سلام، من از 8 توی ویستا استفاده میکنم مشکلی نیست.توی اکس پی هم همین نصبه بازم مشکلی نیستنقل قول:
:11:
Printable View
سلام، من از 8 توی ویستا استفاده میکنم مشکلی نیست.توی اکس پی هم همین نصبه بازم مشکلی نیستنقل قول:
:11:
کسی جواب منو نمیده:41:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
در مورد حذف ای دی شما از لیست دیگران باید از نرم افزاری که در همین پست پیوست میکنم استفاده کنید
با اجرای این نرم برنامه آنتی ویروس و یا نرم افزارهای امنیتی روی سیستم شما اون رو به عنوان ویروس و ترجان شناسایی میکنه ولی مشکلی نیست اول آنتی ویروس خود رو غیر فعال کنید و با خیال راحت ازش استفاده کنید
درسته 8 توی ویستا مشکلی نداره و من هم نگفتم که 8 توی ویستا مشکل داره ولی ورژن 9 توی ویستا خوب جواب میده و هنگ نمیکنه و به خاطر ابزارهای جدیدی که بهش اضافه شده خیلی جالب تر از نسخه 8 هست ولی اگه نسخه 9 رو روی Xp نصب کنی گه گاه هنگ میکنه و دچار مشکلاتی میشهنقل قول:
سلام دوستان من ورژن 9.0.0.2160 یاهو مسجر را نصب کردم. فقط برای بار اول که وارد روم شدم ویس روم کار میکرد . اما بعد از آن از کار اقتاد. کلا تمامی ورژن ها ار امتحان کردم اما همه در ویستا با ویس مشکل دارند. راحی برای حل این مشکل وجود دارد؟نقل قول:
تا اونجایی که من شنیدم یاهو برای ویستا مسنجری نمیسازه فعلا. نسخه ای ناکامل(آزمایشی) فقط الآن موجوده که توسط یاهو پشتیبانی نمیشه. حتی سایت رسمی یاهو، مسنجرش رو برای دانلود نذاشته! فعلا پروژه ی این مسنجر متوقف شده مثل اینکه... منم الآن توی ویستا از مسنجر 8 استفاده میکنم که گاهی اوقات رفتار عجیبی ازش سر میزنه... البته این مسئله ی ویس ممکنه ربطی به موضوعی که گفتم نداشته باشه.نقل قول:
ببخشید دوستان چرا با یاهو دیگه نمیشه چت صوتی کرد؟؟
واسه من که نمی شه
ایران بسته فک کنمنقل قول:
بله دقیقا همین طوره...
من چجوری می تونم پروفایلم رو دوباره تغییر بدم؟
سلامنقل قول:
شما تو یاهو مسنجر از منوی messenger بعد my porofiles بعد تو پنجره ای که میاد نوشته پایین سمت چپ create /edite my profiles اونو انتخاب کن با اون میتونی.
سلام
من نمیتونم با مسنجرم کار کنم,این پیغام رو میده
messenger encountered a connection problem please chek the network connection and then click "try again" (81003004)
اما از طریق میلم میتونم,فکر میکنید مشکل از چی هست؟
گاهی وقت مشکل از سرعت اینترنت هست.نقل قول:
نسخه ی یاهو رو عضو کن شاید درست بشه.
موفق باشید.
من adsl دارم,2 بار هم عوض کردم نمیشه!؟نقل قول:
من هم قبلا اين مشكل رو داشتم ولي از وقتي نرم افزار ف.ي.ل.ت.ر شكن رو نصب كردم راحت باز ميشه :21::5:نقل قول:
اگه نرم افزار رو خواستي pm بده
شما ISP که ازش سرویس میگیری رو هم عوض کن ببین مشکل باز هم برقراره
ببخشيدا من اين سوالو ميپرسم:41:
شايد چند بار در اين سايت گفته شده باشه ولي خب
ميشه كاري كرد كه هميشه آيدي من براي يك شخصي آف نشون داده بشه و اون شخص اصلا از ورود و خروج من هم اطلاعي پيدا نكنه؟
و اينكه راهي هست كهبشه مثلا شخصي به خصوصي هر چي برا من ميفرسته براي من ارسال نشه و برعكس متن هاي فرستاده شده من هم برا اون طرف نره؟
1 سوال ديگه ::31:
اگه من اسم يك شخصي رو از توي ليست ياهوم پاك كنم چي ميشه؟
آيا از ليست ياهوي آن طرف هم حذف ميشم يا نه؟
يه توضيحي بفرماييد ممنون ميشم.....:40::40::11::11::11::11::11:
دوستان من ctrl +m رو میزنم ، برای یکی دیگه از ایمیل هام یک اف میذارم
ولی وقتی وارد ای دی مربوطه میشم نیومده ، جریان چیه ؟
باید چیزی رو سیو کرد یا اینکه همین جوری خودش میره
سلامنقل قول:
روی آی دی کلیک راست کن بعد stealth settings بعد ...Appear permanently offline to این گزینه فکر کنم اینطوریه همیشه روی آی دی مورد نظر مخفی میاد.
شاید طرفو ignore کنی هیچی نمیبینی از پیام اون و برای اون پیامت نمیره فکر کنم.
نه فقط از لیست شما پاک میشه آی دی شما رو اون تو لیستش داره از لیست اون پاک نمیشه.
میره فکر کنم ولی گاهی وقتا نمیبینی یا بعد از چند مدتی میتونی ببینی.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزاري براي تغير تم ياهو
ياهو 9 به بالا
دو تا سوال ! برای ویستا از آخرین ورژن باید استفاده کرد یا ورژن ویستا ؟؟
آخرین ورژن چنده؟
چه فعال هست این جا !!
فکر نکنم زیاد فرقی بکنه.نقل قول:
اینجا میتونی آخرین نسخه رو بگیری.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=121827&page=8
سلام.یکی به من بگه چه جور ی میتونم تو یاهو بوت کنم.تو بخش بوت کلی راجع بهش صحبت شدا اما یلنک دانلود نرم لفزار رو نزاشتن. آخه اینم شد آموزش؟؟؟؟؟؟
آخه امار گرفتم از کسای دیگه ای که عضون!نقل قول:
من کلی دارم ,نرم افزاریش رو هم دارم اما چه ربطی داره به مسنجر؟نقل قول:
نقل قول:
فعلا بهترین ورژن برای ویستا 9.0.0.2162 هستش
سلام من می خواستم بدونم چطور میشه متن چت هایی که کردم رو ببینم
یادمه یه برنامه بود که با هرکی چت کرده بودی...متن چت رو واسط می اورد
اگه بهم لینک دانلوش رو بدین ممنون میشم
سلام من می خواستم بدونم چطور میشه متن چت هایی که کردم رو ببینم
یادمه یه برنامه بود که با هرکی چت کرده بودی...متن چت رو واسط می اورد
اگه بهم لینک دانلوش رو بدین ممنون میشم
يکی می تونه بگه آخرین ورژن ياهو چنده ؟
سلام به همه دوستان عزیز.
یه سوال داشتم اگه مکان داره راهنماییم کنید.
نمی دونم چرا دکمه call تو یاهومسنجر من غیر فعاله یعنی نمیشه تماس داشت دو ورژن متفاوت رو هم که نصب کردم باز هم همین جوری بود رو تنظیماتش هم که نگاه کردم مشکلی نداره.
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=121827&page=8
قبلاً نبود تازگیا اینطوری کردن تو ایران اینطوریه فک کنم :31:نقل قول:
[quote=Ghaioom;4048348]قبلاً نبود تازگیا اینطوری کردن تو ایران اینطوریه فک کنم :31:[/quotکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=121827&page=8
والا واسه دوستان کار میکنه ولی واسه من نمی دونم چرا اینجوریه.
حالا به نظر شما راه چاره چیه؟ یعنی هیچ راهی نیست؟
[quote=HMD_KRO;4048818]هوز که هنوزه پروت یاهو تو ایران بسته هستش البته Voiceنقل قول:
کاریش نمیشه کرد مگر با استفاده از ابزار الآت خاص که بتونی دور بزنی مخابرات رو
سلام دوستان کمک فوری احتیاج دارم ..................... خواهش می کنم کمک کنید
من یاهو ورژن 9 دارم می خواستم بدونم چطوری می تونم برم تو روم . اونطوری یادم میاد قبلا روم های یاهو تو شاخه ای از گزینه ی messenger بود . ولی الان هر چی می گردم تو گزینه های نه این شاخه بلکه تو هیچ شاخه ای نیست
آخه خیلی از بچه ها بدون استفاده از هیچ ابزاری میتونند از voice استفاده کنند.
میتونه از خط باشه؟
نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده ....... اگر میشه اینم بگید که یاهو ورژن 8 میره تو روم ؟؟؟
کمک کنین خواهش می کنم .
نقل قول:
یاهو ورژن 9 رو شما باید تو منوی Messenger و بعد yahoo chat و بعد join room رو بزن
ورژن 8 هم میره تو روم و مشکلی نیست
سلام دوستان
هنگام لوگین کردن زود این ارور میاد میشه بگید برای چی هستش ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم این میادنقل قول:
شما با چی وصل اینترنت میشین؟
کارتی؟ یا ای دی اس ال؟
مال من ای دی اس ال آسیا تکه