ممنون. تو پست 98 گفتین که باید " اینهارو پاک کنی و اون که درسته رو جا بزاری"نقل قول:
من همین تنظیمات فعلی خودم رو edit می کردم . یعنی باید کلا تنظیمات فعلی رو پاک remove کنم و یه تنظیمات جدید از اول بسازم ؟
Printable View
ممنون. تو پست 98 گفتین که باید " اینهارو پاک کنی و اون که درسته رو جا بزاری"نقل قول:
من همین تنظیمات فعلی خودم رو edit می کردم . یعنی باید کلا تنظیمات فعلی رو پاک remove کنم و یه تنظیمات جدید از اول بسازم ؟
نه شما دست نزن قبلی ها رو ، فقط edit کننقل قول:
یک بک آپ هم قبلش بگیر اگه میشه از تنظیمات مودم
Take Care:40:
شما میتونید با ۶۰۲ چندین کانکشن بسازید ولی یکی رو میتونید فعال داشته باشید
تنظیمش هم راحته
یک ویزارد سادست ، فقط فراموش نکنید کیفیت سرویس را تیک نزنید
VPI=0
VCI=35
PPPOE
PPPOE LLC
User
Pass
NAT=On
DHCP:Enable
DNS=Auto
Annex=M
ADSL Mode=Auto/Multimode
ممنون دوستان. بالاخره درست شد.
باید تیک گزینه Enable NAT رو میزدم.
همه از این مرکز دارن.نقل قول:
سرعت سند 12 کیلوبیت.خوش به حالت.
من که از فروردین 88 گرفتم . تا الان هیچ تغیری نکرده . فکر کنم پورتش قدیمی باشه:31:
سلام دوستان
یکی از آشناهامون قراره از مخابرات ADSL بگیره
حالا اگه ممکنه لطف کنید بگید دقیقا چه وسایلی رو باید بگیریم
چه مودمی خوبه؟
کارت شبکه هم نیازه؟ چون احتمالا بخواد کامپیوتر رو به لبتاپ هم وصل کنه.
کلا راهنمایی کنید که امروز قراره بریم بگیریم.
ضمنا به ایشون گفتن فقط 128 میدیم بهتون ...خودش دانشجو نیست ولی اگر نامه دانشگاه یکی از فامیل هاشون رو ببره میتونه بگیره؟
من دقیق نمیدونم هزینه ها چطوری محاسبه میشه تو این سرویس مخابرات چون گفتن هزینه رو قبض میاد.محدودیت حجمی داره؟ ساعات رایگان داره؟
راستی اگه ممکنه یکی لطف کنه توضیح بده که ساخت کانکشن و کلا کارهای نرم افزاری و سخت افزاریش به چه صورته
لینک های این صفحه از کار افتاده
کد:http://1899.tct.ir/ConfigFile.aspx
دکتر جون سلام چطوری؟نقل قول:
سرویسهای محدود سرعتهاشون خیلی بالاتر از اونی هست که تو قرارداد مینویسن.مثلا سرویس 256 رو که قاعدتا باید 30 دانلود بده 140 دانلود میده.واسه این که مشترک سریعتر حجم تموم کنه وشارژش کنه ولی تهران مخابرات نامحدود میده و سرعتهاش واقعی در میاد.تقریبا 512 مخابرات تهران 50-58 دانلود میده که خوب اگه مقایسه کنید میبینید سرعتش نصف سرعت شماست
والا من نه میدونستم شما مهندسین و نه برام اهمیتی داره! وقتی اشتباهی میکنید مهم نیست مدرکتون چی باشه.نقل قول:
در مورد قیمت و سرعت که توضیحات لازم رو دادم و ادامه دادنش توضیح واضحات خواهد بود و میگذرم.
بحث مانیتورینگ هم مثل این میمونه که موقع جنگ منزل شما کنار فرودگاه باشه یا توی یه محله معمولی.پس خیلی دست کم نگیرید.
در مورد سرعت هم باید بگم 512 رو شما به سختی میگیرید.به زبون ریختن و این حرفها نیست.خود من تونستم هم 256 برای منزل بگیرم و هم 512 برای محیط کار.تفاوت درخواست خیلی زیاد بوده.
کیفیت و قیمت رو هم که من هم گفتم با شما موافقم.در مقایسه با شرکتهای دیگه اینترنت مخابرات مفت هست
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
شما سرویس 256 دارید نه 128.چون بیت ریتتون 255 هست.نقل قول:
اینم لیست تمام مودم هایی که مخابرات جواب میدهنقل قول:
[PHP]http://www.tct.ir/tctftp/adsl/42.pdf[/PHP]
با کارت دانشجویی میدن (256)
اینم ساخت کانکشن ویندوز
[PHP]http://www.tct.ir/tctftp/adsl/12.pdf[/PHP]
(باید ip پورت لن رو با مودم ست کنی.{192.168.1.2 و بعدیش اتو ست میشه}
محدودیت حجمی نداره . همه سرویسا نامحدود هستن.
128 با 16 دانلود میکنه و 2 کیلوبایت اپلود.
256 با 32 دانلود میکنه و 5 کیلوبایت اپلود .
مرسی
فقط اینا لیستشون زیاده کدومشون الان تو بازار پیدا میشه و نسبت به قیمتش بهتره.
در ضمن قراره کارهای نصب و... رو من انجام بدم پس اگه ممکنه کامل توضیح بدید من اصلا ADSL نداشتم نمیدونم چیا لازمه کلا!
یا وارد کردن آی پی و.... اینطوری که شما گفتی باید قبلش کلی اطلاعات داشته باشیم.
کلی هم صفحات متفاوت اینجا هست هر کدوم هم یه توضیح متفاوت گذاشته
کلا یه پی دی افی چیزی نیست که تجهزیات مورد نیاز ، نصب و همه تنظیمات مربوط به مخابرات رو اموزش داده باشه از اول؟