بابا حالا این ترکش هم چیز خاصی نیست
چرا اینقدر همه بزرگش کردن
توی هیچ چیزی تاثیر نداره
برو بخر X1 رو نگران ترک هم نباش;)
Printable View
بابا حالا این ترکش هم چیز خاصی نیست
چرا اینقدر همه بزرگش کردن
توی هیچ چیزی تاثیر نداره
برو بخر X1 رو نگران ترک هم نباش;)
سلام.نقل قول:
4: چرا اگر اسم رو عوض کنید باید دوباره رجیستر کنید.ضمن اینکه شما چرا به اسم همون کراکر برنامه رجیستر کردید ؟باید اسم گوشیتون رو جای اون SyMPDA وارد کنید و سریال بدست اومده رو استفاده کنید.
5: من بشخصه تست نکردم اما فکر نمیکنم داشته باشه.
6:درمانش اینه که ببینید قاب جدید ایراد داره یا اینکه موقع عوض کردن بد جا زدن.اگر موقع تعویضش به اسپیکر اسیب نزده باشن باید باز بشه و درست بسته بشه.
7:بقیشو اگر میدونستم بعدا" جواب میدم.:11:
جدا" اون ترکها مهم نیست؟!!!!!:2:نقل قول:
گوشیتو میدی من یه 2 تا ترک ناقابل روش بسازم برات؟:46::31::10::11:
یکی جواب منو بده نمیتونم به هیچ جایی زنگ بزنم!!!!!!!!:41:نقل قول:
سلام.نقل قول:
قسمت کال بارینگ رو دستکاری نکردید؟ یک دلیل دیگه هم میتونه این باشه که شما شماره تون رو تنظیم کرده باشید که نمایش شماره نداشته باشه و چون مخابرات اینو ساپورت نمیکنه نمیتونید تماس بگیرید برید تو قسمت تنظیمات Phone و این دو مورد رو چک کنید.:11:
بخرید با گارانتی هم بخرید تا خیالتون راحت باشه !نقل قول:
هیچ ارور خاصی نمیده؟بیشتر توضیح میدی؟نقل قول:
الان جدیدترین وشیک ترین رامش چی؟
[QUOTEجدا" اون ترکها مهم نیست؟!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیتو میدی من یه 2 تا ترک ناقابل روش بسازم برات؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ][/QUOTE]
خودش ترک داره شما زحمت نکش:46:
یه دونه بیشتر هم نیست..بالا. گوشه ی سمت چپ باطری
مهم هستن ولی نه اینقدر که کسی از خرید گوشی پشیمون بشه
در برابر خود گوشی این ترک ها زیاد مهم نیستن:5:
قسمت call baring هر دوتاش روی off هستشنقل قول:
caller ID هم روی every one هستش....
شما یکبار هارد ریسیت کن ببین چی میشهنقل قول:
فکر کنم این تنها راه باشه.
مشکلم حل نشد حالا تصمیم گرفتم که برای اولین بار یه ویندوز 6.5 بریزم روی گوشی ... توی سایتهایی که چرخ میزدم از این سه تا خوشم اومد شما دوستان کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟؟
7-1-2010 / X2 Rom/ WM6.5 - FINAL 006 rom
ROM 826X - build 23518
Xperia WM6.5 Roms X1.5
سلام ملت.
گلچین کردین سوالای منو؟عجب!!!!
اگه از دوستان کسی اطلاعی داره و میتونه جواب سوالای من رو بده ممنون میشم!
یه چیز جالب دیدم امروز و اونم برنامه ای هست که نصب میکنید و میتونین ویندوز موبایل و آندروید رو با هم داشته باشید! مثل اینکه ویندوز 7 و ایکس پی رو با هم داشته باشین بتونین انتخاب کنید وقتی گوشی داره بالا میاد.
نسخه wvga هم بود.
لینکشومیزام و یکی از دوستان که سر در میاره تست بزنه و برای رضای خدا اینجا بزاره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=AryanLand;4626275]سلام.
4: چرا اگر اسم رو عوض کنید باید دوباره رجیستر کنید.ضمن اینکه شما چرا به اسم همون کراکر برنامه رجیستر کردید ؟باید اسم گوشیتون رو جای اون SyMPDA وارد کنید و سریال بدست اومده رو استفاده کنید.
5: من بشخصه تست نکردم اما فکر نمیکنم داشته باشه.
6:درمانش اینه که ببینید قاب جدید ایراد داره یا اینکه موقع عوض کردن بد جا زدن.اگر موقع تعویضش به اسپیکر اسیب نزده باشن باید باز بشه و درست بسته بشه.
7:بقیشو اگر میدونستم بعدا" جواب میدم.:11:
...................
دیگه جوون بودم!نمیدنستم!خام بودم! کی حوصله داره این همه برنامه رو دوباره رجیستر کنه!!:41:
سریال boardgames رو بزارین برام.!!!خیلی خراب این بازی ام!میمیرم اگه یه روز تخته بازی نکنم!:45:
خوب قاب رو نمیتونم فعلا دست بزنم!باید برگردم خاااااااانه!!
شارژر اصل گیر آوردم میگه 17!ولی از تو پکیج خود گوشی برمیداشت!یه جا دیگه پیدا کردم ه جانبی بود ولی معلوم بود اصله یعنی پک سونی اریکسون بود و تمیز بود!میگفت 12 !کدوم رو بگیرم؟
این هم تعدادی عکس که قولشو دادم:
محتوای مخفی: عکسها
این هم عکس ها با سایز اصلی (2048x1536) در یک فایل زیپ به حجم 10.7 مگابایت :
دانلود:
کد:http://www.4shared.com/file/212867087/95fc9fe/13881111__5_.html
اما در مورد مثلا گارانتی. شرایط اینو ( خدمات طلایی پارسه) که خوندم تصمیم گرفتم دیگه گوشی گارانتی دار نخرم. البته تا الان هم برای خودم گارانتی دار نخریدم ولی تا وقتی هم شرایط اینه نمیخرم.
چو عملا این شرایط فرقی با این حرف نداره که " گوشی رو تو مغازه کامل تست کنید. جنس بیرونرفته پس گرفته نمیشود"
محتوای مخفی: عکس از برگه شرایط ضمانت نامه
======================
حالا سوالات:
1- این تنظیمات وایرلس باید چجوری باشه که عمل کنه. مثلا در محیط دانشگاه ما ( دانشگاه لرستان) میشه از اینترنت وایرلس استفاده کرد. اما چجوری؟
2- علامت باتری در بالا و سمت راست صفحهنمایش ناپدید شده. چجوری برگدونمش.
3- چجوری میشه بدون افزودن یک وسیله و وسایل من از طریق بلوتوث ارتباط برقرار کرد؟ چون الان میخوام هر چیزی رو از وسیله ای بگیرم میگه باید به وسایل اضافه بشه.
4-
آقا من این مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\KEYBD\CurLan g رو پیدا نکردم. کجاست؟نقل قول:
5- :
فایل های اینو از کجا دانلود کنم. یکم گشتم دقیقا نفهمیدم باید چی ها رو دانلود کنم.نقل قول:
هر کسی یه نوع رام رو می پسنده ! من رام های سری انرژی رو بسیار دوست دارم بخصوص که مانیلا 2.5 داره + ویندوز موبایل 6.5 ! باید بگردید ببینید کدومش رو می پسندید یا اگه اینترنت پر سرعت دارید چند تا امتحانی دانلود و نصب کنید ...نقل قول:
میشه لینکاشونو بدین؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
هر کسی یه نوع رام رو می پسنده ! من رام های سری انرژی رو بسیار دوست دارم بخصوص که مانیلا 2.5 داره + ویندوز موبایل 6.5 ! باید بگردید ببینید کدومش رو می پسندید یا اگه اینترنت پر سرعت دارید چند تا امتحانی دانلود و نصب کنید ...
من با انتن دهیش مشکل دارم..چکار کنم؟
همین تاپیک رو جستجو کنید بصورت کامل حتی با عکس معرفیش کردم .
آنتن دهی رام های انرژی ؟! من تاحالا باهاش برخورد نداشتم ! شاید سایر دوستان بتونن راهنمایی کنند .
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما که از این رام ستفاده میکنید آیا این رام بدون باگ یا حداقل باگ می باشد؟
اگر لینک عکسهارو بزاری ممنون میشم دوست عزیز:11:
1-وایرلس را روشن میکنی
بعد سرچ میکنی
بعد انتن وارلس منطقه را میاره
انتخابش میکنی
مراحل را جلو میری
پسورد هم که اگه خواست میزنی بعد کار تمومه بالای گوشی علامت دکل مانند میاد
2-باید بری تنظیمات ساعت و زمان اونجا یه تیک هست که وقتی میزاری ساعت را نشون میده که در اینصورت نشانگر باطری میره. البته میشه کاری کرد که همزان هر دو باشه ولی یه برنامه دیگه و نه خود ویندوز
3-برو تنظیمات بلوتوث
تو یکی از تبها که سکیوریتی هست یه تیک هست اونو بردار همون پیس کد.
5-تک تک برنامه ها را تو قسمت خودش درخواست بده
من با پاکت پلاس خیلی بیشتر حال میکردم.
سلام بر همگی، من امروز پس از دو روز تحمل کردن وایلکایر 5.6 رام 6.1 تاچX رو دانلود کردم، واقعا عالیه، نرم افزاری کاربردی زیادی داره + مانیلا 2.1 + سرعت واقعا عالی!
به همه توصیه میکنم از این رام استفاده کنن!
منظور این بود که این رامی که بصورت پیش فرض روشه..انتنش میپره برای من اعصابمو خورد کرده چکار کنم؟نقل قول:
آنتن دهی رام های انرژی ؟! من تاحالا باهاش برخورد نداشتم ! شاید سایر دوستان بتونن راهنمایی کنند .
آقا یکی جواب این سوالای منو بده.
نقل قول:آخه من از یه جای دیگه هم که می خواستم بخرم بش گفتم بار اول باید طول بکشه تا رام نصب بشهنقل قول:
گفت :چون کامتل هست رامش نصب شده تو شرکت و تست شده.
راست گفته؟
بعد از همینجایی که خریدم گفتم چرا عربیه ؟ گفتش:چون از دوبی وارد شده .
منتها من کلی گشتم تو علا الدین که حداقل یکی دو تا x1 داشته باشه که توی ویترین رو ندن!
و فقط این مغازه بود که عمده فروش هم بود! و این جعبش پلاستیک داشت و برچسب کامتل 12 ماهه هم داشت.
تایمش هم 0 بود.
ولی این چندتا برنامه از اول روش بود:
mobidiv multi langual support 3
mobidiv customazation
mobidiv nls support arb
یعنی دست دو بوده؟
یا کامتل اینا رو نصب کرده؟
ممنون
نقل قول:
سلام.
والا با این شرایط که شما میگی نمیدونم شاید طرف راست گفته باشه و همین جور باشه.شما باید هارد ریستش کنی ببینی برنامه ها پاک میشه یا نه.(اگر پاک نشه رامش عربیه و همونطور که گفته برای امارات ساخته شده.) اما در مورد پلاستیک و برچسب و.....اینا اصلا" مهم نیست چون همه مغازه دارا میتونن اینکارو بکنن.:11:
آهان ! والا اطلاعی در این زمینه ندارم . اگه رامتون رام قدیمی باشه این احتمال هست که با نصب رام های جدیدتر (و طبیعتا ورژن بالاتر رادیو) این مشکلتون حل بشه.نقل قول:
سلام میشه ادرس جای رو دین که بشه رامهای غیر رسمی را واسش دانلود کرد..
---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------
منم از دبی گوشیمو وارد کردن اما موقع خرید رامش لود شد لوش..خیلی هم طول کشید..نقل قول:
گفتش:چون از دوبی وارد شده
من یک 990 p قبلا داشتم اونو با ضمانت پارس کامتل خریدم اما وقتی که روشنش کردم..اونم مثل اکسپریا لودش خیلی طول کشید..منظورم این بود که تست شدن در کارخانه پارس کامتل الکی..
ممنون از کمکتون.نقل قول:
وایرلس بازم کار نکرد.
[QUOTE=hojjat5183;4633939]سلام میشه ادرس جای رو دین که بشه رامهای غیر رسمی را واسش دانلود کرد..[COLOR="Silver"]
بهترین مکان :
کد:http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=471
من برای اولبن بار رام x1.5 رو ریختم خیلی خوبه از همه نظر خوبه ( سرعت , باطری , گرافیک و ...)
[QUOTE=Mohammad;4634537]و بهترینش کدوم از نظر باگ؟نقل قول:
کجای کار مشکل داره ؟نقل قول:
دقیق بگو تا چخ مرحله ای جلو میری؟
[QUOTE=hussain;4634644]بهترین و بهترینش رام اصلی خود گوشی میشهنقل قول:
ولی x1.5 و اگه جدیدترش اومده باشه اینا کمترین باگ را دارند
بعد از اینا سرتی تاچ خوب هستند(از نظر باگ)
انرژی هم خوبه
کلا باید خودت چند تایی بریزی تا ببینی کدومش بهتره
چجوری میشه اسم بلوتوث رو جدای از Owner Name تغییر داد؟
گل محمدی جان ، اون نقل قول از من نیستا !
همچنین عرض کنم که رام های کوک شده بدون باگ نیستند . اگر حوصله سر و کله زدن با باگ ها ریز و درشت رو ندارید همون رام R3A رسمی رو نصب کنید و به زندگی معمولی با گوشیتون ادامه بدین ! :D
ولی اگه دنبال یه زندگی متفاوت هستین و تنوع طلب، می تونید انواع رام های کوک شده رو انتخاب کنید ...البته کمی حوصله و اعصاب هم نیاز داره ...
بچه ها نیازی نیست عده ای سوالات را از طریق پیغام خصوصی بپرسید
این رادیو ورژن بالا
ریختنش مثل ریختن رام هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارسا چه مشکلی داری؟
owner را هر چی بذاری اسم بلوتوث همون میشه
اگه میخواهی یه چیز دیگه بزاری باید برنامه صب کنی
Advanced Configuration Tootl فکر کنم بتونه کمکت کنه.
ولی فکر کنم راست گفته چون کارت x1 support روش نوشته بود مال امارات هست!نقل قول:
چند تا سوال دارم:
1-بهترین فارسی ساز چیه؟(کیبرد سخت افزاری رو میشه فارسی کرد؟)
2-آیا میشه با استفاده از d-pad با موس روی قسمت های مختلف توی گوشی رفت؟
3-بهترین برنامه ی gps ونقشه ی قم هم می خواستم!
فعلا همینا برام مهمه!
ممنون ازتون!:46:
فارسی ساز علیرضا بدون مشکل کار میکنه
با دی پد میشه همه جا رفت اره
برنامه oziexplorer بهترین برنامه جی پی اس هست
نقل قول:
سلام.
من از فارسی ساز MOBIDIV استفاده میکنم که هیچ مشکلی ندارم باهاش .
با استفاده از D-Pad هم بله میتونید اینکارو بکنید.
برنامه جی پی اس هم والا من نمیتونم بگم بهترین کدومه و فکر هم نمیکنم که کسی بتونه بگه بهترین کدومه چون به هر حال سلیقه مصرف کننده هم مهمه حتی اینکه شما فقط منوهاش رو درنظر بگیری .اما من از گارمین استفاده میکنم و باهاش هم راحت هستم.:11:
آقا چه شكلي ميشه اين فايل آقاي عليرضا رو دانلود كرد؟تو filesend جايي براي دانلود نيست؟
یعنی هیچ راهی نداره؟نقل قول:
چجوری میشه اسم بلوتوث رو جدای از Owner Name تغییر داد؟
برنامه advanced configuration tools را نصب کننقل قول:
خیلی کارها میتونی بکنی
از جمله تغییر اسم بلوتوث
منظورت از فایلهای علیرضا چیه ؟نقل قول:
آقا چه شكلي ميشه اين فايل آقاي عليرضا رو دانلود كرد؟تو filesend جايي براي دانلود نيست؟
منظورت فارسی ساز هست ؟