سوال دوست عزیز Saha Software در مورد اصفهان بود که جواب دادم چون پخش دیجیتال اصفهان هنوز بطور رسمی راه اندازی نشده و چند روز هم هست که بطور کامل قطع شدهنقل قول:
Printable View
سوال دوست عزیز Saha Software در مورد اصفهان بود که جواب دادم چون پخش دیجیتال اصفهان هنوز بطور رسمی راه اندازی نشده و چند روز هم هست که بطور کامل قطع شدهنقل قول:
یک سوال مبتدیانه :
آنتن گیرندش چه جوریه ؟؟ مثل آنتن های آنالوگه ؟؟
دقیقاً همون آنتن آنالوگهنقل قول:
یک آنتن معمولی UHF ( بدون بوستر ) با یک سیم آنتن سالم
فقط جهت آنتن باید دقیقاً به سمت فرستنده پخش دیجیتال باید باشه البته این مورد برای جاهایی که از فرستنده دوره اجرا میشه ولی جاهایی که به فرستنده نزدیکه یک آنتن رومیزی هم کافیه
آقا اين چه وضعيه هر دفعه پروويژن آپ ديت ميشه يه اشكال جديد توش در مياد. اين آپديت جديد رو كه ريختم وسط پخش برنامه يه كادر مياد مي نويسه الان دستگاه خاموش ميشه مثل اون ويروسي كه چند سال پيش اومده بود يه شمارنده معكوس تا صفر مي شمرد و كامپيوتر شات دان مي شد. اين هم عين اون هست. آخه بابا اگه نمي تونيد خرابترش نكنيد. هر آپديت جديد كه مياد يه مشكل جديد هم باهاش مياد.
نقل قول:
عزيز شما از منو باري پروويژن زمان دادي كه خاموش بشه اگه اون رو خاموش كني ديگه اين مشكل پيش نمياد
کسی میدونه چه فرقهای عمده ای بین این دوتاست؟
ProVIsion Media Station Model:MS-1000HD
و
provision Set Top Box model:T-7
اولي هم مديا پليرهست هم گيرنده ديجيتال وقابليت پخش با كيفيت1080Pداره ودومي نداره!نقل قول:
درود
دوستان من حدود 50 صفحه اخر را خوندم..چیزی که نصیبش شد سوال های متعددی بود...البته فقط در این سیستم --- T
من تست نکردم تا کیفیت تصویر را ببینم...دوستانی که در ماهواره و همین سیستم --- T تست کردند..کیفیت تصویر کدوم بالاتر هست...
بنده یه ریسیور کیوب روو mini دارم که 400 تومن براش هزینه کردم...تمام شبکه های کارتی جهان را از طریق شرینگ سی سی کم از جمله تمام شبکه های HD را دارم....من بالاترین کیفیتی که از شبکه های داخلی خودمون گرفتم مربوط میشه به ماهواره اسیاست فرکانس 12639 که روی سیستم s2 هست و باید ریسوری داشته باشید که این سیستم رو ساپورت کنه...
در مجموع هر کسی میتونه اطلاعات این پست رو (فقط مطالب این پست) پر محتوا تر کنه یه نقل قول کنه و توضیحاتی بده تا علم همه بالا بره...
همچنین میخواستم یه تیکه HD خالص براتون ضبط کنم که به خاطر حجم بسیار زیاد برام مقدور نبود..تقربا هر 1 دقیقه که ضبط میکنم چیزی حدود 150 مگ فضا اشغال میشه..یعنی یک دقیقه اچ دی 150 مگ هست...اما قرعه کشی کامل جام جهانی را با کیفیت Hd خالص ضبط کردم..هر کی خواست بگه تا براش با پست بفرستم..کیفیتش از تصورات خارج هست...
این چیزی که صحبتش هست همون پخش زمینی محتوایی هست که شما رو s2 داری میگیری شما به ----T نیاز نداری هرچند که دستگاهت خودش آپشنال ----T رو پشتیبانی می کنه.نقل قول:
فرستنده تو تهران کجاست من تهرانم میدونه انقلاب