[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان شنیدم همه بازی ها از رو هارد کامل اجرا نمیشن. بعضی ها میشن.
اگه کسی بازی رو از رو هارد ( اکسترنال یا اینترنال)اجرا کرده با مشخصاتش یعنی مثلاً از چه CFW استفاده کرده.از کدوم برنامه و چه ورژن Backup manager و اینکه رو کدوم هارد اجرا میشه بگه تا بازی هایی که اجرا نمیشن یا اذییت میکنن مشخص شنمن این پایینی ها رو اجرا کردم به هیچ مشکلی. راستی منظورم روی 3.55 هست
MGS4-internal-kmeaw-gaiamanager 2.06
God of war III- internal-kmeaw-gaia manager2.06
سلام
من میخوام ps3 slim 320 گیگ بگیرم
البته فقط میخوام از بازی های کپی استفاده کنم
1_ حالا میخواستم بدونم که بازی هایی که بصورت کپی اجرا میشه با چه نواقصی همراهه؟ و بدون مشکل اجرا میشه؟
2_ لیست بازیهای خوبی که نمیشه بصورت کپی انجام داد ،رو میشه لطف کنید بگید چندتاست و مهماشون کدومه؟
3_کونسولی که میخرم باید چه لولزم جانبی همراهش باشه؟
4_و موقع خرید چه طوری باید بفهمم slim هست یا نیست ؟ و موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم؟
لطف میکنید
دوست عزیز سایت PSJCL.COM همین کارو کرده !نقل قول:
1.اکثرا بدون مشکل بازی ها اجرا می شن ولی هستن بازی هایی که مشکل دارن ، مثل متال گیر که یه تیکش از بازی می پره بیرون !نقل قول:
2. لیست بازی هایی که اجرال می شن و نحوه اجراشون و غیره تو همون سایتی که الان نوشتم بالا هست
3. رو در جعبه کنسول نوشته !
4. !!!!! یه سرچ بزنید تو اینترنت می فهمید کنسول اسلیم چه شکلیه و فت چه شکلیه !!!!!!!!!!!
سلام.
می خواستم بدونم هارد خود کنسول رو میشه به کامپیوتر وصل کرد و توش بازی کپی ریخت ؟؟؟
هارد اکسترنال رو میشه مستقیم به کنسول وصل کرد و بازی های کپی رو از روش اجراع کرد ؟؟؟
نه این نیستنقل قول:
این که بن میکنه!
پسر ولی پیدا کردم جواب زو!
مودم باید به صورت بریج کانفیگ شه تا این مشکل پیش نیاد!!
خیلی راه عجیبی داره!
فقط نمیفهمم چرا هی Sign Out میشم از PSN!!
کسی میدونه؟:41:
چي اين نيست؟
نقل قول:
فقط نمیفهمم چرا هی Sign Out میشم از PSN!!
کسی میدونه؟
يه پينگ بگير بزار
تو بهمن هستيم و به به
گفتم اینم اینجا معرفی کنم :46:
=========
برنامه PowerTest:SixaSix
یکی دیگر از سری برنامه های PowerTest برای PS3 توسط AS-Team منتشر شد.
این برنامه چیکار میکنه؟
همونطور که از اسمش پیداست این برنامه مربوط میشه به دسته های PS3 و میتونید به طور مثال دسته خودتونو تست کنید که پایین برخی از تست هارو مینویسم:
- تشخیص دسته تقلبی از اصل
- تشخیص عیب های سخت افزاری دسته
- و...
چجوری استفاده کنیم؟
باید اول برنامه رو باز کنید و دسته رو روی یه سطح صاف بزارید و مطمئن شوید که هیچ حرکتی نمیخوره ، حالا به صفحه مانیتور نگاه کنید ، نباید تو قسمت صفحه سیاه هیچ خط قرمزی کشیده بشه. اگه هی هر چند لحظه یه کوچولو هم خط ظاهر میشه نشون میده که دسته شما تقلبی هست یا از جنس خوبی برخوردار نیست !
حالا دسته رو به صورت عمودی نگه دارید (یعنی پشت دسته روبه روی مانیتور قرار بگیره) و بعد سمت چپش رو به سمت راست و بالا حرکت دهید. همین کار هم پس از آن برعکس انجام بدید (سمت راست رو به چپ و بالا حرکت دهید) اگر طول هر 2 موج نسبت به نقطه مبدا یکسان باشه دسته سالمه و اگه یکی کم یکی زیاد دسته عیب داره ! ( این مشکل رو یکی از دسته های خودم بود که تو بعضی از بازی ها مثله Heavy Rain اذیت میکرد!)
این برنامه با زبون های cوc++ نوشته شده و کاملا استاندار برنامه های ps3 هست مثله بقیه برنامه ها
امکاناتی که تو ورژن های بعدی اضافه میشه:
- امکان تشخیص نوع و شماره مدل دسته
- بهتر شدن محیط گرافیکی
- اضافه شدن جهات دیگر Z و..
- و...
برای دانلود به منبع یعنی ایجا برید !!:
توجه
این برنامه هیچ خطری نداره و 100% اطمینان میدیم که برنامه به PS3 شما صدمه نمیزنه !
اینم عکس از صفحه اجرای برنامه:
سورس سونی $ONY برای PS3
ساخته شده توسط تیم ایرانی AS-Team
سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاش يه برنامه هم بود كه ميشد با نصبش سايتهاي فارسي رو خوند!!!
نقل قول:
داداش من این سایت که همش 3.41 رو میده
من 3.55 رو گفتم که بچه ها از جمله خودم بدونن چه بازی رو 3.55 قابل اجراست
AC:brotherhood-kmeW CFW=GAIAMANAGER 2.06-INTERNAL
ps3 -- شده ؟؟:18::18:
یعنی کپی خور شده ؟؟ :18:
یعنی دیگه لازم نیست 80-70 تومن پول یه بازی بدیم ؟؟:20:
از یکی از دوستان شنیدم ولی گفتم بیام اینجا از شما دوستان بپرسم ببینم جریان چیه :11:
جون من یکی درست و حسابی توضیح بده
فکر کنم یک سال شده باشه :31:نقل قول:
تازه یه چیزی اون ور تر از کپی خوره ، بازی رو میریزی رو هارد بدون نیاز به دیسک بازی میکنی .
اون روزهای اول که یادمه تا با ماشین حساب هم هَکش کردند :31:
سوال دارم سوال :21:
بازي GOD OF WAR 3 رو بر روي PS3 كه اجرا ميكنم فيلمهاي ابتداي بازي كه مياد مثل اسلو مونشن حركت ميكنه ، يعني PLAY ميشه و يهو يه مكث چند ثانيه ميكنه و ادامه ميده دائما" اين وضعيت ادامه پيدا ميكنه .
با كابل HDMI بر روي LED FULL HD 40" هم بازي ميكنم .
راستي از روي هارد اسليم 120 هم اجرا ميكنم /
خوب ؟
من فیلمشو همیشه skip میکنم و نمیبینم.ولی تو بازی تاحالا مشکلی نداشتم.با GAia manager 2.06نقل قول:
ولی دیشب داشتم AC:brotherhood بازی میکردم از رو هارد تو خود بازی بعضی موقع تو شهر که شلوغ میشه fps میاد پایین خیلی. واسه همه همینه؟
در ضمن من از یک هارد WD 500GB استفاده میکنم.هارد PS3 رو با این عوض کردمش
رفیق شما از این هـــک 3.55 استفاده کردی...؟؟؟(همون که بدون دانگل هستش)نقل قول:
ولي اين يه ضعف محسوب ميشه ها؟!!
اگه بتونم هارد 120 فابريكش رو عوض كنم خوبه ، قسمتي داريم كه اونجا اعلام كنم ؟؟
دقیقاً. Kmeawنقل قول:
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
چی صعف محسوب میشه؟نقل قول:
خوب هاردش که مثل آب خوردم قابل تعویض هست.من هارد اکسترنال 500 داشتم.با 250 PS3 عوضش کردم
رفیق الان شما راضی هستی ومشکلی تو اجرای بازی نداری...؟؟؟نقل قول:
من الان اگه بخوام این هـــک رو اجرا کنم بازی هایی که قبلا روی هارد ps3 با backup manager بک اپ گرفتم میپره...؟؟؟؟
یکی جواب بنده رو هم بده :31:نقل قول:
مثلاً بازی کیل زون 2 که فایل بزرگ تر از 4 گیگ داره رو اگه بخوام روی هارد خود کنسول بریزمش باید چکار کنم ؟؟؟ (بازی اصل رو نمیگم ، مثلاً کپیش رو تو کامپیوتر دارم)
چون زمانی که بخوای ه ک شده بازی کنی باید یه بازی داخل کنسول باشه.
نه اون ربطی به -- نداره کلا AC (کل سریش)همین جوریه!رو PS3 مشکل داره!نقل قول:
یادم اون اوایل برا بازیهAC 2 من کلی ترسیده بودم فکر میکردم دستگام مشکل داره که بچه ها راهنمایی کردن.:10:
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
نه اونم درست شد.نقل قول:
شارژم داشت تموم میشد برا همین بود.
راستی دوستان Modern Warfare 2 آنلاین باز منو Add کنین با هم بازی کنیم یه ذره حال کنیم.
fptrainer
من وقتی PS3 گرفتم مستقیم 3.55 بود.واسه همسن نمیدونم قبلاً چطور کار میکرد. ولی -- الان اگه ورژن برنامه ها با هم بخونه اصلاً اذیت نمیکنه. من حتی تاحالا 1 freez یا 1 blackscreen هم نداشتم.نقل قول:
AC:brotherhood
PES 2011
MGS4
God of WarIII
رو از رو هارد راحت اجرا میکنم
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
یعنی رو XBOX360 همچین مشکلی نداره؟نقل قول:
نه به این شدت و اینا!!!:31:نقل قول:
مشکل اینه که همیشه کنسول Xbox کنسول Lead در ساخت بازی هاس و برا همین مشکلات خیلی کمتری تو بازی های Multi Platformer داره.
اگه هارد خود PS3 رو به PC بزنید به عنوان یک هارد بدون پارتیشن میشناسه و با یک هارد خالی هیچ فرقی نداره و اصلاً Filesystem دستگاه PS3 واسه PC قابل استفاده و شناسایی نیست.نقل قول:
در واقع یک FS مخصوص داره که خود سونی زده که هم واسه PS3 قابل استفادست هم فایل بالای 4GB روش میشه ریخت.اما هاردی رو که به USB پلی3 وصل می کنید فقط در صورتی قابل شناسایی هست که FAT32 باشه که در این صورت نمیشه بازی هایی که فایل بالای 4GB دارند روش ریخت. Backup Manager ها هم وقتی از دیسک، کپی میکنند رو هارد USB ، اگه به فایل حجیم برخورد کنن فایل رو تکه تکه میکنند که این دیگه واسه PS3 قابل استفاده نیست ( nonbootable ) میشه اصطلاحاً. پس ما باید از FS=NTFS استفاده کنیم تا فایل بالای 4GB بتونیم توش نگه داریم.ولی چون PS3 نمیشناسدش باید بوسیله FTPserver بریزیمش تو PS3.
سوالی بود در خدمتم.
خودم همیشه بازی رو رو هارد PS3 بازی می کنم و از رو USB اجرا نمیکنم
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
اخه بعضی جاها آدم حس میکنه داره با PC بازی میکنه که گرافیکش نمیکشه.از PS3 نا امید میشه:41::41:نقل قول:
دیگه اونجوریم نیست دادانقل قول:
شما هر وقت احساس کردی داری نا امید میشی gow رو اجرا کن امیدت زنده میشه:31:
sony_W810i دوست عزیز یک کم راجع به این روش هکی که داری استفاده میکنی توضیح میدی؟
دمت گرم
خب دوستان منم دلم طاقت نیاورد و دوباره از این هکهای جقول بقول ریختم رو 3
پروسه کار خیلی سخت بود چون با روش آزمون و خطا جلو رفتم و خطر برک شد از بیخ گوشم گذشت:31:
از ریکاوری منوی مخفیه 3 تونستم ورژن -- waninkoko v2 که ظاهرا بهترین هست که 2 روزه اومده رو نصب کنم
اگه کسی خواست توضیح میدم فعلا دارم باهاش ور میرم
سلام
من امروز ps 3 slim 320 GB گرفتم (مبارکم باشه:31:)
و طرف پیش خودم دستگاه رو کپی خورکرد و یه وسیله که خودش گفت دانگل هست رو بهم داد و گفت که باید همیشه به دستگاه باشه و باید به اینصورت عمل کنی که هروقت بخوای دستگاه رو روشن کنی باید قبلش کاملا دستگاه رو از برق کشید و مجدد به برق زد و بعد دستگاه رو روشن کرد بلافاصله eject رو زد
و گفت آپدیت دستگاهت 3.50 هست
حالا خواسنم ببینم اینجا بعضی از دوستان گفتن با این کرک دیگه نیازی به دانگل نیست ، حالا خواستم ببینم قضیه چیه؟
من باید همیشه قبل از کار با دستگاه باید دستگاه رو کامل ازبرق بیرون کشید و باقی قضایا؟
مبارکه دوست عزیز.نقل قول:
شما کجای ایران هستی؟راستش اشتباه کردی دانگل رو گرفتی بهت اینداخته چون الان دیگه دانگل از دور خارج شد.
بله یه هکی اومده که دیگه نیاز به این خاموش و ... نیست.دستگاه کلا هویج میشه و مادر زاد -- میشه:31:
اگه میتونی دانگل رو پس بده.
نهایتش 200 mb دانلود لازم داری.اگه حسش باشه شاید آموزش گزاشتم خودم
بازی کپی رو میشه روی هارد خود ps3 ریخت ؟؟؟
اگه میشه چطوری ؟؟؟
_________
اگه من یه سری بازی توی هارد اکسترنال داشته باشم میتونم بدون هیچ مشکلی وصلش کنم یه خود ps3 و بازی رو اجراع کنم ؟؟؟
بله چرا نمیشه تا الان ما برده ps3 بودیم حالا اون باید از دست ما بکشه:27:نقل قول:
با برنامه های backup مختلفی که وجود داره میتونید این کارو بکنید.بهترینش الان multiman 1.14 هست
بله اگه بازی ها سالم باشه با همین برنامه ها میتونید اجرا کنید فقط باید حتما ورژن دستگاه کاستوم باشه روی حالت عادی نمیشه!
ممنون از راهنمایتون ، من از همدان هستمنقل قول:
راستش طرف آشناس روم نمیشه ببرم پس بدم
حالا میشه بگید که من الان باید چی کنم ؟
و این آپدیت جدید رو باید از کجا گیر بیارم ؟ و آپدیت شماره ی چنده ؟ وچطور باید دستگاه رو با این کرک جدید آپدیت کرد ؟و کلا چون دستگاه رو تازه گرفتم و هیچی سر در نمیارم ،چیکار باید کنم ؟
تو کاستوم فریم ور 3.55 فیلم بلو ری گذاشتیم به عنوان دیتا شناخت !!!! همون دیسک رو فریم ور اصلی خیلی خوب و قشنگ اجرا شد !
مجددا" مطرح میکنم
بازی god of war 3 رو اجرا میکنم فیلم اولش اسلومونشن میشه !! حال گیری خفنه
تو بازی اینطوری نیست ، حالا چیکار باید کرد ؟؟ از روی هارد اجرا میکنم ها
ورژن 4.1 با tv full hd hdmi
2: از کجا میتونم دانگل رو آپدیت کنم چون ورژن دانگل من v4.0 هست و پیدا نمیکنم ! 1: بازی god of war 3 اجرا که میشه اولش فیلم ها رو اسلو مونشن اجرا میکنه ، یعنی نشون میده بعد یه هنگ 1 ثانیه میکنه و دوباره ادامه میده .
برای ه ک باید از ترکیب خوب ورژن های برنامه ها استفاده کرد.من فعلاً با این ترکیب هیچ مشکلی ندارم
CFW: Kmeaw 3.55
Backupmanager: only GAIA manager 2.06
lv2patch v6
fix permission
multiman 1.14.0 برای استفاده از file manager اش فقط
بازم میگم تاحالا حتی یک بار هم Blackscreen نداشتم با این ترکیب و بازی ها همون دفعه اول راحت اجرا میشن و سریع
یک سری نکات داره فقط.
1)این ورژن از GAIA Manager خودش موقع اجرا LV2Patcher داره و نباید قبلش اون LV2Patch رو دستی اجرا کرد.
2)قبل از اجرای Fixpermission حتماً LV2Patch رو دستی اجرا کنید.
3)بعد از هر کپی یک بار LV2Patch و بعد Fixpermission بزنید و وقتی برگشت به XMB دستگاه رو ری استارت کنید.
4)بعدشم فقط کافیه GAIA Manager رو باز کنید (قبلش یک دیسک بازی اصل بذارید تو دستگاه (هر بازی فرق نداره)) و روی بازی کپی که توی هارد خود PS3 هست کلیک کنید. برنامه میپره تو XMB و ایکن دیسک بازی به اونی که روش کلیک کردید تغببر نام میده. دیسک رو اجرا کنید و تمام.
اینا تجربه من هستن. بازی هارو از رو هارد اکسترنال اجرا نمیکنم و نکردم تاحالا.یک بار کردم قبلاً ،دیگه بازی های تو PS3 هم اجرا نمیشد.ترکش کردم:31:
فقط از رو هارد PS3.
ممکنه خیلیاشون اضافه کاری باشن اما من بهبشون اعتقاد دارم و واقعاً بی هیچ مشکلی جواب داده
بازی هایی که تست کردم:
God of WARIII
PES 2011
Assassins Creed:Brotherhood
Metal Gear Solid 4
:10:
بله از ضعف های این CFW ها اینه که امکان پخش فیلم بلوری رو موقتاً از کار میندازند. با ریختن یک OFW مشکل حل میشهنقل قول:
خدا عمرت بده.نقل قول:
هر کدوم که ریسکش کمتره و بهتره رو اگه اموزش + لینک دانلود فایل ها رو بزاری خودم شخصا یه عمر دعات میکنم.
:11::11::11:
سلام
یکی از دوستان جواب ما رو که تازه به جمع گلتون پیوستیم لطف کنه بده
من که امروز ps3 گرفتم واسه کرک و خوندن بازیهای کپی بهم دانگل دادن که یکی از دوستان همین بخش فرمودند که یه کرک جدید اومده که دانگل نمی خواد و کاملا دستگاه -- میشه ( این -- یعنی مثل xbox 360 میشه بازی رو کپی کرد و داخل دستگاه گذاشت و یا با dvd یا کپی روی دستگاه و بازی ار روی هارد ،بازی کرد؟ )
این آپدیت جدید رو باید از کجا گیر بیارم ؟ و آپدیت شماره ی چنده ؟ وچطور باید دستگاه رو با این کرک جدید آپدیت کرد ؟و کلا چون دستگاه رو تازه گرفتم و هیچی سر در نمیارم ،چیکار باید کنم ؟
دوستان که متاسفانه دست و پا شکسته جواب ما رو میدن (یا اصلاً جواب نمیدن!) ما مجبور شدیم خودمون دست به کار بشیم.
این طور که پیداست ورژن multiMAN 1.15.00 هم از طرف تیم هکر PS3 ارائه شده که 8 مگ هم بیشتر نیست.:10:
این هم یک اسکرین شات ازش:
از آدرس زیر میتونید دانلودش کنید:
حالا بریم ببینیم این برنامه رو چطور باید ریخت رو کنسول:46:کد:http://www.ps3-hacks.com/file/160
خوب طبق تحقیقاتی که کردم برای اینکه بتونیم بازیها رو بدون دانگل و از روی هارد بازی کنیم چند تا کار باید انجام بدیم که خیلی خلاصه توضیح میدم:
1. ارتقای فریمور کنسول به 3.55 که از لینک زیر قابل دریافت هست:
2. نصب CFW که هم میتونید خودتون اون رو بسازید و هم میتونید به طور کامل اون رو دانلود کنید. (حدود 170 مگابایت)کد:http://www.ps3-hacks.com/file/238
لینک دانلود:
3. نصب Backup Manager مولتیمن که جدیدترین ورژنش رو (1.15.00) در پست بالا قرار دادم دانلود و نصب کنید.کد:http://www.ps3-hacks.com/file/267
بعد از اتمال مراحل سه گانه میتونید از بازیهاتون بکآپ بگیرید و یا بکآپهایی رو که روی هارد ریختید رو اجرا کنید.
به همین راحتی... به همین خوشمزگی:31:
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
فقط چون من تازه کار هستم و نمی دونم خواستم بپرسم که:
1-این برنامه ها که شما لطف کردید و معرفی کردید چطور روی دستگاه نصب میشه؟
2-یعنی با نصب این برنامه ها روی دستگاه ، می تونیم بازی که کپی شده رو داخل دستگاه بذاریم و اون رو روی دستگاه کپی کنیم و بدون نیاز به خود دیسک کپی ، بازی رو بازی کنیم؟
3-ببخشید اینکه - از بازی هاتون بک آپ بگیرید -یعنی چی؟
بازم معذرت می خوام شاید سوالهام ابتدایی باشه ،ولی چون من تازه یک روزه که دستگاه رو گرفتم این سوالها رو پرسیدم
بازم ممنون
دوست عزیز PS3 مثل XBOX نمیتونه مستقیم بازی کپی رو از روی Blue-ray اجرا کنه (من حداقل ندیدم.اگه اشتباه می کنم دوستان بگن )نقل قول:
باید یا از رو هارد خود PS3 یا هارد اکسترنال اجرا بشه.
نصب برنامه: برنامه هایی که میخواید نصب کنید رو ( با پسوند .pkg) کپی کنید تو Root (صفحه اول،یعنی داخل پوشه نباشه )یک فلش با فرمت FAT32 و بزنید به دستگاه.برید تو قسمت Game اگه CFW نصب کرده باشید یک گزینه Install Package یا یک همچین چیزی هستو اونو بزنید لیست برنامه های تو فلش میاد. هرکدومو که خواستید نصب کنید. بعد از نصب، آیکن برنامه تو همون قسمت Game اضافه میشه.
واسه بازی اکثراً نیاز هست که یک دیسک بازی اصلی تو سیستم باشه.
backup یعنی همون کپی خودمون :31:
اونوریا چون میخوان بگن دارن Copyright رو رعایت میکنن،بجای اینکه بگن کپی می گن Backup. مثلاً از بازی هایی که خریدن کپی می گیرند و کپیشون رو بازی میکنند تا دیسک بازی شون کم کم خراب نشه. :21:
همه همینن دوست من. بعد از چند روز راه میفتی. خیالت راحت