ما هم گیج شده بودیم ..توی صفحه مشخصات اصلی توی نوکیا نوشته بود 2 گیگ ولی توی فایل pdf مشخصاتش نوشته بود 4 گیگ ...نقل قول:
Printable View
ما هم گیج شده بودیم ..توی صفحه مشخصات اصلی توی نوکیا نوشته بود 2 گیگ ولی توی فایل pdf مشخصاتش نوشته بود 4 گیگ ...نقل قول:
قیمت رم 2 گیگ و 4 گیگ چه قیمت است
ممنون دوست مننقل قول:
ولی فکر کنم اين برنامه با اين گوشی مشکل داره چون بعد چند دقيقه که ساعت رو نشون ميده دوباره به حالت اوّل برميگرده و هيچی نشون نميده يعنی ميشه مثل اوّلش
اقا نمیدونم قبلا تو این تاپیک گفته شده یا نه اگه نگفته شده که برید حال کنید اگه گفته شده هم بذارید به پای معاشرت!
برای رفتن به حالت افقی(land space) در گالری همونطور گه در گالری هستید و در حال مشاهد ه ی عکس هستید کیبورد را برای رفتن به حالت عکس بچرخونید میبینید که به حالت لند اسپیس رفت و اگر عکس در حالت بزرگ میدیدعکس فول اسکرین شد و برای جابجایی بین عکس هم از دکمه های جهت دار استفاده کنید !چطور بود؟ راستی سایت .s60.com/life . هم پر از نرم افزار های 5700 هستش
کسی میتونه تمهای اورجینال 5700 رو برا دانلود بذاره ؟؟؟
ممنون
نرم افزار مشكلي نداره خب بعد از چند دقيقه گوشي ميره تو حالت استند باي ديگه.كاره ديگه ايش نميشه كرد
اينجا هم تمهاي خوبي داره:
1.راستي اول بايد عضو بشن تو سايت
2.تم سري N كه مشكي هستش و براي n81 8gig هست كه احتمالا ديديد اينجا ميتونيد پيداش كنيد الان رو گوشي خودم نصبه
3.اگه ديديد موقع اينستال كردن پيام داد كه تم با گوشيتون سازگار نيست بيخيال اينستال شدن بشيد.ميتونيد اينستال كنيد ولي دردسرهاي پاك كردن تم با خودتون!
کد:http://www.mmcforums.net/theme/nokia-5700-themes.html
قاب پشت گوشی من یه قوس داشت انگار که باتری براش بزرگ بود به خاطر همین قوس یکی از پایه های قاب پشت شکست میخواستم بپرسم گوشی شما هم همین قوس رو داره یا نه؟آیا قاب پشتش تکی پیدا میشه؟
سلام .کسی تونسته راه حلی برای نصب QuickOffice Premier روی 5700 پیدا کنه .؟ اگه یه نفر زحمت بکشه و فایلهای مربوط به این نرم افزار رو از روی گوشیهای دیگه (سری N) پیدا کنه و بزاره تا بتونم آپدیت QuickOffice Premier رو نصب کنیم .فکر کنم جواب بده .
مال من كه كاملا تخته...نقل قول:
قاب پشت گوشی من یه قوس داشت انگار که باتری براش بزرگ بود به خاطر همین قوس یکی از پایه های قاب پشت شکست میخواستم بپرسم گوشی شما هم همین قوس رو داره یا نه؟آیا قاب پشتش تکی پیدا میشه؟
مال منم همچین مشکلی نداره.تخت تخت!نقل قول:
واسه من اینطوری بود باتریو عوض کردم درست شد.باتریت احتمالا باد کرده.
بچه ها برنامه ی آی آر ریموت رو نسب کردم میخواستم بدونم کجای tv باید بگیرم؟باید از درگاه مادون قرمز بگیرم؟
باتری اصل گوشی ساخت کجاست ؟آیا این باتری های چینی 3 تومنی جواب میده؟نقل قول:
من یک شارجر برای شارج در پادگان پادگان خریدم به قیمت 3500 ت دیشب برای اولین بار باهاش شارج کردم حدود یک ساعت و 45 در شارج بود و فقط 3 خط شارج کرد و بعد که خانه امدم با شارجر اصلی نیم ساعت توی شارج بود و تموم خونه هاش پر شد سوال من این است که ایا قیمت شارجر در زود یا دیر کردن شارج موثر است؟
دوست من قیمت مهم نیست کیفیت شارژر مهمه که متاسفتنه برای شما کیفیت نداره ....
در ضمن فقط سعی کن از شارژر اصلی گوشی استفاده کنی ....
دوست من قیمت مهم نیست کیفیت شارژر مهمه که متاسفتنه برای شما کیفیت نداره ....
در ضمن فقط سعی کن از شارژر اصلی گوشی استفاده کنی ....
همینطور که میدونید کیفیت عکس برداری گوشی در نور کم خیلی ضایست من قبلا یه N72 داشتم که در نور کم
خیلی بهتر از 5700 عکس میگرفت راهی برای افزایش کیفیت دوربین هست؟ آیا؟
مال من قوس نداشت اما دو تا پایه در پشتش شکسته ......نقل قول:
نقل قول:
نرم افزار quick office هست و....من الان دارم اما با فارسی مشکل داره ...
نقل قول:
باید از توی منوی آی آر ریموت تلوزیون رو انتخاب کنی ...
نقل قول:
ما که هوز پیدا نکردیم ...
آقا من ميرم خودمو ميكشم راحت ميشم ديگه
اين مموري گوشي رو يه سوتي داديم اطلاعات روش پاك شد.بعدش دوباره برگردونديم همه چيزو.مجبور شديم مموري رو فرمت كنيم.منم مموري رو اگه فرمت كنم خود گوشي رو هم فرمت ميكنم
خلاصه بعد از اين فرمت سرعت گوشي اومده پايين ناجور.فكر ميكنم 3250 دستمه انگار
اي روزگار
باید درگاه مادون قرمز رو روبروی چشم تلویزیون قرار بدی که البته با پیدا کردن ورژن بهتر کنترل فاصله بیشتری رو میشه باهاش عمل کرد...نقل قول:
کیفیت شارژر مهمه و مدلش (که مسلما هر دو به قیمت هم بستگی داره) مثلا شما اگه شارژر یک گوشی قدیمی نوکیا رو برای شارژ گوشی جدیدش (البته با تبدیل) استفاده کنی زمان به مراتب بیشتر میشه...نقل قول:
درسته ولی فکر کنم بجاش در نور کافی کیفیت عکسش از N72 بهتر باشه..!نقل قول:
3 تومانی 6 یا 7 ساعت جواب میده.من با گارانتی خریدم 25 تومان made in china fabrique en china اینو زده پشتشنقل قول:
سلام .خسته نباشيد .
من هندزفريم خراب شده ( از جاي فيش 2 mm تا ريموت ) .:41:مي خاستم امروز بعد از ظهر هندزفري بخرم حالا عاشق هندزفري N81 شدم . حالا ميخاستم بپرسم كسي اينجا هندزفري N81 رو با اين گوشي امتحان كرده يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون ميشم .:11:
بله همینطوره ولی تو نور کم با کیفیت افتضاحی که داره برای من خیلی عذلب آوره:2:نقل قول:
دوستان,اطلاعاتی رو که روی مموری فرمت شده با چه برنامه ای میشه برگردوند؟
فقط برنامه های مموری های Mmc رو میشه برگردوند ....
که متاسفانه مموری 5700 از نوع Mmc نیست ....
یه خبر خوش برای دوستان 5700 دار:::
لودر ngage2 برای همه گوشیهای s60 3rd آمده::
تست کنید و جوابش رو بگید!!!
[PHP]http://rapidshare.com/files/106361032/NGageInstaller.rar[/PHP]
ممنوننقل قول:
تست میکنیییم
اینم لینک راپید باز ...
حجم 5.7 مگ ...
کد:http://s9.eu.rapidbaz.com/get/2871028/NGageInstaller.rar
ممنون منم الان تست میکنم .....
من گرفتمش ...یه دونه بازی N-gage هم بدید تا تست کنیم ...
موقع نصب گفت که باید symbian OS pipe component نصب باشه که نصب نیست ..میخوای ادامه بدی ..منم گفتم اره ...
در ضمن گفت application not compatible with the phone ,continu any way ??? که اگر برای ورژن 3 هست نباید همچین چیزی بگه ..درسته ؟؟
یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد:41:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این برنامه رو با هزار درد سر گیر آوردم تازه احتمالا دستکاری شده است تا بشه تو بقیه گوشی ها نصب کرد!!! پس این ارورها معمولیه .....برای دانلود بازی بخش showrom سایت e-ngage مراجعه کنید یا به بخش بازی موبایل خود فروم سر بزنید پیدا میکنید...
بنده الان این نرم افزار رو نصب کردم ..نقل قول:
مثل اینکه تموم امکاناتش برای آنلاین هست ....
بازی asphalt 3 رو هم گرفتم ....با پسوند exe اما وقتی میرم برای نصب و گوشی رو متصل به کامپیوتر میکنم توی یکی از مراحلش میگه نمیتونم کانکت بشم به اینترنت در حالی که الان کانکت هستم ...
چه کنم ؟؟
نقل قول:
دوست عزیز برنامه رو تونستید اجرا کنید؟؟؟
اینم لینک چندتا بازی که باید تو مموری کارت و فولدر n-gage بریزید!!!
[php]http://rapidshare.com/files/89670633/system.rush.evolution.rar[/php]
[PHP]http://www.n-gage.com/firstaccess/hooked_on_creatures_of_the_deep-first_access.zip[/PHP]
بله تونستم اجراش کنم نرم افزار رو ... راستی من asphalt 3 رو از توی تاپیک بازیهای n-gage گرفتم با حجم 700 کیلو بایت ..آیا این حجم درسته یا معمولا حجمشون بیشتره؟؟؟نقل قول:
این یه برنامه است که وقتی اجراش میکنید دو راه دارید ::: یا بازی رو دانلود میکنید رو pc.... یا همزمان دانلود و رو گوشی نصب میکند.نقل قول:
یعنی این بازی که شما دادید 12 مگ بود کامل هست ؟/نقل قول:
نه trail هست اگه فول میخای باید بخرید ...ولی دوتا بازی هست که میشه فولشون کرد::: System Rush وspace impactنقل قول:
systemm rush چه سبکیه ؟؟نقل قول:
بازي قشنگيه با گرافيك عالي !!! سبك :اكشن - فضايي (خيلي قشنگه!!حتما دانلود كن)نقل قول:
راستي تونستيد asphalt3 رو اجرا كنيد؟؟
ايول ميدونستم بالاخره ngageII واسه 5700 مياد
البته اين رسمي نيست (تو سايت n-gage جزء گوشيهاي ساپورتي نيست) ولي يه ورژن دستكاري شده است كه رو همه گوشي هاي s60 3rd نصب ميشه!!!نقل قول: