1 پيوست (پيوستها)
صحبت های بازیکنان بعد از بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدان :" ناراحتم که دو گل خوردم "
مرجع خبري رئال مادريد : آنتونیو آدان پس از بازی با دینامو زاگرب در مورد بازی صحبت کرد . او گفت از این که دو گل خورده "ناراحت " است . وی افزود :" یک بازی کاملا آرام بود اما دو گل خوردیم . ناراحت شدم چرا که زیاد در این بازی خطری روی دورازه نبود و زیاد وارد محوطه ما نشدند اما دو گل خوردیم . "
وی افزود :" من واقع گرا هستم . کاسیاس بالاتر از من است و همه رکوردها را خواهد شکست . بازی کردنم مشکل است اما چیزهای زیادی از او یاد می گیرم ."
گرانرو :" تیم ، آرام نمی نشیند"
استبان گرانرو پس از برد برابر دینامو زاگرب خوشحال به نظر می رسید :" بازی آسانی بود و تیم خوب واکنش نشان داد . تیم آرام نمی نشیند و هنوز می خواهد که برنده باشد . "
وی افزود :" رئال مادرید برای چمپیونزلیگ می جنگد چرا که از مدعیان اصلی است . خیلی زود تکالیفمان را انجام دادیم ، حالا یک بازی داریم که بازیکنان ذخیره می توانند در آن بجنگند . از تمرین بعدی به دربی فکر خواهیم کرد که همیشه بازی مهمی است ."
بنزما :" خوشحالم که بیش از قبل بازی می کنم "
بنزما ، دوباره در برنابئو خوش درخشید . این بار دو گل زد تا تیمش بتواند دینامو زاگرب را ببرد . مهاجم فرانسوی می گوید :" خوشحال هستم چرا که حالا بیش از قبل بازی می کنم . برای من خوب است و هر بار که در زمین هستم می خواهم که این تست را پاس کنم . "
در ادامه گفت :" تیم بزرگی هستیم ، من می توانم به خوبی بازی کنم و گل بزنم و این خوب است . " در مورد تغییرات در ترکیب گفت :" مربی همیشه تیم را تغییر می دهد و باز هم خوب بازی می کنیم و این نشانه خوبی است ."
شاهین :" در فرم صد در صدم نبودم ، باید بهتر شوم "
مرجع خبري رئال مادريد :نوری شاهین توضیح داد که در شرایط خوبی برابر دینامو بازی نکرده و باید بهتر شود :" شش ماه بود بازی نکرده بودم و باید تلاش کنم تا بهتر شوم ، این طبیعی است . نقاط قوتم را می دانم و امروز ، صد در صد نبودم . هواداران مرا زیاد نمی شناسند اما من می دانم که خوب بازی نکردم . من باید سخت تلاش کنم تا به تیم کمک کنم . "
وی افزود :" این 90 دقیقه پس از مصدومیت برای من مهم بود . عالی نبودم ، معمولی بازی کردم اما خوشحالم که بردیم . "
وی در مورد بازی با دینامو هم گفت :" برای رئال مادرید مهم است که هر بازی را ببرد . تیم قدرتمندی است . ترکیب ما توانایی های زیادی دارد . عادی است که ببریم . امشب خیلی خوب بازی کردیم و بردیم و این برای ما مهم است . "
در پایان گفت :" آسان بود ، به خصوص وقتی که 3-0 در هشت دقیقه جلو بیافتی . برد آسانی بود اما مهم است که 90 دقیقه بازی کنی و گلهای زیادی بزنی ... "
هیگوائین :" با بنزما رقابت سالم داریم "
گونزالو هیگوائین که یک گل عالی زد و یک پاس گل داد ، خودش در مورد برد می گوید :" از این پیروزی خوشحالیم . خوب است که روی دور هستیم چرا که فصل طولانی است و به همه نیاز داریم . همه مهم هستند و می خواهیم از آن نهایت بهره را ببریم ."
وی افزود :" مورینیو به ما گفت که با وجود چرخش ها سعی کنیم که کار خود را پیش ببریم چرا که بردن مهم است . امروز نشان دادیم که چه تیم خوبی داریم . مهم بود که دیگر بازیکنان هم بتوانند خودی نشان دهند . "
در مورد روابطش با بنزما گفت :" رقابت داریم ، اما از نوع سالمش . برای رئال مادرید مهم است که هر دو خوب بازی کنیم . خوشحال هستیم ، هر دو می خواهیم به تیم کمک کنیم . "
در پایان در مورد بازی با اتلتیکو صحبت کرد :" آرام هستیم . وقتی به بازی برسیم در موردش فکر می کنیم ، فعلا می خواهیم از صدرنشینی گروه خوشحالی کنیم ."
موفق باشید.