1-سرعت چقدر پایینه؟؟نقل قول:
2-مطمئن باش delet میکنه
3-حداقل هر سه روز یکبار
1-سرعت چقدر پایینه؟؟نقل قول:
2-مطمئن باش delet میکنه
3-حداقل هر سه روز یکبار
با سلام .من آنتي ويروس Symantec داشتم و حالاaviاما هيچ كدوم نتونستن ويروس سيستمم را پيدا كنند .من مطمئنم سيستمم ويروسي شده چون هر وقت سيستمم ويروسي مي شه يكي از فايلهاي كامپيوترم موقع بالا اومدن ويندوز باز مي شه بدون اينكه من به آن اجازه باز شدن داده باشم حالا اينطوري شده.يك دليل ديگه اش هم اينه كه هيچ كدوم از پورتهاي Usbرا وقتي كه ازشون استفاده كردم ومي خواهم مثلاً گوشي ام را بي حركت كنم اجازه اينكار را به من نمي دهند و سخت افزارم را مجبور مي شم بدون بي حركت كردن از Usbجدا كنم. بعد از اين تفاسير لطفاً به من بگين چكار كنم واينكه آيا ممكن هست حالا كه مي خوام ويندوزم را پاك كنم بدون اينكه آن ويروس مزاحمم بشه از فايلهايم نسخه پشتيبان بگيرم يهني ممكن آن ويروس بدون اينكه بفهمم هنگام رايت سيدي به آن اضافه شود.لطفاً سريعتر راهنمايي ام كنيد.ممنونم
سلام دوست عزيزنقل قول:
براي اينكه از شر Open with خلاص بشي به نظر من در هرجايي فايلهات وجود داره ببين يه فايل (Hidden يا سيستمي) به نام autorun وجود داره اونو پاك كن
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما متن زير را داخل يك فايل txt ذخيره كن و بعد پسوند اون را به reg تغيير بده تا شكل فايل هاي رجيستري شود
و اون را اجرا كن ببين مشكلت حل ميشه يا نه
=======================================
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell]
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open]
"EditFlags"=hex:00,00,00,00
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command]
@="\"%1\" %*"
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\runas]
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\runas\command]
@="\"%1\" %*"
======================================
كسي ميدونه چه جوری از شر Antispywareshield خلاص شم و چه جوري برنامشو حذف کنم؟ مرسی
سلام..من یه ویروس فکر کنم سیستمم گرفته..ویروسسش این شکلیه که یهو پنجره دایال آپ باز میشه دوبار ..
بعد یه پنجره داس مانندی باز میشه و یه پنجره میاد که close داره و ایگنور
تو ایکس پی اینطوریه..توی ویستا فقط همون دو تا پنجره دایال آپ میاد...
نود 32 رو هم دارم...آپ دیت هم هست ولی شناسایی نمیکنه..باید چیکار کنم از بین بره..ممنون و متشکر
این ویروس رو خوب میشناسم . من فقط تونستم با آنتی ویروس PE پاکش کنم . کد دانلودشم برات میذارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بزن download now بعدش بزن windows 2000/xp/vista 32 bit and 64 bit
موفق باشین
نقل قول:
از یه Trojan Remover استفاده کن که حتما update باشه. حتی اگه trial بود مهم نیست
یه تروجان ریمور خوب بگید بی زحمت...چی بگیرم. نصب کنم؟
این آنتی ویروس برای من عمل نکرد...:41::13:نقل قول: