شما این پست منو دوباره بخون:نقل قول:
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6582315&postcount=5056
Printable View
شما این پست منو دوباره بخون:نقل قول:
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6582315&postcount=5056
همچنان اندرخم یک کوچه ایم : دی
آقا کار ما هنوز درست نشده
از روزی که ثبت نام کردم 18روز می گذره.
امروز تماس گرفتم میگه تا آخر وقت اداری بهم خبر میده ولی من که مطمئن نیستم.
به مرکز مخابراتی منطقمون هم زنگ زدم با مسئول ADSL صحبت کردم خط رو چک کرد گفت مشکلی نداره گفتم مشکل داره چراغ روشن نمیشه اینها میگن میخوایم پیگیری کنیم از مخابرات، گفت این قسمتش به ما مربوط نمیشه.
خسته شدم دیگه
اگه تا فردا درست نشد کنسل میکنم میرم یه سرویس دیگه میگیرم.
(پولم رو پس میدن؟)
سلامنقل قول:
منم مثل شما27 روزه ثبت نام کردم 25 روزه فرستادن مخابرات و درگیرم هنوز رانژه نشده
به اسیاتک زنگ میزنم میگن تیغه فرستادیم با این شماره به مرکز مخابرات زنگ میزنن میگن به دست ما نرسیده بعد دوباره زنگ میزنم اسیاتک میگه مخابرات هیچ وقت جواب درست نمیده .من موندم والا حرف کی درسته:2:
دوستان من از شاتل سرویس گرفتم ولی اصلا نمیشه باهاش از تورنت دانلود کرد . میخواستم بدونم آسیاتک با تورنت مشکل داره یا نه. دوستانی که سرویس آسیاتک رو دارن لطفا تورنت رو تست کنن ببینن میشه ازش دانلود کرد که اگر میشه ما هم بیایم آسیاتک بگیریم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
حضوری رفتی مخابرات یا نه؟ وقتی میگی لامپ چشمک میزنه و گاهی هم ثابت میشه، یعنی مشکل از مخابراته، کلا هر گونه مشکل در رابطه با لامپ ADSL مال مخابرات و تمام مشکلات لامپ Internet مربوط به ISP میشه... حضوری نرفتی؟نقل قول:
برو بشون بگو، حالا چه درست باشه، چه خراب پرتتو عوض کنن.
من امروز میخوام یه خط مستقیم از دم در بکشم به مودم، با کابل هم محور(Coaxial) ببینم نویز تفاوتی میکنه یا نه. :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گویا مشکلی ندارهنقل قول:
من تورنت باز نیستم اصلاً،شما دیدم مشکل دارید خواستم راهنمایی کرده باشم
ولی با چیز پی----ان نمیشد
حضوری نرفتم ، ولی چیزی که ( مسئول ADSL مخابرات منطقمون) پشت تلفن به من گفت:نقل قول:
حضوری رفتی مخابرات یا نه؟ وقتی میگی لامپ چشمک میزنه و گاهی هم ثابت میشه، یعنی مشکل از مخابراته، کلا هر گونه مشکل در رابطه با لامپ ADSL مال مخابرات و تمام مشکلات لامپ Internet مربوط به ISP میشه... حضوری نرفتی؟
برو بشون بگو، حالا چه درست باشه، چه خراب پرتتو عوض کنن.
من امروز میخوام یه خط مستقیم از دم در بکشم به مودم، با کابل هم محور(Coaxial) ببینم نویز تفاوتی میکنه یا نه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"اگر از ما ADSL گرفتی بررسی می کنیم و پورت رو عوض می کنیم ولی از یه شرکت دیگه گرفتی به ما مربوط نمیشه خودشون (شرکت آسیاتک) باید پیگیری کنن."
حالا دیگه نمیدونم چکار باید بکنم.
و اگر از جای دیگه هم بخوام بگیرم همین مشکل رو داره یانه.
دوست عزیز،اون مسوول مخابرات درس میگه(فک کنم)
اونا مجوز دست کاری در تجهیزات شرکتهای دیگه رو ندارن و همون نمایندگان شرکت باید درستش کنن
منم مشکل شما رو داشتم به مدت 10 روز که با عوض کردن پورت درست شد،شما اصرار کنید که پورتتون رو عوض کنن
گیر بدید یعنی
ایشالله کارتون راه میفته
دوستان چرا شبانه اینطوری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساعت 2 تا 2.30 که قطع می شهههههههههههههههههه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 1 مگ 5 گیگ دارم.
شما هم همین مشکلو دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر سرعت شما چقدره؟
من چنین مشکلی ندارم،ولی کاش داشتم....چه سرعتی داری بابا..........نقل قول:
واسه من شبانه ام واقعی میشه،یعنی همون 1 مگ
الوعده وفا
آموزشی که گفتم رو ایجاد کردم،آموزش مدیریت و نظارت بر پهنای باند مصرفی
امیدوارم استفاده کنید
خوب منتظريم تا در راستای افزايش سرعت كاربران ، دانلود شبانه حذف شود ! اگه گفتين چرا ؟ اينجا رو بخونين :
باسلام
من از طرفای 10 دی سرعت دانلودم بد جوری پایین اومده. من سرعت 2 مگا بیت در ثانیه گرفتم دو گیگ در ماه. مرکز مخابرات مالک اشتر هم هستم. قبل از این قضیه من اگر از download manager خود ویندوز استفاده می کردم سرعت دانلود بین 46 تا 49 کیلو بایت در ثانیه بود(از نرم افزاری مثل Download Accelerator Plus هم اگه استفاده می کردم سرعت معمولا بین 80 تا 130 کیلو بایت در ثانیه بود یا بعضی وقت ها پایین تر). سرعت شبانه هم افتضاح.
اما از 10 دی سرعت های فوق برای من یه خاطره شده!الان من اگه با ویندوز از تمام سایت هایی که قبلا دانلود می کردم،دانلود کنم سرعت خودش رو به سختی به سرعت رویایی 6 تا 9 کیلو بایت در ثانیه می رسونه.شبانه هم تغییر کرد از افتضاح به نابود.
به پشتیبانی زنگ می زنم جواب درستی نمی دند و میگن همه چی آرومه و تو باید خوشحال باشی و احیانا ذوق مرگ هم بشی.
آقا ما که بریدیم. قبلا اگر سرعت داغون بود یه روز بود دو روز بود نه این همه.
حالا دوستان عنایتی بفرمایند مشورتی به بنده بدن که ما چی کار کنیم. این وضعیت رو در آغوش بگیریم و به یاد خاطرات گذشته ادامه بدهیم یا نه Provider رو عوض کنیم. اگر عوض کنیم ما که از 3 سال پیش تو همین خراب شده بودیم از وضعیت provider های دیگه خبر نداریم.
خلاصه این که پیشاپیش از راهنمایی های شما ممنونم.
دوست عزیز یه اسکرین شاتی از صفحه استاتوس مودمت میذاری؟نقل قول:
دوست عزیز مودم من از از اون مودم قدیمیای اسیاتکهنقل قول:
corecess3112UG که فقط یه USB Port داره.
نمی دونم کدوم صفحه مربوط به status مودم هست و از طرفی با عرض شرمندگی من نمی دونم این جا چه جوری باید عکس upload کنم.
در هر حال، یه برنامه همراه مودم هست که اطلاعاتشو تایپ می کنم.
state: data
Modulation: G.DMT
Rx Data Rate: 4096 kbps
Tx Data Rate: 512 kbpsاگر به اطلاعات network connection details تو صفحه network and sharing center هم احتیاج داشتید، بفرمایید تا من ارسال کنم.
متاسفانه اين مودم مشكیهای آسياتك از داغون ترين مودمهای عالم بودن ، اين مودم اطلاعات خط تلفن رو نميده كه آدم بفهمه وضعيت خط تلفنش خرابه يا ايراد از سرويس دهندست. به هر حال اگه از سلامت خط تلفنتون اطمينان دارين بايد يه پولی دور بريزين تا كارشناسای آسياتك رو به منزل بيارين كه قبول كنن ايراد از خودشونه ! متاسفانه يكی از مشكلات اين سرويس دهنده اينه كه خيلی سختشونه قبول كنن ايراد از طرف مشتری نيست.نقل قول:
شما درست می فرمایید. من این مودم همون طرفای 3 سال پیش از آسیاتک گرفتم. اطلاعات که هیچی تو windows 7 نصب کردنش خنده داره! وسط نصب کردن باید restart یا end task کنی تا بشناسه وگرنه اگر مسیر عادیه نصب رو بره دیگه نمیشناسه.نقل قول:
من رو laptop، ویندوز 7، 64bit دارم که فهمیدم این مودم با 64bit سازگار نیست. حالا من اگه بخوام رو laptop اینترنت داشته باشیم باید desktop روشن کنم بعدم laptop شبکه کنم. اگه بخوام رو گوشی اینترنت داشته باشم باید laptop رو با گوشی شبکه کنم!
من گفتم شاید مشکل سرعت به خاطر قضیه شبکه م-ل-ی باشه که یه مدت می گفتند اینترنت اختلال داره. ولی اینجور که به نظر می رسه قضیه چیز دیگست. باید برم یه مودم ADSL گیر بیارم یه امتحان بکنم شاید مشکل از مودم.
دقیقا شما برو همون یه مودم دیگه بگیر و اطلاعات بذار
SNR و Line Attenuation دو فاکتور تاثیر گذار هستند
سعی در بیاری اینا چجوریه
دوستان من 128 نامحدود شاتل دارم ولی محدودیت دانلود داره و نمیشه همش دانلود داشت.
می خواستم ببینم 128 نامحدود آسیاتک هم همین جوری هست و اینکه چه سرعتی دانلود میکنه.
اگر راهنمایی کنین ممنون میشم.
شب 2تا8: 100تا150نقل قول:
روز 150 نا 250
من فکر می کردم کمه ولی حالا فهمیدم......................... :8:
نا محدودتون؟نقل قول:
چه سرعتی؟
کاملاً نا محدوده؟
من 1مگ 5 گیگ دارم.نقل قول:
دوستان بنظرم حجم زیاد کم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی الکی حجم کمم می کنه؟واسه شما انطور نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فک کردم نا محدود دارینقل قول:
چنتا پست قبلی آدرس یه تاپیک رو دادم
برو بخون اونو
رفیق میشه ای دیتو پیام شخصی کنی واسم.نقل قول:
من خوندم ولی ...........................
شما رو چند گذاشتی؟سرعت دانلود اپلود؟ من رو 10kbنقل قول:
ای لعنت به ارم نت نماینده اسیاتک در شیراز بعد از 30 روز درخواست رانژه خط خطم الان رانژه شده سرویس 512 نامحدود شیر 1به 10 اومدن داون استریم را 3مگ بستن ولی از توی نرم افزار اکانتینگ اومدن سرعت را به دایل اپ محدود کردن فکر کردن ملت خر هستن در صورتی که هیچکس از این سرویسها نگرفته ازشون و 9 نفر دیگری وجود نداره
512 :2::2:
به زور تونستم اسپید تست بگیرم:2:
نا محدود CRA؟نقل قول:
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
10 دیگه کمه خداییشنقل قول:
من بعضی وقتا که فعالش می کنم میزارم رو 20-30
توصیه من به شما یه سری نرم افزارها و افزونه هاییه که میتونید باهاش مثلا کاری کنید محتوای فلش دانلود نشه،یا عکسها با کیفیت پایین لود شه یا چنین چیزایی
آی دی هم همینجا اعلام می کنم،چون زیاد آن نیستم اصولا:31:
goodboy_1989_ir = Y!ID
ارهنقل قول:
من تنها مشترک سرویس cra این شرکت هستم در صورتی که9نفر دیگری وجود ندارد ولی اینها اومدن دان استریم را 3مگ بستن از توی اکانتینگ سرعت را کردن دایل اپ
سلام دوستان اگه ميشه بگيد الان وضعيت خط من چطوره؟
خب چه انتظاری داری؟نقل قول:
همینه دیگه،شیر کردن که معنا نداره،در حقیقت کم کردن سرعته
شما به چه امیدی CRA گرفتی؟یه کم تحقیق می کردی قبلش.نا محدود خودشون رو نمیدونم چه جوریاس ولی قطعآ باید خیلی بعتر باشه،فک کنم لا اقل سرعت واقعی بهتون بدن
شما نویز داری برادر من.SNR مربوط به upstream کمه.یه بار از سر خط(پشت کنتوری جایی.جایی که خط وارد خونه میشه) امتحان کن ببین چجوریاسنقل قول:
من روی خط دیگه ام سرویس 256 CRA همین شرکت را داشتم که بتا به دلایلی قطع رانژه شد و سرعتم همون 32 بود و دان استریم دقیقا 256 بسته بودن ولی الان که روی این 512 CRA گرفتم اومدن دان استریم را 3مگ بستن ولی از توی اکانتینگ محدودیت کردن سرعت دانلود را به 5 6 کیلو بایتنقل قول:
در ضمن من اولین نفر و تنها کسی هستم که از این شرکت سرویس CRA گرفتم کلی الاف شدم تا بهم دادن این سرویس را اولش که نمیدادن چون به ضررشون بود ولی این یکی را اومدن محدود کردن دیگه
128 آسیاتک شیراز
در ضمن 128 با 1024 و 2048 اینجا فرقی نداره :10:
کاش میشد سرعت بیشتر شه :19:
اون موقع داشتن لطف میکردن بهت:31:نقل قول:
اصولا CRA سرویسی است برای شدن از طرف کاربر و ندادن از طرف آی اس پی (ووو چه جمله ای)
سلام
ببخشید کسی از این نامحدود 128 خبر داره سرعتش چطوره ؟
نه اون موقع لطف نمیکردن و چون 9 نفر دیگری وجود نداشته سرعت بالا بوده ولی الان محدود کردن نه شیر ...نقل قول:
لطف که تیکه بود عزیز من:دی
بحث سر اینه که تمام شرکتها به همین شکل عمل می کنن سر CRA
یه شرکت بود که 1 به 6 میداد فک کنم
علی ای حال شما مثلاً 2 مگ هم بگیری،256/6=42 تقریبا بت سرعت میده
فک کنم نمی ارزه
والله نمیدونم اصتفادتون در چه حده،من سرویس 1 مگ دارم شبی 2.6 2.7 دان می کنم،2 مگ قطعاً دو برابر میشه دیگه.در این حد کافی نیس واستون؟
lمشکل اینجاست که شبانه اینجا چه 128 چه 2مگ فرقی نداره و سرعت دانلودش 90 هست در اخر اگه نتونستم کاری کنم همون 128 محدود را میگیرم البته این سرویس هم شبانه اش تقریبا مثل محدودهاستنقل قول:
دوستاني كه اسياتك از ارمنت شيراز ميگيرن سرعت دان شبانتون چقدره؟ من سرعت دان روزانم صد هستش ولا شبا حاداكثر ده ميشه كه اعصاب نزاشته برام. سرويس ١٢٨ هستش. ٥١٢ بگيرم حل نميشه؟
سلامنقل قول:
سرعت دانلود شبانه همه سرویس ها چه 128 چه 2مگ 90 هست
شما حتما یا مرکزت مشکل داره یا مشکل دیگه ای هست!
نه فرقی نمیکنه نه روزانه نه شبانه
کدوم مرکز هستید؟!