این diana قرار بود نرف بشه! هنوز nerf نشده که!
Printable View
این diana قرار بود نرف بشه! هنوز nerf نشده که!
بچه ها مثل اینکه مسابقات شروع شده
اگه کسی اطلاعاتی در مورد تیمای شرکت کننده و اینکه میشه بازیارو از توی بازی یا سایتی دید داره بگه ممنون میشم
من فقط فینال آمریکای شمالی رو دیدم که CLG برنده شد دیگه ندیدم
منم یه فینالیو دیدم نمیدونم برای کجا بود,فکر میکنم برای وست بود,fnatic برنده شد(شایدم فینال سیزن یک بود)
سه هفته پیش شدنقل قول:
Q شو ضعیف کردن
در مورد هیروی جدید kha'zix یه کوئست جانبی به بازی اضافه شده!
چون انین هیرو و رنگار خیلی شبیه به هم هستن، وقتی تو هر تیم یکی شون باشه و هر دو به لول 18 برسن به شرطی که رنگار bonetooth necklace داشته باشه، یه کوئست میاد که می گه kill rengar یا kill kha zix to become the ultimate hunter
برای من یه بار این کوئست اومد ولی هم تیمی موقعی که داشتم رنگارو می کشتم منو ks کرد نفهمیدم اگه رنگارو می کشتم چی می شد :13:
چی ؟ کوئست ؟ توی این بازی ؟ مگه میشه ؟ یه کم روشن تر کن . من اینجوریم فعلا :18: تا توضیح بدی .نقل قول:
تو اینترنت سرچ کنی می بینینقل قول:
توی انجمن رسمی بازی چند تا تاگیک در موردش هست
اینو سرچ کن:
Kha'zix+head+ultimate hunter
کسی که اون یکی رو بکشه سرش رو می بره و به عنوان ایتم نگه میداره
من یه جا عکس مشخصات ایتمِ سر بریده ی خازیکس رو دیدم، cool down reduction داشت با movement speed و دمیج!
این دو تا هیرو چون از نظر ابیلیتی و غیره خیلی به هم شباهت دارن به خاطر همین این کوئست ایجاد شده
شاید میخوان آمار بگیرن که بفهمن کدوم یکی از این دو تا هیرو نیاز به nerf شدن داره :31:
5 روز بازی نکردم ببین چی شده ها دیدم تو بازی همه مهربون شدن هی gl hf برای هم میگن نگو این honor اضافه شده بوده!:31:
کاشکی این بازی رو فارسی می کردن!
اونوقت چی میشد! البته با یکم لهجه کوچه بازاری هم می تونستن قاطی اش کنن!
همین Honor ها :
Friendly : ایول به مرامش Team Work : رفیق بازه...
Double Kill : نازه شستش دو تا نفله کرد! Triple Kill : ایول باو سه تا نفله کردی! Quarla Kill : دهن سرویس 4 تا نفله کرد! Penta Kill : *سانسور* :دی
BloodThirster : یه ایتُمی هَ که ببُندی همُ رو نفله مَکِنه...!!!
دوستانی که ایران هستند ... جدیدا لگ نمیشید ؟ من پینگم 140 ـه ولی باز لگ میشم ...
یه دفعه هیرو تکون نمیخوره ... نمیدونم چش شده ...