سلام
من چرا نمیتونم تو ی پست بیشتر از یک عکس بزارم؟
عکس دوم و که تو insert میزارم میام اوکی و میزنم کادر بسته نمیشه.
Printable View
سلام
من چرا نمیتونم تو ی پست بیشتر از یک عکس بزارم؟
عکس دوم و که تو insert میزارم میام اوکی و میزنم کادر بسته نمیشه.
سلامنقل قول:
اینجور مواقع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنین بعد همون روال وارد کردن عکس رو انجام بدین سریع عمل میکنه
با سلامنقل قول:
دوستان عزیز من تازه عضو سایت شدم و الان یک مشکلی دارم که خواهشمندم اگر کسی امکانش بود بهم کمک کنه
من گوشی مدل sony ... مدل xperia x2 دارم در حال حاضر موقع روشن کردن در صفحه align screen گیر کرده چطور میتونم از این صفحه بیرون بیام؟؟؟؟
ای بابا ،
لطفا این تبلیغات پست اول رو به پست دوم انتقال بدین ،
ببینید چه کار کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
موارد این چنین رو درانجمن انتقادات مطرح کنید احتمال بیشتری داره که بررسی یشه.
سلام
جدیدا کاربرا چقدر رنگو بارنگ شدن
عین فروم های کیلویی داریم میشیم:31:
راستی این کاربر های با سابقه چی هستن؟!؟!
منم 5 ساله عضوم با سابقه نمیشم؟:31:
فروم کیلویی؟؟نقل قول:
در هر صورت
یکی از درخواست های که زیاد میشه و دوستان مشکل دارن اینه که برای تغییر مکان حروف چین مثلا به
وسط باید حتما به حالت پیشرفته رفت . خیر دوستان لازم نیست شما میتونید با انتخاب متن یا عکس مورد نظر
به وسیله دکمه های ctrl+right shift یا ctrl+left shift یا ctrl+e مکان حروف چین رو بدون نیاز به حالت پیشرفته به راست چپ یا وسط انتقال بدید دقیقا مثل ورد
خیلی ممنون از پیگیری و پاسختوننقل قول:
همون طور که گفته بودین یک بار تمامی اشتراک ها رو لغو کردم و روز بعد دوباره در تاپیک های مورد نظرم مشترک شدم. اما از روز بعدش دوباره در تاپیک هایی که مطلب ایجاد کرده بوده بودم دوباره برام ایمیل اومد و همونطور که قبلا گفتم این در حالی است که من در تاپیک مورد نظر اشتراک دارم و نباید دو بار برام ایمیل بیاد!
بخش تلویزیون و رادیو حذف شده ؟
چطوری پیداش نکردی؟!نقل قول:
توی شمردن 8 خط امضا ، اون کاراکتر هایی که برای ادیتوری که با کد کار می کرد رو هم لحاظ می کنن؟
من یه امضا انتخاب کردم ، به چی قسم بخورم که این VB بفهمه هشت خطه؟:sq_10:
بفرما ، الان 6 خطش کردم بازم گیر میده:sq_10:
آقا يه سوال خيلي ابتدايي.
چطور ميشه يه تاپيك رو كه فقط ميخونيم رو اشتراك گذاري كنيم؟
بدون پست گذاشتن
نقل قول:
بالا سمت چپ صفحه > اختیارات تاپیک> مشترک شدن در این بحث
سلام آقا من یه سوال داشتم اونم اینه که من وقتی پست میذارم بعد میرم توی بخش جستجوی پیشرفته میتونم پست های خودم رو ببینم ولی الان جدید هرچی پست میذارم توی بخش جستجوی پیشرفته نمیاد و من باید برم توی بخش مربوطه و خودم بگردم پیداش کنم نمیدونین مشکل از کجاست؟
ببخشید مگه واسه اسپویلر گذاشتن یا همون متن پنهان
نباید اون آیکن آبیه تو حالت پیشرفته رو زد که توش نوشته SP
من هر داخلش مینوسم انگار نه انگار
تو ادیتور میاد ولی وقتی پست می کنی نیس !
نقل قول:محتوای مخفی: اسپویلر تست
وقتی دکمه ی sp رو میزنید اونجا بباید عنوان رو وارد کنین نه کل متن رو بعدش کل متن رو میزارید
این روشی که فرمودین جواب نداد . به نظرم اگه به نوار ابزار اضافه بشه خیلی بهتره :sq_19:نقل قول:
ممنون جواب داد !نقل قول:
درود جواب میده شما اول متن رو انتخاب کن بعد دکمه ها رو بزن من خودم چند سالی میشه استفاده میکنمنقل قول:
tapa talked
برای من تنها در IE جواب میدهنقل قول:
در FF جواب نمیده.
بقیه رو نمیدونم
اون هم تنها چپ چین و راست چین
ctrl+e سرچ گوگل رو باز میکنه
چجوری جستجو میکنید ؟نقل قول:
پیدا کردن پست های یه کاربر در انجمن ( ها )
راه اول :
1 / از قسمت جستجوی پیشرفته
2 / انتخاب تب Search Single Contect Type
3 / اضافه کردن نام کاربری و انتخاب گزینه ی " دقيقا همان نام کاربري جستجو شود "
4 / انتخاب انجمن مربوطه از قسمت " جستجو در انجمن (ها) : "
راه دوم:
1 / در محیط تاپیک ها
2 / کلیک بر روی نام کاربری در بالای آواتار
3 / انتخاب گزینهی View Forum Posts
راه سوم:
1 / به پروفایل کاربر مورد نظر رفته
2 / انتخاب گزینه ی مشاهدهی آخرین پستها از بالا سمت راست پروفایل
والا چی بگم برای من مشکلی ندارهنقل قول:
راستش من از مرورگر فایرفاکس استفاده میکنم و این روش جواب نمیده . همچنان مجبوریم به حالت پیشرفته رجوع کنیم تا متن رو ادیت کنیم.نقل قول:
درود جواب میده شما اول متن رو انتخاب کن بعد دکمه ها رو بزن من خودم چند سالی میشه استفاده میکنم
به هر حال ممنون .
سلام
وقتی برای یک تاپیک مثلا مینویسه مشاهده ها 200 تا یعنی اینکه 200 نفر متفاوت این تاپیک رو دیدن یا این تاپیک 200 بار مشاهده شده؟
اگه معنیش اینه که 200 نفر متفاوت دیدن پس چرا من یه تاپیک رو دیدم که 1 میلیونو خورده ای بازدید داشت مگه کل کاربر های پیسی 920000 تا بیشتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب خودتون رو در همین پست خودتون دادین دوست من:دینقل قول:
یعنی 200 نفر متفاوت مشاهده میکنن
خوب من هم گفتمنقل قول:
تاپیکی هست که زده مشاهدات 1000000
مگه پیسی 1000000 کاربر داره؟
سلام دوستان
من تازه کابر فعال شدم.میخواستم بدونم چطوری عکسها رو پیسوت کنم که عکسها درون اون کارد مستطیل شکل قرار بگیره
سلامنقل قول:
ضمن تبریک :40:
وارد حالت پیشرفته نوشتن پست بشید و روی مدیریت پیوستها کلیک کنید
موفق باشید:40:
توی حالت پیشرفته اون علامت گیره کاغذ رو بزن ، بقیه اش معلومه!نقل قول:
سلام من همیشه از راه اول میرم وهمیشه هم پست های خودم رو جستجو میکنم ولی همه پست ها رو نمیاره.نمیدونین مشکل از کجاست؟نقل قول:
200 دفعهنقل قول:
به کدوم پست هاتون از طریق جستجو دسترسی ندارین ؟نقل قول:
Find Posts: رو بر اساس " هر تاریخ " تنظیم کنید .. نباید مشکلی باشه
آره همینطوری هست تنظیماتش مثلا من توی انجمن های مختلفی شرکت کردم مثل ویندوز 8 و ویندوز xp و موسیقی و دانلود کرک و تاپیک های اختصاصی کسپر و..... ولی الان که تاپیک های خودم رو به روشی اولی که شما گفتین جستجو میکنم پستهای من توی انجمن ویندوز 8 رو نمیاره. مشکل چیه الان؟نقل قول:
سلام
1.آيا راهي هست كه از به روز رساني تعدادي از انجمن ها مثل شيوه اي كه در فيس بوك وجود داره آگاه بشيم ؟
2. وقتي ما مطلبي رو در يكي از تاپيك ها مطرح كرده ايم چطور ميشه بفهميم چه كساني در باره آن اظهار نظر كرده اند؟
آقا من تولبار نسخه جدید رو نصب کردم. ولی عناوین انجمن رو نمیاره، فقط گزینه refresh رو داره. عناوین سایت رو ولی میاره.
مشکلش چیه ؟
1.اگه منظورتون کل پست هاست اگه کنار انجمنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه دارای پست جدیدهنقل قول:
اما اگه منظورتون اضافه شدن یک پست به تاپیکی هست که شما قبلا در اون فعالیتی داشتید جوابتون با جواب سوال 2 یکیه طبق شیوه ی زیر:
وقتی شما پستی در انجمن میدید اون تاپیک به طور خودکار به قسمت اشتراک های شما اضافه میشه و به شما پست های حدیدش رو نشون میده
برای دسترسی به فولدر اشتراک مثل عکس
بعد از زدن تنظیم های کاربر میتونید به اخرین پست های تاپیک هایی که در اون شرکت کردین دسترسی پیدا کنین
سلامنقل قول:
من از راه اول ( جستجوی پیشرفته ) پست های شما رو جستجو کردم مشکلی نبود ..
جستجو در انجمن (ها): رو بر اساس " جستجوی در همه انجمن های باز " تعیین کنید
آره دستت درد نکنه.توی جستجوی پیشرفته دو بخش هست به نام های Search Multiple Content Types و Search Single Content Type که من وقتی توی Search Multiple Content Types سرچ میکنم همه پسهام رو نمیاره ولی الان که شما گفتین توی Search Single Content Type سرچ کردم همه پست هام رو نشون داد.نمی دونین چرا همه پستهام رو توی Search Multiple Content Types نشون نمیده؟نقل قول:
من جستجو کردم باز هم مشکلی نبود .. نحوه ی جستجو خیلی تاثیر داره .. توی Search Multiple Content Types جستجو فقط بر اساس تاپیک انجام میشهنقل قول:
از Search Multiple Content Types برای جستجوهای چنــدگـانه استفاده کنید .. مثلا برای پیدا کردن Visitor Messages و Group Messages هاتون
برای سرچ داخل انجمن ها از قسمت Search Single Content Type استفاده کنید / دو قابلیت خوب داره که در Search Multiple Content Types وجود نداره
1/ جستجو در انجمن (ها): که امکان جستجو در یک ، دو ، سه ... و همه ی انجمن های تعیین شده توسط شما رو داره
2/ نشان دادن نتايج بر اساس: میتونید انتخاب کنید جستجو بر اساس تاپیک ها صورت بگیره یا پست ها
درود
این اسمایل هایی که در تاپیک مجزا جمع آوری شده چه زمانی قابل استفاده میشن ؟!
سلام
اسمایل ها روی سرور انجمن آپلود شدند
هر اسمایلی رو که میخواین استفاده کنید با موس انتخابش کنید و کپی پیست کنید داخل پستتون