سلام.من تازه کارم.می خواهم یه xbox 360 بخرم.اگه می شه میخواستم در این زمینه کاملا راهنماییم کنید
با تشکر.
سلام.من تازه کارم.می خواهم یه xbox 360 بخرم.اگه می شه میخواستم در این زمینه کاملا راهنماییم کنید
با تشکر.
تو این تاپیک کامل توضیح داده شده :نقل قول:
[HTML]
forum.p30world.com/showthread.php?t=149260
[/HTML]
قیمت دسته های بیسیمش الان از 38 هست تا 45
خوب باید تبدیل به vga بگیری
یا همون کابل vga
نقل قول:راهنمای خاصی نمیخوادنقل قول:
3 تا مدل داره تو لوازم جانبی با هم فرق دارن
با توجه به این که الان خیلی ارزون شده
شما همون elite که کاملترین مدل با هارد 120 هست رو بخر که 380 قیمتش هست
بردش رو هم حتما چک کن که jasper باشه
مدل های دیگه هم هست مثل premium که هارد 60 داره و 280 تا 330 میدن
و Arcade که بدون هارد هست و 215 تا 280 میدن
:44:بچه ها پرمیوم جسپر نیومد؟
به خدا مردم از خماری!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز منظور من این نبود که کدوم هارد بهتره یا کدو بدتر والا هر چی ظرفیت بیشتر بهتر منظور من قیمت کمی بود که شما دادی واسه هارد 60 یا 20نقل قول:
در ضمن اقایه فتحی خودش تو پشت شهرداری هستن و قیمتاشون خوب هستش حالا شما هم یه سوالی بفرما به ما هم اطلاع بده
سلام. میخواستم بدونم شارژ دسته ایکس باکس باتریه قلمیه ؟ با مثل پلی 3 با اتصال به دستگاه شارژ میشه؟
باتری قلمی میخوره که من خودم با باتری های duracell که جفتی 1200 تومان هستنقل قول:
با روزی 7 یا 8 ساعت بازی تا 16 یا 17 روز کار میکنم
البته وسیله ای به نام play and charg kit هم داره که با وصل شدن به کنسول دسته رو شارژ میکنه
که قیمت اصلش حدودا 35 تومانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما باید به سایت xbox.com بری و تحقیق کنی درباره پرمیوم چاسپر و یا اینکه از فروشنده ها بپرسید !نقل قول:
بچه ها پرمیوم جسپر نیومد؟
به خدا مردم از خماری!!!!!!!!!!!!
قیمت های 360 هم داره به پایین ترین قیمت های خودش می رسه ... الان arcade با قیمت 220 هم دیده شده ... !
نقل قول:
نوشته شده توسط SunB0y
به نظرتون قیمت از این پایینتر هم میاد؟
-------
راستی دوستان دیگه فک کنم تا یک هفته دیگه xbox دستم برسه!
میخواستم بپرسم چه کارهایی نیازه که بتونم کنسول رو ازش خوب نگهداری کنم!
و چگونگی روشن و خاموش کردن ایمن هم بهم بگید!
مثلا یکی از دوستانم گفت حتما باید کنسول رو توسط دسته اش روشن کنی وگرنه بهش فشار میاد!
باید اولین بار هم یک دگمه ای رو بزنم تا کتسول دسته رو شناسایی کنه!
در رابطه با باطری دسته هم لطفا بفرمایید باطریش قلمی باشه؟ (از اینا که داخل ساعت میزارند؟)چه مارکی از همه بهتره؟
یا اینکه از اینا که از قلمی یکخورده کوچکتر هستند و معمولا توی کنترل ضبط ها میزارند؟
و ....
ممنون
نقل قول:
نکات ایمنی:
من خودم هم کنسول رو یا دستش خاموش و روشن می کنم به نظرم بهتر.
کنسولو یه جایی بزار که دور و برش باز باشه
بعد 2 3 ساعت بازی به کنسولت استراحت بده و بهتره تو تایم استراحت تو داشبورد بمونی و کنسولو خاموش نکنی
زیاد کنسولو پشت سر هم خاموش رو شن نکن
بعد خاموش کردن کنسول حتما روش کاوری چیزی بنداز
در مورد باتری بهترین مارک همون durecell هست که پدرام جان گفتن(عمرشون زیاده) به غیر اون میتونی هر مارک دیگه ای هم استفاده کنی فرقی نمی کنه فقط aa باشه
در مورد شناسوندن دسته به دستگاه هم تو دفترچش که کنار کنسول به دستت خواهد رسید شکلشو کشیده که باید چیکار کنی.
ببخشید اگه زیاد شد:11:
نقل قول:
در مورد قیمت ها مطمئن هستم زیر 200 نمی یاد و مطمئنا توی ایران هم مدت تابستان شاید گرون هم بشه ...
کلا کنسول را حرکت نده ، توی منطقه کنسول جریان هوا وجود داشته باشه ، روی فرش گذاشته نشه و دیسک های مرغوب را به کار ببرید ...
ممنون از این دوتا دوست عزیزم که راهنماییم کردند!
ولی نگفتید اندازه باطری چقدری باشه؟ از اینا که میندازند توو ساعت های دیواری یا از این ها که میخوره به کنترل ضبط!
آخه به هردوتاشون میگن قلمی!
ممنون
باتری های aa یا همون های که شما میگید که به ساعت دیواری میخوره :31:نقل قول:
بچه ها چطوری بفهمم بازی هام Stealth Patch داره یا همون pre-patched هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بروبكس مطمئن ترين مغازه ي توپخونه براي خريد 360 كدومه؟
يه مغازه ي خوب هم براي گيم خريدن؟
راستي الان توپخونه جسپر پرميوم گير مياد؟
مرسي...
جان. فردا صبح که من مدرسم کنسول میاد دم در خونه
راستی من یه ارکید جاسپر با یه بازی اورجینال سونیک و بازی کپی گیرز اف وار گرفتم 240 خوب گرفتم؟
نقل قول:با ايني كه گذاشتم :ديکد:http://rapidshare.com/files/104188881/XDVDMulleterBeta10.2.rar
خب از مدرسه بياي حالشو ميبري :دينقل قول:
جان. فردا صبح که من مدرسم کنسول میاد دم در خونه
راستی من یه ارکید جاسپر با یه بازی اورجینال سونیک و بازی کپی گیرز اف وار گرفتم 240 خوب گرفتم؟
آره به نظر من كه خوب خريدي ديگه چند ميخواستي بخري ؟؟؟ :دي
از کی خریدی؟نقل قول:
نکنه آقای شامی کنسول ها رو داره پخش میکنه (اگه بشه چی میشه)
آیا Xbox 360 Premium Jasper میشه هم بصورت hd بازی کرد و هم اینکه به تلویزیونهای معمولی و غیر ال سی دی بازی کرد ؟؟
کابل hdmi می خوره ؟؟؟
این مدل jasper که خدای نا کرده زود زود خراب نمیشه ؟؟؟ حداکثر چند ساعت میشه باهاش بازی کرد ؟
ممنون میشم جواب بدین اساتید
1 - بله . روی همه tv ها میشهنقل قول:
با کیفیت های گوناگون
2 - بله
3 - نگران نباش
راحت بشین بازی کن
من با falcon تا 10 ساعت رفتم
عزيزان كسي آدرس يا تلفني از تعمير گاه next genداره و كلا بجز اينجا كجا ميتوانم كنسول را براي تعمير ببرم؟
كنسول من سه چراغه شده مدل پرميوم 2005 است 12 ولتي هم كرده ام و زير 4 آي سي آن هم پاك كن گذاشته ام تا وقتي فيلم
نگاه ميكنم يا موسيقي گوش ميدهم خوبه و اصلا هنگ نمي كنه اما به محض اينكه بازي ميكنم بعد از چند دقيقه هنگ ميكنه و مجبورم با روش حوله اون رو راه بياندازم
لطفا من را راهنمايي كنيد كه next gen كجاست؟
یه سوال فنی Palبا Jچه فرقی میکنه؟
اينا Region هاي كنسول هستند !!!نقل قول:
هر بازي يه Region خاصي داره !!! PAL , J يا UC !!!
كنسول هام همين 3 نوع Region رو دارن !!!
بعضي بازي ها هم Free هستند كه رو همه كنسول ها اجرا ميشن !!!
در حال حاضر PAL از بهتره بعد J !!!
سلام:
دوستان من 2تا سوال داشتم:
1. میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید آپدیت مربطو به چه تاریخی است؟
2. من Xbox خودم رو 3 روز پیش خریدم و به قول طرف با آپدیتی که انجام داد میشه بازی رو در هاردش ذخیره کنی!
من هم توانستم بازی Midnight Club رو در هاردش ذخیره کنم!
ولی مشکل اصلی اینجاست که برای اجرای بازی باز هم نیاز به DVD بازی داره!
کسی از دوستان میتونه مشکل من رو حل کنه؟
با تشکر.
من هم یک همچین چیزی از دوستم شنیدم!نقل قول:
اون گفت بازی رو میتونی روی هارد کپی کنی تا لودینگ ها زودتر بگذره!
البته اطلاع دقیق ندارم!
شرمنده
ممنون از پاسخت دوست مننقل قول:
حالا jasper بهتره یا falkon ???
ممنونم
این مشکل نیست بلکه محدودیته از جانب مایکروسافت. مشکلو می شه حل کرد ولی محدودیت رو نمی شه به همین سادگی برطرف کرد.نقل قول:
این یه قانونه و تا زمانی که هک نشه همینطوریه. مثل آدم دیسک رو بزار و بازیتو کن. مزه ی بازی کردن به گذاشتنه دیسکشه!!!!:40:
اولا مبارکه :46:نقل قول:
دوست عزیز شما وقتی تونستی بازی رو روی هارد بریزی یعنی داری از آپدیت جدید داشبورد استفاده میکنی
در مورد اجرای بازی هم باید بگم مایکروسافت بدلیل برخی مسائل مربوط به قوانین کپی رایت کاری کرده که اگه حتی بازی رو توی هارد هم بریزی باز هم باید dvd بازی رو توی دستگاه بزاری تا بازی اجرا بشه اما شما مطمئن باش که بازی از روی هارد اجرا میشه و جای نگرانی نیست
دوست عزیز فک میکنم باید دستگاتو x-clamp کنی اگه ببری نکست جن 60 تومن میگیره ولی west game فک کنم نصف قیمت میگیره .....من پیشنهاد میکنم برو یه جاسپر بگیر خودتو راحت کن همین 50رو داشته باش بعد50+180=230برو یه نوعشو بگیر..اگه تعمیرشم کنی فوقش 2یا 3 ماه دیگه کار کنه تصمیم با خودته
دوست عزیز فک میکنم باید دستگاتو x-clamp کنی اگه ببری نکست جن 60 تومن میگیره ولی west game فک کنم نصف قیمت میگیره .....من پیشنهاد میکنم برو یه جاسپر بگیر خودتو راحت کن همین 50رو داشته باش بعد50+180=230برو یه نوعشو بگیر..اگه تعمیرشم کنی فوقش 2یا 3 ماه دیگه کار کنه تصمیم با خودتهنقل قول:
مشخصه که برد جسپر بهتر از فالکون هست.. جدیدترین برد هست و آخرین اصلاحات روی این برر صورت گرفته..نقل قول:
jasper روی کاغد بهترهنقل قول:
ولی falcon هم فوق العاده است
الان دیگه همه jasper شدن
شما همون jasper رو بگیر
دوستان من رفتم توپ خونه یه چند تا قیمت گرفتم به شرح زیر.
1-هارد 60 گیگ 95 هزار تومن (اصلش گیر نمیاد)
2-شارژ کیت 25 هزار تومن
3-فن اضافی 35 هزار تومن
دسته سفید بی سیم 35 الی40 هزار تومن
حالا اینجا خیلی جالبه ,من رفتم فروشگاه یگانه تو جمهوری میگه هارد 60 گیگ 80 تومن و هارد 120 گیگ 100 تومن .
باور کنید اشتباه میکنید از توپ خونه جنس میگیرید .تمام جنساش آشغاله.
تبلیغشو نمیکنم ولی وقتی وارد مغازش میشی روح آدم پرواز میکنه .از شیر میرغ تا جون آدمیزاد تو مغازش هست خودش هم وارد میکنه هست.
جنساشم کیفیت بالاست.من خودم دستگامو از اون گرفتم و کاملا راضی ام.
خلاصه میخوام بگم خیلی حواستون جم باشه بهتون نندازن
آره همین طوره .من وقتی از صبح میشینم پاش دیگه خاموشش نمیکنم تا آخره شب که بخوام بخوابم.البته یه نیم ساعت وسطاش میرم تو داشبورد تا خنک بشه.نقل قول:
به نظره من فالکون با جاسپر فرقی نداره
باطری واسه دسته ی xbox هم فقط دوراسل شارژی .10000 تومن میدین تا یکی دو سال راحتین.
خوب بالاخره خرید از توپخونه ریسک داره و کمی نامطمینه(به غیر از یکی دو مغازه)نقل قول:
من بازی گیرز آف وار یکو با ایکس باکس که بازی میکنم افت فریم دارم چرا؟
حداقل زمان برای خنک شدن دستگاه یک ربع تو داشبورد و حداکثر آن نیم ساعت هستش چون بیشتر از این دیگه دستگاه بیخودی روشنه.چون دستگاه در این وضعیت کاملا خنک نمیشه بلکه گرمای اضافی رو برطرف میکنه و تا زمانی که شما دستگاه رو کاملا خاموش نکنید خنک نمیشه
اگه با دستگاه های دیگه امتحان کردید و مشکلی نداشته ممکنه مشکل از داشبورد باشه و باید دوباره نصب بشه .اگه بازی رو هاردتون هست ممکنه بد ریخته شده باشه.نقل قول:
آخرین مورد هم میتونه از کثیف بودن یا مخدوش بودن dvd باشه .(البته اگه با dvd بازی میکنید و روی هارد نصب نکردید)
با سلام خدمت دوستان.
من یک xbox 360 live دارم.ولی یک مشکل کوچیک دارد.
بعضی از دی وی دی های کپی را اجرا نمبی کنه؟
آیا ویروس هم به این دستگاه انتقال پیدا می کنه؟
طریقه وصل کردن هدفونش چگونه است؟
ممنون میشم کمک کنید.
کلا من این مشکل رو با سری gow دارم هم شماره 1 و هم شماره 2 چند بار نصبش کردم دیسکا رو هم عوض کردم مشکل حل نشدهنقل قول:
به نظرم gow تو صحنه های خیلی شلوغ افت فریم داره
خب دوست عزيز شايد اون بازي هايي كه اجرا نميشن iXtreme 1.51 ميخوان !!!نقل قول:
اونايي كه اجرا نميشن بگو ببينيم چي ميشه !!!
اون قسمت وسط دسته يه سوراخ هستش كه هدفون ميره تو اون !!!
اونم فكر نميكنم ويروسي باشه كه براي كنسول مشكل ايجاد كنه ...