نقل قول:
حواسم نبود عزیز
محدود رو اگه روی 6 مگ ست باشه، توی روز حدود نهایت 550 بهت میده
توی شب هم نهایت 130
:)
Printable View
نقل قول:
حواسم نبود عزیز
محدود رو اگه روی 6 مگ ست باشه، توی روز حدود نهایت 550 بهت میده
توی شب هم نهایت 130
:)
سلام دوستان من از پارس انلاین میخوام بیام فن آوا میخوام یکی از این 3 تا سرویس نامحدود رو بگیرم فقط و فقط هم واسه وبگردی میخوام یکی از این 3 تا سرویس رو بگیرم لطف کنید بگید که پینگ و دانلود و آپلود چطور هست؟؟ راحت سایت ها تو 24 ساعت باز میشه یا نه؟؟ خوشبختانه تو مرکز مخابراتی ما"" ثاراله کرج"" فن آوا قابل ارائه است
( من دانلود ها مو با تری جی ایرانسل شب ها انجام میدم)
سرعت دانلود و آپلود واسم مهم نیست بازی آنلاین هم نمیکنم کدوم از این سه تا سرویس تو 24 ساعت بهتره واسه وبگردی؟؟
از سی سی کم استفاده میکنم پینگ تا 200 هم باشه خیلی خوبه مشکلی نیست
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
128 SU از بین این سه بهترین هستنقل قول:
دمت گرم داداش اگه میشه یه خورده توضیح بده وضع همین سرویسی که میگی چه جور هست: دانلود آپلود پینگ ( چونکه از سیسیکم استفاده میکنم پینگ بالای 250 بدردم نمیخوره) سایت ها راحت باز میشه با این سرویس؟؟نقل قول:
100 درصد 256 BU
چون قیمتش با 128 su فرقی نمیکنه و احتمالا به زدی اون 128 2u حذف خواهد شد
128 su سرعتی تقریبا 2 برابر بهتون میده که ممنه نوسان هم داشته باشه
256 bu هم همون سرعت 256 رو بهتون میده
قیمتشونم که یکیه دیگه چرا بیای 128 بگیری ؟
پینگ دوست عزیزنقل قول:
سرویس های su = Silver Unlimted هست
ولی Bu = Bronze Unlimited هست
به طور قطع نقره ای بهتر از برنزی هست :n06:
پینگ سرور ایران و خارج گذاشتم صفحه قبل ببینیدنقل قول:
خودم 128 Bu داشتم سایت های ایرانی خوب باز میشد ولی سایت های خارجی طبیعتاً یه خورده طول میکشه ولی راضی بخش بود
ولی دانلود نه !
داداش از کدوم طرح ایرانسل استفاده میکنی؟ :n19:نقل قول:
شبی چقد میده؟
دانلود رایگانم داره مگه ایرانسل؟ :n02:
من از طرح 24 گیگ 10 هزار تومان 3جی ایرانسل استفاده میکنم تایم استفاده هم از 2 شب تا 8 صبح هست سرعت دانلودم بین 900 تا 1100 کیلوبایت هست تو پروفایلم بری تست های این 2 ماه اخیرم با ایرانسل رو میتونی ببینی هیچ نوسان و قطعی ندارم ( اگه 2 تا 8 بزارم واسه دانلود 10 الی 13 گیگ دانلود میشه کرد ولی من میانگن شبی 1 گیگ دانلود میکنم ) من ماه قبل 24 گیگ اولم تمام شد دوباره یه 24 گیگ دیگه خریدم تو 1 ماه 48 گیگ استفاده کردمنقل قول:
محل سکونت من کرج منطقه شاهین ویلا هست
نقل قول:
نقل قول:تشکر از همه ی دوستان دمتون گرم:n16:نقل قول:
بستگی به مرکز داره اگر مشکلی نباشه و همچنین خطت بکشه حداقل 6 و حداکثر 10 میبندیم .نقل قول:
ربطی نداره چه سرعتی بهت بدیم . طرحی که میگیری شبانه رایگان داشته باشه هر سرعتی هم بهت بدیم داره دیگه
مخابرات کلا یک جزیره خود مختاره و هر بلایی دلش بخواد سر شرکتها و مشترکها میاره و کسی هم بهش نمیگه بالای چشمت ابرو هست.نقل قول:
آره میتونه و جدیدا هم بلافاصله بعد از دریافت درخواست ما میزنه انجام شد و میره هر موقع سرش خلوت شد انجام میده ! حالا تو بیا به تنظیم مقررات ثابت کن که این دیر انجام میده :n02:
احتمالا اون پیش شماره فیبر یا کافو نوری هستنقل قول:
Ping has started…
PING google.com (74.125.71.101): 56 data bytes
64 bytes from 74.125.71.101: icmp_seq=0 ttl=34 time=332.219 ms
64 bytes from 74.125.71.101: icmp_seq=1 ttl=34 time=251.521 ms
64 bytes from 74.125.71.101: icmp_seq=2 ttl=34 time=271.507 ms
64 bytes from 74.125.71.101: icmp_seq=3 ttl=34 time=284.984 ms
64 bytes from 74.125.71.101: icmp_seq=4 ttl=34 time=305.658 ms
64 bytes from 74.125.71.101: icmp_seq=5 ttl=34 time=326.457 ms
64 bytes from 74.125.71.101: icmp_seq=6 ttl=34 time=355.043 ms
64 bytes from 74.125.71.101: icmp_seq=7 ttl=34 time=376.135 ms
64 bytes from 74.125.71.101: icmp_seq=8 ttl=34 time=247.384 ms
64 bytes from 74.125.71.101: icmp_seq=9 ttl=34 time=317.508 ms
--- google.com ping statistics ---
10 packets transmitted, 10 packets received, 0.0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 247.384/306.842/376.135/40.732 ms
پینگ الان
بالا پایین زیاد میشه پینگ
برادر من، خواهر من
میخوای از این یحث های کذایی راه بندازی که بر پایه ی یه مشت خبرهای دروغ و ساختگیه ؛لطفا تشریف ببر سایت رجانیوز یا فارس نیوز و یا تسنیم یا همون سایت بی در و پیکر شیعه آنلاین.
این فروم جای این خذعبلات نیست
نقل قول:
از صبح پیگیری کرد فن آوا و الان زنگ زد گفت اوکیه میدیم منم 1024 BU ثبت نام کردم.ایشالا که خوب باشه و میانگین دانلود 100 رو بده به من حداقل.میده ایشالا؟؟ :n03:
512 مخابرات داشتم و واقعا نتونستم تحمل کنم. :|
مخابرات چند روزه جمع میکنه؟ فن آوا چقدر طول میکشه وصل کنه؟
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونین توضیح بدین که سرویس 128su بهتره تو دانلود و صفحه باز کردن یا 256bu ؟
آقا من امروز تماس گرفتم برای ۲ خط دیگم هم که از پارس دارم الان ، سرویس ۱ مگ ۳ گیگ شبانه دار رو بگیرم که هر کاری کردم گفتن اون برای شهرستانه فقط !! مگه میشه آخه ؟!! پس چرا تو سایتتون هیچی نزدید مثلا این طرح برای تهران نیست !
Sent from my iPhone using Tapatalk
128 su طبق تعریف سرعتش باید 24 باشه پس 256 bu بهتره با سرعت 32.نقل قول:
کلا سرویسهای غیر BU توصیه نمیشه تا طرح و قیمت هاش درست بشه.
دوستان یک سوال عجیب
فروش مرکزی تهران میگه ما شمارتو برای رانژه فرستادیم مخابرات اما با یک نمایندگی که صحبت می کردم گفت مرکز بعثت توقف فروشه و من که الان دارم سوابق خطتو می بینم برای رانژه نفرستادن .
طفا یکی از مطلعین جواب بده. جالب اینجاست که فروشنده اصرار داره 5 شش روز رانژه طول میکشه میگم خوب پس میشه چهارشنبه پنج شنبه میگه نه بزار بدست مخابرات برسه بعد 5 شش روز طول میکشه. من سرشو نفهمیدم اما کاسه ای زیر نمی کاسه هست و الا دلیلی برای اینقدر تاخیر رانژه برام مفهوم نیست تازه توی مرکز آشنا هم دارم و ساعت نه امروز صبح میگه فرستادیم. جالب اپراتورهای دیگه میگن ما نمی دونیم همون فلان کس می دونه
آیا نمایندگیهای شهرهای دیگه هم به اطلاعات شماره های تهران دسترسی دارن اگر دارید بگید شمارمو پیام خصوصی کنم. کلا من از کنجکاوی زیاد ....
با من هستید شما؟ :n13:نقل قول:
سلامنقل قول:
صد در صد 256 برنزی سرعت و کیفیت بهتری از 128 نقره ای داره .
یعنی چی ؟ :n02: آدم سورپرایز میشه با خیرهای اینجا :n19: آقا فردا یادآوری کن سوال کنم :n02:نقل قول:
نه دسترسی نداریم ولی میتونم یک سعی بکنم و ببینم میتونم اطلاعی کسب کنم یا نه .نقل قول:
شمارتون رو بفرستید واسم ولی قولی نمیدما مسئول امور دایری فن آوا شدیدا بد اخلاقه :n02::n19:
فعلا که تو مرکز مفتح کلا ترکیده حوصله سر و کله زدن با پشتیبانی هم اصلا ندارم
سرویس مثلا 4 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی همین دیگه حتی با ۲ مسئول فروش مختلف صحبت کردم شماره مستقیمشون و اسمشون هم دارم اگه خواستید ، فروش مستقیم تهران هستن !نقل قول:
اون خانم دومی که یه فاکتور زده بود واسه فاکتورش حتی با شماره موبایل خودشم بهم زنگ زد ( چون چند بار زنگ زد مشغول بودم جواب ندادم ! ) که یهو خدای نکرده کنسل نکنم !!
اصلا هم از طرز برخوردشون خوشم نیومد اول میگفت فقط یه پورت داریم فقط و همین یدونه مونده !! اگه تا ۵ دقیقه دیگه واریز نکنید پور میشه !!!!!! یعنی تو دروغ رو ببین چقدر ضایع ! بعد من گفتم خب الان که نمیتونم ! گفت بزارید با مدیریت صحبت کنم ! بعد ۲ ثانیه هلد کرده میگه خب گفتن تا ۱۵ دقیقه دیگه وقت دارید !! انگار مسابقه داریم !! خلاصه سرتون رو درد نیارم من تا ۴ ساعت بعدشم نزدم به حساب بازم پورت سر جاش بود و خالی بندی ایشون هم سر جاش ! خیلی هم علاقه داشتن سرویس های گرون بدون شبانه بندازن به ما که من گفتم پس هیچی اصلا نمیخوام میرم از آسیاتک میگیرم ! اینو که گفتم دوباره هلد کردن با مدیریت صحبت کنن که انگار میز بقلی ایشون بودن چون ۲ ثانیه ای جواب میدادن !! دوباره گفتم خب مشکلی نیست مدیریت اجازه دادن !!
یعنی فقط میتونم بگم دنبال پول بودن که واریز بشه هرچی هم بیشتر بهتر !!
خدا رحم کنه با این شرکت ببینم به کجا میرسیم ، خوب نباشه فردای وصل شدن تخلیه میکنم میرم جای دیگه
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای من هم رفتارشون خیلی عجیب بود و هست و ادامه داره. بعضیاشون قبلا میگفتن پرت نداریم و دقیقا هم به من همینو گفتن که یدونه داریم زود بریز برات نگه داریم من هم دو دقیقه بعد پول رو به حساب ملتشون ریختم و چندبار تاکید کردم الان من برم تخلیه کنم شما دستور رانژه می دید گفت بله من صبح علی الطلوع رفتم و ضمن تحمل جریمه و خسارت تخلیه کردم از ترمینال به خونه نرسیده بودم که لینک ای دی اس ال رفته بود ( آورین به مخابرات ) حالا فردا ببینیم دستورشون کجاست یه رابط با رئیس مرکز پیدا کردم ببینم می تونم سریع راش بندازم. امیدوارم که ختم به خیر بشه که توی این دو هفته واقعا سردرد گرفتم الانم دارم با تری جی ایرانسل کار می کنم.
دوست عزیز 3g ایرانسل همین که گفتین 24 گیگ 10 تومن چجوری میتونم بگیرم ؟ مودمی چیزی داره ؟نقل قول:
من تو گوشیم 3g فعال میکنم فقط بعضی جاها وصل میشه و سرعتشم کمه ، فقط در حد یه صفحه باز کردن!
باید انتن ایرانسل قابلیت داشته باشه
توی بعضی نقاط شهرها امکان استفاده وجود داره
روی گوشی باید علامت H بیاد نه E
وصل شد یه خبری بده ببینیم اوضاع چطوره مال من که تعریفی نداره. اون موقع که من میخواستم بگیرم سر پورت حرفی زده نشد ولی سر سرویس شبانه دار! کلا تمایل نداشتن سرویس شبانه دار بگیرم.نقل قول:
یعنی من مخابرات و تخلیه کردم دارم میام اینجا اینجام داغون شد :| ? :n15:
1024 bu نامحدود میانگین 100 به بالا میده ایـــشالا ؟
حاجی خیالت راحت . خط تخلیه شده باشه و فن اوا بهت گفته باشه پورت داریم و میفرستیم صد در صد فرستادن همین امروزنقل قول:
شماها کدوم شهر هستید ؟:n02: والا بخدا من به مشترکهام هر چی بخوان میدم و تا جایی که خطشون بکشه واسشون باز میکنم تا حالا کسی هم از فن آوا بهم گیر نداده :n02: پاشین بیاین اینجا یک نت درست حسابی بهتون بدم . اینو بزن و اونو داریم اونو نداریم هم نداریم :n08: والا بخدا بچه های تهران هم اینجوری نیستن ! نمیدونم والانقل قول:
بله دوست عزیز میده معمولانقل قول:
واقعن این فرآیند مشقت بار رانژه کردن چه زحمت خاصی واسه ی برادران زحمتکش مخابرات داره که جونشون در میاد تا یه غلطی بکنن؟ والا ده سال پیش هم میگفتن یه هفته کار داره رانژه ، هنوزم همون گند و کثافتیه که بوده !
یه زمانی درخواست ها نامه بود میرفت مخابرات و ایید میشد و 2 هفته بعد وصل میشدنقل قول:
الان شرکت ها اطلاعات رو ثبت میکنن و میفرستن دفتر مرکزی تهران یوزر و پس تایید و در سیستم ثبت میشه و تو سیستم مخابرات میزنن واسه رانژه شاید یک روز هم طول نکشه ولی مخابرات هنوز همون سیستم داغون قدیمه فقط اسمش اتوماتیکه
بهترین مار اینه که آشنا داشته باشی من از مخابرات جمع آوری کردم اومدم فن آوا همش با 2 تا تلفن حل شد و تو جند ساعت جمع و دایر شد واسم ، مهم اینه اون درواست که میره مخابرات سریع انجام بشه چون اینور که شرکت ها سریع میفرستن ولی مخابرات چند روز طول میده یه دایری یا جمع آوری رو
سرویس های برنزی حداکثر 25 درصد اضافه میشهنقل قول:
یعنی شما 128 سیلور رو با سرعت 16 تا 20 دانلود میکنی
256 برنزی رو با سرعت حدود استاندارد یعنی همون 28 تا 32
سرویس های گلد 2 برابر بوده که من قبلا اشتباه گفتم ، با این ال چون قیمت ها تقریبا یمی هستن همون bu پیشنهاد میشه
نقل قول:به نظرم زیاد تعجبآور نیست. فنآوا به نسبت شرکتهایی مثل آسیاتک، شاتل، پارسآنلاین، صبانت و خود مخابرات کمتر شناخته شده است و سهم بازار کمتری نسبت به بقیه داره. 4 سال پیش که من تازه خونه رو به محل فعلی جابجا کرده بودم، تو مرکز مخابراتی ما (آیتاله کاشانی تهران)، هیچ کدوم این شرکتها پورت خالی نداشتند. جوری بود که حتی سپنتا هم تو این مرکز پورت خالی نداشت. فقط فنآوا بود که تو این مرکز پورت خالی داشت و من هم از اون یه 512 نامحدود گرفتم. اون موقع نامحدوداش از نوع طلاییهای امروز و قیمتش هم یه کمی بالا بود. خداییش البته سرویس خوبی بود. غیر از 2 3 بار قطعی کوتاه تو هر ماه مشکل دیگهای نداشت. اون موقع فقط به خاطر این که برای هر بار تمدید مجبور بودم پول رو واریز کنم به حسابشون و پرداخت آنلاین نداشتند یا برای هر تغییری تو سرویس باید تماس میگرفتم با شرکت و با کارشناسی که سرویس رو به من فروخته بود هماهنگ میکردم، بعد از 4 - 5 ماه تخلیه کردم.نقل قول:
حالا هم به نظر میرسه رویهاشون تغییر چندانی نکرده با اون موقع. به نظر میرسه حتی تو خود دفتر مرکزی تهران هم فروشندهها به ازای هر مشتری و احتمالاً میزان خرید اون پورسانت میگیرن. واسه همینم هست که وقتی زنگ میزنی فروشنده/کارشناسشون اسم و شماره مستقیم خودش رو میده. از طرف دیگه چون پورت خالی دارن تو این بلبشوی ایجاد شده به دلیل حذف رایگان شبانه تو شرکتهای دیگه، دارن ریزشیهای شرکتهای دیگه رو جمع میکنن. اما خوب، این وسط اگه بتونن سعی میکنن تا سرویسهای گرونتر و با زمان طولانیتر رو به مشتریای عمدتاً فراری از شرکتهای دیگه بفروشن.
منم که زنگ زدم یه بنده خدایی گفت الآن پورت خالی نداریم تو مرکز شما اما میتونم براتون جورش کنم.
حالا با این وضعیت سرازیر شدن یه بخشی از مشتریای شرکتهای دیگه به سمت فنآوا، معلوم نیست که کیفیتش در آینده با همین وضعیت ادامه پیدا کنه یا نه. گر چه به نظر میآد فعلاً چارهای نیست.
سلامنقل قول:
یعنی شما بررسی کردی و گفتن فرستادن؟ یعنی من الان می تونم یوزر پس ورد رو بگیرم؟
واسه همینه که مخابرات به خودش دو تا بیست داده. ای کاش میشد 2 ها رو حذف کرد که بشه صفر صفر اونوقت میرسیدیم به ایدئولوژی مدرن ایرانی (بازی با حاصلضرب صفر).
در حال حاضر فن آوا از همه بهتر عمل میکنه اما نواحی کمی را پوشش میده.