اگر کسی هست که می تونه کمک بیشتری بکنه که از بین شاتل و داتک کدوم شرکت بهتر خدمات Adsl ارائه می ده (از لحاظ سرعت و نبودن قعطی و ...) ممنون می شم من رو راهنمایی کنه.
Printable View
اگر کسی هست که می تونه کمک بیشتری بکنه که از بین شاتل و داتک کدوم شرکت بهتر خدمات Adsl ارائه می ده (از لحاظ سرعت و نبودن قعطی و ...) ممنون می شم من رو راهنمایی کنه.
با اینکه از بین این دو شرکت فقط از داتک استفاده کردم بطور مسلم میتونم بهتون بگم داتک بدترهنقل قول:
ولی نمیدونم شاتل بهتر باشه یا نه.............
دوسته من من از اين شركتها هيچ كدوم استفاده اي نكردم پس در نتيجه نظري نميتونم بدم اما شما اگه پول براتون مطرح نيستش سپنتا ميتونه گزينه خوبي باشه زياد حساسيت بخرج نده همه اين شركتها يكجور هستن با اين تفاوت كه اسمشون با هم فرق ميكنه اگه پول برات مطرح نيست از سپنتا بگيرنقل قول:
از دوستان گرامي خواهش مي كنم راهنماييم كنند كه در منطقه مخابراتي توحيد سرويس كدوم شركت ها بهتره.اطراف ميدون پاستور
با نظر شما کاملا مخالفمنقل قول:
من تا به امروز از خمات 3 شرکت پارس آنلاین و داتک و سپنتا استفاده کردم و به جرات میتونم بگم سپنت خیلی خوب پارس هم خیلی خوب اما داتک ضعیف بود
من با 128 پارس سرعت 14 میگرفتم و با سپنت 13 میگرفتم ولی با 256 داتک 23 میگیرم به نظر شما این مهم نیست ؟
به نظر من داتک فقط قیمت مناسبتری داره از نظر پشتیبانی هم سپنت و پارس بهتر هستن
خوب حتما بهتره من طبقه شنيده هام گفتم ولي تجربه نداشتم در مورده هيچكدوم مرسي كه گفتي
نقل قول:
آقا من نتونستم كپي شناسنامه طرف رو بگيرم چون نيستش كسي هم نداشتش ارتباط هم نداره مگه اينكه بيادش حالا تكليف چيه من نبايد ADSL بگيرم؟!!! خانم پورصائب گفت همه مركز مخابراتي ها با فيش انجام ميدن حالا اينجا گير دادن خوب به مخابرات بگه طرف خونه رو فروخته رفته تلفن هم به نام صاحبخانه نخورده خوب تكليف چيه؟؟؟ بعد وقتي مخابرات با اين شركتها كار ميكنه اونا قرارداد ميبندن نبايد اينجوري گير بده آخه الان همه چي اينجا قانوني انجام ميشه !! اي با با از اين ورم مودم dial-up مشكل خورده نميدونم تا چند روز پيش كار ميكردش حالا هر چي شماره ميگيرم نميگيره ميگه خط تلفن وصل نيستش در صورتيكه گوشي تلفن هم همونجا وصل هستش كار ميكنه نميدونم چه شانس خوبي دارم من :13: :13:
الان خانم پور صائب زنگ زد گفت وكالت وكيلش باشه خوبه گفتم وكالت نداره آشناشون هستش گفت پس خودت مشكلت رو حل كن مردشوره مخابرات رو ببرنو خانم پورصائب گفت از بخش فروش رفتم پيگيري كاراي مخابراتي رو ميكنم خيلي ها به مشكل خوردن.
يعني مستاجر ها نبايد استفاده كنن. اگه ميدونستم خونه اي ميگيرفتيم صاحبخونش تهران باشه والا به خدا
صبانت و اسيا تك خوبه اونجا سرعتش عاليه من صبانت رو تجربه كردم دوستم آسيا داشت خوب بودشنقل قول:
سلام
من میخوام آسیا تک بگیرم ...
جریان اون Adsl رایگان چیه که گفته شمارت رو با Sms بده ؟
حالا چه راهي مونده چيكار ميخواي بكني ؟؟؟نقل قول: