-
امروز بازي سختي رو در مقابل استقلال داريم اميدوارم كه بازي رو ببريم درسته كمي مشكل به نظر مياد برن اين بازي ولي به نظر من همين كه زياد انتظار برد از پرسپوليس با توجه به نبودن تقريبا نصف تيم نميره باعث بشه كه بچه ها بهتر بازي كنن و بتونيم از اين بازي نتيجه لازم رو بگيريم
راستي پرسپوليسيها يادتون نره كه عدد 2 رو به شماره 10000 بفرستيد (سوال اينه كه شما طرفدار چه تيمي هستيد)
-
دوستان نیمه اول به معنای واقعی کلمه افتضهاح بودیم.
خدا به دادمون برسه
-
بازم باخت خدا لعنت کنه این استیلی را تا کی تحقیر
-
-
الان همه دارن بازی رو میبینند.
من گفتم دیگه نبینم بهتره.............
تا الان 3 تا خوردیم.دعا میکنم 6 تایی نشیم.
استیلی شما خودت تیم رو ول کن و برو.....
خواهش میکنم...
فهمیدی ....خواهش میکنم
-
امیدوارم 6 تایی نشیم ... چقدر مفتضحانه باختیم
-
همونطور که تقریبا همه مطمئن بودیم بازی رو باختیم.
امسال رکورد دایی هم شکسته شد.با دایی ۲ دربی رو باختیم اما با استیلی ۲بار باختیم.یه بار با ۲ گل و امروز هم با ۳ گل.
بعید بدونم که استیلی دیگه جایی توی تیم داشته باشه و اگه استعفا نده باید منتظر اخراج باشه.هر چند یه جایی خوندم که به استیلی توصیه شده که در صورت باخت خودش توی کنفرانس بعد از بازی استعفا بده.از میان گزینه های جایگزین هم انگار حرف از درخشان هست و گزینه خارجی هم که انگاری خبری ازش نیست یا ما بیخبریم چون اینقدر اسم ردیف کردند که نمیشه فهمید چه خبره.اگه اشتباه نکنم روزنامه خبر ورزشی یکی از تیترهاش این بود:پرسپولیس از شنبه با درخشان(البته اگه اشتباه نکنم)
که به نظر من درخشان هم به درد تیم نمیخوره.آمدنش همانا و شعله ور شدن آتش زیر خاکستر درگیریش با علی پروین بعد از جریانات شاهین همانا.
تنها امیدمون اینه که حداقل نیم فصل چند تا بازیکن بگیریم و حداقل با یه رتبه تک رقمی فصل رو تموم کنیم.
به نظر من باید زودتر تکلیف شیث و نصرتی هم معلوم بشه که اگه امکان بازی ندارند قراردادشون فسخ بشه تا حداقل ۲ تا جای دیگه برای حذب بازیکن داشته باشیم.(همونطور که قبلا هم گفتم اگه قراره قرارداد این دو نفر فسخ بشه و بازیکنایی جذب بشن که روی نیمکت پیچ سفت کنن و بار فنی نداشته باشن بهتره همین دو نفر باقی بمونن)
من نتونستم بازی رو ببینم یکی از دوستانی که بازی رو دیدن لطف کنه و یه تحلیل از بازی بزاره تا ببینیم با این تیم نصفه نیمه چطوری بودیم.
-
:41::13:
گاهي اوقات سكوت كلي حرف ميزند
-
من نمیفهمم چرا تو مملکت ما هرکس بازی رو میذاره کنار فرداش باید مربی بشه؟واقعا در عجبم! این چه رسمیه که ما داریم؟!
-
آقا چه وضعی این تیم پرسپولیس داره:41:
من نوعی از چهار ساعت قبل بازی رفتم 90 دقیقه هم تشویق کردیم این وضعمون هر داربی باخت:41:
تو طول 90 دقیقه دلمون خش بود حداقل یه تاکتیک تیمی از این تیم ببینیم :41:
اون تک موقعیت هامون هم فقط از روی خلاقیت علی کریمی بود....:41:
ترسو ها همیشه محکوم به شکستند آقای استیلی :41:
بعد از این دو گل میخوره تیم تازه تعویض می کنیم جالبه....:41:
آقای حقیقی هم که ادعاش گوش فلک رو کر کرده یک دفع توپ ساده بلد نیست و پنالتی میده...:41:
شانس آووردیم 6 تایی نشدیم....:41:
این تیم با این وضیعتش میخواد بره آسیا چه کنه؟:19: