خداييش بازي رو دست اويل نيست.منم هنوز اويل 3 رو بازي ميكنم .الانم دارم اويل يك رو براي اولين بار بازي ميكنم بابا محشره اين اويل 1 معماهاش خيلي باحالن.نقل قول:
Printable View
خداييش بازي رو دست اويل نيست.منم هنوز اويل 3 رو بازي ميكنم .الانم دارم اويل يك رو براي اولين بار بازي ميكنم بابا محشره اين اويل 1 معماهاش خيلي باحالن.نقل قول:
نقل قول:
اویل 1 به نظر من یکی از بهترینهای اویل بود هنوزم تمام صحنه هاش تو ذهنمه کاش می شد یه بار دیگه بسازنش منتها با گرافیک امروزی
ساختنش. منتها برای GameCube.نقل قول:
دوستان ظاهرا" از شماها کسی زیاد تو خط دانلود نیست. اون لینکی رو که من گذاشتم کسی شروع به دانلودش کرده؟؟
من وقت بازیBiohazard 4 رو اجرا میکنم صفحه سیاه میسه و کامپیوترم هنگ میکنه مشکل از چیه لطفا راهنماییم کنید
طبق معمول احتمالا مشکل از کارت گرافیکته ،نقل قول:
کارت گرافیکت چیه؟
یعنی نسخه PC نداره ، چه ضد حالنقل قول:
این CAPCOM همیشه به PC ضد حال میزنه
مشخصات سیستمتو بگونقل قول:
مرسی دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1153424", true);
از جوابت اما قبل از اینکه بیام سر بزنم به انجمن از اون مرحله رد کردم الان جایی هستم که سوار 3 تا واگن میشه و داره یک مسیر تونل مانند رو طی میکنه اما موقع پریدن میگه کلید 3 یا 1 رو بزن من با دسته هم بازی می کنم اما نمیپره چرا
و سوال دیگه اینکه چقدر دیگه تا آخر بازی مونده مرسی ؟
احتمالا کارت گرافیک ضعیفه یا رم کم میارهنقل قول:
من وقتی بازی می کنم روی تسک منجر رم میره روی 1.18MG
سیستم مورد نیاز حد اقل
CPU:1.4
RAM:512
VGA:128
عزيز، دانلود 3 گيگ كه شوخي نيست، اونهم چيزي كه هيچ اطميناني بهش نيومده. منظورم اينه كه معلوم نيست كه نسخهي جديد هست يا نه؟نقل قول:
راستش من تورنت مشابهي رو دو سه روز پيش تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پيداكرده بودم كه شبيه چيزي هست كه شما گذاشتي، اما چون مطمئن نبودم و نيستم، چيزي نگفتم.