رفقا تی ول من که خیلی وقت ها صدا ویز ویز داره، حالا نگاه میکنم ببینم فن داره یا خیر.
مدل ایرانی هست.
راستی دوستان من یه کابل HDMI 1.4 دارم، با این کابل چه کار می تونم انجام بدهم.
یک آمپلی ----- A/V Onkio هم دارم.
Printable View
رفقا تی ول من که خیلی وقت ها صدا ویز ویز داره، حالا نگاه میکنم ببینم فن داره یا خیر.
مدل ایرانی هست.
راستی دوستان من یه کابل HDMI 1.4 دارم، با این کابل چه کار می تونم انجام بدهم.
یک آمپلی ----- A/V Onkio هم دارم.
من هرچی گشتم تصویر در تصویر این پنل رو پیدا نکردم
دوستانی که اطلاعات دارن اگر راهنمایی کنند ممنون میشم.
سلام .بعدازكلي تحقيق ومدد گرفتن ازاطلاعات شما دوستان صديق وسعيد زنگ زدم سايت بهتر خريد براي خريد ازنوع vt20 كه يك بلوري سه بعدي ويك عينك همراهش هست . قرارشد 300 تومان براي كرايه تا مشهد بريزم وبقيه روكه 3300هست موقع تحويل بدم حالا ازدوستان تقاضا دارم بفرمايند كه1-ايا كار عاقلانه اي هست باوجود عدم گارانتي اين مدلو بخرم 2-قيمتش خوبه يا صبركنم كه شايد بياد پايين 3-دوستاني كه از بانه يا ازاين سايت خريد كردند ايا راضي هستند مشكلي با تي ويشون ندارند4-اگه توي نمايندگيها بياد فكر مي كنيد چند باشه .لطف ميكنيد سريع ودقيق جواب بديد چون از دست خانم بچه ها همون چند لاخ مويي كه برام مونده ديگه نمونده.باتشكرفراوان
عمده ترین کاربردش فعلا برای تصاویر سه بعدی هست و در آینده برای رزولوشنهای بالاتر از Full HDنقل قول:
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
با این تفاسیر 3600 برات در میاد به نظر من ریسک زیادیه چون اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد شاید اصلا تعمیرش نکنن هر چند پاناسونیک گارانتی خیلی درست و حسابی همین الانشم نداره ولی حداقل دست آدم به یه جا بنده.نقل قول:
به نظر من ارزش نداره.نقل قول:
من خودم خیلی وقت بود دنبالش بودم کلی Review هم از سایت های مختلف و کلی تحقیق انجام دادم حتی یه PS3 هم برای بخش Bluray 3D خریدم ولی نسبت به قیمتش واقعا نمی ارزه . در این که تلوزیون عالیه و بهترین تلوزیون حال حاضره شکی نیست ولی با توجه به قیمتش که حدود 2.5 تا 3 برابر قیمت V20 ارزش خودشو از دست میده.
اگه از لحاظ بودجه هیچ مشکلی ندارین بهترین انتخابه (البته باید هزینه عینکای اضافی رو هم روش اضافه کنید که فکر کنم حدود 200 تومن بشه هر عینک )
ولی از لحاظ قیمت فعلا که قیمت سرسام آوری داره به نظر من با توجه به اومدن تلوزیون های 3D بدون عینک توشیبا و اینکه فعلا سورس 3D بدرد بخوری زیاد وجود نداره بهتره 3D رو برای 2-3 سال دیگه برنامه ریزی کرد که هم سورس هاش تو ایران فراوون شه و هم تکنولوژی پیشرفت کنه و قیمت کم بشه.
50V20 قیمتش حدود 2400 ـهنقل قول:
ولی با توجه به قیمتش که حدود 2.5 تا 3 برابر قیمت V20 ارزش خودشو از دست میده.
50VT20 اینطور که دوستمون قیمت گرفته با بلوری سه بعدی 3300 ـه (به غیر از هزینه ارسال)
حالا چه جوری 2.5 تا 3 برابر V20 قیمتش شده!؟
نقل قول:
ببخشید با 42V20 مقایسه کردم :20: . البته 50V20 هم حدود 2000 ـه از اونجایی که این دوستمون دارن میخرن ولی با قیمت عینک اضافه حدود 1.5 تا 2 برابر در میاد :10:
البته گفتم مسئله تنها قیمتش نیست کمبود سورس 3D و کلا نیاز به عینک هم هست. ولی خوب تصمیم با خودشونه
دوستان محبت كرديد ممنون از نظرات دلسوزانتون بااين تفاصيل ميفرماييد 1-صبر كنم تا vt20 تو نمايندگي بياد وباگارانتي بخرم 2-اصلا قيدشو بزنم وبرم دنبال 50 وي20 باوجود اين كه خيلي سه بعدي دوست دارم وبه قول دوستمون بمونه براي چندسال ديگه تا هم قيمت مناسب تربشه وهم مدلاي كامل تري بياد 3-يا اصلا سه بعدي گارانتي دار ازسامسونگ بگيرم كه اصلا دوست ندارم بازم ممنونم
دوست گرامي شما با توجه به تحقيقا تتون وتجربه اي كه كسب كرديد بلاخره چه مدلي خريديدنقل قول:
دوستان جالبه اکثر تلویزیون های سه بعدی مارک های معرف مثل سونی -فیلیپس -سامسونگ - ال جی - قیمتشون امده پایین به عنوان مثال تمامی تلویزیون های بالا رو من قیمت گرفتم 46 اینچ ال ای دیشون اونم سه بعدی شده بین سه میلیون سیصد تا سه میلیون هفتصد بعد این دوست ما تلویزیون پلاسما 50 اینچ پاناسونیک اون بدون گرانتیش رو اینقدر گرفته تازه معلوم نیست با گرانتیش چقدر باشه تازه با توجه به اینکه اکثر تلویزیونها که من ذکر کردم باگرانتی اصلیه اونم ال ای دی پاناسونیک هنوز که هنوز نیموده تازه هم اگه بیاد معلوم نیست با گرانتی اصلیش چقدر میشه واقعا پاناسونیک فکر می کنه نوبرشو آورده !؟