نقل قول:محتوای مخفی: پایان 3
Printable View
نقل قول:محتوای مخفی: پایان 3
میشه توضیح بدید این چیه تو بازی ؟نقل قول:
Rediness
تو همون قسمت techlabs تو سفینه ..همونجا که وار استو و اینارو نوشته(warr terminal) یه Rediness هست که فک کنم واسه همه رو50% هستش..که مثل اینکه باید مولتی هم بازی کنی تابشه 100%نقل قول:
اهنگای بازی واقعا شاهکاره دو اهنگ فوق العاده زیبای اول بازی( پس از خروج از زمین) و اخر بازی که بر پایه ساز پیانو ساخته شدند و فق العاده تاثیر گزارند توسط اقای Clint Mansell ساخته شده که سابقه نامزدی برای جایزه گلدن گلاب را در کارنامه هنریشون دارند.
دقیقا ..آهنگ ترک زمینش خیلی توپ و تاثیرگزار یود....نقل قول:
لینک اون آهنگ آخرشو که پیانوییه داری؟؟
کل اهنگای بازی رو بدون تبدیل دارم 720 مگ تبدیل به mp3 100 مگ . اگر این دوتارو هم بخوای شب برات اپلو میکنم.نقل قول:
آره دمت گرم...اون آهنگ آخر بازیه که پیانو هستش رو آپ کن...ترک زمینشو دارم.:11::40:نقل قول:
بلاخره فهمیدیم اهنگ سازش کیه. اگه میتونی سه اهنگ پیایانیشو بزار (تیتراژ پایانیش)نقل قول:
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
نقل قول:
با این حرفت کاملا موافقم
محمد جون حتما این کارو بکن ....دربه در دمبال ساندترک این بازیم ...نقل قول:
مرسی:11: (اگه میتونی کلشو بزار)
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
خو اگه 100 بشه چه اتفاقی میفته ؟ (50 بمونه چی میشه؟)نقل قول:
اگه 100 باشه و وار است بالای تقریبا 4000 و گزینه تخریب ریپر ها رو انتخاب کنی( همون راه سمت راست که قرمزه )اصلی ترین پایانو خواهی دید. اگه 50 باشه پایانهای دیگه.نقل قول:
میتونی از اینجا هم فایل 100 درصد کننده رو بگیری( اگه با 100 در 100 نرفتی- لازم هم نیست از اول بری بازیو)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]