آپارتمان نیست و خونه 2طبقه هستش و برای طبقه همکف میخوایم !نقل قول:
دودکش استاندارد هستش ! سختی آب هم نمیدونم !:n02:
Printable View
آپارتمان نیست و خونه 2طبقه هستش و برای طبقه همکف میخوایم !نقل قول:
دودکش استاندارد هستش ! سختی آب هم نمیدونم !:n02:
دوستان برای خرید پکیج زیر دو تومن چی ÷یشنهاد می کنید؟
طبقه ی اول ساختمان 4 طبقه تبریز . ایران رادیاتور خوبه؟ ممکنه با بوتان مقایسه اش کنید؟
24kw- optima بوتان - بدون فننقل قول:
این دستگاه دو مبدله است و کم تر رسوب میگیره
در حال حاضر بهترین خدمات رو در پکیج بوتان داره چه خارجی و چه ایرانی...نقل قول:
ضمن اینکه در پکیج های ایرانی بهترین کیفیت رو داره...
شما حتما باید دستگاه فندار ببندید!
مساحت رو بگید تا بیشتر راهنمایی بشید
دوستان سلام. من در منزل که دوبلکس هست برای کمک به پکیج از یک آبگرمکن دیواری بوتان برای آب گرم مصرفی استفاده کردم. بطوریکه در مسیر آب گرم مصرفی پکیج یک شیر گذاشتم و اونو بستم و پکیج فقط مشغول گرم کردن شوفاژهاست و انگار در ساختمون آب گرم دیگه ای مصرف نمیشه و در عوض یک آبگرمکن دیواری بوتان تو مسیر آب گرم نصب کردم که آب گرم مصرفی ساختمون مثل حموم و آشپزخانه و سرویس ها رو تامین میکنه. الان یک هفته ای دارم از این روش استفاده میکنم خواستم از دوستان متخصص در مورد این روش نظرخواهی کنم . آیا برای پکیج مشکلی پیش نمیاد؟ به نظر شما این روش خوبه یا نه؟
من یک کولر گازی ال جی 24000 دارم مصرف گرمایش چه جوری هست پولب رقش مانند پول سرماش میاد یا بیشتر اینوتو هم است اسپیلت هم است یکی راهنمایی بفرمایید
با سلام.اساتید محترم من یک پکیج ایران رادیاتور فن دار دارم. تو تابستون که شوفاژها خاموش بود ابگرمکن به خوبی کار میکرد.اما زمستونها که شوفاژها را راه می اندازم وقی اب گرم مصرفی باز میشه شروع به خاموش روشن شدن میکنه.ربطی به فشار نمیتونه داشته باشه چون رو فشار بالای یک با هم همینطوری میشه.گاهی درجه هفتاد چشمک میزنه و خاموش میشه و گاهی چراغ مشعل خاموش میشه.با تمام شیرها هم امتحان کردم همینه. مشکل دیگه ای هم داره.در حالت سرد فشار رو روی 1 بار میذارم و وقتی شوفاژ رو راه اندازی میکنم فشار به سرعت به بالای 3 بار میرسه و از سوپاپ تخلیه خارج میشه و وقتی دوباره مذارم سرد میشه فشار صفر میشه!اما ظاهرا مطالب رو خوندم فشار اکثر پکجها ثابت هست.رادیاتورها رو هم تماما هواگیری کردم.اما فایده نداشت.یعنی از 60 درجه به بالا کلی اب از شیر اضطراری تخلیه میشه.ممنون میشم راهنمایی کنید
برای پکیج هیچ مشکلی پیش نمیاد و میتونید با خیال راحت از ابگرم پکیج استفاده کنید و آبگرمکن را خاموش کنید.و در مواقع ضروری که پکیج مشکل داره از آبگرمکن دیواری استفده کنید.نقل قول:
دستگاه را در حالت تابستونه قرار بدید و شیر آبگرم را باز کنید ببینید باز هم خاموش میشه یا این مورد فقط در حالت زمستونی پیش میاد.
در مورد مشکل دوم :
1- چقدر زمان میبره تا فشار از 1 به 3 برسه و شیر اطمینان عمل کنه؟
2- آیا وقتی هوا گیری میکنید رادیاتورها هوا دارن یا نه؟
3- آیا فشار در حالت تابستونی هم بالا میره یا فقط در حالت زمستانی این مشکل پیش میاد؟نقل قول:
بوتان پکیج خوبیه و خدمات خوبی داره ولی خدایش خدمات بوتان اصلاً قابل مقایسه با خدمات پکیج فرولی نیست.نقل قول: