داره.
با آرزوی بهترینها..
نقل قول:
مشکل رفع شد:31:
کسی میدونه زمان آزمون تربیت بدنی 1 چند دقیقه است ؟ فکر کنم کلا 30 تا سوال تستی باشه
بفرما : مال نیمسال اول 90 -91نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم خود نمونه سوال ترم قبل تربیت بدنی 1:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]