دوستان من یک حساب جام ملت باز کردم ولی نمیتونم در سایتش شماره همراهم رو بدم تا به محض وارد شدن به سایت برام اس ام اس بیاد. یعنی جلوی عبارت تلفن همراه، مستطیلش فعال نیست.
کسی میدونه چرا ؟
Printable View
دوستان من یک حساب جام ملت باز کردم ولی نمیتونم در سایتش شماره همراهم رو بدم تا به محض وارد شدن به سایت برام اس ام اس بیاد. یعنی جلوی عبارت تلفن همراه، مستطیلش فعال نیست.
کسی میدونه چرا ؟
آقا من داشتم وشیم N70 نوکی هست که برنامه همراه بانک ،بانک ملی روش نصبه البته نسخه 1.2
امروز که میخواستم باهاش کار کنم دیدم که زده نسخه جدید اومده برید بگیرید و نصب کنید
من نسخه جاوا رو گرفتم و حالا هرکاری میکنم روی گوشیم نصب نمیشه
از طرفی هم با نسخه قبلی نمیتونم کار کنم
حالا چه کنیم؟
دوستان در کارت به کارت از بانک ملت به سایر بانک ها هم کارمزد میگرند ؟ یا فقط از شماره حساب به شماره حساب سایر بانک ها کارمزد داره ؟
فقط داخلی کارمزد نداره .نقل قول:
فرق نمیکنه کارت باشه یا حساب .:sq_13:
سلام بچه ها
ما اگه بخوایم خرید هایی رو بیریون از کشور انجام بدیم باید چکار کنیم؟
با حساب خودمون میشه کاری کرد که بشه خرید داشت؟
سلامنقل قول:
گمون کنم منظورتون خرید آنلاین باشه. باید کارت اعتباری بخرید. بعضی سایتها میفروشند. ولی با توجه به نرخ آزاد ارز و کارمزدی که میگیرند، اصلاً نمیصرفه.
سلامنقل قول:
یک فروشنده توی پرشین تولز هست که حساب پی پال باز میکنه برای بچه ها قیمتی هم که میگیره به صرفه هست و به کارش هم همه اطمینان دارند میتونی یک سر به اونجا بزنی
و خودت شرایط و... رو ببینی یا از بچه هایی که خریدن سوال کنی
دوستان خسته نباشید
من 5 تومن پول دارم که الان تو بانک ملت ، من فعلا تا چند ماه دیگه به این پول نیاز ندارم و میخوام یه جایی بذارم که سود خوبی داشته باشه
اگه موسسه رو پیشنهاد میکنین ، کدوم موسسه قابل اعتماده و سودش بیشتره؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز در حال حاضر بانک تات که تحت عنوان بانک آینده فعالیت میکنه به صورت روز شمار به سپرده های کوتاه مدت 19 درصد سود میده. من که الان چند ماهه استفاده میکنم خیلی هم راضیم.
بانک تات تو ساری شعبه نداره ، فقط رامسر ، چیکار میشه کرد؟؟؟نقل قول: