با این مبلغ باید یا مدل tz225 سامسونگ رو بگیرید و یا یه مدل شرکت sharp داره که از این مدل سامسونگ بهتره فقط توجه داشته باشید که پلیر سینماتون ورودی اپتیکال داشته باشه و بعد با یه کابل اپتیکال به صورت خیلی ساده بلوری رو به سینما وصل می کنید.نقل قول:
Printable View
با این مبلغ باید یا مدل tz225 سامسونگ رو بگیرید و یا یه مدل شرکت sharp داره که از این مدل سامسونگ بهتره فقط توجه داشته باشید که پلیر سینماتون ورودی اپتیکال داشته باشه و بعد با یه کابل اپتیکال به صورت خیلی ساده بلوری رو به سینما وصل می کنید.نقل قول:
خوب 700 هزار تومن اضافه تر !!! یه چیزی باید بشه دیگه!
اما خیــــــــــلی فرق داره ؟
ولی به نظرم با 400 اینا، اونقدر فرقی نمیشه احساس کرد
قیمتش به این دلیل بالاتر شده که pejman یه ساب ووفر جداگونه هم برای اسپیکرهاش تهیه کرده،در صورتی که اونچنان نیاز نبوده و به همین دلیل 250 تومن بیشتر هزینه کرده.نقل قول:
اگه pejman خودش بود توضیح میداد بهتر بود چون من فقط چنتا تست صدا بیشتر از این بلندگو نگرفتم و اون بیشتر و بهتر میتونه توضیح بده.
خدا بگم این pejman رو چیکار کنه که هروقت لازمش داریم نیست.:31:
اسپیکرهاش مارک jamo مدل s606 فکر کنم هستش که قمتش در حدود 800 تومنه و قیمت یه پلیر تجاری خوب هم اگه بخوای تهیه کنی مثل 420 پایونیر حدود 100 تومن هستش و یه آمپ معمولی هم در حد همین اسپیکرها(برندهایی چون pioneer,denon,marantz,....) حدود 400 تومن میشه و 100 تومن پول کابل و ... که کلا رو هم میشه 1300.نقل قول:
منظورتون از امپ معمولی مثل امپ rs70 هستش یا بالاتر؟ایا لازم که مثل سیستم این دوستمون اقا پژمان ساب هم واسش بگیریم یا نه؟میشه بپرسم که چرا گفتین که سیستم اقا پژمان زیاد احتاج به ساب نداره؟یعنی زیاد تاثیر نداره توینقل قول:
کیفیت صدایی که میشنویم؟خود rs70 که ساب داره.
با تشکر از جوابتون
بله مثل آمپ rs70.نقل قول:
بلندگوهای jamo 606 به این دلیل نیاز به ساب نداره چون پایین هر بلندگو یه عدد ساب 8 اینچی کار شده یعنی به عبارتی این ست بلندگو دو عدد ساب ووفر 20 سانتی داره و نیاز به ساب ووفر جداگونه نداره مگر اینکه دنبال بیس خیلی زیاد باشی.
ای بابا Pejman جان بیا ریویو بنویس دهنمون آب افتاد با این تعریف هایی که Rayan جان میکنه :31:نقل قول:
می گم Rayan جان یه ذره در مورد کابل ها و نوع ورودی ها و مثلاً وصل کردن RS70 به PC با کابل معمولی صورت میگیره رو توضیح میدی ؟
100 تومن پول کـــــــــــابل ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز تو Sony Center اینو دیدم به نظر باحال میومد !
قیمت 560 تومن .
البته این Mini Hi-Fi System حساب میشه !
MHC-GN1300D
• 905W RMS (215W x 2 + 90W x 2 + 85W + 210W)/10000W P.M.P.O.
• 210W RMS (2300W P.M.P.O.) 25cm Subwoofer Supplied
• 3 DVD/VCD/CD Changer with MP3 and DivX® Playback
• USB Direct MP3 Recording and Playback Function
• USB Movie Playback (DivX® and MPEG-4 Simple Profile)
• 3x CD-USB Recording Speed
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور من از پول کابل فقط یه کابل نبود.بهرحال 2و 3 تا کابل لازمه.نقل قول:
وصل کردن آمپلی فایر هم به pc بستگی به کارت صداتون داره که چه خروجی هایی داره.هم به صورت آنالوگ امکان پذیره و هم دیجیتال.
من صدای این سیستم رو شنیدم.با توجه به قیمتش صدای خیلی خوبی داره.از صداش خوشم اومد.نقل قول:
مال لپتاپه و یدونه از همین معمولی هاست که به رنگ سبز پشت کیس هست.نقل قول:
خیلی با هم فرق دارند ؟