چرا ؟ میشه توضیح بدی ؟!نقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Printable View
چرا ؟ میشه توضیح بدی ؟!نقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
نقد یه بچه دیگه:n02::n02:
نقل قول:
نکات جزئی بازی
امروز نسخه کامل بازی pes2014 برای ps3 بازی کردم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بازی کردم احساس کردم بازی یه جوری شده پاسای بلند فلش میاد که خیلی سخت شده بود بعد پاسکاری هاش مشکل بود ولی توی تنظیمات همرو درست کردم
کونامی برخلاف سال های پیش که روی چهره ها خوب کار میکرد امسال زیاد روی چهره ها کار نکرده بازیکنای که چهرشون ساخته شده فوق العاده بود ولی منظور از زیاد کار نکرن رو چهره شبیه نساختن بعضی از بازیکنان مثل مارسلو لاوتزی وچیینیچ ابیاتی مکسس و...
لباس ها هم طبق معمول مثل سال لایسنس نشدن لیگ انگلیس و بعضی از تیم ها تنها نکته که به چشم میخوره لباس سوم و ازاد بودن لباس تو تن بازیکنان که فوق العادست[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و قسمتی های که که واقعا ادمو به وج میاره بازیکن وسط بازی مسدوم بشه کادر پزشکی وارد زمین میشه تو ضربات پنالتی وقتی به ضربه اخر و سرنوشت ساز میرسه مثلا نیمار میخواد ضربه
اخر پنالتی بزنه که اگه خراب کنه تیم بارسا میبازه وقتی میخواد ضربه بزنه تیم بارسا نشون میده که با استرس وسط زمین ایستادن اگر توپ گل بشه بازیکنان بارسا سر از پا نمیشناسن و
دربازبان تیم حریف مشتاشو محکم به زمین میکوبه
نکته دیگه وقتی بازی به وقت اضافه میرسه بازیکنان وسط زمین نشستن مربی وارد زمین میشه بازیکنان اب میخورن و نکته جالب بعضی از بازیکنان خستن کادر فنی ماشاژ میدن بازیکنانو از رون پا تا...
روی رونالدو فوق العاده کار کردن کپی واقعیت اصلا مو نمیزنه
دیگه مسترلیگ کاپ یا ... فوق العادن در یک کلام
کونامی تنها مشکلش لباس و استادیم هست من به شخصه ایرادی به جز این 2 مشکل ندیدم
کسانی که اول بازی تجربه میکنن امکان داره تو ذوغشون بزنه چون به کلی بازی تغیر کرده ولی به مرور زمان عادت میکنند
یه dlc میدن چهره ها درست میشه تو صفحه قبل برو بگو چه فیسایی میخوای ادرس سایتو نوشته بعد مستر لیگ اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون ویدیویی که گذاشته بودن هیچ فرقی با قبل نکرده بود بخاطر همین میگم ویدیو رو شما هم ببین حالا بیکام رو ببینم چجوریه
کسی نمیگه قدرتای تیمای ایرانی چجوری هست ؟ و فرق نسخه اصلی و پشریفتاش رو بگید لطفا :n02:
لیک شده هیچ فرقی با نسخه اصلی نداره در واقع همون نسخه اصلی هست که لو رفته:n23:نقل قول:
آآآ مام میخوایم بازی کنیم
چرا نمیاد پس؟
راستی مسترش قیمت بازیکنا واقعیه؟
اقایون یکی لطف کنه قدرت بازیکنای چلسی بگه؟
خواهشا:n02:
من منظورم فرقش با دمو و پیشرفتاش بود ولی ممنون به اطلاعاتم اضافه شد بعد سایت بارسانیوز! گفته pes 26 شهریور میادنقل قول:
ممنون میشم اگه قدرت بازیکنای اینتر رو هم بزارین
زحمته