مصدوما کدوماشون میرسن به بازی با سایپا ! اینجوری که کسی نیست اصلا بخواد بازی کنه !!
Printable View
مصدوما کدوماشون میرسن به بازی با سایپا ! اینجوری که کسی نیست اصلا بخواد بازی کنه !!
:n12: فرهاد مجیدی :n12:از فوتبال خداحافظی کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش آبیته و به نقل از ایسنا، کاپیتان استقلال که ۲۳ سال فوتبال بازی کرد، عصر امروز و پس از بازی با مس کرمان در ورزشگاه آزادی کفشهایش را آویخت. او در روز هفتم آبان که هم شماره پیراهنش است، با استقلال وداع کرد. با توجه به اینکه دیدار استقلال – مس آخرین بازی خانگی استقلال در نیم فصل اول است، مجیدی در استادیوم آزادی و در کنار هواداران استقلال، برای همیشه از فوتبال خداحافظی کرد.
در متن خداحافظی فرهاد مجیدی قرار گرفته، آمده است:
هیچ وقت دوست نداشتم زمان خداحافظی ام را از قبل مشخص کنم. مدتی پیش، به این تصمیم رسیدم که امروز روز خداحافظی از فوتبال است. از فردا همان جایی
می ایستم که شما میایستادید. زیر برف، یخ، باران و آفتاب سوزان. اما این بار من باید به شما احترام بگذارم و تشکر کنم، درست همان کاری که شما برای من انجام دادید.
تمام خاطرهها، خوشیها و لحظههای تلخی که در طول سالیان حضور در استقلال داشتهام امروز جلوی چشمانم هستند. تلخ ترین خاطرهام “۴خرداد ۱۳۹۰ ” است
که روی قلبم حک شده و به هیچ وجه پاک نخواهد شد. روزی که در مراسم تشییع جنازه ناصرخان شرکت کردم و در بهشت زهرا (س) برای همیشه از وی جدا شدم.
به من حق دهید که با دشواری از این پیراهن دل بکنم، هر کدام از ستارههای آن، مدالهایی بودند که همه ما به آن افتخار میکردیم. من به بیشتر آرزوهای فوتبالی خود رسیدهام و دوست داشتم با قهرمانی در آسیا از فوتبال خداحافظی کنم اما این امر میسر نشد. امیدوارم در آینده به تنها آرزوی دست نیافته ورزشی ام در کنار هواداران عزیز برسم.
هواداران عزیز و دوست داشتنی!
بازیکنان میروند ولی استقلال بزرگ باقی میماند. پیراهنی که سالها نام من بر آن نوشته میشد را دوست داشتهام و همواره دوست خواهم داشت. پیراهن
“آبی” که بر تن بازیکنان بزرگی چون غلامحسین مظلومی و حسن روشن بوده یا همان بازوبندی که مدتها علی جباری، برادران بیانی، امیر قلعه نویی یا جواد زرینچه
بر بازوان خود می بستند از جمله خاطرات ماندگارم هستند.
تقدیر این بود که در ایران پیراهنی جز پیراهن پرافتخار “آبی” بر تن نکرده و با استقلال از دوران قهرمانی خداحافظی کنم. ازهمه افرادی که این فرصت را برای من فراهم کرده و مرا حمایت نمودند خصوصا “امیر قلعه نویی” قدردانی می نمایم.
فرهاد مجیدی امروز به خط آخر سالهای بازی خود رسیده و وقت آن شده تا پیراهن شماره ۷ که میراث بزرگانی چون «مجید نامجو مطلق » است را به بازیکنان تازه نفسی تقدیم کنم که قرار است آینده فوتبال کشور را رقم بزنند.
هواداران همیشگی!
از فردا دیگر بازیکن استقلال به شمار نمیآیم ولی همواره یکی از شما خواهم بود و برای قهرمانی استقلال دعا خواهم کرد. هر چه دارم از استقلال و هوادارانش است و هر کجا که باشم برای سربلندی استقلال تلاش خواهم کرد.
چقدر سخت است پایان بردن این نامه، همین طور نامها مقابل چشمانم رژه میرود، از تمام مربیانی که در این سالها برایم زحمت کشیدند، از مدیرعامل محترم باشگاه جناب آقای فتح ا…زاده و دیگر مدیران گذشته، کارشناسان، بازیکنان، کادر پزشکی، تدارکات، اهالی رسانه، دوستان، خانواده خصوصا پدر و مادر عزیزم و تک تک آن هوادارانی که در این سالها همراهیام کردند، کمال سپاسگزاری و قدردانی را دارم.
در پایان لازم است برای تیم ملی کشورم که با درایت جناب آقای علی کفاشیان، رییس فدراسیون فوتبال و مربی بزرگش کارلوس کی روش، تلاش بازیکنان و دعای خیر مردم عزیز به جام جهانی صعود کرد، آرزوی موفقیت نمایم.
خدای من شاهد است که در تمام این سالهای طولانی با تمام توانم بازی کردم و اگر قصوری از من سر زده از همه پوزش میطلبم.
مجیدیها میآیند و می روند، اما آنچه باقی میماند نام “استقلال” است که پشتش به شما هواداران، مثل همیشه گرم خواهد ماند. زنده باد ایران، زنده باد استقلال.
برادر کوچک شما
فرهاد مجیدی
خداحافظ اسطوره تمام نشدنی :n12::n12::n12::n28:
نه حوصله تشکر از پست کسی رو دارم نه حوصله نقد بازی رو و نه تا اطلاع ثانوی حوصله سر زدن به این تاپیک رو ...
اندازه ی خاک کفش پام مهم نبود این بازی رو مساوی کردیم . 10 تا هم میخوردیم مهم نبود . این فصل هم قهرمان نشیم دیگه مهم نیست . یکی از تلخ ترین اتفاقای زندگیم خداحافظی فرهاد بود که بلاخره اتفاق افتاد !!
ای کاش میدونستیم کی میخواد خداحافظی کنه و میرفتیم آخرین بازی کاپیتان مقدسمون رو میدیدیم ... استقلال این فصل قهرمان نشه فصل بعد میشه فصل بعد نشه سالها و سالیان سال وقت هست برای قهرمانی و مقام . اما اسطوره و ستاره ای مثل فرهاد مجیدی دیگه توی فوتبال ایران زاده نمیشه !
کاپیتانی که اگه زمان خداحافظیش مشخص بود باید یه ورزشگاه 60 میلیون نفری به اندازه تمام کسایی که فوتبال رو دنبال میکنن براش پیدا میکردن ! اما چقدر حیف شد که فقط جلوی 6 هزار نفر خداحافظی کرد ...
اما این خواسته خود فرهاد بود و خودش میخواست در اوج خداحافظی کنه و زمانش هم مشخص نباشه ! کل مدافعای لیگ ایران یه نفس راحت کشیدن از این خداحافظی . توی هوادارا هم 3 دستگی بود اما از همین الان بگم که به حاشیه ربطش ندید ! یه عده فرهاد رو تشویق میکردن یه عده اینقدر بغض داشتن فقط نگاه میکردن و یه عده هم اینقدر این خداحافظی بهشون فشار آورد معترض بودن و میخواستن فرهاد خداحافظی نکنه !
خیلی حیف شد . دیگه دلمون توی این تیم به غیرت کی خوش باشه ؟! احمد جمشیدیان یا نیکبخت یا پژمان نوری ؟! چقدر خاطره های خوب و شیرین برامون رقم زد فرهاد حالا هم رفت ! میگم که فعلا هم حوصله هیچ کاری رو ندارم اما شماره ی هفت مقدس استقلال رو کی میخواد بپوشه ؟!!!! کاپ قهرمانی رو امسال به نظرتون کی میخواد ببره بالای سر ؟ پارسال کی برد بالای سر ؟!!!
هفت مقدس , محبوب ترین بازیکن تاریخ قاره ی آسیا , اسطوره ی تموم نشدنی خداحافظ
استقلالیها این خداحافظی را قبول ندارند/ مجیدی را برمیگردانیم
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: استقلالیها این خداحافظی را قبول ندارند و فرهاد مجیدی را به میدان برمیگردانیم.
بعد از خداحافظی ناگهانی فرهاد مجیدی از دنیای فوتبال، علی فتحاللهزاده مدیرعامل باشگاه هیچ تماس تلفنی را پاسخ نداد.
خبرنگار فارس بلافاصله خود را به دفتر فتحاللهزاده رساند تا با او صحبت کند که بعد از تلاش فراوان توانست با مدیرعامل استقلال دیدار کند اما فتحاللهزاده دوست نداشت هیچ صحبتی بکند که در همین لحظه فرهاد مجیدی با تلفن همراه فتحاللهزاده تماس گرفت.
این تماس تلفنی باعث گریه علی فتحاللهزاده شد و او بعد از شنیدن صدای کاپیتان مجیدی بغضش ترکید و اشک ریخت.
مدیرعامل استقلال به فرهاد مجیدی گفت: ما این خداحافظی را قبول نداریم. نه من و نه اعضای هیئت مدیره و نه هیچکس از هواداران استقلال دوست نداریم او اینگونه از فوتبال خداحافظی کند.
فتحاللهزاده در ادامه حرفهایش با مجیدی تاکید کرد: تو را به میدان برمیگردانیم و من اصلا موافق خداحافظیات از فوتبال نیستم...
ظاهرا فرهاد مجیدی هم فقط حرفهای فتحاللهزاده را گوش میکرد و ... در نهایت نیز این تماس تلفنی بدون خداحافظی و با اشک و افسوس قطع شد.
مدیرعامل استقلال در این لحظه حاضر نشد که به گفتوگو ادامه دهد و به خبرنگار فارس تاکید کرد که قصه فرهاد هنوز تمام نشده... او برمیگردد...
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،
خیلی سخته، تا چشمام به ندیدنت عادت کنه . . :n03:
بابت تمام زحمتایی که کشیدی تا منِ هوادار خوشحال بشم، ممنونم :n12:
ولی حقت اینجور خداحافظی نبود . . . :((
متن خداحافظی کاپیتان :n03:
==================
هیچ وقت دوست نداشتم زمان خداحافظی ام را از قبل مشخص کنم. مدتی پیش، به این تصمیم رسیدم که امروز روز خداحافظی از فوتبال است. از فردا همان جایی می ایستم که شما میایستادید. زیر برف، یخ، باران و آفتاب سوزان. اما این بار من باید به شما احترام بگذارم و تشکر کنم، درست همان کاری که شما برای من انجام دادید.
تمام خاطرهها، خوشیها و لحظههای تلخی که در طول سالیان حضور در استقلال داشتهام امروز جلوی چشمانم هستند. تلخ ترین خاطرهام "4خرداد 1390 " است که روی قلبم حک شده و به هیچ وجه پاک نخواهد شد. روزی که در مراسم تشییع جنازه ناصرخان شرکت کردم و در بهشت زهرا (س) برای همیشه از وی جدا شدم.
به من حق دهید که با دشواری از این پیراهن دل بکنم، هر کدام از ستارههای آن، مدالهایی بودند که همه ما به آن افتخار میکردیم. من به بیشتر آرزوهای فوتبالی خود رسیدهام و دوست داشتم با قهرمانی در آسیا از فوتبال خداحافظی کنم اما این امر میسر نشد. امیدوارم در آینده به تنها آرزوی دست نیافته ورزشی ام در کنار هواداران عزیز برسم.
هواداران عزیز و دوست داشتنی!
بازیکنان میروند ولی استقلال بزرگ باقی میماند. پیراهنی که سالها نام من بر آن نوشته میشد را دوست داشتهام و همواره دوست خواهم داشت. پیراهن "آبی" که بر تن بازیکنان بزرگی چون غلامحسین مظلومی و حسن روشن بوده یا همان بازوبندی که مدتها علی جباری، برادران بیانی، امیر قلعه نویی یا جواد زرینچه بر بازوان خود می بستند از جمله خاطرات ماندگارم هستند.
تقدیر این بود که در ایران پیراهنی جز پیراهن پرافتخار "آبی" بر تن نکرده و با استقلال از دوران قهرمانی خداحافظی کنم. ازهمه افرادی که این فرصت را برای من فراهم کرده و مرا حمایت نمودند خصوصا "امیر قلعه نویی" قدردانی می نمایم.
فرهاد مجیدی امروز به خط آخر سالهای بازی خود رسیده و وقت آن شده تا پیراهن شماره 7 که میراث بزرگانی چون «مجید نامجو مطلق » است را به بازیکنان تازه نفسی تقدیم کنم که قرار است آینده فوتبال کشور را رقم بزنند.
هواداران همیشگی!
از فردا دیگر بازیکن استقلال به شمار نمیآیم ولی همواره یکی از شما خواهم بود و برای قهرمانی استقلال دعا خواهم کرد. هر چه دارم از استقلال و هوادارانش است و هر کجا که باشم برای سربلندی استقلال تلاش خواهم کرد.
چقدر سخت است پایان بردن این نامه، همین طور نامها مقابل چشمانم رژه میرود، از تمام مربیانی که در این سالها برایم زحمت کشیدند، از مدیرعامل محترم باشگاه جناب آقای فتح ا...زاده و دیگر مدیران گذشته، کارشناسان، بازیکنان، کادر پزشکی، تدارکات، اهالی رسانه، دوستان، خانواده خصوصا پدر و مادر عزیزم و تک تک آن هوادارانی که در این سالها همراهیام کردند، کمال سپاسگزاری و قدردانی را دارم.
در پایان لازم است برای تیم ملی کشورم که با درایت جناب آقای علی کفاشیان، رییس فدراسیون فوتبال و مربی بزرگش کارلوس کی روش، تلاش بازیکنان و دعای خیر مردم عزیز به جام جهانی صعود کرد، آرزوی موفقیت نمایم.
خدای من شاهد است که در تمام این سالهای طولانی با تمام توانم بازی کردم و اگر قصوری از من سر زده از همه پوزش میطلبم.
مجیدیها میآیند و می روند، اما آنچه باقی میماند نام "استقلال" است که پشتش به شما هواداران، مثل همیشه گرم خواهد ماند. زنده باد ایران، زنده باد استقلال.
برادر کوچک شما
فرهاد مجیدی
:((:((
همیشه در قلب های من جاویدان خواهی ماند :n12:
از جدایی فرهاد و مساوی بازی خیلی ناراحت شدم :n14: امیدوارم حداقل بتونن یه بازی خداحافظی در شآن فرهاد برگزار بکنند.
فقط امیدوارم با این مصاحبههای الکی که میگن برمیگردونیم ، شان باشگاه و فرهاد رو حفظ کنند و بذارند این خداحافظی با همه تلخیاش بانجام برسه :n28:
نمیتونم چیزی بگم...
ای کاش برگرده:n28:
دل بریدم که نبندم دل به تکرار جدایی ...
سلام .
من بعنوان یه پرسپولیسی ، به جرات میگم که فرهاد مجیدی رو از تمامی بازیکنان حال حاضر پرسپولیس بیشتر دوست دارم و براش از همه بیشتر احترام قائلم .:n12:
خداحافظی کاپیتان فرهاد هرچند خیلی ناگهانی ، ولی تا حدی قابل پیش بینی بود که در این فصل انجام بشه چون فرهاد اونقدر با تجربه و باهوش هست که مثل خیلی ها نخواد با زیادی از حد موندنش و افت کردنش ، خودش رو خراب بکنه و ترجیح داد در اوج آمادگی خداحافظی کنه ؛ تصمیمی که انسانهای بزرگ فقط میتونن انجامش بدن و از پسش بربیان .
بی شک مجیدی جزو آخرین بازمانده های نسل طلایی فوتبال ایران هست ، که بر خلاف اکثر بازیکنها هرچه سنش بیشتر شد بهتر شد و این اواخر هم که واقعا فوق العاده بود ؛
این بحثهایی هم که در مورد دوپینگ و ... مطرح میشه در مورد مجیدی - که به نظرم اون فکری که به این سمت میره فکر درستی نیست چه از طرف پرسپولیسی ها باشه و چه از هر طرف دیگری - به نظرم هیچ محلی از اعراب نداره و هیچ ارزشی هم نداره و کاربسیار ناپسند و مذموم و غیر اخلاقی ای هست ، بازیکنی که شاید بیشتر از همه در لیگ ایران ازش تست دوپینگ گرفتن و هیچوقت هم نتونستن چیزی رو در مورد مجیدی اثبات کنن هرچند که شاید برخیها دوست داشتند این موضوع ثابت بشه همیشه ( که نشد و روسیاهی هم موند برای همونها ) ،
کسی که هر روز ساعت 7 صبح تمرینات اختصاصی خودش رو شروع میکنه تا در 37 سالگی از همه ی بازیکنان لیگ ایران فیزیک و آمادگی بهتری داشته باشه ، نیازی به دوپینگ نداره چون اصلا در شان این بازیکن نیست این کار و حتی این کار مطمئنا در نظر فرهاد هم برای خودش باعث کسر شانه حتی !
متاسفانه نمیدونم چی به سر ما مردم اومده که به قول فرورتیش رضوانیه : "همه زامبی شده ایم " ...
عوض اینکه بیایم و به فکر تقدیر و بزرگداشت چنین اسطوره ای باشیم میشینیم بحث های حاشیه ای و بی ارزش و غیراخلاقی راه میندازیم و تهمت میزنیم به چنین اسطوره ای ؛ اگر مجیدی با این مقبولیت و توانایی و محبوبیت بازیکنی اسطوره ای در انگلیس ، اسپانیا ، آلمان ، ایتالیا و ... بود چه حرکاتی در قبالش انجام میشد برای بزرگداشتش بعد از خداحافظی ؟
متاسفانه مردمی هستیم که از الکلاسیکوها فقط کله ی خوک و تمارض بوسکتس و خشونت پپه و انگشت به چشم تیتو کردن توسط مورینیو و موارد منفی رو یادمون میمونه ، ولی مواردی مثل تشویق رونالدینهو در برنابئو و یا تونل افتخار بارسا برای رئال و به عنوان ملموس ترین نمونه چاپ عکس مهدوی کیا روی پیراهن نکونام رو خیلی زود بدست فراموشی میسپریم که از این حیث جای افسوس فراوان داره ...