قیمت هر کارتریج تقریبا چقدر میشه ؟نقل قول:
این شمارنه نمیشه صفر بشه ؟
یک عکس هم گرفتم لطفا ببینید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
قیمت هر کارتریج تقریبا چقدر میشه ؟نقل قول:
این شمارنه نمیشه صفر بشه ؟
یک عکس هم گرفتم لطفا ببینید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من کارتریج پرینترمو شارژ کردم
اما نمدونم با اون سواخ هایی که رنگ رو از طریق اونها تزریق کردم باید چیکار کنم
بزارم باز بمونه ؟ چسبش کنم ؟
دوستان باسلام من اپسون 4900سه کاره دارم که کارتریجهاش چیپ شمارنده داره کسی میتونه کمک کنه ببینم باصرفه ترین راهی که میتونم ازکارتریج خریدن راحت بشم چیه هیچ جورنمیشه چیپ شمارنده رودورزد
سلام
من يه پرينتر چند كاره خريدم سري HP Deskjet 2050 J510 series درايورش هم نصب كردم ولي وقتي روشنش ميكنم يه صداي عجيب ميده و پرينت نميگيره و يه صفحه مثل حالت تست رو برام پرينت ميگيره اسكنرش هم درايورشو نميشناسه بايد چيكار كنم؟:n28::n28:
اون تست الايمنت هست. دستگاه مي خواد مطمئن بشه كيفيت كارتريج ها خوبه. تستي كه مي ده رو درون اسكنر دستگاه بذاريد و كليد اسكن يا كپي رنگي(بسته به مدل) بزنيد تا دستگاه تاييد كند.نقل قول:
درايور اسكنر هم پيشنهاد ميشه از سايت اچ پي دانلود كنيد.
ظاهرا من نيام اينجا كسي نمياد:n13:نقل قول:
دقيق اطلاع ندارم.
نه نميشه.
هيچ موردي ندارن. اگه كاغد چسبي روي كارتريج هست بچسبونيد سرجاش و گرنه اصلا مهم نيست.نقل قول:
شما بايد چيپي پيدا كنيد كه قابليت ريست داشته باشه مثل چيپ تانك ها. البته تانك پيشنهاد نميشه به شما بلكه كارتريج قابل شارژ كه همونطور كه گفتم چيپ قابل ريست داشته باشه.نقل قول:
نقل قول:
ممنون از زحماتتون
من شارژ کردم و سوراخ ها رو باز گذاشتم متاسفانه همه جوهر تویه پرینترم خالی شد ...
ایراد شارژ من رو چی میبینین؟
اینکه بعد از چند بار شارژ یک مرتبه اب مقتر تزریق شه رو تایید می کنین ؟
تشکر از همه زحماتتون ....
خواهش ميكنم.نقل قول:
نه اون همه جوهر نيست يه مقدار اضافي است و طبيعي هست كه يه مقداري توي پرينتر بره. توصيه هاي قبلي رو بخونيد مثل جنس جوهر كه خيلي رقيق نباشه و كيفيتش خوب باشه. چند ساعت رها كنيد بعد از شارژ و ...
يه مقدار جوهر توي پرينتر ميره به هرحال نسبت به زماني كه هنوز شارژ نكرديد طبيعي است. البته اگه با نوار چسب سوراخ ها رو بپوشونيد به دليل مسئله فشار هوا از پايين جوهر كمتري خارج ميشه.
نه به هيچ وجه توصيه نمي شه. خود جوهر به اندازه كافي رقيق هست اگه خوب پرينت نكنه جوهر رو مي ريزيم و يكبار كامل جوهر رو با هواگيري خارج مي كنيم. بعد اگه خوب نبود محلول و ...