سلامنقل قول:
سرویس شما FTTH هست؟
لطفا پینگ از سرور های زیر
4.2.2.4
8.8.8.8
ping 5.63.10.195
ping tabnak.ir
از محیط Command Promptبگیرید و نتیجه رو بگید ممنون
و اینکه از کدام شهر هستید
Printable View
سلامنقل قول:
سرویس شما FTTH هست؟
لطفا پینگ از سرور های زیر
4.2.2.4
8.8.8.8
ping 5.63.10.195
ping tabnak.ir
از محیط Command Promptبگیرید و نتیجه رو بگید ممنون
و اینکه از کدام شهر هستید
سلامنقل قول:
گرچه پست قدیمی هست ولی گفتم یک جوابی بدم
تا اونجا که مطلع هستم. ایپی داینامیکی که به شما داده میشه ایپی NAT شده هست و معتبر نیست لذا نمی توان اون رو فیکس کرد به عنوان Static
سلام
دوستان کسی تو مشهد اینترنت FTTH داره؟ اگه اره کدام مرکز
Ping 4.2.2.4
ping tabnak.ir
رو هم از Command Prompt بگیره لطفا ممنون
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به لزوم تحقق ارتباطی فراگیر برای تمام مشتریان اظهار داشت: با توجه به اهمیت استفاده از تکنولوژی فیبر نوری و اتصال فیبر نوری به اماکن، امکان ثبتنام یکپارچه و متمرکز فیبر نوری از پرتال شرکت به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ۱۲ بهمنماه فراهم میشود وکلیه متقاضیان پس از ثبت نام و ارائه اطلاعات مورد نیاز ، با دریافت پیامک از روند واگذاری سرویس مطلع میشوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
سلامنقل قول:
این سایت امکان سنجی فیبر میره به یک سایت دیگه که یوزر و پسورد میخواد ظاهرا. چطوری میشه وارد شد؟ یا ثبت نام کرد در اون سامانه
یا اگه لینک دیگه ای هست لطفا بزارید
سلام
این نمونه از پست و کافو هایی هست که ظاهرا در بعضی از مناطق مرکز ثامن مشهد گذاشته شده
کافو هم برا ZTE چین باید باشه.
سلام دوستان ..ایا این همون vdsl هست و اینکه آیا برای مصرف کننده خانگی تجهیزات مجزا از ای دی اس ال میخواد؟(منظورم مودم و این چیزاست)..ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله. همون vdsl2 هست.
مودم هم باید برای vdsl خریداری بشه طبیعتاً.
ممنون از پاسخگویی شما دوست عزیز...یه سوال دیگه اینکه این میتونه به معنای خارج شدن کافوی نوری از انحصار مخابرات باشه؟نقل قول:
خواهش میکنم. بله. به معنی شکسته شدن انحصار هست. در پست زیر هم اشاره کردم در تاپیک خودش:نقل قول: