بله , اگر برجسته هست پس داخل شیشه نیست و قابل تعمیره و حتماً جای قطع شدنش هم مشخصهنقل قول:
Printable View
بله , اگر برجسته هست پس داخل شیشه نیست و قابل تعمیره و حتماً جای قطع شدنش هم مشخصهنقل قول:
خوشبختانه روکار هستش.نقل قول:
کل خط ها رو دنبال کردم اما جایی قطعی نداشته ظاهرا
سلامنقل قول:
باید از یک سنجاق ته گرد یا سوزن خیاطی استفاده کنین و اهم متر یا ولتمر
سوزن رو فرو کنین در عایق روی سیم
بعدش برف آب کن رو روشن کنین و سیم مثبت ولتمتر ( روی 50 ولتِ مستقیم بذارین DCV) بزنین به سوزن و منفی ولتمتر رو بزنین به بدنه ( جائی که رنگ نداره )
با تست کردنِ جاهای مختلف میشه قطعی رو پیدا کرد
با اهم متر هم میشه همون کار رو کرد و بدون روشن کردن برف آب کن
هر جا عقربه ی اهم متر تکان نخورد پس سیم قطع هست اونجا
ممنون بابت توضیحات کاملتنقل قول:
متاسفانه فعلا دسرسی به اهم متر ندارم.
بدون اهم متر راه تشخیص دیگه ای داره؟
ظاهر سیم ها خیلی ردیفو تمیزه یعنی جای مشکوکی نداره اصلا
سلامنقل قول:
قابلی نداشت
از یک لامپ 12 ولت هم میشه استفاده کرد
باید روشنش کنین و با لامپ ولتاژ همه ی خطهای افقی رو چک کنین
بریدگی معمولاً از یک مو هم نارکتره و فقط با چشم قوی یا تست کردن با لامپ یا ولتمتر یا اهمتر میشه جای دقیقش رو پیدا کرد
در این سایتها هم روش پیدا کردنش و تعمیرش هست البته اونها از یک نوع رنگِ رسانا استفاده میکنند که گمان نکنم تو ایران باشه
اما با هویه هم میشه لحیمش کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستون اول مثبت و ستون مقابلش منفی هست و خطهای افقی با هم موازی هستند یعنی قطع شدن یکیشون باعث از کار افتادن خطهای افقی دیگه نمیشه
اگر هیچ خط افقی کار نمیکنه پس ممکنه فیوز سوخته باشه یا سیم اصلی قطع باشه
اگر فقط یک یا چند خط کار نمیکنه باید تک تک بررسی بشه
سلام دوستان من یه پراید 132 دارم که الان چند وقتیه یه مشکلی باهاش دارم.
این ماشین رو یکی دو ماه پیش بردم برام ضدیخ ریختن توش و هواگیری کردن ولی همین چند وقت پیش دیدم کلا ماشین آبش خالی شده و آمپرم میرفت روی 5 خط که منم هر بار اینطوری میشد توش آب معمولی میریختم، دوباره یه مدت درست بود و باز آبش تموم میشد. خلاصه چند وقت پیش بردم پیش یه تعمیرکار نه چندان حرفه ای و گفت که ماشینت آب کم میکنه و باید ببینی از کجاش آب میره تا بعد درستش کنم. خلاصه من هرچی چک میکنم میبینم از جاییش آب نمیره و انگار که این آب بخار میشه. کلا رادیاتور و لوله هاش هم فکر کنم بر اثر ریختن اب معمولی زنگ زده باشن. بنظرتون الان باید چکار کنم تا این مشکلش رفع بشه؟
آقا دمت گرم:n11:نقل قول:
خیلی خیلی تشکر :n16:
اول از همه درب رادیاتور رو چک کنید که اطرافش اثر نشتی آب نباشه. اگر نشتی داشت باید با یه جنس مرغوب تعویض بشه. بعضی وقتا هم ممکنه اون قسمت پلاستیکی که درب رادیاتور روش بسته میشه تغییر شکل داده باشه و باعث مشکل شه که باید رادیاتور ساز عوضش کنه.نقل قول:
بعد درب قمقمه آب رو ببینید که برعکس نصب نشده باشه. شیلنگ آب رادیاتور به قمقمه رو هم چک کنید که گرفتگی نداشته باشه.
جنتهای رادیاتور و بخاری رو هم چک کنید، احتمال شکستگی و سوراخ شدن دارند.
رادیاتور بخاری رو هم باید چک کنید چون اگه سوراخ شده باشه آب کم میکنه.
واترپمپ هم باید چک کنید که نشتی نداشته باشه. اگر نشتی داشته باشه وقتی ماشین روشن باشه آب رو پخش میکنه به اطراف و زیاد مشخص نمیشه اما وقتی خاموش کنید چند دقیقه آب ازش چیکه میکنه و اطراف پولی واترپمپ رو خیس میکنه.
فعلن همینها رو چک کنید، به احتمال زیاد یکی از همینا باشه.
امروز تو حالت سرد هم اینجوری شد مثال الن کلاچ رو میگیری دنده رو جا میزنی تا زمانی که پات رو از روی کلاچ برنداشتی هر چقدر دلت میخواد بیا یک خلاص کن هیچ مشکلی نیست ولی پات رو که از روی کلاچ بر میداری دوباره کلاچ میگیری دنده یک بد جا میره یه ایراد گنگیه زیاد هم اذیت نمیکنه ولی دلم برای 500 تومن که خرج کردم و درست نشد میسوزهنقل قول:
سلام ،
من یه سمند ال ایکس دارم . امروز صبح که باهاش رفتم بیرون دیدم داره کمی ریپ میزنه. اهمیتی ندادم و رفتم و کارم رو انجام دادم و برگشتم. تو پارکینگ که ماشین رو پارک کردم و پیاده شدم دیدم بوی نسبتاً شدید مثل بوی ناقص سوختن بنزین یا روغن یا همچین چیزی میومد. رفتم عقب ماشین دیدم بو از اونجا نبود. احتمالاً از توی کاپوت یا زیر ماشین بود. فکر می کنید علت از چی میتونه باشه؟
اینم ذکر کنم که ماشین حدود 32000 کار کرده و روغن و همه فیلترهاشو 2 هفته پیش عوض کردم. پارسال هم روی 25000 شمعاشو تعویض کردم و شمع بوش گرفتم گفتم انداخت.
راستی یکی دیگه از دوستان دیدم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل مشابهی داشتند اما هر چی موضوع رو دنبال کردم متوجه نشدم که بالاخره موضوع از چه قرار بوده.
سلام
اوانس كويل 1/4 رو 2.7 تا 2.9 متغيره ولي 2/3 رو 2.9 ثابته
خودرو 206 v8 مدل 90 كاركرد 98 تا
نياز به تعويض كويل هست ؟ چه مشكلاتي داره ؟ مصرف زياد و شتاب كم ؟
سلام
اوانس كويل 1/4 رو 2.7 تا 2.9 متغيره ولي 2/3 رو 2.9 ثابته
خودرو 206 v8 مدل 90 كاركرد 98 تا
نياز به تعويض كويل هست ؟ چه مشكلاتي داره ؟ مصرف زياد و شتاب كم ؟
سلام
2 روش برای تولید آب مقطر در خانه برای سیستم خنک کننده ی خودرو و مخزنِ آبِ شیشه شور و اتوی بخار
سلام دوستان
به تاپیک واسه خرید باطری زدم اما متاسفانه کسی راهنماییم نکرده
ممنون میشم بیاید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنماییم کنید یا اینکه همینجا جواب بدین (واسه اینکه نظم تاپیم بهم نخوره،اینجا مطرح نکردم)
سلام خدمت دوستان عزیز
بازم اومدم البته با همون مشکلات قدیمی. ( افت شتاب ، مصرف بالای سوخت ) :n28:
خدمت دوستان عزیزم عرض کنم که که این دختر کوچولوی من (همون 405 خودمو میگم :n02: ) که تولید اواخر 88 با کارکرد 39400 و نوع بنزینی هستش دچار افت شدید شتاب و مصرف بالای سوخت شده ( در حدی که بیشتر از 120 تا نمیره :n38:). توی این مدت حتی یکبارم قاب روی موتور باز نشده. فقط یک بار بردمش برای شستشوی ژیگلورها. همین. :n03:
امروز بردمش پیش مکانیک ، کامپوترشو چک کرد دید مشکلی نداره. رفت باهاش دور زد اومد گفت بابا ماشینت از منم سالم تره. فقط جلوبندیتو بده برات درست کنن و اینکه دیسک و صفحه جنسش خوب نیست ، ضعیف شده. در مورد شمع ماشین ازم سوال کرد بهش گفتم شمعشو دو هفته کمتره عوض کردم. شمع سوزنی ژاپنی هم هستش. خلاصه نگاش کرد و اینجور چیزا ، گفت ماشینتم ترو تمیزه مشکلی توش نمیبینم. ازش خواستم اگه نیازی هست یه دور شیم گیری هم انجام بده گفت نیازی نداره الکی نبری جایی شیم گیریش کنن. اما من احساس میکنم صدای تق تق سوپاپاشو میشنوم. حتی دوستمم که باهام میاد بیرون صداشو متوجه میشه.
اگه ممکنه راهنماییم کنید. حیفه این ماشین خراب بشه :n28:
یـــــا عـــــلــــــی
سلام
فشنگی دنده عقب پراید من روغن میزنه، طوری که بعد از یه مدت از زیر گیربکس چکه میکنه. خیلی رو اعصابه، دوس ندارم موتور ماشینم چرب باشه :31:
فشنگی رو باید عوض کنم؟ منظورم اینه که اگه فشنگی مشکل داشته باشه میتونه باعث نشتی واسکازین بشه؟
سلام خسته نباشید
ماشین اینجانب سمند lx موتور ef7 پایه گازسوزه
چند وقته مشکل فشار روغن داره روغن ب موتور نمیرسه
هرجا بردم مشکلشو پیدا نکردن موتورو کامل باز کردیم باز بعد دو روز این مشکل بر میگرده
کسایی ک این مشکلو داشتن یا میدونن مشکلشش چیه راهنمایی کنن منو
سلام خسته نباشید
ماشین اینجانب سمند lx موتور ef7 پایه گازسوزه
چند وقته مشکل فشار روغن داره روغن ب موتور نمیرسه
هرجا بردم مشکلشو پیدا نکردن موتورو کامل باز کردیم باز بعد دو روز این مشکل بر میگرده
کسایی ک این مشکلو داشتن یا میدونن مشکلشش چیه راهنمایی کنن منو
سلامنقل قول:
شما یا مشکل و ماجرا رو خیلی خلاصه نوشتین یا خیلی عجولانه عمل کردین ( باز کردنِ کامل موتور بخاطر نرسیدن روغن )
از کجا فهمیدین روغن به موتور نمیرسه ؟
چه علائمی داشت ؟
چراغ چک و استوپ ماشین روشن میشه .هشدار اینکه فشار روغن کمه هم میادنقل قول:
بعد کمی رانندگی با این وضع موتور ب صدا در میاد
مقدار روغن چک شده ؟ کم نداره ؟نقل قول:
فیلتر روغن استاندار و سالم هست ؟
فشار روغن با فشار سنجی که به جای فسنگی روغن وصل میشه چک شد تا مطمئن بشین فشار واقعاً افت میکنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oil pressure&safe=images&ie=UTF-8&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch
اگر عیب یابی اصولی انجام بشه , معلوم میشه که یا سنسور فشار روغن درست کار نمیکنه یا پمپ روغن خرابه و باید تعویض بشه
سلام.
دنده یک ماشین من تا موقعی که ماشین حرکت نکرده خیلی عالی جا میره ولی وقتی ماشین حرکت کنه دیگه جا نمیخوره فقط باید
بزنی دو.شک کردم گفتم نکنه تو این سری جدیدا اینکارو کردن مثل دنده عقب که وقتی تو پنج باشی اشتباهی تو عقب جا نمیره
گفتم شایدم اینم طراحی جدید کسی این مشکل و برخوردنداشته تا بحال.(131se)
آره تمام این کارا انجام شدهنقل قول:
فقط معلوم نیست عیب از کجاست.پیش هر مکانیکی هم رفتم
آره تمام این کارا انجام شدهنقل قول:
فقط معلوم نیست عیب از کجاست.پیش هر مکانیکی هم رفتم
دوست گرامی نه طراحی نیست مشکل داره و این خیلی معمول هست بیشتر به علتاینه که دیسک و صفحه استاپ کامل نمی شند شما کلاچ رو اگه کمی بالاتر تنظیم کنید بهتر جا می خوره و از تنظیم و سالم بودن راد دنده و واسکازین مناسب مطمئن شید در زمستان مشکل بیشترعه و در تابستان بهتر می شهنقل قول:
سلام دوستان. چند وقت پیش لنت جلو ماشین رو دادم مکانیک عوض کرد، حالا موقع ترمز گرفتن ناگهانی، اول پدال سفت میشه بعد یه باره عمل میکنه، قبلا چنین مشکلی نداشتم. به نظرتون درست هواگیری نشده یا مشکل دیگری هست؟
(206 تیپ 5)
از دوستان کسی نیست منو یاری کنه ؟ :n16:نقل قول:
بله دوست عزیز نیازی به شم گیری نداره و دیسک و صفحه تاثیر داره و البته برای پژو 405 بهتر بود شمع دو الکتروده می گذاشتید تا سوزنی سیستم سوخت رسانی و پیل تر بنزین رو حتما چک کنیدنقل قول:
دوباک بنزین شوتر هم بد نیست
نقل قول:
دوست عزیز ممنونم از راهنماییت.
لطف میکنید بهترین مارک دیسک و صفحه و شمع دو الکتروده را به من بگید تا برم بخرم؟:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط masoudmr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان پراید من چند وقت پیش دنده 4 بد جا میرفت گیربکس رو باز کردم خار النگویی دنده 4 شکسته بود عوض کردم گفتم برنجی هیای یک و دو رو هم عوض کن دیسک و صفحه هم عوض کردم دیسک و صفحه کار کرده ضمانتی انداخت الن دنده ها خیلی خوب شده فقط دنده یک موقعی که ماشین گرم میشه بد جا میره باید بیای دو دو باره بری یک موقعی که دنده رو جا میزنی تا زمانی که پات رو کلاچ باشه هیچ ایرادی نداره ولی پا رو که از روی کلاچ بر میداری دوباره کلاچ میگیری بد جا میره فقط دنده یک اینجوری هست تو حرکت هم خوب جا میره فقط موقعی که ایست کامل میکنی بد جا میره دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط masoudmr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز بردم دوباره گیربکس رو باز کردم دنده یک رو خرد کرد از اول جمع کرد مشکلی نداشت ولی درست نشد بعضی مواقع که دنهده یک جا نمیره تا نصفه جا میره باید پا رو از روی کلاچ یه ذره برداری بعد دوباره کلاچ رو بگیری تا دنده بیفته سر جاش دوستان هیچ نظری ندارند تا الان 500 تومن خرجش کردم اعصابمو خرد کرده اگر راهمایی کنید ممنون میشم
بعد از چند 4 بار خرد شدن گیربکس و تعویض دیسک و صفحه و بلبرینگ کلاچ و بررنجی های دنده یک و دو بازم دزست نشد که نشد یکی از دوستام که مکانیک بود گفت مل برنجی هاست که فقط باید بری شوش از روی گیربکس استوک باز کنند بهت بدن وگرنه 100 تا برنجی هم عوضی کنی درست نمیشه حالا من موندم برنجی به گرم شدن گیربکس چه ربطی داره ؟ دوستان نظرات شون رو بگن ممنون میشم
اگر اصلی باشه شمع بوش دو الکترودهنقل قول:
و دیسک صفحه پک کامل ولئو خوب بوده تا حالا
شمع های بوش که همش از دم تقلبیه....
یه سوال :
من بازم احساس میکنم بنزینم از یه جایی به بعد یهو زیاد از حد کم میشه! دقیقا از موقعی که سوپر زدم این دومین بار هست که باک رو پر میکنم..اوایلش خیلی طبیعی کم میشه یعنی یک هفته میگذره دو خونه کم میشه...بعد طی دو روز یهو 4 تا خونه کم میشه!!! در حالی که مسافت بیش از قبل طی نمیکنم...صبر کردم گفتم شاید دوباره زیاد باشه و سطح بنزین بالا پایین شده ولی نشد!!!!
دود سیاه هم از اگزوز نمیاد! باید چه کنم؟
الان باید همه اینا رو چک کنم؟
- کم باد بودنِ لاستیکها
6- تنظیم نبودنِ دلکو که باعث میشه مخلوطِ بنزین و هوا به موقع منفجر نشه و نیرویِ کمتری تولید کنه در نتیجه راننده مجبوره بیشتر گاز بده .
7 - خراب بودنِ بلبرینگِ چرخها و سخت چرخیدنِ اونها .
8- تنظیم نبودنِ لنتهایِ عقب و تماس داشتنشون با درام عقب ( تنظیم نبودنِ ترمز دستی ).
9 - خراب بودنِ شمعها یا بسته بودن دهنه ی شمعها بیش از حد
10- کویلِ ضعیف که برق ضعیف تولید میکنه برای شمعها و باعث میشه انفجار خوب انجام نشه .
11- انژکتور معیوب که اگر نشتی داشته باشه باعث میشه مصرف بره بالا .
12- وایر شمعِ معیوب . هر چی مقاومتش بیشتر باشه برق ضعیفتر میشه و جرقه ی شمع ضعیفتر میشه و قدرت موتور کم میشه .
بعداً بیشتر توضیح میدم .
13 - تنظیم نبودنِ جلوبندی (موازی نبودنِ چرخهایِ جلو با هم ) . بعدا دقیق بررسیش میکنیم چون به لاستیکها هم صدمه میزنه .
19 - رانندگی در خیابانهای شلوغ و ایستادن در ترافیک ( در دور پایین مصرف بنزین بیشتر هست ) .
25- خسته بودنِ موتور یعنی فرسوده بودنش . به علتِ گشاد شدنِ سیلندرها کمپرس پیستونها کم میشه در نتیجه موتور قدرتش کم میشه و باید بیشتر گاز داد .
26 - تنظیم نبودنِ زمانِ باز و بسته شدنِ سوپاپها یا همون فیلرها .
27 - خراب بودنِ دربِ باک و تبخیر شدن بنزین .
28 - نشتی در لوله ی انتقال بنزین از باک به موتور .
29 - خراب بودنِ لاستیکِ اورینگِ انژکتورها و نشت بنزین و بخار شدنش .
30 - تنظیم نبودنِ کامپیوتر ماشین ( دیاگ )
31 - خرابی سنسور مپ که کارش اندازه گیری فشار هوا در منیفولدِ هوا هست و فرستادن اطلاعات به کامپیوتر ماشین ECU
ELECTRONIC CONTROL UNIT و اگر ایراد داشته باشه مصرف بنزین خیلی بالا میره . بعداً روش چک کردنش رو شرح میدیم .
32 - خرابی لاستیک شناور باکِ بنزین و تبخیر بنزین .
33 - سوراخ ریز در باک و نشت و تبخیر بنزین از اون .
34 - شمع غیر استاندار ( کم کیفیت )
35 - استفاده از شمع غیر مناسب ( پایه کوتاه به جای - پایه بلند ) . استفاده از شمع سرد که باعث ناقص سوختن و کم جون شدن موتور و دوده زدن شمع و دوده در اگزوز و خام سوزی میشه .
37 - کثیفی یا خرابیِ سنسور اکسیژن که روی منیفولد دود وصل میشه . ( اگر پوسیده هست تمیز کردنش فایده نداره و باید عوض بشه )
38 - برداشتن ترموستات که باعث به هم خوردن حرارت موتور و ارسال پیامهای اشتباه از سنسورها به کامپیوتر و انزکتورها میشه .
39 - ضعیف بودن فنر سوپاپها چون اگر ضعیف باشه نمیتونه به موقع سوپاپها رو ببنده و مقدار زیادی انرژی به هدر میره .
41 - خرابی رگولاتور پمپ بنزین که باعث بالا رفتن فشار سوخت و پاشش زیاد از انزکتورها میشه . رگولاتور کارش تنظیم فشار سوخت هست با برگرداندن قسمتی از بنزین به باک وقتی که فشار بالا میره .
سلامنقل قول:
اول بايد مصرف در 100km رو حساب کنین
اگر از مقدار نرمال برای ماشینتون بیشتره بعدش باید بگیردین دنبال علت
اول باید ببینین آیا ماشینتون علائم مصرف بالا رو داره ( ریختن آب و دوده از اگزوز , بوی خام سوزی از اگزوز , دود سیاه از اگزوز , دوده زدنِ سر همه ی شمعها یا یکی دو تاش )
اگر این علائم رو نداره اما مصرف بالاست پس:
یا پمپ بنزینی که ازش بنزین میخرین دزد هست و کم فروشی میکنه
یا باک ماشینتون تبخیر زیاد داره خصوصاً با بنزینهای جدید مثل یورو 4 که تبخیرش زیاد هست و ماشین باید سیستم سوخت رسانیش کاملاً استاندارد باشه و کانیستر داشته باشه تا بخارها فرار نکنه بلکه جمع بشه و فرستاده بشه توی فنیفولد هوا تا بره توی سیلندرها و بسوزه و مصرف بشه
علائم استاندارد نبودن یا معیوب بودن سیستم سوخت رسانی ( باک , لوله ها , درب باک و غیره ) وجود بوی بنزین در بیرون ماشین یا توی ماشین یا هر دو هست
باید فقط درب باک رو باز میکنین صدای فیسسسس بده که نشون میده بخارها راه فرار نداره و سیستم سالمه
اگر علائم مصرف بالا که قبلا ذکر کردم داره , اونوقت باید شروع کنین به عیب یابی و برطرف کردن علتِ مصرف بالا در موتور
همون لیسیتی که درج کردین
باید از ساده ترین و ارزانترین و آسانترین شروع کنین تا برسید به دشوارترین و پرخرج ترین
یعنی از چک کردن باد تایرها شروع کنین تا برسین به واشر سرسیلندر و پیستونها و سیلندرها
هر قطعه یا دستگاه اگر معیوب باشه یک علامتی داره پس باید اول اصولی چک بشه و اگر مشکل داره تمیز بشه یا شستشو بشه یا تنظیم بشه یا تعمیر بشه یا تعویض بشه ..
تمام این کارها هم باید توسط آدم فهمیده و با وجدان و ابزار کافی و قطعات باکیفیت انجام بشه
هر کدوم از اینها که نباشه , کار هم درست انجام نمیشه و غیب برطرف نمیشه یا درست برطرف نمیشه
سلام قربال فرمان پراید ایربک دار چطوری باز میشه؟
نقل قول:
سلام و عرض ادب
شما مشکل ماشینتونو تونستی حل کنی ؟؟؟؟؟
دوستان گل
405 جی ال ایکس مدل 92 7500تا کار کرده( اکثرا تو پارکینگ خابیده ) گارانتی و کارت طلاییشم تموم شده فقط ضد یخ و روغن کاسترول عالی عوض شده و دیگر هیچ مشکل خاص و قابل عرضی نداره خدارو شکر
به نظرتون یه اچار کشی کامل و سرویس جلوبندی و ترمز و بازدید موتور یا دیاگ لازم هست کلاکدوما رو انجام بدم و هر کدومشونو پیش کدوم تعمیر کار انجام میده و قیمت حدودیش که قیمتا رو بدونم زیاد نگیرن
یه سوال دیگه ماشین تو پارکینگه که یه سری مواد پلاستیکی ( مشتقات نفت ) هم زیاد هم هست از نظر خطر اتش سوزی و ... میگم و ( باکشم همیشه پر پره )بعضی وقتا تا یه ماهم ماشین روشن نمیشه بعضی وقتا هم یه بار تو هفته چند ساعتی استفاده میشه و فقط تعطیلات نوروز و مسافرت سالانه استفاده میشه به نظرتون سرایه مثبت و منفی باتری و جدا کنی چطوره کدوم سرشو جدا کنم یا هردو شونو جدا کنی بهتره ؟؟؟؟
( اصلا سویچ ماشین وقتی بسته س امکان اتش سوزی و جرقه و ... هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ )
ممنون
پراید 141 مدل 86 دوگانه کارخونه هست که باتریش 1 ساله عوض شده و دینامش رو هم تازه عوض کردم
منتها یه مشکلی که داره اینه که موقعی که چراغا رو روشن میکنم یا ترمز میگیرم (حتی درجا) و چراغ ترمزا روشن میشه دور موتور بازی میکنه و میاد پایین و بالا میره.
فکر میکردم از برق یا دینام باشه ولی بعد از تعویض دینام همچنان باقیه.
نه دادا یه چیز جالب خود صدا که از سمت گلگیر می اومد فعلا حدود یه هفته ده روزی است که قطع شده نمیدونم سرما میتونه علتش باشه یه نه ؟!!نقل قول:
ولی حالا یه چیز مسخره دیگه یه صدادیگه از توی فرمون (ایر بگ) مثل لرزش فنر که انگار پاره شده میاد مخصوصا موقعی که جاده یه خورده خراب باشه و ماشین بلرزه واز توی طاقچه عقب هم یه صدا
مثل اینکه یه گوشه از طاقچه جوش نخورده باشه و داره می لرزه واقعا خنده داره ودیوانه کننده وهمچنین مسخره .امیدوارم شایدم اینا هم به مرور از صدا بیافته
یه ال 90 داریم ...
مشکل اصلی من اینه که بعد 2.5 سال و 38 تا کارکرد صدای موتور به نرمی قدیم نیست و کلا هم وقتی می شینم پشتش کاملا حس میکنم که خشک گاز می خوره و به نرمی مثلا پارسال نیست
خلاصه هر وقت گاز میدم دلم میسوزه برای موتور:n02: چون فکر میکنم یه جای کار داره می لنگه:n27:
به یکی دو تا مکانیک که گفتم میگن ماشین های ایرانی همین طوریه دیگه!
ولی مشخصه که ارتعاش موتور بیشتر از قبل شده و صدای بیشتری رو انتقال میده به کابین
حالا مثلا ممکنه دسته موتور به هر دلیلی به مشکل خورده باشه و باعث شده موتور دقیقا سر جاش نباشه؟
مشکل بعدی روغن ریزی هست
2-3 هفته ای هست به صورت کاملا رندوم مثلا هفته ای 2-3 شب هر بار در حد 4-5 قطره روغن ریزی داریم!
دیروز روغن رو عوض کردم و پیچ کارتل رو که دیدم سالم بود واشرش هم سر جاش بود و به طرف هم گفتم قشنگ نوار تفلون بزنه فیلتر روغن هم که عوض شد
از طرفی به گفته تعویض روغنیه گیربکس هم تر و تمیزه و نشتی از اون هم نبوده (موقعی که سینی رو باز کرد و بست برای تعویض فیلتر حواسم نبود خودم برم تو چاله و چک کنم!)
حالا با توجه به اینکه بعد از تعویض روغن هم باز روغن ریزی بود مشکل از کجا میتونه باشه؟
مورد سوم اینه که ماشین مستقیمِ مستقیم نمیره و در حد کمی به چپ می کشه
لاستیک ها رو که چک کردم مورد خاصی مشاهده نشد (مثلا یه طرف بیشتر سابیده شده باشه) بردم بالانس و چرخ های جلو رو بالانس کردم تا حدی بهتر شده ولی بازم نمیتونم بگم هیچ انحرافی نداره
این مورد از چی می تونه باشه؟