دوستان 206 تیپ2 مدل 89 با کمتر از 20هزار کارکرد، چند بگیرمش؟ کاملا تمیز
دوستان 206 تیپ2 مدل 89 با کمتر از 20هزار کارکرد، چند بگیرمش؟ کاملا تمیز
نقل قول:
پژو 206 تیپ 2 مدل 89 قیمت 13500000 تومان
یه سوال امنیت وکیفیت کدوم پراید بهتره 111یا132یا141یا131 کدومش با کیفیتره وایمن تر ؟
هیچکدوم . همه شون سروته یه کرباسن!:13:نقل قول:
نقل قول:
از نظر امنیتی میشه گفت 131 به خاطر نقاط تقویت شده بدنه نسبت به دیگر مدل ها امنیت بیشتری داره.
از نظر کیفیت شبیه به هم هستن اما اگر دقیق تر نگاه کنیم در حد خیلی کمی میشه کیفیت بیشتری تو 111
و 131 نسبت به 132 و 141 دید.
نقل قول:
در این مورد که 5 هزارتا رفته که شک ندارم! مال یکی از اشناهاست. خودش اپتیما داره و فقط گاهی اوقات از این استفاده میکرده!
پس ببرم پیش یه اوستا بگم میخوام چکش کنه واسم؟؟
نقل قول:
اگر مطمئن هستین مشکلی نداره.
برای بازدید بدنه پیش صافکار ببرید ماشین رو برای فنی هم مکانیک مجرب
دوستان من می خوام تا چند وقت دیگه ماشینمو عوض کنم و 206 بگیرم من چند سال پیش از ایران خودرو سهام خریدم و اگه اشتباه نکنم پارسال بود یا دو سال قبل سود ندادن بعد گفتن که سهام دارایی که ماشین بخرن بهشون تخفیف می دیم می دونید جریانش چیه؟الانم تخفیف میدن؟
دوستان یه سوال داشتم . من حدود 35 تا 40 میتونم هزینه کنم برا ماشین . به نظر شما یه سوناتا یا آزرا ( تو همینش هم موندم .قیافه آزرا رو دوست دارم ولی میگن سوناتا 6 دنده خیلی بهتره ) کم کار تمیز بخرم یا یه آی سی صفر .
کلا سوناتا و آزرا رو دوست دارم ولی دل چرکینم برا ماشین دست 2 . موندم ؟!!!
بچه ها یه پرشیا پیدا کردم مدل 83 رنگ نقره ایی .
رینگ اسپرت هست و چراغ جلو عقب هم اسپرت و کریستالی شده .
ظاهر ماشین خیلی تمیز و سالمه ولی موتوری را نمیدونم ، قراره فردا برم یه دوری هم با ماشین بزنم .
فروشنده آدم بدی نیست خودش رو راست گفت عقب ماشین سمت شاگرد خورده که رنگ هم شده .
قیمت گذاشته 10.200 . به نظرتون خوبه ؟
نقل قول:
در این مورد فقط با نمایندگی ها یا شرکت ایران خودرو تماس بگیرید تا به طور دقیق راهنمایی کنن و
زودتر به نتیجه برسید اینجا امکان داره من یا دوستان دیگه اطلاعاتی بدیم که شما دچار ابهام میشید.
موفق باشید
سلام.نقل قول:
رینگ اسپرت چراغ اسپرت و هر لوازم اسپرتس دیگه
رو قیمت ماشین تاثیر نداره مگر اینکه شما خواهان اونا باشید و هزینه اش رو پرداخت کنید.
پژو پارس تمیز رو میدن 10200000 تومان اینکه عقبش هم خورده میاد رو 9500000 تومان
نقل قول:
سلام دوست من.
فرق بین سوناتا و آزرا در اینه که آزرا از نظر قدرت و شتاب نسبت به سوناتا برتری داره.
همچنین از نظر ایمنی هم برتری داره
تجهیزات و آپشن های آزرا بیشتر از سوناتا هست.
و در کل آزرا نسبت به سوناتا نمره بیشتری میگیره به راحتی.
در مورد i30 هم باید بدونید که بحث و ملاک های انتخابش نسبت به آزرا و سوناتا جداست.
i30 از نظر راحتی فضای کابین هندلینگ قدرت تجهیزات در مقابل آزرا یا سوناتا حرفی واسه گفتن نداره.
هیوندای آزرا مدل 2007 قیمت 39000000 تومان اگر گیر بیاد چون بیشتر رو 41000000 تومان تا 440000000 تومان هستن.
هیوندای سوناتا مدل 2009 قیمت 40000000 تومان
هیوندای i30 مدل 2011 قیمت 40000000 تومان
با تشكر از mohamad skystar عزیز
با توجه به راهنمایی های شما و پیشنهاد بسیار خوبتون، من یه سانتافه گرفتم كه بعد از استفاده ي 2 هفته اي مي تونم بگم يه انتخاب فوق العاده هستش. خوشحالم به پيشنهاد محمد عزيز اعتماد كردم.
مدل 2008 يك سال خوابيده، 20 تا كار كرده، فول آپشن واقعي، بدون حتي يه خال! گرفتم 46 و 500 شايد نسبت به مدلش يه مقدار گرون گرفتم ولي به نظرم اين ماشي ارزششو داشت و راضيم.
نقل قول:
سلام دوست من.
خوشحالم که خودروی مورد نظرتون رو خریداری کردین.منم جز انجام وظیفه کاری نکردم.
من همیشه در تلاشم که شما و دوستان خودروی مورد علاقتون رو انتخاب کنید.
سانتافه مدل 2008 رو حدود 1 میلیون تومان گرونتر خریدین اما ماشین خوابیده بوده و مشخصه که فروشنده قیمت رو بالاتر بگه
من روزی چند مورد تو نماییشگاه میبینم که اینجوره.
مشکلی نیست مهم اینکه سانتافه تمیز و عالی گیر آوردین و الان لذت میبرین.موفق باشید
آقا اين پژوهاي جديد مانند SLX يا جي ال ايكس ها ، صفرش مي ارزه به خريدنش؟ فعلا داراي يك پژوي تميز مدل 84 هستم كه هيچ مشكلي هم نداره...
آيا ارزش داره ، به جاش صفرش رو خريد؟
سلامنقل قول:
اگه که ماشینتون سالمه و کارکردش پایینه از اول هم زیر پایه خودتون بوده میدونید چکار باهاش کردین از نظر من کار درستی نیست با اوضاع این ماشین های جدید!
کیفیت ادوات پلاستیکی موتور و ... خیلی پایین اومده!
نقل قول:
بستگی به خودتون داره که میخواین چه خودرویی رو بخرید.
با اینکه کیفیت محصولات داخلی الان نسبت به قبل کمی پایین اومد اما خوب به هر حال طرفداران خودش رو داره.
به نظر من اگر اسرار بر خرید 405 دارین سعی کنید 405 با موتور TU5 خریداری کنید
چون هم موتور جدید هست و هم الان دیگه ایربگ میزارن.
SLX که چنگی به دل نمیزنه و به اشتباهات ایران خودرو افزود چون همون 405 قدیمی با طراحی کلاسیک خودش
دلنشین تر هست.
سلام لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید،قصد خرید سوزوکی اتومات دارم ولی بین مدل اتومات معمولی و اتومات فول دودل هستم.سوالم اینه که آیا این دو از لحاظ فنی و موتور هم با هم تفاوت دارند و در ظاهر ماشین چی؟ اگه امکانش هست تفاوتهای این دو مدل رو بهم بگین از هر لحاظ. ممنونم
اين كدوم مدلشه ؟ من تو سايتش ايرانخودرو پيداش نكردم!نقل قول:
به نظر من اگر اسرار بر خرید 405 دارین سعی کنید 405 با موتور TU5 خریداری کنید
مشاوره برای دوستم با 9.5ملیون چی میتونه بخره می گه می خواهم کم مصرف وپر قدرت باشه ورانندگی باهاش لذت بخش باشه ودست دوم باشه؟
من ریو.206.ال90پیشنهاد کردم شما چی؟
L90 بهترین گزینه برای توقعات شماست،ریو اصلا پیشنهاد نمیشه چون از همه نظر برتری با ال90 هست.
نقل قول:
یک سری پژو 405 با موتور tu5 تولید شد
موتور TU5 همون موتور 206 تیپ 5 هست که خیلی مصرف سوخت مناسب و قدرت و شتاب بیشتری نسبت به
موتور های 1800 CC قدیمی داره.
به این 405 میگن 405 با موتور TU5
فعلا تولید نمیشه و تو شرایط فروش شرکت هم نیست.
نقل قول:
اگر قصد خرید سوزوکی رو دارین حتما اتوماتیک فول بخرید چون از همه لحاظ کامل تر هست.
شما سوزوکی کلاس 8 اتوماتیک رو خریداری کنید و دنبال مدل های دیگه نرید.
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
دوست من با این بودجه تندر 90 تمیز و حسابی پیدا نیمشه مگر تیپ E0 شاید گیر بیاد.نقل قول:
بودجه رو تا 10500000 الی 11000000 تومان افزایش بدین خیلی بهتره.
با بودجه شما مطابق با ملاکهاتون:
ریو مدل 84 قیمت 9800000 تومان اگر پیدا بشه.
206 تیپ 2 مدل 86 قیمت 9500000 تومان
پژو 206 تیپ 3 مدل 84 قیمت 9600000 تومان
خدایا با نام تو
با سلام به همه دوستان خوبم
دوستان عزیز با بودجه 35 تا 40 میلیون چه خودرویی رو پیشنهاد میکنید؟ من نظرم ماکسیما است. پیشنهاد شما چیست؟
حامد
206 هاچ بک استاندارد بالایی داره یا ال 90؟
هر دوشون فول آپشن مد نظر بگیرید
سلامنقل قول:
هردو خودرو استاندارد هستن!
کمی آپشن های 206 فول بیشتره!
سلام خدمت شما.نقل قول:
دوست گرامی شما فقط قیمت رو تعیین کردین اگر ملاک هاتون رو مرتب و دقیق ذکر کنید زودتر به نتیجه میرسید.
من چند خودرو تا سقف 40 میلیون تومان معرفی میکنم و شما ملاک هاتون رو مشخص کنید:
1.تویوتا کمری GLX مدل 2007 قیمت 37000000 تومان
2.تویوتا کمری SE مدل 2007 قیمت 41000000 تومان
3.تویوتا کورولا مدل 2008 قیمت 35000000 تومان
4.هیوندای سوناتا مدل 2009 قیمت 41000000 تومان
5.هیوندای آزرا مدل 2007 قیمت 39800000 تومان
6.مزدا 3 نسل قدیم مدل 89 قیمت 36000000 تومان
7.ماکسیما اتوماتیک مدل 90 قیمت 38500000 تومان
خودروهای صفر تا 40 میلیون تومان:
1.ماکسیما اتوماتیک مدل 90 قیمت 38500000 تومان
2.تویوتا یاریس مدل 2011 قیمت 37000000 تومان
3.رنو مگان 2000 اتوماتیک مدل 90 قیمت 32000000 تومان
4.هیوندای آوانته مدل 90 قیمت 30000000 تومان
5.هیوندای i30 مدل 2011 قیمت 40000000 تومان
6.هیوندای i20 مدل 2011 قیمت 35200000 تومان
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
از توجه شما ممونم.بله کاملا حق با شماست. با این مشخصات:
1-شش سیلندر با 24سوپاپ با موتور تیپ V
2-حداقل نیروی محرکه 200اسب
3-کاملا اسپرت
4-گیربکس ترجیحاً دستی
5-سیستم صوتی تصویری پیشرفته
6-همرا با امکانات لوکس داخلی
نقل قول:
با توجه به ملاک های شما دوست عزیز به ترتیبک
1.هیوندای آرزا
2.هیوندای سوناتا وارداتی ( 6سیلندر)
در مورد گیربکس دستی آزرا نیست اما سوناتا شاید پیدا بشه احتمال 10% .
اما ماکسیما گیربکس دستی هست و از طرفی دیگه موارد 5 و 6 که گفتین رو نداره.
ماکسیما از نظر موتوری و استحکام بدنه از سوناتا و آزرا بسیار سرتره،ما در تست بین ماکسیما ، لکسوس ای اس 350 و آزرا (که آزرا و ماکسیما بیشتر مورد تستمون بود) هر سه ماشین رو در سربالایی با شیب حدود 30% (ژیروسکپ نشون میداد شیب 32 درصد) گذاشتیم توی D بدون اینکه گاز بدیم
لکسوس بدون اینکه زور بزنه حرکت کرد،ماکسیما با اندکی تامل و کمی افت دور موتور شروع به حرکت کرد اما آزرا کمی زور زد و بدون اینکه تکون بخوره خلاص شد.
در کل به نظرم ماکسیما با وجود قدیمی بودنش هنوز خودروی بسیار پر جذبه،پر ابهت و وحشی هست فقط کمی خشکه .درضمن اصالت نیسان قابل قیاس با خودروهای کره ایی نیست هرچند که پیشرفتشون واقعا چشمگیر بوده.برای خانواده بهترین ماشین ممکنه با 40 تومن پوله.
به نظرتون ریو خوب تینگ می شه یا 206تیپ2یا3 دوستم که ریو می خواهد ومی خواهد یه ملیون رو موتور ماشین خرج کنه کدومش بهتره؟
نقل قول:
سلام.
دوست من تو تمام موارد تیونیگ 206 در تمام تیپ ها از ریو برتر هست.
همچنین 206 یه چیز دیگه میشه.
من بیشترین تغییرات رو رو موتور 206 دیدم برای تیونینگ
---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
نقل قول:
سلام دوست من.
لطفا تمام ملاک های دوستمون رو در نظر بگیرید و خودرو پیشنهاد بدین.
مواردی که شما ذکر کردین در مورد قدرت موتور بود اما دوستمون 6 مورد رو ذکر کردن که اگر همه موارد رو بخوایم در نظر بگیریم
آزرا نسبت به ماکسیما نمره بیشتری میگیره به راحتی.موفق باشید
درسته محمد جان،من موتوری و ایمنی ماکسیما رو گفتم که نسبت به آزرا برتره،از نظر زیبایی بیرونی هردو در یک سطح هستن و به مراتب آزرا قدیمی تر به نظر میرسه مخصوصا با باد گلگیرای عقبش فرم زیبایی نداره.از نظر امکانات و فضای داخلی 100 درصد آزرا برتره و ماکسیما حرفی برای گفتن نداره.مصرف سوخت هردو یک اندازست ولی آزرا به مراتب کمی پرمصرفتره مخصوصا با کولر .آزرا خیلی نرم تره توی دست اندازا ولی ماکسیما کمی خشکه.نقل قول:
حالا انتخاب با خریداره دیگه.در مجموع نظر من اینه که ماکسیما سرتر از آزرا هست.
دوست من با این حرف موافق نیستم.نقل قول:
طرحی که برای ماکسیما ریخته شده برای سال 1995 هست اما آزرا برای سال 2007
البته ظاهر ماکسیما هم خوبه و جالب اما اینکه قدیمیه به راحتی مشخصه.
این کاملا سلیقه ای هست.
دوست من نظر شما محترم اما شما بازم مجموع رو در نظر نگرفتین.شما 6 موردی که دوستمون ذکر کردن رو دقیق در نظر بگیرین
آزرا برتر هست.
از نظر ایمنی هم که مشخصه آزرا با 12 ایربگ و سیستم پایداری الکترونیکی خودرو ESP بازم از ماکسیما که فقط 2 ایربگ داره و فاقد ESP
هم هست برتره.
ماکسیما امنیتش به خاطر کشیدگی اتاقش هست که ضربه از جلو رو کاهش میده.
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
از گزینه هایی که معرفی کردین بسیار ممنونم. سوالی برای من پیش اومد و اون هم این است که شما در گزینه دو سوناتا را با پسوند وارداتی ذکر کرده اید!مگر سوناتا در ایران مونتاژ میشود؟
حامد:11:
نقل قول:
خدایا با نام تو
با سلام
دوست خوب من،پوریا جان، از نکات جالبی که ذکر کردین ممنونم.من هم با ماکسیما بیشتر حال میکنم.مخصوصا تیپ وحشی که داره! ولی نکاتی رو هم که دوست عزیزم، محمد جان، ذکر کردند ، نمیشه از نظر انداخت در انتخاب تأثیرش نداد.
حامد:11:
سلام.نقل قول:
دوست من ما ایتجا انجام وظیفه میکنبم و کمک میکنیم تا شما خودروی مورد علاقتون رو انتخاب کنبد.
بازم راهنمایی خواستین در خدمتیم.
موفق باشید.
می گن فرق بین موتور 206تیپ 2یا تیپ 3فرق داره آیا 206تیپ 2ارزش داره که بخریم با10ملیون چه مدلی گیر میاد یا 206تیپ 3 با 10ملیون کدومش؟
سلامنقل قول:
نه هیچ فرقی نداره موتورشون! تو امکانات داخلی و ترمزها تفاوت داره!
تیپ 2 مدل 85 86 گیرت میاد!بیشتر هم 86!
راستی اگه خواستی بخری بین 85 و 86 اگه دوتاش با فرض کار کرد کم گیرت اومد و دوتاش از نظر فنی عالی بودن 85 رو بردار آخه از 86 به بعد دریچه گاز برقی شده که ماشین رو کند کرده!
پژو 206 تیپ 3 مدل 84 قیمت 9000000 توماننقل قول:
پژو 206 تیپ 3 مدل 85 قیمت 9850000 تومان
پژو 206 تیپ 3 مدل 86 قیمت 10300000 تومان
یه سوال دیگه ماشین که یه بار چپ شده ارزش خریدن داره نمی دونم چرا خیلی ارزون می دن ماشین چپه را؟
نقل قول:
دوست من بستگی داره ماشین چطوری چپ شده.
چپ شدن روی سقف
چپ شدن روی بغل
در کل ماشینه چپی به خاطر اینکه ضربه های زیادی به ستون های اتاق وارد میشه ارزش خرید نداره
واسه همین افت قیمت خیلی زیادی داره.
من 206 SD V8 رو دیدم که یک نفر خرید 8 میلیون تومان مدل 88 چون چپی بود و بردن تا کمی بهش برسن و بفروشن.
گاهی اوقات هم چپی میخرن و قطعات دیگه رو باز میکنن و مجزا میفروشن.
در کل خودروی چپی ارزش خرید نداره.