با عرض سلام و روز به خیر خدمت تمامی دوستان گرامی
احتراما ضمن تشکر از تمامی عزیزانی که با نوشتن تجربیات خودشون در پربار کردن این تاپیک سهیم هستند،
به اطلاع میرساند با توجه به تعداد زیاد پست ها و وجود موضوعات متعدد در تاپیک از سمتی و از سمت دیگر عدم وجود دسته بندی موضوعی در نمایش مطالب ارائه شده و به موجب آن عدم بهره مندی کافی از تجربیات ارائه شده ، تصمیم گرفته شد با کمک هر کدام دوستان که مایل باشند یک دسته بندی موضوعی روی مطالبی که تا کنون ارائه شده انجام داده و نتیجه رو در صفحه اول تاپیک قرار بدهیم
روند کار:
فاز اول
1) به هر کدام از دوستان که طی بازه زمانی 17 الی 22 آذر ماه اعلام آمادگی کنند تعدادی از صفحات این تاپیک (احتمالا بین 10 تا 20 صفحه) که تا الان به 141 صفحه رسیده است به عنوان بخش کاری اون ها سپرده میشه
فاز دوم
2) این عزیزان زحمت میکشند دو کار روی این صفحات انجام میدهند:
- تمامی تجربیاتی که توی 20 صفحه اختصاص داده شده به هر فرد نوشته شده، ابتدا توی یک فایل word کپی میکنند
(فایل شماره 1 - فایل خام جهت هماهنگی توسط خودم تهیه و خدمتتون ارائه میشه)
- موضوعاتی که توی این 20 صفحه به نظرشون میتونه براساس اون دسته بندی موضوعی تاپیک انجام بشه رو طبق نظر خودشون بیان میکنند – مثلا دسته بندی موضوعات تجربیات میتونه چنین مواردی باشه:
روابط اجتماعی- کسب کار- درس و دانشگاه-مراقبت از گیاهان و حیوانات خانگی – اعتماد به نفس- امور بانکی و پولی .... که هر کس با توجه به دیدگاه خودش اون رو انجام میده
(فایل شماره 2 - فایل خام این مورد هم جهت هماهنگی توسط خودم تهیه و خدمتتون ارائه میشه)
فاز سوم
3) دسته بندی موضوعی که دوستان انجام دادند لطف میکنند برای بنده ارسال میکنند و با توجه به همه موارد ارسالی، بنده یه دسته بندی استاندارد رو به عنوان دسته بندی نهایی روی تاپیک تجربیات قرار میدهم
( زحمت میکشید فایل شماره 2 رو توی این مرحله برای بنده ارسال میفرمایید)
4) توی این مرحله دوباره با توجه به دسته بندی نهایی که انجام دادیم همه سراغ 20 صفحه خودشون میرن و تمامی تجربیاتی که توی این 20 صفحه بیان شده رو براساس دسته بندی استاندارد فایل word مرتب میکنند
( زحمت میکشید فایل شماره 1 رو توی این مرحله براساس موضوع مرتب میکنید)
فاز چهارم
5) نهایتا فایلشون برای بنده ارسال میشه و من با تجمیع ارسالی های دوستان تمامی تجربه ها رو احتمالا به صورت عکس یا pdf ، در صفحه اول تاپیک قرار میدم واز زحمات کسانی که با ما همکاری کردند رو هم در اون تاپیک با بیان اسم شریفشون تشکر ویژه ای رو انجام میدیم....
( زحمت میکشید فایل شماره 1 رو توی این مرحله برای بنده ارسال میفرمایید)
توضیحاتی که عرض کردم ممکنه به نظر یه کم گیج کننده بیاد
نگران نباشید....
فعلا فقط با فاز اول و فاز دوم کار داریم
منتظر اعلام نظر دوستان از طریق پیام خصوصی هستم
با اجازه مدیران محترم و درصورت عدم وجود مشکل ، تاپیک جدیدی با عنوان ساماندهی تجربیات زندگی ایجاد میشه که هماهنگی کار ها و سوالات رو میتونیم اونجا بهش بپردازیم