در حال حاضر مثل اینکه معجزه ای صورت گرفت و سرعت افزایش پیدا کرد
از 100 پایین تر نمیاد
Printable View
در حال حاضر مثل اینکه معجزه ای صورت گرفت و سرعت افزایش پیدا کرد
از 100 پایین تر نمیاد
سلام
نرم افزاری که نصب کرده بودم میگه 526 مگ دانلود کردی ولی طبق idm همش 70 مگ دانلود کردم.
نه انتی ویروس و نه ویندوز هم اپدیت نشدن. چون خودم همه رو غیر فعال کردم. کسی میدونه چرا این طوری شده؟
نقل قول:
کنترل پنلشون که helm هست.
منم با جوملا کار میکنم.الان helm هنگ کرده و نیاز به reboot داره ولی کو پشتیبان!
---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
بار اول بود.نقل قول:
حالا شما چند تا از این با پدر و مادر ها نام ببر
تازه فقط من نیستم 1500 نفر تا حالا از اندیشه host گرفتن
دیشب سرعت میانگین 50
256 اندیشه خط 7
دیشب سرعت من بین 1 تا 2 120 بود ولی از 2 تا 4 میانگین حدود 35 بعدشم برق رفت
من میگم نرمافزاری ندارن که برق رفت خودش کامپیوتر رو روشن کنه :31:
بچه ها کسی سایت رایگان دانلود فیلم نمیشناسه فیلمهای خیلی قدیمی رو بشه دانلود کرد به جز تورنت
بچه ها کسی سایت بره دانلود فیلم های قدیمی نمیشناسه به جز تورنت
شاتل که 64 نداره! کمتر از 128 نداره...نقل قول:
سلام
قرار بود دیروز برم اندیشه آمار بگیرم که رفتم
دوستم اطلاعاتی رو بهم داد که بهتون میگم که شما هم در جریان باشید
1- مشکل ترانزیتی مرکز 5 و 7 که بخاطر تعداد زیاد مشترکین تو این 2 مرکزه بوده قراره در طول هفته آینده حل شه
.گفتم خب چرا تا حالا توجه نکردین بهشون گفت توجه کردیم وقتی 100 تا کاربر تو مرکز داری تامین 1-2 تا E1 برای این مشترکین خیلی اسونه ولی وقتی هر مرکزت شد 1000-2000 کاربر اونوقت تامین ترانزیت برای این مراکز آسان نیست دیگه اینجا 1-2 تا E1 بدردت نمیخوره . اونم در این موقعیت که مخابرات بخاطر تمایل به فروش اینترنت خودش سطح همکاریشو کم کرده.
2- مشکل مرکز 427 که بخاطر نداشتن برق DC در مرکز بود با نصب برق DC در این مرکز حل شده
3- مشکل سخت افزاری 4 که چند روزه حل شده
4- پهنای باند شرکت قراره در طول هفته آینده افزایش پیدا کنه ولی نه زیاد چون استان مشکل پهنای باند داره ولی قراره stm-4 جدیدشونو با اجرای طرح core , super core مخابرات تحویل بگیرن( گفت فکر می کنیم 1 ماه طول بکشه). ( گفتم stm-4 چقدره گفت 622 مگ )
5- قیمت رو پرسیدم گفتن داره به شکل قابل توجهی میاد پایین. گفت گروه فنی و فروش پیشنهاداشونو دادن مونده هیئت مدیره تصمیم بگیره. اونا هم چون پهنای باند کم بود نمیخواستن مشکل رو بیشتر کنن . چون ارزونی یعنی مشتری بیشتر و تو این شرایط که نمیشد از مخابرات پهنای باند گرفت این به مشتریهای قدیمی لطمه بیشتری میزد
6- گفتم پشتیبانی 1 در میان جواب سر بالا میدن گفت به این شوری هم نیست ولی تعدادشون کمه که در این مورد هم شرکت در حال استخدام نیرویه ولی پیدا کردن پشتیبانی فنی یک خورده سخت تر از بقیه قسمتاست
دوست شما در مورد مرکز 6 که الان 4 روزه شبها از 1 تا 6 قطعه ولی دقیقن از خود 6 به بعد یهو ذرست میشه چیزی نگفت؟!
دوستان اگر کسی پارس انلاین داره بیاد بگه شبا سرعتش میانگین چقدره و شبی چند مگ دانلود میکنه؟
دوستای شاتلی ! شما با سرویس 128 شبی چند مگ دانلود میکنید؟
من جوونیام طراحی سایت می کردم.:5: از خارج host می گرفتم. واست گشتم چندتا خوبشو پیدا کردم:نقل قول:
karahost.net
iranhost.com
aryanic.com
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
والا من به طور مداوم دانلود نمی کنم. هر موقع چیزی بود واسه گرفتن می گیرم. همین دیشب نزدیک 650مگ گرفتم. می تونی راحت حساب کنی که چقدر میشه دانلود کرد چون سرعت متوسط سرویس 128 واسه من 64KB هستنقل قول:
تو همین فروم سایت p30world یه تایپیک در این مورد وجود داره که چند تا نرم افزار هستن که بصورت خودکار و با استفاده از BIOS ، سییستم را روشن میکنن . یه سرچ کنی پیدا میکنی .نقل قول:
عزیزم زدن حرف غیر واقعی کاره خیلی بدیه. هر کی دوست داره میتونه تبلیغ هر کیو که میخواد بکنه ولی حق نداره چیزای غیر واقعی رو به دیگران نسبت بده. 4 روزه مرکز 6 رشت 1-6 قطعه :18:نقل قول:
اخه پسر خوب مرکز 6 که اونور دنیا نیست کسی نتونه امارشو بگیره کافیه گوشیو بر داری به دوستات فامیلات هم کلاسیهات هم کارات خلاصه به یکی که اونجاها زندگی میکنه زنگ بزنی بپرسی. کاری که من همین الان کردم. نتیجش اینه که باید ازت بپرسم چرا حرف غیر واقعی میزنی؟
ریز مصرف اکانت شما کاملا میتونه حقیقتو روشن کنه
مطمئن هستم اونا هم گزارش کارکرد اکانت شما رو دارن هم گزارش وضعیت کانکت و دیسکانت بودن مودمتونو
ببخشید که صحبت 2 طرفه شد ولی اخه ادم یه چیزایی میشنوه حیران میشه
دوستان در کمال ناباوری!!و در راستای انصاف!!خط 4 دو سه روزه مشکلش خیلی کم شده و دیشب 1.3 گیگ دانلود داشتم اونم از ساعت 2 !امیدوارم که ادامه داشته باشه و موقتی نباشه
وقتی واسه من قطعه نمیتونم بیام به تک تک مردم زنگ بزنم و ازشون بپرسم.نقل قول:
نگاه کن عزیز وقتی من از 5 ساعت فقط 1 تا 2 ساعت اونم با سرعت پایین اینترنت دارم به نظرم قطع حساب میشه. تازه اونم نه 2 ساعت پشت سر هم چون این چند روزه مدام نوسان داشتم
مثلن دیشب طبق چیزی که idm میگفت توی 5 ساعت 70 مگ دانلود کردم. تازه کلی وقت برای مستقیم کردن لینکهام گذاشتم.
اتفاقا دوسم هم از جوملا استفاده میکرد که خیلی مشکل داشتین باهاش سر اخر هم عوض کرد مشکلش حل شدنقل قول:
چه خبر های خوبینقل قول:
اما یکم رویا پردازانست
ببخشید میشه دوستان لطف کنن Downstream خوشون رو جدیدا بنویسن مال من کم شده و دیگه روز سرعت 160 ندارم
حداکثر سرعت روزم 110 شده و Downstream روی 1024 شب هم خیلی بشه 80
نقل قول:
دوست عزیز شما از 160 سرعتت شده 110 ؟:31:من که از روزی که سرویس گرفتم تا الان بالاترین سرعتم 120 بوده
downstream هم 1079
تایید میشه downstream من هم از 1395 به 1079 تقلیل یافت قبلا تو روز میانگین سرعت 150 بود الان 120 شده
downstream من1199اندیشه سبزخزر.128.خطوط 727.
بابا بیخیالنقل قول:
پس این ART HOME که به اون گندگی زدن چیه
لول:31:
هنوز وصل نشده
downstream 1200
خط 727
من که دیشب 1.6 گیگ دانلودکردم :31:
انگار بهتر شده البته دیشب هم قطعی داشت . :13:
چرا این 192.168.0.1 کار نمیکنه برای من؟
پسوردش عوض شده؟
خدمت دوست عزیز Mailerنقل قول:
یه چیزایی می گم تا هم دانشت زیاد بشه هم اینکه هر حرفی رو باور نکنی
وقتی تو یک مرکز مخابراتی تعداد کاربرا بین 1000 تا 2000 کاربر و تو مناطق اداری باشه مطمئن باش نیاز ترافیکی رو با فیبر نوری تامین می کنن چون اصلا نمی شه با خطوط E1 ساپورتش کرد مثل کاری که اندیشه تو مرکز 3 و 2 انجام داده و یک STM1 ترانزمیشن بین مراکز گرفته اینو می گم چون ارتباط مخابراتی من قویه و آمار همه شرکتها رو دارم ، اونا واست خالی بستن
فکر کن 2000*100KB چقدر می شه یک E1 تا 2 مگ رو ساپورت می کنه و با پهنای باندی که اندیشه می ده هر E1 تعداد کمی می تونه کاربر رو ساپورت کنه پس برای اینهمه کاربر که حداقل 20% شون هم پهنای باند بالا تر از 100KB دارن مطمئن باش باید از فیبر استفاده کنه که می کنه حالا می تونی بری اطلاعاتت رو کامل کنی
من منکر سرویس خوب اندیشه نیستم چون سرویسش رو دارم ولی وقتی قبلا ازش استفاده می کردم می دیدم چطور با کیفیت کم و قیمت بالا مردم رو سرکیسه می کرد تازه از وقتی که چند تا شرکت قوی اومدن شروع کرد به دادن سرویس خوب
حالا بگیم باید هوای هم استانیها رو داشت
پارس آن لاین هم که داره ریپ می زنه چون سرورش رو کش کرده و فقط دانلودش خوبه ولی وقتی که بخوای یه Page جدید باز کنی باید چند دقیقه واستی
بازم اگه سوالی داشتی من در خدمتم
راستی بگم هر چقدر دلت بخواد مخابرات بهت E1 میده می تونی بری سوال کنی چون سود خوبی واسشون داره تازه کلی هم E1 خالی داره قربان
راستی بهت اینو نگفتم این دوستت یه خالی دیگه هم بستنقل قول:
بعلت نداشتن برق DC ، پسر خوب DSLAM (همون چیزی که اینترنت باهاش تامین می شه)اصلا با برق DC کار می کنه مگه می شه تو یه مرکز مخابراتی برق DC نباشه اینو برو توی مخابرات بگو تا 1 ساعت بهت می خندن ، تو تمام مراکز مخابراتی اتاق های یکسو کننده دارن برای تامین برق DC و AC
اصلا بیشتر دستگاههای مخابرات با برق DC کار می کنه اونم 48 ولت
این حرفو جای دیگه هم نزن ، امیدوارم از دست من ناراحت نشی خواستم اطلاعات تو و دوستان رو بیشتر کنم
من پارس انلاین با سرویس 256 با پیش شماره ی 324 ، سرعت شب متوسط 45 البته یه خورده کمتر هم میشه بعضی شبا. شبی حدوده 850 مگ دانلود میشه.نقل قول:
همجنان اندیشه اوضاش بیریخته :41:
اشتباه میزنینقل قول:
درستش
192.168.1.1
یوزر admin
پسورد admin
زده 1079نقل قول:
شتباه میزنی
درستش
192.168.1.1
یوزر admin
پسورد admin
قبلا بیشتر بود؟
این مبین نت هم که همه جا رو تحت پوشش داره جز خونه ما رو
تا لاکانی پوشش دارن
اول ممنون که اینا رو فرمودید و دوم اینکه اینا رو دوستم گفتن نه من و سوم اینکهنقل قول:
خب این چه چیزی به دانشم اضافه کرد. منم گفتم وقتی کاربر زیاده تامین ترانزیت اسون نیست. مخابرات که تا بگی بقول شما stm-1 میخوام نمیگه بفرمایید اینم سرویس تقاضا شده شما که. منم عرض کردم چون کاربر زیاده با e1 مساله حل نمیشه میتونی بری دوباره بخونی چی نوشتم
دیدی حالانقل قول:
معلومه مراکز برق DC دارن ولی ایا همه اتاق های PAP برق DC دارن؟ DSLAM رو که تو سالن سوییچ نمیزارن عزیزم تو اتاق PAP میزارن.
PDB که میدونی چیه. همه اتاقهای pap pdb ندارن عزیزم نیاز به اجرای طرح داره تا تو اتاق pap pdb نصب شه. کاری که تو مرکز 427 تازه انجام شده. در مورد PDB برام توضیح داد ولی من ننوشتم چون از حوصله همه خارج بود. من 2 ساعت اونجا بودم نمیتونستم عین حرفهای 2 ساعت رو بنویسم که.
ممنون که اطلاعاتمو زیاد کردی. من نگفتم اطلاعات ندارم گفتم اطلاعات درون شرکتی اندیشه رو ندارم و امارشو باید از دوستم بگیرم. اتفاقا با همین دوستم تو کلاسهای شبکه اشنا شدم.درسته کم سوادم ولی خب یاد میگیرم :D
نقل قول:
فکر کنم یه خورده باید بیشتر توضیح بدم
دوست عزیز ارتباط بین مراکز رو که یهو نمی گیرن ، به این صورته که ابتدا در شروع با تعداد کاربر کم یک E1 م گیرن شرکتهایی که برنامه ریزی درست می کنن تا کاربراشون به 70% ظرفیت E1 رسید شروع به دریافت لینک دوم می کنن و تا زمانی که لینک دوم رو نگرفتن کاربر جدید نمی گیرن چون همین کاربراشون تو دردسر میوفتن حالا وقتی ظرفیت به حدی رسید که دیگه نمی شه با e1 مشکل رو حل کنن در صورتی که اون مرکز Ethernet داشته باشه تقاضای Ethernet میکنن که تا 100 MB یا بیشتر رو ساپورت می کنه و بعد از اون تقاضای STM1 می کنن تا به این مرحله برسیم فکر کنم 2 سال طول می کشه ، حالا بعضی از شرکتها اول یه خط خوب میگیرن ولی بعدش تا نهایت ظرفیتش رو برای سودآوری بیشتر استفاده می کنن تا داد مشترکینشون در بیاد
در مورد PDB هم بگم تو تمام مراکز مخابراتی که سرویس اینترنت دارن یه اتاق به نام PAP وجود داره و مطمئن باش تا توی اون اتاق برق DC نداشته باشه هیچ شرکت اینترنتی نمی تونه تجهیزاتش رو راه اندازی کنه ، چون تجهیزات ADSL نیاز به برق ایستا و با پشتوانه داره
مطمئننا شرکتهای دیگه هم دارن اونجا فعالیت می کنن ، من اگه مطمئن نبودم که برات خالی بسته بهت نمی گفتم دوست عزیز ، اگه اینطور باشه چرا شرکتهای دیگه اونجا مشکلی نداشتن ؟
موفق باشی
همین حالا با اندیشه صحبت کردم . گفتن این ترافیک سنگین و سرعت کم تا یک ماه آینده ادامه داره . یه چیز جالب اینکه گفت به احتمال 90 درصد قصد داریم برای کاهش بار شبکه در شب ، اکانت ها را نامحدود کنیم تا مشترک ها در کل ساعات شبانه روز دانلود کنن نه فقط در یه ساعت خاص .
:26:نه, من که چشمم آب نمیخوره :13:مسئله اینجاست که اون بابایی که تو شب دانلود میکنه, خوب روز هم اگه رایگان کنند که 24 ساعته دانلود داره (سرعت روز هم کم میشه :27:) هر چند خودم طرفدار این طرحم ولی همونطور که گفتم...نقل قول:
همین حالا با اندیشه صحبت کردم . گفتن این ترافیک سنگین و سرعت کم تا یک ماه آینده ادامه داره . یه چیز جالب اینکه گفت به احتمال 90 درصد قصد داریم برای کاهش بار شبکه در شب ، اکانت ها را نامحدود کنیم تا مشترک ها در کل ساعات شبانه روز دانلود کنن نه فقط در یه ساعت خاص .
دوستان کسی این گفته ها رو تایید میکنه یا......؟نقل قول:
عزیزم تو با Mailer حرف داشتی چرا جمله منو نقل قول کردی؟؟؟نقل قول:
خوب اگه این کار رو کنن سرور اندیشه میترکه چون مثلا خود من که نامحدود دارم فکر کنم حداکثر روزی 3 ساعت سیستمم خاموشه بقیه روز دارم دانلود میکنم اون 3 ساعت هم بین ساعت 1 تا 4 که سرعت پایینه دان نمیکنم همین الانم 20 تا فیلم همزمان از تورنت دارم دان میکنمنقل قول:
با چه لحنی حرف زدی فکر کنم یارو از ترس برات خالی بستهنقل قول:
ولی خدایی اینجوری نمیشه که بخایم یک ماه هم تحمل کنیم
دیشب سرعت فاجعه بود مشکل من نوسان کاملن هماهنک بود که با یه دور تناوب منظم انجام میشد حاظرم شرط ببندم نوسان برنامه ریزی شدست و عمدی سرعت رو کم نگه میدارن من هر شب تا صبح از دسکتاپ عکس میگیرم هرکس باور نداره همه عکسهارو میفرستم براش
اگر اگر اگر نامحدود کنن سرعت 150 نمیدن عزیزمنقل قول: