بازي در كنار كريمی آرزوي هر بازيكني است
خبرگزاری پرسپولیس : عليرضا واحدي نيكبخت گفت: با حضور علي كريمي بسياري از بازيكنان پرسپوليس به آرزوي بازي كردن در كنار او ميرسند. مهاجم تيم فوتبالپرسپوليس در گفتوگویی دربارهي حضور علي كريمي در تيم پرسپوليس اظهار كرد: علي كريمي بازيكنتوانمندي است كه جاي تعريف ندارد و بسياري از بازيكنان آرزو دارند كهدركنار او بازي كنند؛ من تجربهي بازي كردن در كنار كريمي را دارم و بانحوهي فوتبال او در زمين آشنا هستم. اما، خوشحالم كه بسياري ديگر ازبازيكنان پرسپوليس به آرزويشان يعني فوتبال دركنار او ميرسند.
واحدي نيكبخت همچنين گفت: فكرميكنم با ملحق شدن علي كريمي و مهاجم برزيلي ما ديگر در خط حملهيپرسپوليس مشكلي نخواهيم داشت و تركيب بازيكنان تقريبا كامل ميشود و بايدبا تلاش و كوشش همه جانبه براي موفقيت در ليگ، جام حذفي و همچنين ليگقهرمانان آسيا تلاش كنيم.
نيكبخت دربارهي نخستين جلسهيتمرين پرسپوليس با حضور علي كريمي به گفت: شاهد تمرين بسيار خوب وپر نشاطي بوديم كه اين تنها به دليل حضور علي كريمي در ميان بازيكنان بود. اميدوارم اين شور و نشاط در تمرينات بعدي مستمر باشد و هواداران باحضورشان در محل تمرين روحيهي بازيكنان را بالا برده و به آنها انگيزهيدو چندان بدهند.
نيكبخت در پايان دربارهيوضعيت خودش در تيم پرسپوليس گفت: وضعيت بسيار خوبي دارم و اكنون كه رقابتبراي حضور در تركيب اصلي فشردهتر ميشود، تمام تلاشم را ميكنم تا بهترينفوتبال را ارايه كرده و در تركيب اصلي تيم جايي داشته باشم